Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η Ευρώπη βροντοφώναξε "Είμαστε όλοι Έλληνες" - Τώρα έρχεται η σειρά της Αμερικής

Εδιμβούργο - ΦΩΤΟ απο twitter
 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

“We are all greeks now” - ‘Ολος ο κόσμος στο πλευρό των Ελλήνων

"Είμαστε όλοι Ελληνες" θα φωνάξουν το μεσημέρι χιλιάδες πολίτες σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και στις ΗΠΑ.

 
Facebook και Twitter έχουν “πάρει φωτιά” απο μηνύματα χρηστών απο όλη την
...

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΦΥΛΑΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Από τα 463 αρχαία έργα εκλάπησαν τα 165 σύμφωνα με τις αναφορές.
100_0444.JPG

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Βγάλε το σκασμό βρωμοκτήνος her Schauble....

Ο Σόιμπλε και οι λοιποί δανειστές άρχισαν πλέον τις απροκάλυπτες εκβιαστικές ερωτήσεις και υποδείξεις.
"Τι είδους πολίτευμα είναι αυτό στην Ελλάδα;"
"Τι εκλογικό νόμο έχετε;"

"Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές και να παραταθεί η θητεία του Παπαδήμου για ... πάντα."

"Να υπογράψουν όλα τα ελληνικά κόμματα ότι θα τηρήσουν τις συμφωνίες."

"Δεν σας δίνουμε χρήματα μέχρι να γίνουν εκλογές."


Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψήφου των 200 προδοτών που φήφισαν την περασμένη Κυριακή το νέο Μνημόνιο....

Οταν εσύ σκύβεις το κεφάλι ως ραγιάς,.... οι σφαλιάρες έρχονται απανωτά.

Το τραγικό φυσικά είναι ότι ο αρχιπροδότης υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας είπε:
"Τους εξήγησα ότι στην Ελλάδα (ατυχώς) κυρίαρχος είναι ο Ελληνικός λαός και υπάρχουν δημοκρατικοί θεσμοί και συνταγματικές διαδικασίες... Αλλά κι αυτοί θέλουν (βρε οι άνθρωποι) να διαπιστώσουν ότι λειτουργούμε ως χώρα."

Δηλαδή ο άνθρωπος τους καταλαβαίνει.....

Η κ. Μπίλντεμπεργκ τους καταλαβαίνει και αυτή....
Μάλιστα τους πρόλαβε τους δανειστές μας, καθώς μετέφερε την εντολή της Λέσχης της, πολύ πιο γρήγορα στην πατρίδα μας λέγοντας στον Παπαδήμο ότι
"εκλογές σημαίνουν χρεωκοπία"..... και πρότεινε "να μην γίνουν εκλογές, αλλά απλά να γίνει ανασχηματισμός".

Βλέπετε οι προδοτικές δυνάμεις ενωμένες και με
..."Ποιος είναι αυτός ο Σόιμπλε;"

Ε, ποιός είναι κ. Παπούλια;

Είναι αυτός που μας προσβάλει εδώ και 2 χρόνια κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου....
Καλά ξυπνητούρια....

Παιδιά ένα πράγμα ελπίζω.

Να μην είναι όλο αυτό ένα καλοστημένο παιχνίδι ώστε το προδοτικό ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δημοκρατία να ψευτο-αντιδράσουν στις "και καλά" προκλήσεις των δανειστών για να μας δείξουν ότι
"να βρε είμαστε κι εμείς πατριώτες...", μπας κι ανέβουν τα ποσοστά τους....

Αδέρφια μου Ελληνες,
Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ΟΛΟΥΣ....

Πρέπει να γίνουν εκλογές ΕΔΩ και ΤΩΡΑ και να στείλουμε στα τάρταρα και τα 3 προδοτικά κόμματα...
Οσοι είστε παλιοί φίλοι κι αναγνώστες ξέρετε πολύ καλά ότι ποτέ δεν υπέδειξα κανένα κόμμα και ποτέ δεν είπα ότι το ένα ή το άλλο κόμμα είναι καλύτερο...
Ομως δεν μπορώ να μην στηλιτεύσω την προδοτική και εξευτελιστική στάση κάποιων συγκεκριμένων κομμάτων...

Τα κόμματα που στήριξαν τα Μνημόνια και μας οδήγησαν στον πλήρη εξευτελισμό πρέπει και θα τιμωρηθούν.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε οποιοδήποτε από τα "μικρά" αντιμνημονιακά λεγόμενα κόμματα... (το "μικρά" το βάζω σε εισαγωγικά γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις τα μικρά κόμματα έχουν γίνει.... μεγάλα!!!)

Η μόνη μας, κατά την γνώμη μου, σωτηρία με το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι μια πολυφωνική και πολυκομματική βουλή, όπου θα ακούγονται όλοι και κανείς δεν θα ξεχωρίζει...

Κι αν νομίζετε ότι αυτό θα φέρει στην χώρα μας πολιτική αστάθεια είστε γελασμένοι.
Αυτό ήταν το παραμύθι του δικομματισμού εδώ και 35 χρόνια και βλέπετε που μας οδήγησε οπότε....

Πολυκομματικά κυβερνητικά σχήματα (που είναι σίγουρο ότι θα ξεπηδήσουν από μια τέτοια Βουλή), θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων, να λάβουν πιο προσεκτικές, πατριωτικές και
φιλολαϊκές θέσεις κι αποφάσεις.

Κλείνοντας θέλω μόνο ένα πράγμα να πω:
Ξεφτιλισμένοι Ελληνες πολιτικοί κάντε επιτέλους μια πατριωτική πράξη. Σταματήστε ΤΩΡΑ κάθε αποπληρωμή του δανείου μέχρι να βγάλουν τον σκασμό οι δανειστές μας και προχωρήστε άμεσα σε εκλογές.

ΘΑΝΟΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!!!

Με απόφαση  του υφυπουργού, το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!!!!!!!).
Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ....
ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, «βάζει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!


Με απόφαση λοιπόν του υφυπουργού, το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!).

Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύει και τις προβλέψεις του Μνημνονίου που αποκάλυψε χθες το defencenet.gr περί «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση ου δανεισμού!

Το καθεστώς των επιτάξεων σε παλαιότερες εποχές, όταν ο πόλεμος κρατούσε μήνες ή και χρόνια για μεταφορικά μέσα, τα οποία προβλέπονταν να ενταχθούν στην
...

Farage: Η διορισμένη μαριονέτα -Παπαδήμος μιλάει για δημοκρατία?

Άντε και γ@μ#!!#τεεε!!!!!

Καταγγελία ΣΟΚ : «H ΓΣΕΕ έπαιζε θέατρο στον κοινωνικό διάλογο».

panagopoulos_strike.jpg
Θεατρική παράσταση από όλους, όσοι βρισκόταν στην αίθουσα του κοινωνικού διαλόγου καταγγέλλει ο πρώην επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνέντευξη του στη LIFO. Ο κ.Ρωμανιάς χαρακτηρίζει θέατρο τον κοινωνικό διάλογο:
«Η συμφωνία μεταξύ των εταίρων ήταν θεωρητική. Παίχτηκε ένα θέατρο. Ήταν θεατρική παράσταση από όλους που ήταν σε αυτή την αίθουσα. Ξέρανε όλοι ότι δεν θα συμφωνήσουν ή ότι θα κάνουν μια συμφωνία φτιαχτή και μετά θα έπαιρνε το δικαίωμα η κυβέρνηση να νομοθετήσει. Αυτό ακριβώς έγινε», λέει και όταν του επισημαίνεται ότι στην αίθουσα ήταν και η ΓΣΕΕ απαντά: «Έ, τώρα τι θέλετε να σας πω; Και η ΓΣΕΕ ήταν στο παιχνίδι» .

Η επιλεκτική συνείδηση του κ. Παπούλια.


 ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σήμερα μας χαροποιήσατε ιδιαίτερα με την γενναία απόφασή σας να παραιτηθείτε από την προεδρική αποζημίωση και τα έξοδα παραστάσεως του αξιώματός σας. Επίσης, μας ενθαρρύνατε λέγοντας εκείνο το αγέρωχο ''και ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε που θα λοιδορήσει την Ελλάδα. Δεν δέχομαι....
αυτός ο κύριος να λοιδορεί την χώρα μου''. 

Όμως , κ. Πρόεδρε, τον κ. Σόιμπλε με τα μύρια όσα προσβλητικά και απαξιωτικά του σχόλια τον ανεχθήκατε επί 2 χρόνια τώρα και ταυτόχρονα αποδεχθήκατε τις εξευτελιστικές για τους Έλληνες και την Ελλάδα δηλώσεις του αγαπητού σας τ. πρωθυπουργού GAP και συγκεκριμένα το περίφημο ''κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων και τεμπέληδων''.

Διευκρινείστε μας, συνεπώς, αξιότιμε κ. Πρόεδρε τι είναι αυτό που σας κάνει να απορρίπτετε και να καταδικάζετε μετά βδελυγμίας, σήμερα, ότι επί δύο και πλέον έτη γενναιόδωρα ανεχθήκατε και τολμώ να πω, δια της σιωπής σας, καλύψατε ; ; ; ; ;  πηγή

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Αισχρά παιχνίδια των βρωμιάρηδων Γερμανών με το μέλλον της Ελλάδας - Τώρα λένε ότι δεν θα μας δώσουν πριν τις εκλογές το 2ο πακέτο διάσωσης!

Στο παιχνίδι και η Φινλανδία και η Ολλανδία - Παίζουν με τα νεύρα ενός ολόκληρου λαού οι βρωμιάρηδες οι Γερμαναράδες.
- Θέλουν οπωσδήποτε να κρατούν στο χέρι την επόμενη κυβέρνηση. Δεν τα κατάφεραν με τους Εβραίους και έβαλαν σκοπό να εξοντώσουν τους Έλληνες.
- Ο Όλι Ρεν ζητεί πολιτικές δεσμεύσεις την στιγμή που έχουν αποσταλεί στις Βρυξέλλες
-  Ωμή παρέμβαση Σόϊμπλε στα εσωτερικά της Ελλάδας - Δεν θέλει εκλογές το κομπλεξικό ανθρωπάριο.
- Βενιζέλος συνεχίζει να τρομοκρατεί τον λαό: "Κάποιοι δεν μας θέλουν στην ευρωζώνη"
- Σαμαράς- ξεΣαμάρωτος: Δεσμεύομαι σε όλα αλλά και θα παλέψω για βελτιωτικές τροποποιήσεις
- Στις 6 η τηλεδιάσκεψη για την Ελλάδα - Πέφτει πολύ το χρηματιστήριο

H πληροφορία έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του πρακτορείου Reuters. Πηγές της ΕΕ δήλωσαν ότι τώρα στελέχη της ευρωζώνης εξετάζουν τρόπους προκειμένου να καθυστερήσει μέρος ή ακόμη και όλο το δεύτερο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα, κατορθώνοντας παρόλα αυτά να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία.

Δηλαδή με άλλα λόγια, εκείνοι που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι θέλουν να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο ακόμα και στα εσωτερικά της Ελλάδας, εκβιάζοντας ουσιαστικά μια ολόκληρη χώρα. Δηλαδή, με το σενάριο που θέλουν να ακολουθήσουν θέλουν να ελέγχουν την επόμενη κυβέρνηση μη δίνοντας τα χρήματα από τώρα!

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η αναβολή μπορεί να διαρκέσει μέχρι η χώρα να διεξάγει εκλογές, που αναμένονται τον Απρίλιο, αναφέρουν οι πηγές της ΕΕ.

Ενώ τα βασικά στοιχεία του πακέτου, το οποίο ανέρχεται στα 130 δισ. ευρώ, υπάρχουν, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν είναι ικανοποιημένοι για το ότι οι Έλληνες πολιτικοί ηγέτες έχουν δεσμευτεί επαρκώς στη συμφωνία.

Επίσης, αναφέρει το Reuters, δεν είναι ξεκάθαρο ότι το επίπεδο χρέους/ΑΕΠ της χώρας, το οποίο βρίσκεται τώρα στο 160%, θα διαμορφωθεί στο 120% μέχρι το 2020 μέσω της συμφωνίας, όπως απαιτείται από την Τρόικα.

«Υπάρχουν προτάσεις για καθυστέρηση του ελληνικού προγράμματος ή και για διάσπασή του, έτσι ώστε να αποφευχθεί μια χρεοκοπία, αλλά δεν είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό», τόνισε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Reuters.

«Θα εξετάσουν όλες τις επιλογές. Υπάρχουν πιέσεις από διάφορες χώρες για να «παγώσει» η βοήθεια μέχρι να υπάρξει πλήρης δέσμευση από την Ελλάδα, η οποία ίσως να μην έλθει μέχρι να διεξαχθούν εκλογές», αναφέρει το Reuters επικαλούμενο πηγές.

Οι Γερμανία, Φινλανδία και Ολλανδία είναι οι χώρες που πιέζουν για την αναβολή του προγράμματος, ενώ η Γερμανία είναι η πιο «σκληρή», καθώς υποστηρίζει ότι η τελική έγκριση θα πρέπει να δοθεί μόνο μετά από τις εκλογές.

Ένα μεγάλο πρόβλημα για το διαχωρισμό του πακέτου βοήθειας είναι το εάν οι ιδιώτες ομολογιούχοι θα είναι πρόθυμοι να υπογράψουν μια ανταλλαγή ομολόγων εάν η χρηματοδότηση της Ελλάδας δεν βρίσκεται στο τραπέζι, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι το κράτος ίσως δεν θα μπορέσει να πληρώσει τις μελλοντικές λήξεις ομολόγων.

Ως αποτέλεσμα, σχολιάζει πηγή της ΕΕ, είναι πιθανό να καθυστερήσει ολόκληρο το δεύτερο πακέτο βοήθειας μέχρι τις ελληνικές εκλογές, «όταν και όλοι ελπίζουν για μεγαλύτερη δέσμευση και διευκρινίσεις».

«Αυτό θα σήμαινε ότι θα πρέπει να πληρώσουμε το ομόλογο των 14,5 δισ. ευρώ στις 20 Μαρτίου, το οποίο θα ήταν σκέτη σπατάλη», τονίζει πηγή της ευρωζώνης.

Προσθέτει ωστόσο πως έχουν μείνει ακόμη χρήματα από το πρώτο πρόγραμμα, οπότε «θα μπορούσαμε να το κάνουμε», αναφερόμενος στο πρώτο πακέτο των 110 δισ. ευρώ. «Αυτό θα σήμαινε ότι οι συζητήσεις για το β΄ πρόγραμμα (συμπεριλαμβανομένου και του PSI), το οποίο είναι μέρος του πακέτου, θα μπορούσαν να αναβληθούν μέχρι να υπάρξει νέα κυβέρνηση».

Μια διαφορετική προσέγγιση: Προσωπικά τα κίνητρα των περισσοτέρων "Γαλάζιων ανταρτών"...

Γράφει ο "Ποντικός της Συγγρού"

Αφήστε τα δήθεν ψαγμένα ρεπορτάζ, μόνο εγώ θα σας πω την αλήθεια. Μην ακούτε παπάδες, οι λόγοι που έκαναν τους περισσότερους από τους "21" να ψηφίσουν "Όχι" δεν ήταν ούτε η "πίεση που αισθάνονταν από τους ψηφοφόρους τους", ούτε η αίσθηση του πατριωτικού καθήκοντος που τους κατάκλυσε απότομα. Οι λόγοι είναι πολύ πιο απλοί και αφορούν το τσερβέλο τους... Θα καταλάβετε διαβάζοντας ότι...
1. Κώστας Μαρκόπουλος: Αυτός είναι αρπαγμένος με τον Σαμαρά από τότε που δεν τον έκανε γραμματέα του κόμματος και προτίμησε τον Λυκουρέντζο. Επί τέσσερις μήνες ο πρώην κοιν. εκπρόσωπος της ΝΔ ζητούσε ραντεβού από τον άλλοτε στενό φίλο του Πρόεδρο της ΝΔ αλλά έτρωγε συνεχώς πόρτα. Γιατί όμως τον "έκανε πέρα" ο Σαμαράς; Δύο τα σενάρια, το πρώτο το "κακό" λέει ότι προ έτους πήγε στο γραφείο του Σαμαρά ένας φάκελος με έργα και ημέρες του Κ. Μαρκόπουλου στην κυβέρνηση Καραμανλή. Ο φάκελος αυτός ήταν ογκώδης και έπεισε τον Πρόεδρο. Το δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι ο Κώστας άρχισε να μιλάει πολύ
...

Σταθμός ΗΣΑΠ Τετάρτη 15/2 σημείο συνάντησης για πορεία του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


image.png  
To κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συμμετεχει στην πορεια που καλουν οι λαϊκες συνελευσεις των γυρω περιοχων και αλλες συλλογικοτητες. Η πορεια θα ξεκινησει απο τον σταθμο του ΗΣΑΠ στον Περισσο, Τεταρτη 15/2, 6 μμ.
Προσυγκεντρωση του Κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στα γραφεια του στα Πατησια, Καυτατζογλου 35, ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθεριου στις 5 μμ.
Διαδωστε το και καλεστε οσο περισσοτερους μπορειτε.

http://www.oxidiodia.gr/                                          http://www.kinimadenplirono.gr/

Το μεγάλο έγκλημα του Παπαδήμου σε βάρος της Χώρας!

Ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος σε συνεργασία με την Γερμανία υπέσκαψε εσκεμμένα το συμφέρον της χώρας! 
 
Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο άνθρωπος που σήμερα –υποτίθεται- διαπραγματεύεται...
με τη Γερμανία το μέλλον της Ελλάδος και των επόμενων γενεών, είναι αυτός που έμπηγε πρώτος το μαχαίρι στη χώρα, όταν από το 1998 έως το 2002, ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργούσε πλασματικές και θανατηφόρες συνθήκες για την είσοδο της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση. 

Ο Λουκάς Παπαδήμος ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος , ήταν στην κατάλληλη θέση, υπηρετώντας από τότε τα συμφέροντα της Γερμανίας σε βάρος της χώρας μας. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε, αποτυπώνουν τον εγκληματικό ρόλο που έπαιξε από τότε ο Λουκάς Παπαδήμος:
Ως γνωστόν, η Τράπεζα της Ελλάδος και ο Διοικητής της ήταν αρμόδιος για τον καθορισμό της ισοτιμίας της δραχμής σε σχέση με τα ξένα νομίσματα. Τον Μάρτιο του 1998 καθορίστηκε η ισοτιμία της δραχμής σε σχέση με το ecu, την λογιστική μορφή του ευρώ πριν αυτό
...

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και όλα τα ζευγαράκια χαίρονται τον έρωτά τους.

Παραμένει άγνωστο το πού  θα στεγάσουν τον έρωτά τους. Θα είναι σε σπίτι; Θα είναι σε κόμμα; Θα είναι στη ...φυλακή; Υπομονή και θα το μάθουμε.
Το σίγουρο πάντως είναι πως η φωτογραφία δείχνει αυτό που προσπαθούν να κρύψουν τα μάτια:
LOverdos-VEnizelos

Ο ασθενής ευρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης…

Ο Βενιζέλος, ο υπουργός πολιτισμού επί Ολυμπιάδας, επιμένει να μας ξανασώσει. Για πολλοστή φορά μέσα σε δύο χρόνια. Και είναι λογικό. Γιατί ποιοι ξέρουν καλύτερα να μας σώσουν, αν όχι αυτοί που μας κατέστρεψαν.

Γνωρίζουν καλά ότι η χώρα καταστράφηκε λόγω του υψηλού βασικού μισθού. Όταν ο Παπανδρέου έλεγε προεκλογικά για την γενιά των 700ων ευρώ, εννοούσε ότι παίρνει πολλά και όχι το αντίθετο που νόμιζαν πολλοί από αυτούς που τον ψήφισαν. Είναι άλλωστε κατανοητό ότι 500 ευρώ είναι αρκετή ανταμοιβή για κάποιον που έχει το προνόμιο στις μέρες μας να εργάζεται. Και ειδικά οι νέοι κάτω από τα 25, που τόσα χρόνια τα έτρωγαν με τον Πάγκαλο πρέπει επιτέλους να πληρώσουν με τον ακόμα χαμηλότερο βασικό των 450.

Γιατί όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, χρέος της γενιάς του είναι να σώσει την χώρα. Την οποία λογικά θα... κατέστρεψε όχι η ίδια αλλά κάποια άλλη γενιά. Και αφού τιμωρεί ειδικά τους νέους βγάζω το συμπέρασμα ότι αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής. Και επιτέλους αν δεν πληρώσουν οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, ποιοι θα πληρώσουν;
Οι πλούσιοι;


 http://apneagr.blogspot.com/2012/02/govgr-xounta-evenizelos-venizelos.html#ixzz1mO0DmdwB

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ανάμεσα στους συλληφθέντες των επεισοδίων ήταν και 24 αλλοδαποί.

Με την ευκαιρία του μπάχαλου, 26  μπουμπούκια αλλοδαποί, εκ των οποίων εννέα  Αλβανοί, τέσσερις Αλγερινοί, ένας Τυνήσιος, ένας Μαυριτανός, δύο Ρουμάνοι, δύο Πολωνοί, ένας Αφγανός, ένα Μολδαβός, τέσσερις Παλαιστίνιοι και ένας Ιρακινός, έκαψαν, λελάτησαν περιουσίες Ελλήνων και έβγαλαν το αρρωστημένο μίσος τους προς την πατρίδα που τους ανέχεται.

Πάω στοίχημα ότι σε 1 μήνα όλοι αυτοί θα είναι έξω να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους με κλοπές, φωτιές, βιασμούς και δολοφονίες.

Eρμου 44 ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ


Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ.ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 166 ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1/2 ΩΡΑ.Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ...

Ντροπή σας αλήτες για την κατάντια της Ελλάδας και των γερόντων που δούλεψαν μια ζωή, χωρίς να έχουν στα γεράματα να φάνε, επειδή εσείς οι αλήτες, αγοράζετε με τον κόπο τους τα χημικά όπλα με τα οποία τους σκοτώνετε!

Το κατόρθωμα του Γαπ και της συμμορίας του που συνεχίζεται από τον ξεΣαμάρωτο και τη συμμορία του. Την ώρα που οι αλήτες πολιτικοί παίζουν τέννις, κολυμπάνε σε πακτωλούς βρώμικων χρημάτων από μίζες, κάνουν χλιδάτες διακοπές στις υπερπολυτελείς βίλες που απόκτησαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την καμπούρα του Έλληνα πολίτη,  οι παππούδες μας πεινάνε και ψεκάζονται με χημικά από τους πραιτωριανούς των ΜΑΤ.

Φτου σας ξεφτιλισμένα ζώα!
199 κατάρες πάνω σας ζώα!

Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!...

Με πολλά μηδενικά στους λογαριασμούς του από το deal με τη Ντόρα στις εσωκομματικές εκλογές. Oι κακές γλώσσες λένε ότι η δουλειά έγινε μέσω εφοπλιστή. Εμείς απλά θα τον ρωτήσουμε εάν για το σπίτι στον Λυκαβηττό εκτός από τα νόμιμα δηλωθέντα, δόθηκε η διαφορά στην...
Ιταλία;
http://www.fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_7146.html

Στην σελίδα του CNN δημοσκόπηση με το ερώτημα εάν η Ευρώπη έχει συμπεριφερθεί σκληρά στην Ελλάδα


Σήμερα στην ιστοσελίδα του CNN διεξάγεται δημοσκόπηση με το ερώτημα εάν η Ευρώπη έχει συμπεριφερθεί πολύ σκληρά στην Ελλάδα, με επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ και έχουν μπει “κάποιοι” για να υπερισχύσει το “ΟΧΙ”, ώστε να μην υπάρξει κάποια μορφή αλληλεγγύης, να δρομολογηθούν νέα αισχρά και ανήθικα μέτρα και να δαιμονοποιηθούμε σαν Λαός.


Εδώ ψηφίζουμε “ΝΑΙ” :-)
Η ψηφοφορία βρίσκεται κάτω δεξία στην ιστοσελίδα

http://edition.cnn.com/


CNN.com International – Breaking, World, Business, Sports, Entertainment and Video News
edition.cnn.com
CNN.com International delivers breaking news from across the globe and information on the latest top stories, business, sports and entertainment headlines. Follow the news as it happens through: special reports, videos, audio, photo galleries plus interactive maps and timelines.

(agiovasilema:Αν και τέτοιου τύπου δημοσκοπήσεις είναι ηλίθιες, όπως ηλίθιοι και αποβλακωμένοι είναι και οι Αμερικανοί που εμπιστεύονται τα ΜΜΕ τους, δεν βλάπτει να ρίξουμε ένα ψηφαλάκι;-)

Ρε μάγκες του Πρώτου θέματος τον αντίπαλο του Παπακωσταντίνου στο τένις γιατί δεν μας τον είπατε;

Γράφει ο City
Το χθεσινό  πρωτοσέλιδο του φίλου μας του Θέμου στο Πρώτο θέμα σίγουρα το είδατε όλοι,( http://agiovasilema.blogspot.com/2012/02/4-eurogroup.html)την φωτογραφία και το ρεπορτάζ ότι την ώρα της κρίσιμης συνεδρίασης του eurogroup ο ανεπάγγελτος κος Παπακωσταντίνου έπαιζε τένις την είδαμε και την διαβάσαμε,τον αντίπαλο του Παπακωσταντίνου στο τερέν  δεν μας είπατε όμως ρε παλουκάρια.
Θέλετε να μάθετε τον αντίπαλο;
Αντίπαλος του καταστροφέα της Ελλάδας ήταν ο….

Υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δεν φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Την ώρα που κρινόταν η τύχη της Ελλάδας, την ώρα που ο πολίτες έβλεπαν για μια ακόμα φορά τα μέτρα που ανακοινώνονται να τους οδηγούν σε απόγνωση, αυτή την ώρα ο… μακελάρης του ΠΑΣΟΚ διασκέδαζε τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας τένις με τον… αρχιτέκτονα της παρούσας κατάστασης της οικονομίας.
Στο… αθλητικό δελτίο πάντως ο Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται ότι είναι εξίσου ικανός να πετάει το… μπαλάκι στην πολιτική όσο και αυτό στο γήπεδο του τένις αφού έριξε «νοκ αούτ» τον υπουργό περιβάλλοντος.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή σχετικά με το απαράδεκτο αποκριάτικο τηλεοπτικό σποτ του JUMBO

Προς ΕΣΡ
Κυρίες, κύριοι σας κοινοποιώ επιστολή μου προς τα καταστήματα παιχνιδιών jumbo όσων αφορά το πρόσφατο αποκριάτικο τηλεοπτικό σποτ.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία οφείλετε να επεμβαίνατε και να τα διευθετείτε αλλά είναι ανήθικο να κοιτάτε αλλού όταν προσβάλλεται η νέα γενιά με τις ευλογίες σας.
---------------------------------------
Κύριες, κύριοι,
Είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 4,5 ετών και με την παρούσα σας ενημερώνω ότι κατόπιν της εφετινής αποκριάτικης διαφήμισης σας για τα καταστήματα παιχνιδιών jumbo θεωρώ πως ΟΛΟΙ οι γονείς θα πρέπει να απέχουν πλέον από την επιχείρηση σας.
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δεν αντιλαμβάνομαι όμως τι σας ωθεί να προβάλετε ημίγυμνα παιδιά με σαφέστατα σεξουαλικά υπονοούμενα.
Η κακή ποιότητα των διαφημίσεων προφανών έχει εκτραχυνθεί αντικατοπτρίζοντας σαφώς την ποιότητα των

Κοινή ομολογία και παραδοχή Βενιζέλου ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ στη Βουλή, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ!

300x230_132913602992.jpgΑφού είχε ζητήσει τον λόγο επιτακτικά και είχε μιλήσει καμμιά δεκαριά φορές, όντας πατρόνος του θέματος που συζητείτο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για μια ακόμα.
Αυτή τη φορά -μεταξύ άλλων-, επιδεικνύοντας ένα κυνισμό ακόμα μεγαλύτερο και από την άμετρη φιλοδοξία του και την ροπή προς την εξουσία, βιάστηκε και προέβη σε κοινή ομολογία προθέσεων και παραδοχή του σχεδιασμού των Παπαδήμου, ΠαΠαρα (Παπανδρέου – Σαμαρα) και Μπένι.
Είπε ο τιτανομεγιστοτεράστιος υπουργός ότι "Δίνουμε το αγγλικό δίκαιο στους δανειστές μας (έτσι το λένε τώρα), για να μην τους περάσει από το μυαλό ότι αργότερα έχουμε σκοπό να ξαναμειώσουμε το χρέος μας"!!!
Είπε δηλαδή και παραδέχθηκε ωμά και κυνικά (και είναι ακόμα έξω και κυκλοφορεί), ότι
...

Ολα τα πρωτοσέλιδα , Πολιτικών , Οικονομικών, Αθλητικών εφημερίδων

13-2-2012


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ


.......







 Περισσότερα πρωτοσέλιδα εφημερίδων στο
 
 
 
(Κερνάνε και καφεδάκι)

Γιώργος Βαγιωνάς: Δελτίο τύπου για το ''ΟΧΙ'' στο Μνημόνιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Κ. ΒΑΓΙΩΝΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  
Γραφείο Πολυγύρου  Τηλ. 23710 22005                   Πολύγυρος, 13 Φεβρουαρίου 2012                                    Fax: 23710 22933
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Γιώργος Βαγιωνάς: "Υπερασπίστηκα με συνέπεια το "όχι" μου στα Μνημόνια της Τρόϊκα και του ΔΝΤ- Η ΝΔ παραμένει το "σπίτι" μου- Έχω τη συνείδησή μου καθαρή απέναντι στους Χαλκιδικιώτες"
Αποφάσισα να πω "οχι" στους επαχθείς όρους που οι δανειστές μας θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα μέσω ενός νέου Μνημονίου.
Αυτή η  επιλογή μου εκπορεύεται από  τους ίδιους λόγους που μού είχαν  υπαγορεύσει την καταψήφιση και  της πρώτης δανειακής σύμβασης πριν δύο περίπου χρόνια.
Τόσο εγώ  όσο και η ΝΔ είχαμε προειδοποιήσει τότε ότι η "συνταγή" του πρώτου Μνημονίου θα αποδεικνυόταν καταστροφική για την Ελλάδα. Όπως κι έγινε.
Προσωπικά παρέμεινα  συνεπής στα όσα έλεγα τότε.
Το νέο  Μνημόνιο θα βυθίσει την οικονομία  σε ακόμα 
....

Έσωσαν τις τράπεζες και τους τοκογλύφους οι δοσίλογοι των Αθηνών

199 δοσίλογοι, είπαν το ΝΑΙ.
Έρχονται τα πρώτα 30 δις μέχρι τις 5 Μαρτίου. Πού θα πάνε;
Δημιούργησαν κλίμα τρομοκρατίας με τους κουκουλοφόρους συνεργάτες τους για να φοβερίσουν τον λαό.
Αγνόησαν το βροντερό ΟΧΙ του λαού, που..
τους ξεκαθάρισε ότι δεν υποκύπτει στον εκβιασμό και θέλει να χρεοκοπήσει!
Διέγραψαν φασιστικά τους βουλευτές που έκαναν το καθήκον τους, μεταφέροντας τη γνώμη των ψηφοφόρων τους.
Ολοκλήρωσαν τη μετατροπή του ελληνικού χρέους από ιδιωτικό σε δημόσιο.
Θα μας ξαναφέρουν στα ίδια διλλήμματα σε λίγους μήνες (αφού όμως θα έχουν εισπράξει τα λεφτά τους οι ξένοι τοκογλύφοι).



Με ψήφους 199 «ναι» επί της αρχής, 74 «όχι» και 5 «παρών» υπερψηφίστηκε χθες αργά τη νύχτα το νέο Μνημόνιο. Την ίδια στιγμή το άρθρο 1 ψηφίστηκε από 190 βουλευτές, «όχι» δήλωσαν 83 και «παρών» 5• το άρθρο 2 έλαβε 201 «ναι», 74 «όχι» και 3 «παρών»• το άρθρο 3 έλαβε 199 «ναι», 74 «όχι» και 5 «παρών»• και το άρθρο 4 202 «ναι», 74 «όχι» και 2 «παρών».
(taxalia)

Οι παρακάτω βουλευτές της ΝΔ είπαν ΟΧΙ στο μνημόνιο και διαγράφτηκαν από τον ....αντιμνημονιακό Αντωνάκη

Τους είχε φοβερίσει από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο ...αντιμνημονιακός Σαμαράς πως όποιος δεν ψηφίσει το νέο μνημόνιο, δε θα είναι ξανά υποψήφιος. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της ψηφοφορίας, έκανε την απειλή του πράξη.


Με επιστολή του στον πρόεδρο τους Βουλής, ο αρχηγός της ΝΔ διέγραψε τους 21 «αντάρτες», μεταξύ των οποίων είναι και οι δυο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος.

Δεν τίθενται όμως μόνο εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και εκτός κόμματος. Μαζί τους διαγράφεται από μέλος της ΝΔ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος. Το αίτημα της οριστικής διαγραφής τους έχει ήδη κατατεθεί στον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, Γιάννης Τραγάκης.

Από τη ΝΔ διαγράφεται και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που ήταν απών.

Διαγράφονται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα
Έλενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ (Α’ Αθηνών)
Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας)
Κωνσταντίνος Παπασιώζος (Άρτας)
Γιώργος Βλάχος (Αττικής)
Μιχάλη Γιαννάκη (Βοιωτίας)
Μαργαρίτης Τζήμας (Δράμας)
Τσαμπίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσου)
Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος (Έβρου)
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος (Εύβοιας)
Μανώλης Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου)
Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (Α’ Θεσσαλονίκης)
Ζήση Τζηκαλάγια (Καστοριάς)
Χρήστος Ζωής (Λάρισας)
Σπυρίδων Γαληνός (Λέσβου)
Παναγιώτης Μελάς (Α’ Πειραιά)
Γεώργιος Καρασμάνης (Πέλλας)
Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά (Σερρών)
Γεώργιο Βαγιωνά (Χαλκιδικής)

Όλοι οι παραπάνω και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος παραπέμπονται στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλη της Νέας Δημοκρατίας

Νίκησε η δημοκρατία, οι τραπεζίτες, οι κοπτήρες και οι κυνόδοντες

Ο μνημονιακός Καρατζαφέρης διαγράφει βουλευτές επειδή ΨΗΦΙΣΑΝ το Μνημόνιο.
Ο αντι-μνημονιακός Σαμαράς διαγράφει βουλευτές επειδή ΔΕΝ ψήφισαν το Μνημόνιο.
Ε, πολύ μπέρδεμα δουλειά αυτή η δημοκρατία ρε φίλε.
Νομίζω ομως πως ο ελληνικός λαός τους έχει διαγραμμένους σχεδόν και τους 300… Μη σου πω και χεσμένους.
Ενας βουλευτής πειραχτήρι πέταξε κι ένα χοντρό βιβλίο σ’ έναν άλλο βουλευτή. Ε, μεγαλείο! Τέτοιες πλάκες τις κάναμε κι εμείς στο Γυμνάσιο. Πριν μπει ο καθηγητής.
Εκεί που τους ρωτούσε ο πρόεδρος Πετσάλνικος τι ψηφίζουν μερικοί απαντούσαν αγενέστατα “με απ’ όλα”. Στη γειτονιά μας, πάντως, στο σαντουϊτσάδικο, όταν ρωτάει ο ψητάς “τι βάζω μέσα;” εμείς απαντάμε “οτι δικαιούμεθα”. Πως το ξέρεις κύριέ μου πως δικαιούσαι “με απ’ όλα”;
Βέβαια, από την άλλη, τους σηκώσανε τους ανθρώπους, με το ζόρι από το καφενείο της βουλής, που βλέπανε μες την καλή χαρά τον αγώνα μάσκετ ή κάτι τέτοιο, να πάνε να ψηφίσουνε. Ε, άμα σου χαλάνε το χουζούρι, όσο νάναι, άνθρωπος είσαι, ζοχαδιάζεσαι.
Μετά την ψηφοφορία πολλοί βουλευτές που ψήφισαν όχι, μας ενημέρωσαν πως έχουν συνείδηση. “Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου”, “ψήφισα κατα συνείδηση…”, τέτοια. Κύριοι άμα έχετε ζητήματα με τη συνείδησή σας να πάτε σε ψυχίατρο. Η σε εξομολόγο. Εμείς απλοί πολίτες είμαστε.
Από αύριο πάντως που θα πάρει επιτέλους τα λεφτά του δανείου ο Λουκάς, θα χεστούμε όλοι στο τάλληρο. Με χρυσά κουτάλια θα τρώμε.
Εκτιμώ (πολιτικά) πως τα σημαντικά είναι τα εξής: 1) σώθηκε η χώρα 2) νίκησε η δημοκρατία 3) ληστεύθηκε ένα οπλοπωλείο.
Γενικά το πιο σημαντικό είναι οτι από τη διαδικασία καταλάβαινε αμέσως ο πολίτης πως νίκησε η δημοκρατία, οι τραπεζίτες, οι κοπτήρες και οι κυνόδοντες.
Ηταν ένα απίστευτο βράδυ. Μου ‘ρχονται δάκρυα στα μάτια. Δεν ξέρω αν είναι από την συνειδησιακή κρίση των βουλευτών μας ή από τα υπολείμματα των σημερινών δακρυγόνων.
Μπορεί κι από κάτι νοίκια που θυμήθηκα πως τα ‘χω απλήρωτα.
Θραξ Αναρμόδιος
ΥΓ. Δεν γίνεται να περιμένουμε να ζεστάνει λίγο πριν κάνουμε εξέγερση;
πηγή

Οι παρακρατικοί του μνημονίου ξανακαίνε την Αθήνα. Ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως...





Κάντε αύριο εκλογές εαν θέλετε να διασωθεί η χώρα. Άνοιξαν οι Πύλες της Κολάσεως.
Η οργή εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος…Δεν υπάρχει αύριο…Στη Ομόνοια λεηλατήθηκε οπλοπολείο με καραμπίνες…

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το τοπίο είναι πλέον ξεκάθαρο και εφιαλτικό: ''Τραπεζίτες εναντίον ανθρώπων''.

20120212-164546.jpg

Προς βουλευτές της Ν.Δ : Τηρείστε αυτά που λέει ο πρόεδρός σας στο βίντεο..

Διάγγελμα 28ης Οκτωβρίου 2011:
“Να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία που δεν δικαιούμαστε, δεν μπορούμε και δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να την παραδώσουμε.. σε κανένα και με οποιονδήποτε τρόπο.
Άλλωστε μας το απαγορεύει το Σύνταγμα και δεν επιτρέπουν ούτε οι ευρωπαϊκές συνθήκες.”

"I will always love you"

Άσχετο με την ελληνική -επίσης θλιβερή- πραγματικότητα,  αλλά πέθανε η Γουϊτνει Χιούστον, σε ηλικία 48 ετών, προφανώς από τις ουσίες με τις οποίες είχε δηλητηριάσει τη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Μια ακόμα μεγάλη φωνή που τη θυμόμαστε  από τις δεκαετίες του '80 και '90 οι παλαιότεροι, που είχε τραγικό τέλος.


  "Δυστυχώς είναι αλήθεια". Με αυτήν τη λακωνική φράση, εκπρόσωπος της διάσημης και πολυβραβευμένης Γουϊτνει Χιούστον, επιβεβαίωσε τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας και, κατά καιρούς, ηθοποιού, της οποίας η δόξα απογειώθηκε τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄'90.

    Λεπτομέρειες για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της δεν έχουν μεταδοθεί. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Αντζελες και οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν το θάνατο της. "Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια" δήλωσε μόνο αξιωματούχος της αστυνομίας.

Επειδή μάλλον είμαστε λίγο …βλάκες,

Τι ακριβώς θα αλλάξει αν ψηφίσουν “όχι” οι βουλευτές μας την Κυριακή;

  • Γιατί όλο αυτό το θέατρο σήμερα απ΄τον κ.Παπαδήμο;
  • Nαι μεν τα όσα γλαφυρά περιέγραψε θα μπορούσαν -υπό πολλές όμως προυποθέσεις όπως π.χ. η ύπαρξη κάποιου εθνικού νομίσματος και όχι ενός κοινού νομίσματος όπως είναι το ευρώ- να είναι περίπου οι συνέπειες μιας χρεοκοπίας αλλά γιατί θα χρεοκοπήσουμε την Πέμπτη αν δεν πάμε …γονατιστοί στο eurogroup την Τετάρτη;
  • Tι σχέση έχουν οι εισαγωγές πετρελαίου,φαρμάκων,τροφίμων με την υποτιθέμενη χρεοκοπία του Ελληνικού δημοσίου;O ιδιωτικός τομέας πραγματοποιεί τις εισαγωγές και όχι το κράτος.Ο ιδιωτικός τομέας και οι εισαγωγικές εταιρείες που χρησιμοποιούν μόνο το ευρώ και μπορούν να εξακολουθούν να εισάγουνό,τι θέλουν όποτε θέλουν ανεξάρτητα με το εάν το κράτος δηλώσει χρεοκοπία.Είναι ένα απ΄τα καλά του ευρώ..Το τρομοκρατικό θέατρο του κ.Παπαδήμου προφανώς απευθύνεται προς
  • ...

Προκλητικός και αμετανόητος μέχρι το τέλος ο Παπακωνσταντίνου (Έπαιζε τένις με την παρουσία 4 σωματοφυλάκων την ίδια ώρα που παιζόταν η τύχη της Ελλάδος στο Eurogroup)

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έχοντας τη συνείδηση του καθαρή πως συνέβαλε το κατά δύναμιν ώστε να οδηγηθεί η χώρα στο μνημονιακό μονοπάτι, φόρεσε τα αθλητικά του και το ‘ριξε στο τένις, τη νύχτα ακριβώς που κρινόταν το μέλλον για το κούρεμα του ελληνικού χρέους!
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα. Η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup με αντικείμενο το τελικό πλαίσιο της συμφωνίας για το PSI έχει μόλις ολοκληρωθεί, φέρνοντας τα κακά μαντάτα για τα σκληρά ανταλλάγματα που ζητούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας από τη χώρα. Ακολούθησε η παρέμβαση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ παράλληλο επισημάνθηκε το εξαιρετικά κρίσιμο της κατάστασης. Το θερμόμετρο αγωνίας για τον πολιτικό κόσμο είχε ήδη χτυπήσει κόκκινο, με σχεδόν όλους τους υπουργούς να βρίσκονται στα γραφεία τους και να
...

ΤΡΕΜΟΥΝ! Έκκληση Νταλλάρα να ψηφιστεί το Μνημόνιο

 

Έκκληση του επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλλάρα προς τους βουλευτές της Ελλάδας, να υπερψηφίσουν το μνημόνιο.

Γνωρίζει καλά, πως αν περάσουν τα επαχθή για τους Έλληνες πολίτες μέτρα, θα ανοίξει ο δρόμος για το PSI.

Ξέρει επίσης, πολύ καλά, ότι αν δεν γίνει το PSI εκεί που θα αντάλλασαν τα ομόλογα που κατείχαν στα χέρια τους οι ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας, χάνοντας ένα ποσό, κινδυνεύουν να μην πάρουν τίποτα.

Με συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής” ο διευθυντής του IIF κάνει λόγο για σφικτό χρονοδιάγραμμα που δεν επιτρέπει πλέον την ελάχιστη διολίσθηση


(σσΑ: Αυτός, ο Παπαδήμιος, ο ξεΣαμάρωτος γάιδαρος και ο πανίβλακας Γαπαρος, παρακαλούν το ίδιο πράγμα προκειμένου να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους)