Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Όλη η χώρα στους δρόμους - Πανελλαδική απεργία κατά των νέων σκληρών μέτρων



- Στις 11:00 η συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως 

- Στις 10:30 το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια
- Από τις 09:00 έως τις 21:00 θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ και Μετρό
- Κλειστά έως τις 15:00 τα καταστήματα

Απεργιακό λουκέτο σε όλη τη χώρα μπαίνει σήμερα, ημέρα πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κατά των νέων μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση. Για άλλη μια φορά, θα παραλύσουν τα πάντα.

Όπως συνηθίζεται, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα συγκεντρωθούν στο Πεδίο του Άρεως στις 11:00 το πρωί κι από εκεί θα κινηθούν προς τη Βουλή. Μισή ώρα νωρίτερα, στην Ομόνοια έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Αφήνουμε όλοι τους καναπέδες και τις καρέκλες. Δεν έχουμε άλλες δικαιολογίες, δεν έχουμε άλλα περιθώρια παιδιά.... Αν δεν αντισταθούμε, τελειώσαμε οριστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου