Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η Αθήνα υπό πολιορκία και κάγκελα παντού λόγω της Γερμανικής Κατοχής. Πώς να κινηθείτε....




Πόλη υπό πολιορκία σήμερα η Αθήνα, λόγω της λήψης αυστηρών μέτρων ασφαλείας από την Αστυνομία και των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας των συνδικάτων. Τον αποκλεισμό των μετακινήσεων των πολιτών σε μεγάλο τμήμα της πρωτεύουσας συμπληρώνει και το...

 κλείσιμο των δρόμων, λόγω της άφιξης της  κυρα Μέρκελ. Αναλυτικά...


Τα ΜΜΕ

Σοβαρό πρόβλημα μετακινήσεων θα υπάρξει και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00, ενώ, κατόπιν εντολών της Αστυνομίας κλειστοί θα είναι
....

από τις 10 το πρωί οι σταθμοί Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι και Μέγαρο Μουσικής. Κανονικά θα λειτουργήσει ο Προαστιακός και τα δρομολόγια του Μετρό για το αεροδρόμιο.

Απαγορεύονται οι συναθροίσεις...όπως σε κάθε γνήσιο χουντικό και δικτατορικό καθεστώς!!

Ειδικότερα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής «απαγορεύεται για λογους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας» από τις 09.00 έως και τις 22.00 «κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της πόλεως Αθηνών» που περικλείεται από τις οδούς:

Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) - Ακαδημίας - δεξιά Κανάρη - συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ - αριστερά Μαρασλή - δεξιά Δεινοκράτους - αριστερά Αριστοδήμου - δεξιά Αθηναίων Εφήβων - συνέχεια Κόνιαρη - δεξιά Τσόχα - αριστερά Σούτσου Δ. - συνέχεια Πανόρμου - αριστερά Κηφισίας - δεξιά Κατεχάκη - αριστερά Καπετάν Χρονά - δεξιά Βλαχάκη - δεξιά Μεσογείων - αριστερά Μιχαλακοπούλου - αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου - δεξιά Ποταμιανού Ηλία - συνέχεια Ίωνος Δραγούμη - αριστερά Β. Αλεξάνδρου - δεξιά Ευφρονίου - αριστερά Σπ. Μερκούρη - δεξιά Ευτυχίδου - Πλατεία Πλαστήρα - δεξιά Αρχιμήδους - δεξιά Μ. Μουσούρου - δεξιά Αρδηττού - αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός - Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών».




Η Τροχαία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας από τις 13.30 έως τις 19.00 θα γίνουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας με διακοπές της κυκλοφορίας σε αρκετούς δρόμους.
Η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση κατά τις μεσημβρινές ώρες στο Κέντρο της πόλη και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου