Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟΥ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΤΗΝ Μ. ΒΟΔΑ



photo-6

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ 64ΧΡΟΝΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ 

Έναν εφιάλτη έζησε ένας 64χρονος άντρας όταν στο ψιλικατζίδικό του μπήκαν δύο λαθρομετανάστες και χωρίς καν να του ζητήσουν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο του, του επιτέθηκαν με μαχαίρι, προσπαθώντας να τον σκοτώσουν!
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρίσκεται το κομμωτήριο του Αργύρη. Ο Αργύρης, είναι ο άνθρωπος που ένα μήνα πριν, με πέντε μαχαιριές δίπλα στην καρδιά, γλίτωσε παρά τρίχα τον θάνατο από
...
 
τους εγκληματικούς λαθρομετανάστες που θα τον σκότωναν για είκοσι ευρώ. Για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες οι κάτοικοι του κέντρου συγκεντρωνόντουσαν καθημερινά στην Αγίου Μελετίου και Μιχαήλ Βόδα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο και την βίαιη επίθεση στον Αργύρη. Λίγες μόνο ημέρες αφού σταμάτησαν οι συγκεντρώσεις, άλλο ένα εγκληματικό περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας.
photo-4
Στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Μιχαήλ Βόδα οι δράστες γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής υποδυόμενοι στην αρχή τους πελάτες μπήκαν στο μαγαζί του κ. Κοσμά. Ο ένας περίμενε στην πόρτα (φύλαγε τσίλιες προφανώς) και ο άλλος πήγε στο ψυγείο, πήρε μια μπύρα και την τοποθέτησε στον πάγκο δίπλα από την ταμιακή μηχανή. Φαίνεται πως ήθελε να βεβαιωθεί ότι στο πίσω μέρος του μαγαζιού δεν υπήρχε κανένας άλλος, πριν επιτεθεί. Αμέσως ο σκουρόχρωμος αλλοδαπός εισβάλλει πίσω από τον πάγκο και βγάζει ένα μαχαίρι από το μπουφάν του, σπρώχνοντας παράλληλα τον 64χρονο άντρα και απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.
photo-5
Ο κ. Κοσμάς, προς έκπληξη προφανώς των αλλοδαπών, κατάφερε να αντισταθεί και να γλιτώσει την μαχαιριά. Κράταγε με όλη του την δύναμη το χέρι του αλλοδαπού που είχε το μαχαίρι! Φαίνεται πως ήταν τυχερός που οι λαθρομετανάστες ήταν μικρόσωμοι. Ο «τσιλιαδόρος» βλέποντας πως ο ιδιοκτήτης αντιστέκεται, αφήνει το πόστο του και επιτίθεται και αυτός στον 64χρονο, με κλωτσιές και μπουνιές και ευτυχώς χωρίς να κρατά κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή όπλο, όπως εξομολογήθηκε στο Μακελειό ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου. «Είναι σίγουρο πως αν κρατούσε μαχαίρι και ο δεύτερος θα με έσφαζε από πίσω» είπε στην συνέντευξή του.
Αφού τον χτύπησαν αλύπητα και αφού είδαν ότι δεν μπορούν να τον σφάξουν σαν το αρνί, άνοιξαν το ταμείο, πήραν ό,τι χρήματα υπήρχαν μέσα και εξαφανίστηκαν!
2
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Κοσμάς στο Μακελειό είναι ο πέμπτος Έλληνας ιδιοκτήτης της περιοχής που χτυπάνε μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών. Ένας ιδιοκτήτης φούρνου, ένας υδραυλικός, ένας βενζινοπώλης (θύματα που φοβήθηκαν να μιλήσουν δημόσια), ο Αργύρης και τώρα ο ίδιος. «Ήξερα ότι θα έρθει η σειρά μου και είχα πει αν μπει ο κλέφτης μέσα να του δώσω αμέσως τα χρήματα χωρίς να αντισταθώ» είπε στην συνέντευξη που μας παραχώρησε και συνέχισε: « δεν πρόλαβα όμως να αντιδράσω γιατί αυτοί οι «άνθρωποι» δεν ζήτησαν καν χρήματα! Ήρθαν κατευθείαν για να με σκοτώσουν! Είναι δολοφόνοι»! εξομολογήθηκε ακόμα σοκαρισμένος!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  ΜΑΡΙΛΙΑ ΚΟΥΖΟΥ
www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου