Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πώς κατάντησαν την Ελλάδα μας.......Οικογενειάρχες να τρώνε από τα σκουπίδια.Θλίψη και οργή...........................

Οι εκλογές κλείδωσαν, ας ξεκλειδώσουμε την πόρτα της ελευθερίας μας

Οι εκλογές λοιπόν “κλείδωσαν” (νέα ορολογία αυτή) για τις 29 Απριλίου ή τις 6 Μαΐου. Αρκεί να μην ξεκλειδώσουν πάλι όπως εκείνες της 19ης Φεβρουαρίου. Η αλήθεια είναι ότι οι “εταίροι” μας αισθάνονται υποχρεωμένοι να αναλάβουν το ρίσκο των εκλογών. Ιδίως εν όψει του νέου κύματος μέτρων που αναμένονται τον προσεχή Ιούνιο καθώς δεν επιθυμούν με τίποτε μια κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες.
Παίζουν τα ρέστα τους
Οι εκλογές λοιπόν για τους “εταίρους” αποτελούν τη λύση υπό το πρίσμα “το μη χείρον βέλτιστον” ευελπιστώντας σε ένα σενάριο όπου Ν.Δ. + ΠΑ.ΣΟ.Κ. = 151 έδρες. Λέμε ευελπιστούν διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως το ξεκλείδωμα των εκλογών ενδεχομένως να ισοδυναμίσει με το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας.
Τα μεγάλα αλλά γνώριμα μέσα
Είναι όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι στο διάστημα μέχρι τις εκλογές θα επιστρατεύσουν τα πάντα. Τα χαρτάκια του ΕΤΑΚ και του ΦΜΑΠ θα περιμένουν στωικά μέσα στο φάκελο αλληλογραφίας έως τη δύση του Ηλίου την ημέρα των εκλογών. Ο Λουκάς Παπαδήμος θα συνεχίσει να δηλώνει πως αισθάνεται αισιόδοξος ενώ την ώρα που εμείς θα ανοίγουμε νέες τρύπες στη
....

Mετά τα πανηγύρια το πιστωτικό γεγονός…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Η υπηρεσία της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) αποφάσισε ομόφωνα ότι υπάρχει πιστωτικό γεγονός, λόγω της ενεργοποίησης από την Ελλάδα των CAC (ρήτρες συλλογικής δράσης).

ISDA EMEA Determinations Committee:
Restructuring Credit Event Has Occurred with Respect to The Hellenic Republic LONDON, March 9, 2012 – The International Swaps and Derivatives Association, Inc. (ISDA) today announced that its EMEA Credit Derivatives Determinations Committee resolved unanimously that a Restructuring Credit Event has occurred with respect to The Hellenic Republic (Greece)
.

The EMEA DC resolved that a Restructuring Credit Event has occurred under Section 4.7(a) of the ISDA 2003 Credit Derivatives Definitions (as amended by the July 2009 Supplement) following the exercise by The Hellenic Republic of collective action clauses to amend the terms of Greek law governed bonds issued by The Hellenic Republic such that the right of all holders of the Affected Bonds to receive payments has been reduced.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Από έναν Μπαμπινιώτη περιμέναμε ποιοτική αναβάθμιση σχολικής εκπαίδευσης. Διαβάστε ποια ήταν η πρώτη υπογραφή του νέου Υπουργού.

Όλος ο κόσμος ανακουφίστηκε όταν έφυγε η οπαδός της παγκοσμιοποίησης Άννα Διαμαντοπούλου από το Υπουργείο Παιδείας, από το ευαίσθητο αυτό υπουργείο. Στο άκουσμα του Μπαμπινιώτη είναι αλήθεια ότι αισθανθήκαμε ασφάλεια και αισιοδοξία. Μέχρι σήμερα το πρωί που μάθαμε ότι η πρώτη υπογραφή του Μπαμπινιώτη ήταν για να μπουν καθηγητές γερμανικών ή γαλλικών ........ στα δημοτικά σχολεία!!!!

Λες και ήταν.....
αυτό το πρόβλημα των μικρών παιδιών.
Έχουν συγχωνεύσει τόσα δημοτικά σχολεία με αποτέλεσμα να μειωθεί ο αριθμός των οργανικών θέσεων των δασκάλων αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την ανεργία στον κλάδο και μειώνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο προσφερόμενων γνώσεων. Ειδικά στα σχολεία που υπάρχουν παιδιά μεταναστών είναι δράμα η κατάσταση τώρα με τις συγχωνεύσεις και όλα αυτά εις βάρος των δικών μας παιδιών.
Σε λίγο δεν θα έχουν πετρέλαιο και στα περισσότερα σχολεία οι γονείς βάζουν το χέρι όλο και πιο βαθιά, για γραφική και σχολική ύλη.
Επίσης τα "ειδικά" σχολεία υποβαθμίζονται και κλείνουν ΄ή συγχωνεύονται για λόγους οικονομίας.

Πού θα βρεθούν τα λεφτά για διορισμούς ξενόγλωσσων καθηγητών από το Δημοτικό από τη στιγμή που συγχώνευσαν πάρα πολλά σχολεία για να εξοικονομήσει το κράτος χρήματα από την κατάργηση οργανικών θέσεων;
Ήδη τα αγγλικά έχουν μπει εδώ και πολλά χρόνια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Αργότερα στο Γυμνάσιο διδάσκονται και γαλλικά και γερμανικά και ιταλικά και ισπανικά κατ επιλογή μαζί με τα αγγλικά.
Δεν τα λυπάστε τα παιδάκια κύριε Μπαμπινιώτη;

Η κ. Χριστοφιλοπούλου η οποία χάρηκε ιδιαίτερα για την υπογραφή της χάρτας είναι συνεργάτης της Διαμαντοπούλου, δηλαδή μέρος του συστήματος που απεργάζεται την αποδόμηση της ελληνικής παιδείας, αλλά από εσάς που έχετε άλλη ποιοτική παιδεία, περιμένουμε άλλα πράγματα.
Γιατί δεν προσφέρετε στους μαθητές του Δημοτικού κάτι πιο ουσιώδες, πιο
...

25η Μαρτίου 2012: Μένουμε σε δρόμους και πλατείες όλης της Ελλάδας – ΔΙΑΔΩΣΤΕ

 

25η Μαρτίου 2012: Μένουμε σε δρόμους και πλατείες όλης της Ελλάδας – ΔΙΑΔΩΣΤΕ
Την 28η Οκτωβρίου 2011 καταφέραμε όλοι μαζί να διώξουμε τους πολιτικούς του Μνημονίου και της Τρόικας από τις παρελάσεις.
Την 28η Οκτωβρίου είπαμε όλοι μαζί ΟΧΙ στη νέα κατοχή της πατρίδας μας.
Λίγες ημέρες μετά ο Γιώργος Παπανδρέου, τρομοκρατημένος από το λαϊκό ξέσπασμα, αναγκάστηκε να παραιτηθεί.
Ωστόσο, το σάπιο και ξενόδουλο παλαιοκομματικό σύστημα δεν τόλμησε ούτε εκλογές να προκηρύξει, ούτε να παραδώσει την εξουσία στο λαό. Υπάκουοι στα ξένα και ελληνικά αφεντικά τους, έσπευσαν να σχηματίσουν τη μεταβατική συγκυβέρνηση εθνικού ξεπουλήματος με «πρωθυπουργό» τον τραπεζίτη της Τριμερούς Επιτροπής.
Εμείς -όλοι μας- Αποφασισμένοι και Αγανακτισμένοι Έλληνες έχουμε μια υποχρέωση στους εαυτούς μας, στην πατρίδα μας και στη Δημοκρατία.
Να τους διώξουμε όλους από την Ελλάδα και να πάρουμε πίσω τον τόπο μας.
Στις 25 Μαρτίου 2012, την ιερή επέτειο του εθνικού και λαϊκού μας ξεσηκωμού κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της ντόπιας ολιγαρχίας των Κοτσαμπάσηδων και των
...

Μήνυση του Μεγαλειότατου Υπουργού ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ κατά πολιτών στην Καστοριά, για δυσμενή σχόλια στο Facebook!!!

Αναδημοσίευση από το kastorianoblog.blogspot.com

Στις 19 Μαρτίου η Δίκη τους.
Δεν φτάνει που μας κατέστρεψαν οι πολιτικοί της συμφοράς, θέλουν τώρα και να μας φιμώσουν!!


     Με μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, αντέδρασε ο Υπουργός Δ.Αβραμόπουλος, σε δυσμενή κριτική που έκαναν εναντίον του στο Facebook, δύο απλοί πολίτες από την Καστοριά, ο ένας είναι μάλιστα  πολύτεκνος και …πολύπαθος από τα μνημόνια και τα χαράτσια, ο άλλος πετσoκομμένος χαμηλόμισθος δημόσιος υπάλληλος.
      Το … «έγκλημα» των δύο πολιτών -για το οποίο δικάζονται σε λίγες μέρες- διαπράχθηκε πριν 1,5 περίπου χρόνο, λίγο πριν από τις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές και κατά την προεκλογική επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ν.Δ στην Καστοριά.
      Πληροφορούμενοι οι δύο πολίτες (και οι δύο με προϊστορία στην τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ και ΝΔ) την επίσκεψη του Αβραμόπουλου στην πόλη τους, τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους σχολιάζοντας τον σε προσωπική  σελίδα φίλου τους στο Facebook, κατηγορώντας τον μεγαλόσχημο πολιτικό για τη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας και ασκώντας του έντονη κριτική για την εκτόξευση των δαπανών και την υπερχρέωση με πολλά δισεκατομμύρια του συστήματος υγείας, για το όργιο παρανομιών και υπερτιμολογήσεων που γινόταν στα νοσοκομεία κατά τα χρόνια της Υπουργίας του, και διερωτώμενοι οι δύο πολίτες  για την πιθανότητα να επωφελήθηκε ίσως από όλα αυτά και ο ίδιος ο Υπουργός που προϊστατο για πολλά χρόνια στην Υγεία, αφού επέτρεψε να συμβαίνουν όλα τα παραπάνω εις βάρος της ελληνικής οικονομίας  και του μέλλοντος των Ελλήνων.
      Οι δύο αγανακτισμένοι πολίτες άφησαν αιχμές και για τη διαχείρησή του ως Υπουργού Τουρισμού παλαιότερα, κοσμώντας τον κατά το σχολιασμό τους αυτόν στο Facebook και με οξείς χαρακτηρισμούς όπως «κ.Τίποτα» και  «σοβαροφανή τενεκέ της πολιτικής», κι ότι μετά απ’όλα αυτά που έχει κάνει εις βάρος  της οικονομίας και της υγείας «είναι ντροπή να είναι ο άνθρωπος αυτός Νο2 στη Νέα Δημοκρατία σήμερα».
      Τα παραπάνω αρνητικά σχόλια εξόργισαν τον καλομαθημένο Υπουργό, καθώς –κατά τη μήνυση- που υπέβαλε, «θίχθηκε η τιμή και η υπόληψή του ως πολιτικού, επιστήμονα και ανθρώπου» και ζητά την ποινική καταδίκη των δύο πολιτών διότι «διέδωσαν εις βάρος του κατηγορίες, που είναι εν γνώσιν τους ψευδείς και ανυπόστατες, διαπράττοντας το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμισης καθώς και της εξύβρισης εις βάρος της προσωπικότητάς του» 
    ΄Ετσι λοιπόν, ο Υπουργός που στα τραγικά χρόνια της θητείας του εκτόξευσε τη φαρμακευτική δαπάνη πάνω από  9 δις ετησίως, τινάζοντας προϋπολογισμούς στον αέρα και οδηγώντας τη χώρα με βεβαιότητα στη χρεοκοπία, ο Υπουργός που φεύγοντας από το πόστο του το 2009 συσσώρευσε στα νοσοκομεία 6 δις απλήρωτα χρέη, που τα σκάνδαλα προμηθειών και υπερτιμολογήσεων στο χώρο της υγείας  ξεπέρασαν κατά τη θητεία του κάθε νοσηρή φαντασία, που η επιμονή για υγειονομικές προμήθειες με απευθείας αναθέσεις οδήγησε -επί Υπουργίας του πάλι- στην καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (με πολλά εκατομμύρια πρόστιμο να επαπειλείται εις βάρος μας), έχει τώρα το πολιτικό θράσος να ζητά την ποινική καταδίκη των απλών αγανακτισμένων πολιτών που -ενώ υποφέρουν τα πάνδεινα σήμερα- τόλμησαν να ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της κριτικής στη Μεγαλειότητά του, και να επισημάνουν τα κακώς κείμενα που μας οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση της χρεοκοπίας, της ανεργίας, της πείνας, των αυτοκτονιών και της εθνικής απελπισίας.
    Προκαλεί εντονότατα λοιπόν με τη στάση του ο Υπουργός, προκαλεί την ίδια τη δημοκρατία που ακροβατεί στα όριά της, προκαλεί την κοινωνία που βυθίζεται καθημερινά στο χάος και τους σκληρά δοκιμαζόμενους  απελπισμένους πολίτες που υποτίθεται πως τάσσεται να υπηρετεί, μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς, που ατιμώρητοι και απτόητοι ορίζουν ακόμη τις μαύρες  τύχες μας...
    Προσπαθούν απεγνωσμένα οι πολιτικοί που μας συγκυβερνούν σήμερα και που επιθυμούν να μας συγκυβερνήσουν και αύριο  να ξεχάσουμε ότι είναι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι σημερινοί "σωτήρες"που μέχρι χθες μας απομυζούσαν και μας κατέστρεφαν!  Και κανείς τους δεν πήγε ποτέ στη φυλακή για πράξεις ή παραλείψεις!!!   ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
     Πιστεύουν ότι οι πολίτες δεν έχουν μνήμη, κι επιδιώκουν με αντιδημοκρατικές πρακτικές  όπως αυτές που τώρα εφαρμόζει ο Αβραμ-όπουλος να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή που μπορεί να  ενοχλεί, θυμίζοντας απλώς το πρόσφατο καταστροφικό παρελθόν τους.
"Για την προστασία της πολιτικής ζωής από την ανεύθυνη σπίλωση ατόμων και υπολήψεων" όπως μεταξύ των
....

Όποιοι γουστάρουν και όποτε γουστάρουν, μπαίνουν σε ελληνικά σπίτια, καίνε τους ανθρώπους με πυρακτωμένα σίδερα και τους βασανίζουν απάνθρωπα για να ομολογήσουν πού έχουν χρήματα.Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα, όπως την κατάντησαν οι προδότες.

Χανιά: Του έκαναν φάλαγγα και τον έκαιγαν για να μαρτυρήσει!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Σοκάρουν τα πρωτοφανή βασανιστήρια σε σπίτι συνταξιούχου ναυτικού - Οι δράστες έψαχναν 600.000€ που όμως δεν υπήρχαν Το "συνδετικό κρίκο", μεταξύ των δραστών και του 67χρονου Χανιώτη που υπέστη απίστευτους βασανισμούς στα χέρια των ληστών του, αναζητά η Αστυνομία έχοντας βάσιμα στοιχεία ότι πρόκειται για άτομο που γνώριζε πολύ καλά τον άτυχο ηλικιωμένο και κυρίως ήταν ενήμερος για την οικονομική του άνεση και τα χρήματα που διαθέτει τα οποία ήταν και το ζητούμενο για τους κακοποιούς.

Η υπόθεση του συνταξιούχου Χαράλαμπου Κ. προκαλεί ανατριχίλια, καθώς ο εφιάλτης που έζησε ο άνθρωπος αυτός ήταν πρωτόγνωρος για τα τοπικά δεδομένα. Οι ληστές δεν έδωσαν καμία αξία στην ανθρώπινη υπόσταση του 67χρονου. Τον έκαψαν στο πρόσωπο με ένα σίδερο πυρακτωμένο και δε σταμάτησαν όμως μονάχα εκεί. Για να τον αναγκάσουν να τους

...

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ) ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΑΝΕ...

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΟ ΛΑΟΣ

Θυμήθηκε το παλιό του επάγγελμα ο Καρατζαφέρης και σήμερα ανήγγειλε από την εκπομπή του ότι στο ισόγειο της Καλλιρρόης θα λειτουργεί παντοπωλείο με ζαρζαβατικά , ρούχα κλπ είδη για να τα πουλάνε ή να μοιράζονται σε πτωχούς, χωρίς κέρδος ή και δωρεάν.
Σύντομα έρχονται και τα αγγούρια.
Πάντα φιλεύσπλαχνος ο πρόεδρος. Σπεύσατε πτωχοί με τους τσεκουρωμένους μισθούς, συντάξεις , επιδόματα κλπ.
Αφού έβαλε τη ΤΡΟΙΚΑ μέσα με το πρώτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ τώρα φωνάζει γιατί κόψανε τους μισθούς και τις συντάξεις, μόλις αυτός έφυγε από το προεδρικό.
Λες και αν έμενε δεν θα τις έκοβαν. Μα καλά σε χαζούς απευθύνεται ή σε αμνήμονες;
Όταν το ψήφιζε το μνημόνιο δεν το σκέφθηκε ότι ήταν να μην πατήσουν πόδι στην Αθήνα οι νεοκατακτητές. Έτσι και μπήκαν, τότε που μέσω εκπομπής του Αυτιά, τους παραχωρούσε μάλιστα και δωρεάν παραλιακό διαμέρισμα προς διαμονή, δεν φεύγουν με τίποτα πια.
Και για να μπουν, το χεράκι του το έβαλε μαζί με το Γιωργάκη και μάλιστα βαθειά. Έτσι άρχισε το πανηγύρι των περικοπών, δεν άρχισε τώρα τελευταία . Σιγά σιγά άρχισε το τσεκούρωμα, με τη γνωστή κομμουνιστική μέθοδο της σαλαμοποίησης. Και έπεται και συνέχεια… δυστυχώς.
Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.
Πενία ψήφων, τέχνες κατεργάζεται.
ΠΗΓΗ

Και οι συνάδελφοί του τραγουδιστές, εναντίον του Νταλάρα. Τελικά δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να τον χωνεύει.

Απίστευτη επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα από τραγουδιστή

Δεν θα το πιστέψετε, διαβάστε τι του σέρνει…
«Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο Νταλάρα; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείου πολιτισμού λόγω της γυναίκας σου;»
O …
Mατθαίος Γιαννούλης έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν φοβάται να πει έξω από τα δόντια την άποψη του, ακόμα και αν αυτή ενοχλήσει κάποιους! Ακόμα και αν έχει να φερθεί κατά κάποιου δημόσιου προσώπου!…Δια του λόγου του αληθές το συμβάν με το Γιώργο Νταλάρα στην συναυλία του Ίλιον όπου δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια, καρέκλες κτλ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον δημοφιλή τραγουδιστή όπου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ματθαίος Γιαννούλης για Γιώργο Νταλάρα: «Γιαούρτια έφαγε ο Γιώργος Νταλάρας στο Ίλιον! Μάγκα δεν το’ ξερες ότι κάποια στιγμή θα την πατήσεις; Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο ότι τραγουδάς για την Κύπρο τσάμπα; Θυμάσαι; Τώρα που χεις και γυναίκα υπουργό; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείο πολιτισμού με 60.000 ευρώ η κάθε μια; Τώρα; Φιλια!»
πηγή: planet-greece

Όσα συνέβησαν στην Ρόδο είναι το πρελούδιο της 25ης Μαρτίου

“Το αίμα αυτού εφ’ημάς και επί των τέκνων ημών…”


Όσα έγιναν χθες στην Ρόδο είναι λίγο πολύ γνωστά. Έξαλλοι οι πολίτες έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και επιτέθηκαν στους πολιτικούς που παρακολουθούσαν, την παρέλαση για την επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα. Εκτοξεύτηκαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, η παρέλαση διακόπηκε και οι πολιτικοί φυγαδεύτηκαν  από την εξέδρα των επισήμων.
Λίγοι μπορούν πλέον να αμφιβάλλουν ότι όσα συνέβησαν χθες είναι απλώς το
...

Για να καταλάβουμε πόσο έχουν αποθρασυνθεί οι εγκληματίες, λήστεψαν το περίπτερο που είναι έξω από τα γραφεία της ΝΔ, μπροστά στα μάτια δεκάδων αστυνομικών!



Τρεις ένοπλοι λήστεψαν ανενόχλητοι το περίπτερο, ακριβώς έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη λεωφόρο Συγγρού, μπροστά στα μάτια δεκάδων αστυνομικών που έχουν αναλάβει την φρούρηση της έδρας του κόμματος!
Η ληστεία διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά, οι δράστες έσπασαν τζάμια του περιπτέρου, φώναζαν κατά του υπαλλήλου που βρισκόταν σ’ αυτό, όμως οι φρουροί του κτιρίου της Νέας Δημοκρατίας και οι περιπολούντες αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αντελήφθησαν το παραμικρό και δεν αντέδρασαν.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο υπάλληλος του περιπτέρου, μετά την συνάντησή του με τους αστυνομικούς – φρουρούς της Νέας Δημοκρατίας, που έφθασαν εκ
....

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ “ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.

Επειδή δεν έχουμε βάλει εδώ και καιρό αναρτήσεις με τη δράση των λαθροκαθαρμάτων που αλώνουν τη χώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα περιστατικά του τελευταίου 24ωρου.

Πάτρα: Τρόμος για φοιτήτριες στη μέση του δρόμου!


Επέστρεφαν στο σπίτι τους  και κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι δύο άτομα είχαν γίνει σκιά τους...

Όλα έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα. Οι δύο φοιτήτριες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε στενό δρομάκι με δύο Αλγερινούς, που τις πλησιάσαν και τράβηξαν τις τσάντες που κρατούσαν. Οι κοπέλες έβαλαν τις φωνές και για καλή τους τύχη, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό, που κατάφερε να συλλάβει τους δράστες. Οι τσάντες επέστρεψαν στις γυναίκες, που πλέον προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ που υπέστησαν.
Χτυπούσε το κεφάλι του στο περιπολικό

Την ίδια ώρα, επεισοδιακή ήταν η μεταφορά στην Ασφάλεια ενός αλλοδαπού, που συνελήφθη κοντά στο στάδιο της Παναχαϊκής, καθώς επιχειρούσε να διαρρήξει φορτηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο αλλοδαπός συνελήφθη και όταν οι αστυνομικοί τον επιβίβασαν σε περιπολικό, για να μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, αυτός

...

Πληθαίνουν τα τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό στη Γερμανία



Της Melissa Edy

Η εικόνα των ακροδεξιών εξτρεμιστών στη Γερμανία έχει αλλάξει. Τα ξυρισμένα κεφάλια και οι βαριές μπότες έχουν αντικατασταθεί από μακριά μαλλιά, ντεκολτέ διακοσμημένα με σβάστικες και γυαλιά.
Τους τελευταίους μήνες δυο γυναίκες, η Μαρίζα και η Μπεάτε, έχουν γίνει οι πιο πολυσυζητημένες εξτρεμίστριες της Ακροδεξιάς στη Γερμανία.

Οι ιστορίες τους - η μία μυθοπλαστική, η άλλη συνδεδεμένη με μια σειρά εγκλημάτων - αναγκάζουν τη χώρα να επανεξετάσει τον ρόλο των γυναικών στη νεοναζιστική κοινότητα και οδήγησαν τους κρατικούς αξιωματούχους να συζητήσουν σε ειδικές συσκέψεις εάν οι Αρχές κάνουν αρκετά προκειμένου να περιορίσουν τη δράση τους.


«Μέχρι τώρα οι γυναίκες της Ακροδεξιάς θεωρούνταν από το κοινό είτε ως αφοσιωμένες στους νεοναζιστές συντρόφους τους είτε ότι ήταν εξίσου βίαιες με τους άνδρες» λέει η Μικαέλα Γλάσερ, ερευνήτρια για τον εξτρεμισμό της Ακροδεξιάς στο Γερμανικό Ινστιτούτο Νεολαίας. Σύμφωνα με τα επίσημα


Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο που δημοσίευσαν οι New York Times και αναφέρεται στην άνοδο της ακροδεξιάς και του νεοναζισμού αλλά και τη συμμετοχή των γυναικών που ασπάζονται την ιδεολογία του Ναζισμού.
...

Άρθρο: Σενάριο τρόμου κρυμμένου πίσω από προεκλογικό εμπόριο ελπίδας


Νίκος Καββαδίας "Ενα στιλέτο έχω μικρό στη ζώνη μου σφιγμένο, που ιδιοτροπία μ' έκανε και τό 'καμα δικό μου· κι αφού κανένα δε μισώ στο κόσμο να σκοτώσω, φοβάμαι μη καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου."

Σενάριο τρόμου αρχίζει να πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας το τελευταίο διάστημα και αφορά στην πιθανή συνέχεια της συγκυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. μετά τις εκλογές.
Αλλά με τι να τρομάξουμε περισσότερο; Με μια πιθανή πραγματοποίηση του σεναρίου που θα σημάνει το τέλος μας (ήδη ακούγονται τα επόμενα εφιαλτικά νέα μέτρα του Ιουνίου)  ή με το ότι τόσο απροκάλυπτα πλέον διατυπώνονται αυτά τα σενάρια με τον Ανδρέα Λοβέρδο μετά τις "τομές" στην υγεία να κάνει λόγο ακόμη και για προεκλογική τομή - συνεργασία των δύο κομμάτων; Επιπρόσθετα ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε πως γίνονται συζητήσεις για μετεκλογική συνεργασία ανάμεσα στα δύο μέρη στις οποίες μετέχουν στελέχη από διάφορα επίπεδα.

Τόσο  πια μεγάλη βεβαιότητα υπάρχει; Διότι για κρίση ειλικρίνειας δε μας πείθουν. Ή μας το σερβίρουν συνεχώς για να μας εξοικειώσουν με την ιδέα;

Η Ν.Δ. μπορεί για την ώρα να τα απορρίπτει αλλά ποιος την εμπιστεύεται; Και το Μνημόνιο απέρριπτε (άσχετα αν επιμέρους ψήφισε πολλές εφαρμογές του) και τελικά οδήγησε στην έξοδο όσους δεν υπερψήφισαν τη δεύτερη σκληρότερη και χειρότερη εκδοχή του. Θα πει κανείς, η ανάγκη το έφερε. Αυτό είπε κι ο Σαμαράς.

Η .ανάγκη -που πάντα προκύπτει από τον ευρωπαϊκό βορρά- μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

Η .προεκλογική ανάγκη που φέρνει την κατάλληλη στιγμή στην επιφανεία συζητήσεις για κουρέματα των χρεών των πολιτών στις τράπεζες, λόγια και αισιοδοξία για ανάπτυξη, φιλόδοξες
...

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Πού θα βρείτε αγροτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ολο και μεγαλύτερη δυναμική αποκτά τα τελευταία 24ωρα το «κίνημα της πατάτας» στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, καθώς ξεφυτρώνουν σαν τα ... μανιτάρια οι υπαίθριες αγορές, στις οποίες οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν αγροτικά προϊόντα σε τιμές παραγωγού, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες.

Εκτός από το νομό Θεσσαλονίκης λοιπόν, όπου στο «κίνημα» μπαίνουν όλο περισσότεροι δήμοι και την Κατερίνη, από όπου ξεκίνησε η πρωτοβουλία, φθηνές πατάτες θα πωληθούν τις επόμενες ημέρες σε Χαλκιδική, Βέροια και Βόλο.

Μάλιστα, το κίνημα της πατάτας δεν θα σταματήσει στις... πατάτες, αλλά θα επεκταθεί- κατά τα φαινόμενα- και σε άλλα προϊόντα, χωρίς να αποκλείεται η διάθεση φθηνών αμνοεριφίων, ενόψει του Πάσχα.

Συνεχίζεται και αύριο η πώληση φθηνής πατάτας στο Σέιχ Σου
Περίπου 15 τόνοι πατάτας σε τιμή 0,25 ευρώ το κιλό, μοιράστηκαν σήμερα σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ.

Αύριο Τετάρτη, πρόκειται να μοιραστούν σε καταναλωτές άλλοι 15 τόνοι πατάτας Ανω Βροντούς. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9.30-10 το πρωί, στην περιοχή του Σέιχ Σου, δίπλα στον Ζωολογικό Κήπο, αλλά πατάτες θα μπορούν να αγοράσουν -όπως και τις προηγούμενες μέρες- μόνο όσοι καταναλωτές φρόντισαν να τις παραγγείλουν από πριν, είτε ηλεκτρονικά (στο e-mail vivika@agro.auth.gr ) είτε τηλεφωνικώς (στο 2310 99 88 23).

Όπως δήλωσαν συνεργάτες του ομότιμου καθηγητή Γεωπονικής, Χρίστου Καμενίδη, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία, οι διανομές θα συνεχιστούν, αλλά γίνονται σκέψεις ώστε να εμπλακούν στη διαδικασία και οι δήμοι, έτσι ώστε η πώληση της φθηνής πατάτας να γίνεται τοπικά και να μην ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις οι πολίτες.

Παραγγελίες για ρύζι και πατάτες στον δήμο Θερμαϊκού από αύριο μέχρι 21/3
Πατάτες και ρύζι σε χαμηλή τιμή θα μοιράσει μέσα τον Μάρτιο και ο δήμος Θερμαϊκού. Σε συνεργασία με πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου, οι πατάτες θα πωλούνται σε τιμή 0,30 ευρώ/κιλό, σε συσκευασίες των 10 κιλών, ενώ οι ρυζοπαραγωγοί του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χαλάστρας θα μοιράζουν ρύζι "νυχάκι", γλασέ, Καρολίνα και Μπονέτ σε πεντάκιλες συσκευασίες (σε τιμές από 0,74-1,00 ευρώ/κιλό αναλόγως ποικιλίας).

Όσοι κάτοικοι και δημότες του δήμου Θερμαϊκού επιθυμούν να επωφεληθούν από την αγορά των προϊόντων σε προνομιακές τιμές μπορούν να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας από τις 7 έως τις 21 Μαρτίου, ηλεκτρονικά στην ιστοστελίδα www.thermaikos.gr ή σε έντυπη μορφή, στα δημοτικά διαμερίσματα Περαίας, Νέας Μηχανιώνας και Επανομής.

Στη συνέχεια, σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, που θα καθοριστεί κατόπιν ενημέρωσης των καταναλωτών, θα γίνει η διάθεση των προϊόντων από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Και φασόλια στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης. Μέχρι 20/3 οι παραγγελίες
Ρύζι, φασόλια και πατάτες θα πωλούνται σε τιμές παραγωγού στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο oποίος θα προχωρήσει -σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή του- στην οργάνωση αγοράς προϊόντων (ρύζι, φασόλια, πατάτες) σε τιμές παραγωγού.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν τέτοια προϊόντα, καλούνται να δηλώσουν το
....

Κάποτε οι Γερμανοί δολοφονούσαν μαζικά τους Εβραίους και έκλεβαν τα χρυσαφικά τους. Τώρα κάνουν το ίδιο με τους Έλληνες....

Που πάει το χρυσάφι των Ελλήνων - Φως στο άγνωστο κύκλωμα πίσω από τα ενεχυροδανειστήρια

 
 


Φως στο άγνωστο κύκλωμα πίσω από τα ενεχυροδανειστήρια

Οι τοκογλύφοι πουλούν χρήμα και οι Γερμανοί περιμένουν...



Της Πέλλας Λασηθιωτάκη

Σε ξένες εταιρείες, κυρίως γερμανικές, καταλήγει ο χρυσός που πουλούν στα ενεχυροδανειστήρια όσο – όσο οι Έλληνες και ειδικότερα οι Ηρακλειώτες για να καλύψουν επείγουσες οικονομικές υποχρεώσεις τους. Ήδη στο Ηράκλειο έχουν εμφανιστεί εκπρόσωποι γερμανικών εταιρειών κάνοντας κρούσεις σε ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων να αγοράσουν τον καθαρό χρυσό τους σε τιμές 2.500 – 3.000 ευρώ ανά κιλό χαμηλότερες από τις επίσημες. Οι περισσότεροι, κυρίως παλιοί, ενεχυροδανειστές λένε ότι «προσέχω να μη βγαίνει έξω ο χρυσός της πατρίδας μου», ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, πολλοί κυρίως νέοι στο χώρο, «ενδίδουν» στις πιέσεις και πουλούν το χρυσό για να «ανακυκλώσουν» τα χρήματα τους. Το γεγονός όμως ότι βγαίνουν μεγάλες ποσότητες χρυσού στο εξωτερικό, αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών του ΣΔΟΕ στην Πάτρα όπου μέσα σε ένα αυτοκίνητο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 130 κιλά χρυσού (!!) χωρίς να συνοδεύεται από τα απαραίτητα παραστατικά έγγραφα, ενώ υπήρχαν ενδείξεις ότι το φορτίο προοριζόταν για Γερμανία. Για τον ελληνικό χρυσό ωστόσο φαίνεται να ενδιαφέρονται επίσης ιταλικές και αγγλικές εταιρείες. Έχουν ήδη ανοίξει σχετικά γραφεία στην Αθήνα.

Η «Π» επιχειρεί σήμερα να «μπει» στα ενεχυροδανειστήρια, πίσω από τις κλειστές πόρτες, την ώρα που ενεχυροδανειστές δεν αγοράζουν κοσμήματα, αλλά κάνουν επαφές με τους
.....
Στη Γερμανία καταλήγει ο χρυσός



Ένα μέρος του χρυσού λοιπόν γίνεται ξανά κοσμήματα και καταλήγει στις προθήκες των καταστημάτων.

Ένα άλλο μέρος των κοσμημάτων που πουλούν αυτή την περίοδο οι Ηρακλειώτες πωλείται σε εταιρείες εκτός Κρήτης κι εκείνες με τη σειρά τους κάνουν το διαχωρισμό. «Υπάρχουν ξένες εταιρείες εκτός Κρήτης που αγοράζουν όπως είναι τα κοσμήματα, τα λιώνουν, κάνουν το διαχωρισμό και βγάζουν το χρυσό στο εξωτερικό» λέει στην «Π» έμπειρος ενεχυροδανειστής.

Ακόμα, ένα μέρος των κοσμημάτων, όπως προαναφέρθηκε, αποστέλλεται σε εταιρείες των Αθηνών, κάνουν το λιώσιμο, το διαχωρισμό των μετάλλων, τα οποία παραλαμβάνουν ξανά οι ενεχυροδανειστές του Ηρακλείου. «Έχουν έρθει και με έχουν βρει από γερμανική εταιρεία. Μου ζήτησαν καθαρό χρυσό. Δεν τους έδωσα. Δεν θέλω να βγαίνει χρυσός έξω από την πατρίδα μου. Πολλοί όμως ξέρω ότι πουλούν» επισημαίνει ο ενεχυροδανειστής.

Οι γερμανικές εταιρείες πληρώνουν περίπου 3.000 ευρώ παρακάτω από την επίσημη τιμή. Δηλαδή αν η επίσημη τιμή είναι στα 38.000 ευρώ καθαρός χρυσός ανά κιλό, τότε δίνουν 35.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ίδιο. Κι αν υπολογίσουμε ότι η τιμή του χρυσού διαρκώς αυξάνεται, τότε πρόκειται για εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επένδυση.

Σημειώνεται τέλος ότι για καθαρό χρυσό ενδιαφέρονται και Έλληνες επενδυτές που δεν έχουν εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα.
 
ΠΑΤΡΙΣ

Καθαρές κουβέντες, δεν θα τρέχουμε στις καφετζούδες!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
«Όπως έχω επισημάνει στο παρελθόν, όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο της θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτε περισσότερο σε όσα έχω πει σχετικά με αυτό το θέμα, μάλιστα στην ίδια αίθουσα πριν από λίγες μέρες, και άλλες σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις εκλογές»:

Η συγκεκριμένη πρωθυπουργική απάντηση στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες (μετά από την όγδοη κατά σειρά σωτηρία μας, σας θυμίζω) έχει γίνει αντικείμενο αποκωδικοποίησης, ανάλυσης, ερμηνείας και γενικά μεγάλης κουβέντας.

Τρέξαμε στην Πυθία, πήγαμε σε καφετζούδες, κατεβάσαμε τους ονειροκρίτες, αλλά δεν
....

ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ: Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΛΕΞΗ-ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”

 

Έγραψε ο Σοβιετικός συγραφέας  και λογοτεχνικός κριτικός Ίλια Εχρέμπερκ αναφερόμενος στην συμπεριφορά των Ναζί στην Σ. Ένωση”Έτυχε να θυμηθώ όταν άκουσα αυτές τις τρομερές ιστορίες,.ότι  η Γερρμανική γλώσσα έχει μια λέξη για την οποία δεν γνωρίζω να υπάρχει ακριβές αντίστοιχο σε άλλη γλώσσα, ή λέξη “Lustmord” ή΄για να δώσω την πλησιέστερη δυνατή μετάφραση φόνος προς χάριν ψυχαγωγιάς”[1]
Αυτή η μαρτυρία επιβεβαιώνεται εν μέρει και από το Αγγλογερμανικό λέξικο Colins Gem :“ Lustmord= sexual murder”[2]Περιτό να πώ ότι ούτε και στα Ελληνικά υπάρχει ακριβές αντίστοχο αυτής της λέξης…Οι συνγκρίσεις και τα συμπεράσματα ανήκουν σε όποίον διαβάσει  το παρών σημειώμα…
Χρήστος Βούλγαρης

[1] Jonathan Bastable , “Voices from Stalingrad” D&C , Λονδίνο, (2006), σελ. 64
[2] Ute Nicol ,Veronica Schnort. “German Dictionary”, William Collins and Sons Co,  Λονδίνο, (1999), σελ 166

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η γυναίκα του Πάγκαλου απαιτεί αποζημίωση 300.000 ευρώ και 12μηνη κράτηση της Ελευθερίας Ψυχογιού!

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στο κτήριο 4, αίθουσα 1, θα εκδικαστεί η μήνυση που έχει καταθέσει η κα Χριστίνα Χριστοφάκη, σύζυγος του Θεόδωρου Πάγκαλου, κατά της κας Ελευθερίας Ψυχογιού.
Η εν λόγω μήνυση αφορά στις δηλώσεις της Ελευθερίας Ψυχογιού στην τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, σχετικά με την απόφαση για κατασκευή ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή είχαν ακουστεί τα ...
εξής:
"Ως κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού (…) καταγγέλλουμε την... κυρία Παγκάλου η οποία καταψήφισε την στήριξη στην Κερατέα. Διότι εμείς δεν φάγαμε μαζί τα λεφτά, διότι εμείς δεν φάγαμε μαζί τον Οτσαλάν, διότι και εμείς δεν φάγαμε και εκείνο το παιδάκι που δεν πρόλαβε να γεννηθεί και η καρδούλα του σταμάτησε να χτυπάει την Τρίτη που μπήκαν τα ΜΑΤ στην Κερατέα".

Η μήνυση στηρίζεται στην αναφορά της Χριστίνας Χριστοφάκη, όχι με το όνομά της, αλλά με την ιδιότητα της συζύγου του Πάγκαλου (!!). Συγκεκριμένα, στην αγωγή της αναφέρει:

"Η εναγόμενη εξαπέλυσε στοχευμένη, αήθη και απρόκλητη επίθεση εναντίον μου με τη χρήση άκρως συκοφαντικών και ψευδών ισχυρισμών που ως στόχο είχαν να με εμφανίσουν ως ηθικό ή φυσικό αυτουργό της απώλειας ενός κυοφορούμενου παιδιού αφετέρου δε, ως
...

Όλα δείχνουν μόνιμο κυβερνητικό συνασπισμό ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

Οι πάντες πλέον, τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, έχουν αποδεχτεί το γεγονός της μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο άλλοτε κραταιών κομμάτων εξουσίας. Η συνεχιζόμενη δημοσκοπική πτώση της ΝΔ, μετά την αφαίρεση του αντιμνημονιακού προσωπείου της, δεν αφήνεια πολλά περιθώρια για άλλες σκέψεις. Άλλωστε ο σημερινός τύπος είναι γεμάτος από σχετικές δηλώσεις στελεχών και των δύο κομμάτων. Των κομμάτων που είναι....
τα απολύτως υπεύθυνα για την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση του λαού.

Οι κλειστές ολιγαρχικές ομάδες των δύο κομμάτων, αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να συντηρήσουν με νύχια και με δόντια το ισχύον σάπιο πολιτικό σύστημα. Ο νεποτισμός που δεσπόζει στα δύο κόμματα δεν αφήνει περιθώρια για λαϊκή αφύπνιση και δημοκρατία.

Επομένως με εξαιρετικό ρεαλισμό, οι πολιτικές ελίτ των δύο αυτών κομμάτων ρίχνουν τις θεατρικές μάσκες των δήθεν αντιπαραθέσεων, προκειμένου να διατηρήσουν τη νομή της εξουσίας τους σε βάρος του λαού, για το καλό της Ελλάδας βεβαίως βεβαίως. Έτσι,  όχι μόνο θα συγκυβερνήσουν, προκειμένου να διατηρήσουν οι οικογένειες, οι παρέες και τα συνακόλουθα συμφέροντα την νομής της εξουσίας, αλλά μπορούν ακόμα και να συνχωνευτούν, αν αυτό απαιτηθεί, αν για παράδειγμα, αναδειχτεί ξαφνικά ένας νέος πολιτικός πόλος που θα ήταν ισχυρότερος ενός εκ των δυο.
Τόσο απλά.

Η μεγάλη προδοσία του Γ. Παπανδρέου με τα πετρέλαια και το προσχεδιασμένο ξεπούλημα της χώρας

Δείτε σε 2 βίντεο όλη την αλήθεια με την εθνική προδοσία!
Το Wikilieaks προκαλεί σεισμό στο ελληνικό πολιτικό κι επιχειρηματικό σύστημα, τη στιγμή που όλη η Ευρώπη… παραμιλάει με τις τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αερίου που έχουν βρεθεί στη χώρα μας. Δείτε πώς ο Γιώργος Παπανδρέου, μαζί με συγκεκριμένους αμερικανικούς επιχειρηματικούς ομίλους αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες, εδώ και χρόνια έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε η χώρα είτε να μείνει καταχρεωμένη είτε υπόδουλη σε εκείνους….
Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007!
Με δεδομένη όμως την ανάγκη να προσφύγει η τότε κυβέρνηση στον
....