Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Διπλωματικός Σύμβουλος προς Μέρκελ:'' Τι γίνεται? Καλά είσαι''? Απίστευτος τύπος, όποιος και αν είναι, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!

Το ανακάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας. ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ!!!!

Κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, τις πρώτες- πρώτες στιγμές  και μόλις είχε βγει από το αεροπλάνο, ο πρωθυπουργός σύστηνε με τη δέουσα σοβαρότητα και επισημότητα  στην Φράου  Μέρκελ το επιτελείο του... Όλοι έκαναν ψαρωμένοι τους δουλικούς χαιρετισμούς τους στα αγγλικά ή στα γερμανικά, μέχρι που έφτασε σε έναν διπλωματικό σύμβουλο.
Και ο διπλωματικός σύμβουλος, χωρίς να μασήσει από τα καραγκιοζιλίκια του πρωτόκολλου   της είπε στα ελληνικά :
 "Καλά είσαι;;;" και εκείνη, χωρίς να καταλάβει ούτε λέξη φυσικά, του κούνησε το κεφάλι.
Η Μαρία Μπακοδήμου είπε είναι σαν να έχεις καλεσμένους στο σπίτι σου και ξαφνικά βγαίνει ένα βρωμόπαιδο και στα γκρεμίζει όλα! Ο Φώτης συμπλήρωσε..."και την αμολάει μη σου πω κιόλας"!

Δείτε το βίντεο! "Όλα τα λεφτα"!

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου