Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!Oι τροϊκανοί ζήτησαν να εκκενώσουμε όλα τα μικρά νησιά στα οποία κατοικούν κάτω από 150 άνθρωποι....



http://newpost.gr/post/160469/nai-oi-troikanoi-zitisan-na-ekkenosoyme-ti…-gaydo-/ Και όμως, οι τροϊκανοί πρότειναν να εκκενώσουμε τα μικρά ελληνικά νησιά, με πληθυσμό κάτω από 150 κατοίκους. Η επαλήθευση της είδησης, ήρθε μια μέρα μετά τις χθεσινές διαψεύσεις και μάλιστα από το βήμα της Βουλής.
Ο υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, δήλωσε ότι «η ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου δεν εκφράζει την ελληνική πλευρά για τα νησιά. 
Την Ελλάδα την εκφράζει η πολιτική που χαράζει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.» Με τον τρόπο αυτό, εμμέσως αλλά σαφώς, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι το θέμα τέθηκε αλλά σε κατώτερο επίπεδο- σε επίπεδο τεχνοκρατών.
Βέβαια, ο Π. Καμμένος το προχώρησε το θέμα, θέτοντας ζήτημα παραίτησης του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει χθες τη σχετική πληροφορία. Και λέμε το προχώρησε γιατί είναι σαφές ότι ο κ. Στουρνάρας μιλούσε για τις διαπραγματεύσεις με τα ανώτερα κλιμάκια της τρόικας.
Ωστόσο τα ζητήματα παραμένουν: Είτε έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ορισμένοι υπάλληλοι της Κομισιόν αντιλαμβάνονται, σήμερα, την Ελλάδα, είτε με τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίστηκε το θέμα ο υπουργός Κώστας Μουσουρούλης.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μεταξύ των μικρών νησιών, συμπεριλαμβάνεται η Γαύδος,, τα Αντίκυρα, ο Καστός, η Ψέριμος, το Αγαθονήσι και οι Αρκιοί.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου