Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

12/9/2012- Σεισμός 5,6 Ρίχτερ κούνησε την Κρήτη




- 8 χλμ το εστιακό βάθος, αισθητός σε όλο το νησί ο σεισμός
- Επίκεντρο η θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, κοντά στη Γαύδο
- Σημειώθηκε στις 6:27 το πρωί - Μεγάλη η διάρκεια του σεισμού
- Καμία αναφορά μέχρι στιγμής για ζημιές

Ένας σχετικά δυνατός σεισμός ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης τους κατοίκους της Κρήτης. Κοντά στη Γαύδο το επίκεντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,6 Ρίχτερ και το επίκεντρό του ήταν στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, 63 χλμ από την Παλαιοχώρα Χανίων, 80 χλμ από το Ρέθυμνο, 120 χλμ από το Ηράκλειο και 361 χλμ από την Αθήνα.

Το εστιακό βάθος, όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας, ήταν περίπου στα 8 χιλιόμετρα και γι’ αυτό ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Κρήτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου