Το υπουργείο δημόσιας τάξης αποφάσισε την άμεση λύση μέτρων για την καταστολή συγκεκριμένων δραστηριοτήτων της Χρυσής αυγής. Συγκεκριμένα, θα συλλαμβάνονται άμεσα οι βουλευτές της χρυσής αυγής και θα οδηγούνται στο αυτόφωρο ακόμα κι αν αφορά πλημμεληματική πράξη. Εντυπωσιάζει επίσης η πληροφορία, οτι  οι δράσεις των οργανωμένων οπαδών αλλά και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τίθενται υπό στενή παρακολούθηση και έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας.
Πρόκειται για σκληρό πόκερ του δικηγόρου των rothchild και υψηλόβαθμου τέκτωνα Νίκου Δένδια, που με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει οτι η κυβέρνηση δεν δείχνει καμία ανοχή σε φασιστικές πρακτικές  - όπως της αποκαλεί ο Σύριζα και το ΚΚΕ –  του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα.
Τίθεται το ερώτημα αν η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο βοηθάει στην αντιμετώπιση των τακτικών της Χρυσής αυγής ή αντίθετα ενισχύει το ρεύμα που φαίνεται να υπάρχει στις δημοσκοπήσεις, αν φυσικά αυτές ευσταθούν.
Μιχαλολιάκος: Στόχος τρομοκρατών οι βουλευτές της Χ.Α.
Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια καθιστά υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος σημειώνοντας πως «είναι γνωστό ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών».΄
 πηγη:
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ Έθνος της Κυριακής