Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ολονύχτιο Eurogroup-Οι εταίροι (βλ.δολοφόνοι Γερμαναράδες) αθέτησαν ακόμα μια φορά τη συμφωνία. Τι θα κάνει τώρα η Ελλάδα, Αντωνάκη;



Κάθε συμφωνία θέλει τουλάχιστον δύο. Σε αυτή που αφορά στη δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα φαίνεται όμως ότι μόνο το ένα μέρος έχει συμφωνήσει. Η χώρα μας με τους προδότες που την κυβερνούν. Τώρα τι έχεις να πεις Αντωνάκη?????

Η Ελλάδα έπραξε όλα όσα αδιανόητα και απίστευτα της ζητήθηκαν. Οι εταίροι για ακόμη μια φορά αθέτησαν τη συμφωνία.
Ο Ζ.Κ. Γιούνκερ είπε μια φράση για το νέο αδιέξοδο στο eurogroup: “η συμφωνία θα μπορούσε να έχει επιτευχθεί σήμερα και επομένως θεωρεί ότι μπορεί να επιτευχθεί και τη Δευτέρα”
Συμπέρασμα;
Υπάρχουν άλλοι λόγοι.
Λόγοι που υπερβαίνουν τη συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο. Περνούν στο πεδίο της πολιτικής και μάλιστα στο χειρότερο επίπεδό της, αυτό του πολιτικαντισμού.
10 ώρες μετά την έναρξη της συνεδρίασης φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι η ευρωζώνη σύρεται πίσω απ΄ τη Γερμανία και για την ακρίβεια τις εκλογές και το εαν θα είναι εκ νέου Καγκελάριος η Α. Μέρκελ.
Όπως και να 'χει η μια πλευρά αθέτησε τη συμφωνία. Τρεις δόσεις που έχουμε να λάβουμε δεν εκταμιεύονται.
Τι κάνει η άλλη πλευρά; Η δική μας πλευρά;
Απλά περιμένει;
Τι;
Να γίνουν οι εκλογές στη Γερμανία; Να περάσει ένας ακόμη χρόνος;
Αυτά τα τελευταία μέτρα δεν ήταν η προϋπόθεση;
Υπάρχει αντίλογος απ' την πλευρά της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου