Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ - "Πλυντήρια" βρώμικου χρήματος και κλοπιμαίων !!!!

 από το planet-greece

Αποτελούν τη μεγαλύτερη πληγή της Ελληνικής κοινωνίας. Μία γάγγραινα που θρέφει ορδές κακοποιών, που εισβάλουν σε σπίτια κι αρπάζουν μόνο ότι έχει σχέση με ασήμι και χρυσό. Υπάρχει συγκεκριμένος άνδρας, που κάποτε μονοπωλούσε με τις δήθεν αποκαλύψεις του τα ΜΜΕ, στο όνομα της προστασίας του πολίτη, που έχει 89 ανταλλακτήρια χρυσού!....



Η αστυνομία και το ΣΔΟΕ κάνουν συνεχείς εφόδους, όμως η κατάσταση με τα ενεχυροδανειστήρια έχει ξεφύγει, πλέον, από κάθε έλεγχο, και αγγίζει τα όρια του οργανωμένου εγκλήματος στα πρότυπα της ιταλικής "Καμόρα"!

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το πρωί στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στους 222 ελέγχους που έγιναν από την αρχή του έτους στις εν λόγω επιχειρήσεις διαπιστώθηκαν 1633 παραβάσεις από 148 παραβάτες.

Τα στοιχεία ανακοινώθηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα, διότι -όπως ανέφερε- χιλιάδες πολίτες πέφτουν θύματα «αετονύχηδων» στους οποίους καταφεύγουν για να αντλήσουν ρευστότητα λόγω κρίσης.

Ο κ. Μιχελάκης ζήτησε, μάλιστα, να ελεγχθούν οι πηγές από τις οποίες αντλούν ρευστότητα τέτοιου είδους επιχειρήσεις, σε μια περίοδο που οι τράπεζες δεν εγκρίνουν δάνεια και συνεπώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα χρήματα αυτά να αποτελούν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ώστε να προστατευθούν οι πολίτες αλλά και τα κράτος που χάνει πολλά έσοδα από τη φοροδιαφυγή.

Ο κ. Σταϊκούρους αναφέρθηκε στην εγκύκλιο διαταγή που απέστειλε το ΣΔΟΕ σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις για εντατικούς ελέγχους στα ανταλλακτήρια και ενεχυροδανειστήρια αλλά και στους ελέγχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι οδήγησαν στο σχηματισμό οκτώ δικογραφιών και πρόσθεσε ότι το εύρος και τα ποσοστά παραβατικότητας επιβάλλουν συνέχιση των ελέγχων στις επιχειρήσεις, υπάρχουσες και νεοϊδρυθείσες του συγκεκριμένου κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου