Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Έχω θυμό και δεν ξέρω πού να ξεσπάσω.

Γράφει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Έχω θυμό και δεν ξέρω πού να ξεσπάσω. Έχω βάρη και δεν ξέρω πού να τα ξεφορτώσω. Έχω πικρή σκέψη μέσα μου και δεν ξέρω πώς να τη γλυκάνω. Μετράω τα κλειστά μαγαζιά και μου βγαίνουν περισσότερα από τα ανοιχτά. Στρίβω από τις γωνίες και βλέπω κουστουμαρισμένους τριαντάρηδες να ψάχνουν στα σκουπίδια. Ξεκινάω συζητήσεις που πάντα καταλήγουν στο «..κατοχή ζούμε, κατοχή». Ακούω ανθρώπους να βρίζουν όσους και όσα ψήφιζαν τόσα χρόνια να μην μπαίνουν σε διαδικασία αντίδρασης, πρότασης, ενεργητικής αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να γράψω. Τίποτα δεν μπορώ να γράψω. Τίποτα που να αποπνέει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη σε ένα μέλλον που θέλω να είναι καλύτερο.

Τα διόδια αυξάνονται σε μια χώρα που μετράει τις λακκούβες της πολιτικής μια-μια. Όσο οι τρύπες δεν κλείνουν, τόσο τα κόμιστρα θα παίρνουν την ανηφόρα. Η κατάσταση στις πολυκατοικίες θυμίζει ό,τι ζούμε εδώ και 2 -3 χρόνια. Τα μισά διαμερίσματα δεν έχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο κι έτσι κρυώνουν όλοι. Οι νομιμόφρονες εξισώνονται με όσους νομιμοποιούν αυθαίρετα σε, πολύ, βολικές, χαμηλές τιμές. Κοψοχρονιά, το λένε στο
...

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Βόμβα Πεπόνη: Ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών Γ.Παπανδρέου για ΕΛΣΤΑΤ!

20120224-080154.jpgΝα διερευνηθεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αλλά και των τότε αρμοδίων υπουργών Οικονομικών ζητεί ο υπό παραίτηση οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, αναφορικά με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και τις καταγγελίες του μέλους της, Ζωής Γεωργαντά, περί σκόπιμης διόγκωσης του ελλείματος της χώρας.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η Ημερησία, ο υπό παραίτηση οικονομικός εισαγγελέας διαβίβασε την δικογραφία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε κρίνοντας ότι διαφαίνονται πιθανές ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Ο κ. Τεντες χρέωσε την δικογραφία στον εποπτεύοντα τους οικονομικούς εισαγγελείς αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, ο οποίος θα αποφασίσει εαν η υπόθεση θα πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή.
Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή καταγγελίες της Ζ. Γεωργαντά η οποία υποστήριξε ότι “το
έλλειμα της χώρας για το 2009, σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από την Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από εκείνο της Ιρλανδίας που ήταν 14% ωστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα”.
Ο κ. Πεπόνης, στηριζόμενος στις μαρτυρικές καταθέσεις ζητεί την διαβίβαση της δικογραφίας στην Βουλή και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Πάνος Καμμένος. Το νέο κίνημα ιδρύθηκε!!!!!!

Καλημέρα,
Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε
Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
  (agiovasilema: Καλή δύναμη Πάνο Καμμένε!!!)

Μνημόνια …. για τα κότερα και τις πισίνες τους

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ

Απλώσατε τις αρπάγες σας με σβάστικες
και λόγια προσβλητικά φασίστες,
για το βούτυρο στο παντεσπάνι το δικό σας
και των πατρώνων σας…
Ξεχάσατε το ψωμί των εργατών στις χώρες σας,
που ‘ναι το ίδιο με το δικό μας….
τ’ αρπάξατε όλα,
ώστε τα κότερα και οι πύργοι σας να μείνουν αλώβητοι τσακάλια…
Κόψατε τους δρόμους σωτηρίας μας
από την κατηφόρα που μας σπρώχνετε,
ώστε τα τσιράκια σας εδώ να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολα,
ώστε εσείς να κλέψετε με τους διορισμένους εδώ πιο εύκολα,
με τους κυβερνώντες εδώ ακόμα πιο εύκολα,
με τους τραπεζίτες να γελάνε σαρδόνια,
με τεντωμένες τις
...

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος μέσα από τη σελίδα του στο facebook,θα ανακοινώσει το όνομα και το σήμα του κινήματος!

  • ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ

    Το πρωί στις 07:00 θα έχετε το όνομα και το σήμα του κινήματος που εσείς χτίσατε με δημοκρατική ψηφοφορία από αυτή την σελίδα.

    Στις 09:30 θα αναρτηθεί η Ιδρυτική διακήρυξη όπως 196.400 φίλοι περιγράψατε με δυνατότητα συλλογής υπογραφών για την ίδρυση.
    ...

    Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο.

    Δεν έχουμε ανάγκη από χρηματοδότες, από διαφημιστές από επαγγελματίες της πολιτικής .

    Κάνουμε κέντρο το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο.

    Και θα τους νικήσουμε.
    Ευχαριστούμε τους ανώνυμους και επώνυμους Μπλόκερς.


    Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
  • Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

    Βρε βρε πώς παρουσιάζονται ένας - ένας οι ποντικοί με τα ''ξεχασμένα'' εκατομμύρια. Να και η λαθρο-Νταλάρα με ένα εκατομμύριο φυγαδευμένο στην Ελβετία!

    Έτσι είναι ...μαντάμ οι ''ευαίσθητοι'' επαγγελματίες αρωγοί των λαθροκαθικιών. Κλέφτες όπως και τα αποβράσματα τα οποία υποστηρίζουν. 'Ιδια πάστα είστε γι' αυτό τους αγαπάς.




    ΠΗΓΗ

    Τα ατιμούλικα...Είναι και ξεχασιάρικα!!!Ο βουλευτής ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, …ξέχασε να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ και ένας συνάδελφός του έστειλε έξω άλλο ένα


     


    Τουλάχιστον ως προκλητική έναντι των πολιτών μπορεί να εκληφθεί η… αμέλεια του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., Σπήλιου Λιβανού, ο οποίος… εκ παραδρομής -όπως ισχυρίστηκε- δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες για το 2009-2010 ένα εκατ. ευρώ.
    Σε έγγραφο-ντοκουμέντο, το οποίο αποκαλύπτει η zougla.gr, με ημερομηνία την 18η Ιανουαρίου του 2012 και παραλήπτη τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου του «Πόθεν Έσχες» της Βουλής, κ. Ευάγγελο Αργύρη, ο πρώην βουλευτής επισημαίνει ότι το εν λόγω ποσό (το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι κατατεθειμένο σε τράπεζες του εξωτερικού) δεν δηλώθηκε «εκ παραδρομής».

    Από την ίδια επιστολή προκύπτει ότι μεταξύ των κ.κ. Λιβανού και Αργύρη είχε
    ....
     

    Τα ''γαλλικά'' του Τράγκα στη φοράδα τη Μέρκελ προκάλεσαν πρόστιμο 25.000 ευρώ.




    Θίχτηκε η κόρη του Χίτλερ και οι Γερμαναράδες δούλοι της...Θίχτηκαν τα ανθρωπόμορφα τέρατα...Όταν αυτοί οι δολοφόνοι έχουν διαλύσει έναν ολόκληρο λαό, όταν έχουν βαλθεί να τον αφανίσουν από προσώπου γης, τι πρόστιμο θα πρέπει να τους επιβληθεί? 

    Επιστολή ΒΟΜΒΑ Τσίπρα προς Ε.Ε. “Ο ελληνικός λαός, μόλις αποκαταστήσει την Δημοκρατία, θα επιφυλαχθεί να αναγνωρίσει ή να τηρήσει τις συμφωνίες !”





    Επιστολή προς τους αρχηγούς των κρατών της Ευρωζώνης και τους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έστειλε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
    Στην επιστολή κάνει λόγο για έλλειμμα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης τονίζοντας ότι «δεν έχει εκλεγεί, δεν απολαμβάνει της λαϊκής υποστήριξης και έχει συνειδητά και συστηματικά πράξει ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού».
    Ολόκληρη η επιστολή του κ. Τσίπρα έχει ως εξής: 
    «Αξιότιμοι κύριοι,
    Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή προκειμένου να θέσω υπό την προσοχή σας ένα δημοκρατικό ζήτημα επείγουσας σημασίας για την Ελλάδα. Το ζήτημα αυτό έχει να κάνει με τις δεσμεύσεις που ανελήφθησαν τις προηγούμενες δύο ημέρες από την παρούσα κυβέρνηση, της οποίας ηγείται ο κ. Λουκάς Παπαδήμος. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η κυβέρνηση αυτή δεν
    ...

    Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, με παρουσία συγκινημένων ομογενών και απουσία θεσμικών και προσωπικοτήτων.....


    ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    Κυβέρνηση κολαούζων εκτελεί την Ελλάδα και τους Έλληνες

     
       


    Κυβέρνηση κολαούζων
    και οικονομικών δολοφόνων
    εκτελούν την πατρίδα
    και τον Ελληνικό λαό
    Μπαίνοντας στον κόσμο της ζούγκλας, με απόλυτη ευθύνη του παρόντος πολιτικού συστήματος, οφείλουμε πλέον όλοι οι πολίτες να γνωρίζουμε πως η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει σαν στόχο την υπεράσπιση της Ελληνικής κοινωνίας, παρά μόνο την ικανοποίηση των αιτημάτων των δανειστών τοκογλύφων, των οικονομικών και εθνικών μας τρομοκρατών. Η κυβέρνηση «πάρτα όλα», έχει αποφασίσει για εμάς, χωρίς εμάς και εις βάρος μας, να εκποιήσει την χώρα και να την μεταβάλει σε ένα τεράστιο πάμφθηνο εργοτάξιο παραγωγής κέρδους με τους πλέον επαίσχυντους κανόνες.
    Οι Έλληνες πολίτες, πρέπει να γνωρίζουν πως είναι μόνοι απέναντι σε μία κυβέρνηση που λοιδωρείται και κατηγορείται διεθνώς, για την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος. Οι θεσμικά και νομικά υπεύθυνοι της καταστροφής που έγινε στην Ελληνική οικονομία, σήμερα συνεργάζονται και παραδίδουν ολόκληρη την
    ....

    Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

    Οι Έλληνες μαθητές και διαδηλωτές ευχαρίστησαν την Ευρώπη με τον δικό τους τρόπο. Συγκλονιστική φωτογραφία

    Οι Έλληνες βρήκαμε το δικό μας τρόπο να ευχαριστήσουμε όλη την Ευρώπη για το κύμα συμπαράστασης και αλληλυγγύης που εισπράξαμε σήμερα.

    Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, συγκεντρώθηκαν μαθητές και διαδηλωτές κι ευχαρίστησαν με μοναδικό τρόπο την Ευρώπη που βγήκε σήμερα στους δρόμους με σύνθημα "We are all Greeks" δηλαδή είμαστε όλοι Έλληνες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον ελληνικό λαό.

    Οι Έλληνες διαδηλωτές στο σύνταγμα κρατούσαν πλακάτ, σχηματίζοντας τα ονόματα των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων στις οποίες έλαβαν χώρα εκδηλώσεις συμπαράσης.

    Η φωτογραφία είναι πραγματικά συγκλονιστική.