Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ.( VIDEO)



Ολοσχερείς καταστροφές στην σχολή αστυνομίας στην Κομοτηνή 


-Έσπασαν όλα τα τζάμια, έκαψαν στρώματα. Αδύνατη η διαμονή τους σήμερα το βράδυ
«Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν η έκρηξη αυτή θα ερχόταν, το είχαμε προβλέψει το είχαμε επισημάνει ότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης, τραυματίστηκαν συνάδελφοι η σχολή καταστράφηκε» θα πει η πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Σταυρούλα Τζατζανά.

Επί τόπου ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης που μίλησε για σχέδιο αντιμετώπισης της διαμονής των μεταναστών σήμερα αφού οι καταστροφές δεν επιτρέπουν να μπουν στους θαλάμους, αφού έσπασαν όλα τα τζάμια των κοιτώνων, έκαψαν τα
....
στρώματα, γκρέμισαν τοίχους και εκτόξευαν πέτρες στους αστυνομικούς. Στον χώρο όπου υπήρχαν την ώρα της εξέγερσης μόνο 15 αστυνομικοί για 500 λαθρομετανάστες έσπευσαν δυνάμεις από την γύρω περιοχή, ενώ η φωτιά έσβησε και γίνεται προσπάθεια για την διαπραγμάτευση και μεταφορά και των τραυματιών λαθρομεταναστών στο νοσοκομείο.
Επί τόπου βρίσκεται εισαγγελέας, οι αστυνομικοί διευθυντές, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, που είναι σε ανοικτή γραμμή με το υπουργείο για να δοθεί λύση. Μελαχροινή Μαρτίδου Βίντεο από το χώρο της εξέγερσης:
Βίντεο από το χώρο των επεισοδίων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου