Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ!

      

cow-boys
Επιτέθηκαν με μαχαίρια και λοστούς στον κόσμο, αρπάζοντάς τους πορτοφόλια και κινητά!. Συνελήφθη ο ένας εξ' αυτών!
Πρωτοφανης για τα χρονικά της χωρας (τι άλλο θα δούμε), ήταν η ληστεία που σημειώθηκε χθες βράδυ στις 10.30 στο σταθμό τραίνων του ΗΣΑΠ (Πειραιά). Έξι νεαροί Αλβανοί κρατώντας μαχαίρια και λοστούς, κατάφεραν με απειλές να αποσπάσουν από τους παρευρισκόμενους στον σταθμό, τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια τους!
Άνδρες της ΔΙΑΣ κατάφεραν από τα στοιχεία που τους δόθηκαν να συλλάβουν τον ένα από αυτούς. Επρόκειτο για 22χρονο Αλβανό και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας είναι συμπατριώτες του. Ελπίζεται ότι σύντομα θα εντοπιστούν και αυτοί.
Η ληστεία είναι πραγματικά πρωτοφανής, δεδομένου ότι θύμισε ληστείες τύπου φάρ-ουέστ όταν σταματούσαν τα τραίνα και έκλεβαν επί τόπου τους επιβάτες τους. Το ίδιο σκηνικό είχαμε και χθες!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου