Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοί είναι οι 2 αλλοδαποί κάφροι που σπέρνουν τον τρόμο βιάζοντας και ληστεύοντας!! Πάνω από 15 βιασμούς έχουν κάνει τις τελευταίες βδομάδες. Η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητά τους!




ΕΛ.ΑΣ: Γνωρίζει την ταυτότητα των ληστών που βιάζουν!  Εντοπίστηκε το ΙΧ τους στη Λαμία. 31/12/2012 [09:25]


Πάτρα: Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για τον βιασμό στα Σελλά - Φωτογραφία 2


 

 
ΕΛ.ΑΣ: Γνωρίζει την ταυτότητα των αλλοδαπών που βιάζουν! Εντοπίστηκε το ΙΧ τους στη Λαμία.


Την ταυτότητα των δύο αλλοδαπών ληστών που βιάζουν τα θύματά τους, λίγο πριν τους αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή κατάφερε να επιβεβαιώσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Πρόκειται για αλλοδαπούς με ποινικό παρελθόν και ήδη οι φωτογραφίες τους, που παρουσιάζει το pelop.gr, έχουν διανεμηθεί στους αστυνομικούς που έχουν στήσει μπλόκα για τη σύλλήψη τους. Η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί οτι σύντομα ίσως οδηγηθούμε στα ίχνη των δραστών και στη σύλληψή τους. Και σίγουρα η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει δώσει νέα ώθηση στις έρευνες.
Το ΙΧ των ληστών εντοπίστηκε στη Λαμία και ήδη στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών από την Αχαΐα που το εξετάζει. Είναι το ΙΧ του ζευγαριού που έπεσε στα χέρια των δραστών στην περιοχή των Αργυρών. Επίσης διερευνάται να πρόκειται για τους ίδιους ληστές οι οποίοι δολοφόνησαν 44χρονο υπάλληλο πρατηρίου, τις πρωτες βραδυνές ώρες της
...
Κυριακής, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δύο άτομα με κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε πινακίδες Αχαΐας, σταμάτησαν στο βενζινάδικο και ζήτησαν από τον 44χρονο υπάλληλο του πρατηρίου τις εισπράξεις, υπό την απειλή καλάσνικοφ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι δράστες πυροβόλησαν τον 44χρονο, που βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Στην περιοχή της Λαμίας βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν στηθεί μπλόκα σε όλα τα σημεία που οδηγούν στη Λαμία, τη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Τα δύο εγκλήματα (βιασμοί και ληστείες), που διαπράχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στις περιοχές Σελλά και Αλισσός, φαίνεται ότι έχουν κοινό παρονομαστή: Ενα δίδυμο αλλοδαπών δραστών. Οι περιγραφές των θυμάτων έχουν οδηγήσει τις διωκτικές αρχές στα ίχνη τους.
Η δράση του κοντού και εύσωμου και του ψηλού και ξανθού, που φέρονται να είναι τα χαρακτηριστικά των δύο δραστών, ξεκίνησε από την περιοχή του Αλισσού. Οι δύο δράστες, που είναι αλλοδαποί, όπως προκύπτει από τις περιγραφές των θυμάτων σε σχέση με την ομιλία τους, φορώντας κουκούλες μπήκαν σε σπίτι στον Αλισσό όπου βρίσκονταν 22χρονη κοπέλα με κάποιον φίλο της. Την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι οι δράστες επέστρεψαν και τα άλλα μέλη της οικογένειας χωρίς όμως να αντιληφθούν τους εισβολείς. Οι τελευταίοι έπιασαν και έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και στη συνέχεια πήραν την κοπέλα στον άλλο όροφο του σπιτιού, όπου τη βίασαν.
 
από
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου