Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εξουδετέρωσε αλλοδαπό ληστή ο παλιός άσσος των γηπέδων Τάσος Μητρόπουλος



Ο Τάσος Μητρόπουλος ήρθε τέτ α τετ με τον άνδρα από τη Γεωργία στο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας του.
Όλα άρχισαν στις δύο το μεσημέρι. Κάποιος χτύπησε τα κουδούνια της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Τάσος Μητρόπουλος στον Πειραιά.

Ανήσυχος εκείνος καθώς τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο κάποιοι να χτυπούν τα κουδούνια και στη συνέχεια να εξαφανίζονται κατέβηκε στο ισόγειο για να ελέγξει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Τάσσος Μητρόπουλος δεν εντόπισε κάπια ύποτπη κίνηση, ωστόσο αποφάσισε να ελέγξει και στο υπόγειο. Όταν έφτασε στο λεβητοστάσιο και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και κατάφερε να τον χτυπήσει (ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο).

Ο παλιός άσσος των γηπέδων όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Ανταπέδωσε την επίθεση, έπεσε πάνω στον άνδρα και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τον οδήγησε μάλιστα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου ζήτησε απ' τους περαστικούς να καλέσουν την αστυνομία.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον Γεωργιανό.

Στην ασφάλεια του Πειραιά ο άνδρας από τη Γεωργία δήλωσε... αθώος. Είπε μάλιστα ότι απλά έψαχνε τη γυναίκα του που ... δουλεύει κάπου στην πολυκατοικία!
Έκανε ως και μήνυση κατά του Τάσου Μητρόπουλου για ... επίθεση, όμως δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί έψαχνε τη... σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και μάλιστα κρατώντας μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου