Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Λίστα με ονόματα γνωστών Ελλήνων εκδοτών που έπαιρναν μίζες από εξοπλιστικά, βρίσκεται στα χέρια Γερμανών δημοσιογράφων!

Αν νομίζετε  ότι η λίστα των 36 που απεκάλυψε η «Ζούγκλα» και από την οποία απουσιάζουν περιέργως 2 ονόματα νυν υπουργών είναι η πιο καυτή, κάνετε λάθος.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο μεγάλης γερμανικής εφημερίδας στην διάθεση των ΜΜΕ της χώρας του,-άρα και της πολιτικής ηγεσίας της-υπάρχει λίστα με ονόματα γνωστών Ελλήνων εκδοτών και επιχειρηματιών οι οποίοι ελάμβαναν μίζες από τα εξοπλιστικά.

Η λίστα έχει δημοσιευθεί ήδη σε προσωπικές ιστοσελίδες Γερμανών δημοσιογράφων-ο ένας μάλιστα βρίσκεται στην Αθήνα και ερευνά το «Carouzos gate»-ενώ έχει φθάσει και στα υψηλότερα πολιτικά κλιμάκια της χώρας.

Με απλά λόγια έχει ενημερωθεί σχετικά και η Άνγκελα Μέρκελ!

Όπως όλα δείχνουν ζούμε την Εποχή των Μεγάλων Αποκαλύψεων.

www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου