Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Έναν έρανο ρε παιδιά για τον Πάγκαλο που δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του...



pagkalos17

Αδυναμία να ...καταβάλει τους φόρους που οφείλει δηλώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής".

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΓΑΠ, απαντώντας στο ερώτημα αν κατάφερε τελικά να πουλήσει κανένα από τα πολλά ακίνητά του - όπως δήλωνε και στο παρελθόν - προκειμένου να πληρώσει τα χαράτσια της ΔΕΗ, απάντησε:

"Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ, αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει".
Να θυμίσουμε ότι, σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2011, ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωνε αδυναμία καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων και αποκάλυπτε ότι αναζητούσε αγοραστές για την ακίνητη περιουσία του, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.
Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Πάγκαλoς, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνει ότι δύο είναι τα κύρια θέματα για την παράταξη:
"Γνωρίζω τι θα πω εγώ στο συνέδριο. Δεν ξέρω τι θα πουν οι υπόλοιποι ούτε ποιους θα έχει η πλειοψηφία. Τα συνέδρια των κομμάτων συζητούν τα πάντα και το θέμα ηγεσίας αν τεθεί. Δεν είναι όμως αυτό το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ.
Τα κύρια θέματα είναι δύο: Η κατάργηση του σταυρού προτίμησης και η υιοθέτηση νέου εκλογικού συστήματος μικτού χαρακτήρα, η τροποποίηση ριζικά του τρόπου λειτουργίας και η λήψη αποφάσεων στο κόμμα".
news247.gr

(agiovasilema: Θα σε βοηθούσαμε εμείς Πάγκαλε, αλλά ξέρουμε ότι είσαι περήφανος και δε δέχεσαι βοήθεια από κοπρίτες. Πάντως δε θα πεθάνεις από την πείνα....το λίπος κρατάει για καιρό...καταλαβαίνεις....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου