Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

"Η Ελλάδα έπρεπε να ανήκει στη Τουρκία"! Γερμανός επιχειρηματίας προκαλεί !



`Η Ελλάδα έπρεπε να ανήκει στη Τουρκία`! Γερμανός επιχειρηματίας προκαλεί !
Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας  σε βάρος της Ελλάδας Γερμανός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να υπαγόταν στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο γερμανός μπίζνεσμαν δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα  Sabah - προφανώς για να ''κολακεύσει''- τους Τούρκους με τους οποίους συνεργάζεται :''Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα''!

Η εφημερίδα  γράφει ότι ο γίγας ακινήτων της Γερμανίας κ. Graebner που είχε ξεκινήσει πριν 5 χρoναι  επενδύσεις στην Τουρκία , είπε, ερμηνεύοντας έτσι και τους
...
ισχυρισμούς του: «Καλά που ήρθα (σσ στην Τουρκία) . Μετά την Γερμανία γίνατε η μεγαλύτερη δεύτερη χώρα». Ο κ. Graebner - γραφει- τώρα σχεδιάζει την ανανέωση όλου  του Κερατιου Κολπου.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα η όλη φραση του τουλάχιστον άξεστου και αμοραλιστή  Γερμανού επιχειρηματία ήταν η  εξής  : « Ο Ερντογάν κάποτε τα είχε πει σωστά. Η οικονομική κρίση πέρασε ξώφαλτσα από την Τουρκία . Φθάσατε στο σημείο να δίνετε πίστωση στο ΔΝΤ. Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα . Εγώ θα ήθελα να συγχαρώ και την τοπική διοίκηση. Εξεπλάγην . Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν εργάστηκα με μια τοπική διοίκηση που να λειτουργεί με τέτοια ταχύτητα". 
Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου