Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Κυνική η εργοδότρια του Πακιστανού: Ήταν καλό παιδί έκανε και νηστεία για το Ραμαζάνι! (vid)


Απίστευτες δηλώσεις από την εργοδότρια του Πακιστανού που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη στην Πάρο και η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
Χωρίς να έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα η κυρία αυτή και αντί να μείνει μακριά από τα ΜΜΕ ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού σε ένα παιδί που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και αντί να έχει συλληφθεί για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού της δίνεται το ελεύθερο να  προχωρά σε δηλώσεις, δηλώσεις οι οποίες εξοργίζουν τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη. Μήπως τελικά αυτοί είμαστε και αυτά μας αξίζουν; Περιττό βέβαια να προσθέσουμε πως και αυτή όπως και πολλοί άλλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Τελικά αυτά τα σύννεφα πρέπει να σηκώνουν μεγάλο βάρος. Δείτε το βίντεο: 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου