Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ! Τα τελευταία νέα για την υγεία της.

Με αφορμη το χθεσινό  φρικτό έγκλημα της Ξάνθης από το ανθρωπόμορφο τέρας, θυμηθήκαμε πάλι την τραγωδία του μικρού κοριτσιού της Πάρου, από το Πακιστανικό τέρας, το οποίο εξακολουθεί να κάνει διακοπές στις ελληνικές φυλακές ''ανηλίκων''.
    Δίνει "μάχη"! Νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της!
    Ποιός μπορεί να ξεχάσει την ιστορία της μικρής Μυρτούς η οποία είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα πριν από 5 μήνες περίπου...







    Η 15χρονη μαρτύρησε κυριολεκτικά από έναν υπάνθρωπο 21χρονο λαθρο-Πακιστανό στα μέσα Ιουλίου. Η νεαρή είχε βρεθεί στην Πάρο με την οικογένειά της για διακοπές. Η ίδια της η μητέρα εντόπισε το κορίτσι ημίγυμνο στα βράχια με ακατάπαυστη αιμορραγία σε παραλία του νησιού και από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται σε διάφορα νοσοκομεία και μονάδες... Κάθε μέρα δίνει μια νέα μάχη με το θάνατο... Όλη η Ελλάδα, όλον αυτό το καιρό, καρδιοχτυπά και αναμένει έστω και ένα σημάδι βελτίωσης στην υγεία της!

    H Μυρτώ νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες στο θεραπευτήριο «Υγεία».
    Η αναπνευστική λειτουργία της είναι καλή και δεν χρειάζεται υποστήριξη, ενώ οι γιατροί που την παρακολουθούν πραγματοποιούν ειδικά τεστ αντίδρασης, περιμένοντας από τον οργανισμό της 15χρονης Μυρτούς να τους ανάψει το πράσινο φως για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.
    Μάλιστα, σε ειδικά ιατρικά τεστ που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι η Μυρτώ έχει συνείδηση, αλλά λόγω φυσικά της σωματικής κατάστασης της δεν μπορεί να την εκφράσει άμεσα.
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου