Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
Ζαλόγγου 7, Αθήνα 10678
e - mail: ketha@ketha.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Η παρουσία ενόπλων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) σε καθήκοντα φρούρησης της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, με προφανή σκοπό την αντιμετώπιση διαμαρτυριών του λαού στα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στον τόπο μας, κρίνεται ως απαράδεκτη ενέργεια!
Επίσης κατά τη συγκέντρωση εν ενεργεία και αποστράτων στελεχών των ΕΔ της πρώτης του Νοέμβρη έξω από την Λέσχη Αξιωματικών (ΛΑΕΔ) συνάδελφοι απορούσαν βλέποντας μέσα στο κτήριο στρατευσίμους και από τα τρία όπλα σε ετοιμότητα με εξοπλισμό Μονάδων Ασφάλειας και Τάξης (ΜΑΤ).
Αυτό σημαίνει, πως τους είχαν ανατεθεί καθήκοντα «αντιμετώπισης πλήθους»! Έχουμε δηλαδή στην πράξη τέτοιες αποστολές και άλλων τμημάτων πλην της 71ης ταξιαρχίας ΣΞ, που είναι εκπαιδευμένη επ’ αυτών με βάση Νατοϊκά πρότυπα! Παράλληλα πληροφορούμαστε από τον Τύπο πως  και το 575 τάγμα ειδικών δυνάμεων ανέλαβε πρόσφατα ανάλογη αποστολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!
Η εκπαίδευση των ΕΔ σε αστυνομικά καθήκοντα διαφαίνεται, πως εξαπλώνεται σε όλο και περισσότερες στρατιωτικές Μονάδες!

Η ΚΕΘΑ εκδηλώνοντας την πλήρη διαφωνία της

απευθύνεται:
•          Προς την Ηγεσία ΥΕΘΑ και την καλεί να σταματήσει αυτού του είδους η μεταχείριση των μελών των ΕΔ. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται Ένοπλες Δυνάμεις προσανατολισμένες αποκλειστικά στην άμυνα της χώρας και όχι στην αντιμετώπισή του λαού, οσάκις διεκδικεί το δίκιο του.
•          Προς τα πολιτικά Κόμματα και τα καλεί να πράξουν ό,τι πρέπει για  την απάλειψη των αστυνομικών καθηκόντων απ’ τις αποστολές των ΕΔ και περιορισμό τους  στη  προάσπιση της ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας και μόνο.
•          Προς τους φορείς των εν ενεργεία και απόστρατων στελεχών των ΕΔ και τους καλεί να πάρουν θέση στο πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

3 Νοεμβρίου 2012

Η Γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου