Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ολόκληρη η δικαστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε αντισυνταγματικό το τέλος και παράνομη την είσπραξή του από τη ΔΕΗ!!



thumbnailΕντολή στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς…

το “χαράτσι” για τα ακίνητα, έδωσε η διοίκηση της επιχείρησης.

Με αφορμή την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω των λογαριασμών ρεύματος, η ΔΕΗ διαχωρίζει το τέλος από τον λογαριασμό και βρίσκεται σε συζητήσει με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει αντισυνταγματική τη διακοπή ρεύματος για μη πληρωμή του τέλους, αλλά

...
  έκρινε κατά πλειοψηφία συνταγματικό το “χαράτσι”.

Ωστόσο, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθ. 1101/2012 απόφασή του, έκρινε αντισυνταγματική τόσο την επιβολή του τέλους – καθώς δεν λαμβάνει υπόψη του τη φοροδοτική ικανότητα του ιδιοκτήτη του ακινήτου – όσο και την είσπραξή του από τη ΔΕΗ, λόγω αναρμοδιότητας, αλλά και την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Για την ιστορία, την απόφαση εξέδωσαν οι δικαστές Αικατερίνη Σπηλιωτοπούλου, πρόεδρος Πρωτοδικών, Μαρία Βολίκα, Πρωτοδίκης – Εισηγήτρια, Κωνσταντίνα Λουκαδάκου, δικαστική Πάρεδρος.

Τις καταναλωτικές ενώσεις εκπροσώπησε ο δικηγόρος Ιωάννης Μυταλούλης.

Διαβάστε από το directNEWS.gr ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης:

    1. thumbnail
    2. thumbnail
    3. thumbnail
    4. thumbnail
      1. thumbnail
      2. thumbnail
      3. thumbnail
      4. thumbnail
        1. thumbnail
        2. thumbnail
        3. thumbnail
        4. thumbnail
          1. thumbnail
          2. thumbnail
          3. thumbnail
          4. thumbnail
            1. thumbnail
            2. thumbnail
            3. thumbnail

            Δεν υπάρχουν σχόλια:

            Δημοσίευση σχολίου