Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Γερμανικό δημοσίευμα: Η Ελλάδα είναι η ντροπή της Ευρώπης. Οι Γερμαναράδες προκαλούν ξανά και εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε απαθείς...

Τολμάνε και μιλάνε...αυτοί...με το αιματοβαμμένο παρελθόν και το στυγερό παρόν...που κόβουν τα φάρμακα απο τους Έλληνες καρκινοπαθείς και ασκούν κριτική γιατί δεν παρέχουμε σωστή περίθαλψη στους λάθρο...Αυτοί, που γυρίζουν πίσω πεσκέσι σε μας όποιον αλλοδαπό περάσει τα σύνορά τους χωρίς χαρτιά...Αυτοί, που κερδοσκοπούν πάνω στο θάνατό μας....Αυτοί θα μιλήσουν για ντροπή...Θαρρείς και ξέρουν τι σημαίνει ντροπή...


 
Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο μίλησε ο Μάρκους Λένινγκ για την αντιμετώπιση των μεταναστών από την Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση του ΟΗΕ.

Ο εντεταλμένος της γερμανικής κυβέρνησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, μιλώντας στην εφημερίδα “Suddeutsche Zeitung”, χαρακτήρισε την Ελλάδα “Ντροπή της Ευρώπης”, και αναφέρθηκε τόσο στην έλλειψη περίθαλψης, όσο και στην ανεπαρκή προστασία από τις επιθέσεις ακροδεξιών.

«Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ντροπή για όλους τους Ευρωπαίους” είπε αρχικά. Και συνέχισε: “Από την μία πλευρά παρατηρούνται ελλείψεις στην περίθαλψη, από
....
την άλλη δεν επαρκεί η προστασία που παρέχεται από τις επιθέσεις ακροδεξιών. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά ανησυχητικός”.

Επίσης, άφησε αιχμές λέγοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική βούληση να λύσει το θέμα. «Αν στην Ελλάδα υπήρχε η βούληση να δοθεί βοήθεια στους μετανάστες, αυτό θα έπρεπε να γίνει. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα» τόνισε.

Ο Λένινγκ παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα φέρει εντός της ΕΕ το κύριο βάρος στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Γι’ αυτόν τον λόγο όμως δέχεται οικονομική και εν τοις πράγμασι βοήθεια από την Γερμανία και την ΕΕ. «Ωστόσο, η κατάσταση επί χρόνια παραμένει ανυπόφορη» διαπίστωσε. «Αν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση μόνη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, πρέπει να σκεφτεί κανείς, μήπως διεθνείς οργανισμοί όπως οι υπηρεσίες του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες πρέπει να ενεργοποιηθούν».

Στο μεταξύ, η Διεθνής Αμνηστία, σε έκθεσή της που δημοσιεύθηκε χθες, επέρριψε στην Αθήνα απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών. Στην έκθεση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι Έλληνες συνοριοφύλακες σε πολλές περιπτώσεις άφησαν ανθρώπους να πεθάνουν, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν από τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου