Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η Πορτογαλία έτοιμη να εγκαταλείψει – μέρος – των μέτρων λιτότητας! Εκεί οι πολιτικοί έχουν ακόμα λίγη τσίπα!!Εμείς κύριε; Γιατί;



20120922-141016.jpgΜετά τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών, η κυβέρνηση της Πορτογαλιας είναι έτοιμη να κάνει πίσω στα μέτρα λιτότητας και εξετάζει εναλλακτικά μέτρα.
Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο γιατί με αυτή την κίνηση δεν θα μπορούσε να είναι ακόμα η τροικα ο μπαμπουλας του κόσμου για να μας κανουν οι τοκογλυφοι και η εγχώρια διαπλοκή ό,τι θέλουν.

«Το Συμβούλιο του Κράτους ενημερώθηκε για την πρόθεση της κυβέρνησης να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις για την τροποποίηση της κλίμακας των κοινωνικών εισφορών», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της προεδρίας της κυβέρνησης, που εκδόθηκε μετά την οκτάωρη συνεδρίαση του Συμβουλίου, το οποίο αποτελούν πρώην πρόεδροι της χώρας και εξέχουσες προσωπικότητες.
Τα νέα μέτρα λιτότητας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Πέδρο Πάσος Κοέλιο, τα οποία προβλέπουν για την επόμενη χρονιά μεγάλη αύξηση των
...
κοινωνικών εισφορών των μισθωτών, με ταυτόχρονη μείωση των εργοδοτικών εισφορών προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις σε όλη την Πορτογαλία.
Χθες, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το προεδρικό μέγαρο που συνεδρίαζε το Συμβούλιο του Κράτους φωνάζοντας «Κλέφτες, κλέφτες».
Ο Κοέλιο θα ζητήσει την Δευτέρα, από τους κοινωνικούς του εταίρους τις προτάσεις τους για τις εναλλακτικές λύσεις των αυστηρών μέτρων λιτότητας.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου