Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Απίστευτα πράγματα...Άφησαν ελεύθερο Πακιστανό που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού στα Μάλια!!!!


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πακιστανός που κατηγορείται για βιασμό στα Μάλια



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 26χρονος Πακιστανός που οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία για απόπειρα βιασμού νεαρής Βρετανίδας στα Μάλια.

Σύμφωνα με καταγγελία της 20χρονης από την Μ. Βρετανία, κατά το χρόνο που διερχόταν από απομονωμένο σημείο στη παραλία στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, και ενώ σταμάτησε για να ζητήσει οδηγίες από τον νεαρό για το πώς θα «βγει» στο δρόμο για το ξενοδοχείο που διέμενε, ο Πακιστανός την πλησίασε επικίνδυνα θωπεύοντας διάφορα σημεία του σώματός της.

Τότε η νεαρή Βρετανίδα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται, άρχισε να τρέχει μακριά από τον Πακιστανό.

Σύμφωνα με το FlashNews.gr, τη στιγμή εκείνη από την περιοχή περνούσαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου που ενεργούσαν περιπολία, είδαν την 20χρονη να φεύγει τρέχοντας, πλησίασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν για το συμβάν από τη βρετανίδα και προχώρησαν στη σύλληψη του Πακιστανού.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη παρεξήγησε τις κινήσεις και τις προθέσεις του καθώς δεν την πλησίασε με σκοπό να τη βιάσει, αλλά με φιλική διάθεση.

Ο αλλοδαπός που διαμένει στην Ιεράπετρα θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου