Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ειρωνεύονται την άχρηστη τρικολόρε κυβέρνηση και οι Άγγλοι: "ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ"!



vaxevanis-koitaei-neo
Η εφημερίδα Guardian σε άρθρο της καλεί με καυστικό τρόπο την ελληνική κυβέρνηση να αναθέσει το έργο της είσπραξης των φορολογικών εσόδων στον Κώστα Βαξεβάνη!
Η εφημερίδα γράφει ότι ο δημοσιογράφος θα μπορούσε να πάει στη φυλακή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και τελικά μετατράπηκε σε ήρωα, καθώς επικράτησε η δικαστική λογική.
Αναφέρει μάλιστα πως "το να χαθούν μερικά ονόματα φερόμενων φοροφυγάδων δηλώνει αμέλεια. Το να χάνεις όμως 2.059 ονόματα μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί
...
ενδεικτικό της νοοτροπίας μιας πολιτικής ελίτ που προσπαθεί να αποκρύψει τις παραβατικές πράξεις των επιχειρηματιών φίλων της και, αν πράγματι η λίστα είναι έγκυρη, μερικών εκ των ανώτερων μελών της".
"Η κυβέρνηση της Αθήνας, αντί να παρενοχλεί τον κ. Βαξεβάνη, ας προτείνει μια λύση. Να του δώσει ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα στη χώρα: Την πάταξη της φοροδιαφυγής. Έχει αποδείξει ότι διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα, πολύ περισσότερα από όσα φαίνεται να διαθέτουν οι πολιτικοί με βάση όσα έχουν κάνει ως τώρα. Έχει τα τέλεια προσόντα, για φοροεισπράκτορας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου