Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί στον Κόκκινο Μύλο. Βαριά οπλισμένοι Αλβανοί κακοποιοί πυροβολούσαν εναντίον αστυνομικών. Όλη η περιοχή αποκλεισμένη.


Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί τη νύχτα στον Κόκκινο Μύλο - Συνελήφθη Αλβανός που εμπλέκεται στην απόδραση απο το νοσοκομείο Τρικάλων. Αναζητούνται οι υπόλοιποι  της συμμορίας.


- Τέσσερις Αλβανοί πυροβόλισαν εναντίον αστυνομικών

 Εγκλωβίστηκαν στο νεκροταφείο της περιοχής


'Αγρια καταδίωξη τη νύχτα στον Κόκκινο Μύλο. Αποκλεισμένη όλη η περιοχή, συμπεριλαμβανομένου και του νεκροταφείου, με τον φόβο ότι οι Αλβανοί μπορεί να κρύβονται μέσα στο κοιμητήριο.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν ύποπτο ΙΧ με επιβάτες 4 Αλβανούς. Οταν οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί, οι Αλβανοί πυροβόλησαν εναντίον τους με καλάσνικοφ και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, που έσπευσαν προς ενίσχυση καθώς και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

Οι κακοποιοί εγκλωβίστηκαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μυλου, με την αστυνομία να συλαμβάνει έναν απο αυτούς ενώ οι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία απο την αστυνομία ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να εμπλέκεται στη θεαματική απόδραση απο το νοσοκομείο των Τρικάλων, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου 3 Αλβανοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων!

Σύμφωνα με το TrikalaVoice ο Αλβανός κρατούμενος μεταφέρθηκε με δρακόντεια μέρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο και οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά. Εκείνη την ώρα τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη από πριν στο χώρο του Νοσοκομείου, μπήκαν στα επείγοντα με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τους φρουρούς οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ενώ γιατροί και νοσοκόμοι έτρεξαν να σωθούν.

Οι τρεις Αλβανοί πήραν τον κρατούμενο μαζί τους, μπήκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, σύμφωνα με το TrikalaVoice, πάνω στο πανικό της στιγμής, έπεσε το όπλο του ενός δράστη, την ώρα που έφευγε.

Σημ: Πριν από λίγο, πιάστηκε και ο δεύτερος Αλβανός στην περιοχή του νεκροταφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου