Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ SHAUBLE, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ

20120324-191946.jpg(όπως και της γενέτειράς της)!
Γράφει η Σοφία Τ.
Ο Shauble έδωσε, έμμεσες αλλά σαφείς, οδηγίες για τις εκλογές στην Ελλάδα και έδειξε τον σεβασμό του στο μεγαλύτερο δώρο αυτής, την Δημοκρατία. «Άλλωστε, η Ελλάδα είναι κοιτίδα της Δημοκρατίας. Αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε». Δείτε το, το σκυλί το μαύρο, πόσο χαίρεται για τον βιασμό της Ελλάδας. Και οι ναζί στην κατεχόμενη Ελλάδα, κρατούσαν κάποια προσχήματα. Αυτό που σημαίνει Δημοκρατία δεν το έχει ούτε η Ελλάδα ούτε η Ευρώπη, γιατί έχουμε την Γερμανία πάλι να διψάει για «μεγαλεία». Γενικά, η Δημοκρατία στην νεότερη εποχή είναι κακοποίηση της αρχαίας. Βιασμός καλύτερα, από τους άπληστους Αγγλοσάξονες και Γερμανούς(όλα τα φύλα τους). Όπως όλη η αρχαία ελληνική κληρονομιά. Χωμένος μες
....

Εθνική εορτή με ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες... (!)


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
1347936-thumb-large.jpg
Η δημόσια παρέλαση είναι μια στρατιωτική τελετή, κατά την οποία οι στρατιωτικές δυνάμεις μιας χώρας εμφανίζονται δημοσίως παρουσιάζοντας τα όπλα και τον εξοπλισμό τους προκειμένου αφενός να αποτίσουν τιμή για κάποια επέτειο ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός που συνέβη σε μια χώρα ή περιοχή της χώρας και αφετέρου για να επιδείξουν οι ένοπλες δυνάμεις την στρατιωτική ισχύ της χώρας.
Γι αυτό και παρακολουθούνται και από τους ξένους στρατιωτικούς ακόλουθους, προκειμένου να βγάλουν συμπεράσματα για την πειθαρχία, το ηθικό, τον εξοπλισμό κλπ των
...

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Μιλώντας για ζεϊμπέκικα και κανό

Μιλώντας για ζεϊμπέκικα και κανό
21/03/2012
 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Αν καταλάβαμε καλά από τη χαλαρή συζήτηση που είχε ο κ. Παπανδρέου με δημοσιογράφους – ποτέ μου δεν τις κατάλαβα αυτές τις μεταξύ τυρού και αχλαδίου συζητήσεις, που στις χρεοκοπημένες χώρες καταντούν ακόμη πιο εκνευριστικές – ο άνθρωπος παρέδωσε το κόμμα και την Ελλάδα και ξένοιασε, αφήνοντάς μας να βράσουμε στο ζουμί μας.

Αφού μας συκοφάντησε και μας έσυρε στον μηχανισμό της τρόικας, τώρα μπορεί να μιλά με άνεση για τα σχέδιά του στη Σοσιαλιστική Διεθνή, όπου, όπως είπε, είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός υποψήφιος (σιγά που θα άφηνε το προνόμιο της
...

Μεγαλεία για τους γείτονες Αλβανούς. Για πρώτη φορά παρέλαση gay στην Αλβανία. Θα έχουν και δική τους σημαία. Είναι να μη το χαίρονται;


Ο δημοσιογράφος, Αλτίν Χαζιζάι, εκπρόσωπος της «Ροζ Πρεσβείας» δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα παραδώσουν τη σημαία τους στον πρωθυπουργό της χώρας, Σαλί Μπερίσα.

Παρέλαση ομοφυλόφιλων, η γνωστή gay parade, θα οργανωθεί για πρώτη φορά στην Αλβανία, στις 17 Μαΐου ανακοίνωσαν εκπρόσωποι της αποκαλούμενης «Ροζ Πρεσβείας» στα Τίρανα. Παρόμοιες εκδηλώσεις έχουν καταλήξει σε βίαια επεισόδια σε γειτονικές χώρες, όπως πρόσφατα στη Σερβία.

Εκπρόσωποι της οργάνωσης ομοφυλόφιλων τις Αλβανίας συναντήθηκαν σήμερα με τον Συνήγορο του Πολίτη και δήλωσαν ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά μερίδας της κοινωνίας απέναντι τους και ότι οι κρατικοί φορείς πρέπει να συμβάλλουν στις προσπάθειες των ομοφυλόφιλων να γίνουν δεκτοί και να ενταχθούν στην κοινωνία.

Ο δημοσιογράφος, Αλτίν Χαζιζάι, εκπρόσωπος της «Ροζ Πρεσβείας» δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα παραδώσουν τη σημαία τους στον πρωθυπουργό της χώρας, Σαλί Μπερίσα, από τον οποίο θα ζητήσουν η κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στην Αλβανία.

(agiovasilema: Μαζέψτε όλα τα αποβράσματα των φυλακών σας που έχουν ρημάξει τη χώρα μας και μετά κάντε κάθε μέρα ροζ παρελάσεις στη δική σας, λίγο μας ενδιαφέρει.)

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Με τον ερχομό των εκλογών, άρχισαν και τα προπαγανδιστικά άρθρα να εμφανίζονται με ταχύτατους ρυθμούς στο διαδίκτυο. Πάρτε γεύση από το site του κυρίου Ευαγγελάτου και πώς διαφημίζει τα σχέδια των κυβερνώντων για την...Αθήνα.

(το κείμενο που ακολουθεί είναι αναδημοσίευση από το newsit.gr. Απολαύστε το)

 


Έτσι θα γίνει ανθρώπινη η Αθήνα - Τραμ παντού και η Πανεπιστημίου μόνο για πεζούς και ποδήλατα!

- Προτείνεται γραμμή τραμ μέχρι τα Ανω Πατησια
- Φιλοδοξεί να ενώσει τον αρχαιολογικό περίπατο, τα δύο Μουσεία (Αρχαιολογικό και Ακροπόλεως)
- Παπαδήμος: Οφείλουμε στους πολίτες να σώσουμε το κέντρο της Αθήνας
- VIDEO

Το πρώτο βήμα έγινε, τώρα όλες οι ιδέες πρέπει να γίνουν πράξη. Για να αλλάξει η εικόνα του κέντρου της Αθήνας και να γίνει μια πόλη ανθρώπινη.

Το 'Ιδρυμα Ωνάση χρηματοδοτεί τις δαπάνες για τον διαγωνισμό και για όλες τις μελέτες (περιβαλοντική, τοπογραφική, συγκοινωνιακή κοκ) που θα πρέπει να εκπονηθούν μέχρις ότου το έργο δημοπρατηθεί.

Η πρόταση


Πρόκειται για μια πολύπλευρη παρέμβαση στην καρδιά της πόλης, με κεντρικό άξονα την οδό Πανεπιστημίου η οποία παραδίδεται στο τραμ, τους πεζούς και στο ποδήλατο. 'Αλλωστε όλη η παρέμβαση για την ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας, στηρίζεται σε μια νέα κυκλοφοριακή οργάνωση που θα αποτρέπει τη διαμπερή κυκλοφορία και θα ενθαρρύνει την εξυπηρέτηση των πολιτών από το τραμ, μέχρι τα 'Ανω Πατήσια.

Στόχος, είναι «όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στο κέντρο μόνο για όσους θέλουν να πάνε σε αυτό», είπε ο καθηγητής αρχιτεκτονικής Παναγιώτης Τουρνικιώτης, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του ΕΜΠ, που προετοίμασε τον διαγωνισμό.



Το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα «Re-think Athens/ Ξανα-σκέψου την Αθήνα», εκτείνει τις πολεοδομικές και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις από τη λεωφόρο Αμαλίας (ύψος Φιλελλήνων), τον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός έως την οδό Πατησίων (ύψος Αρχαιολογικού Μουσείου). Στον βασικό άξονα της Πανεπιστημίου, ενσωματώνονται τα κτίρια της Tριλογίας, (Πανεπιστήμιο- Ακαδημία- Εθνική Βιβλιοθήκη) και η πλατεία Ομονοίας.

Ο διαγωνισμός για την αναζωογόνηση του ιστορικού και διοικητικού κέντρου της Αθήνας, που φιλοδοξεί να ενώσει τον αρχαιολογικό περίπατο, τα δύο Μουσεία (Αρχαιολογικό και Ακροπόλεως), να τονώσει την εμπορική ζωή, αλλά και να ενθαρρύνει την
....

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΞΥΛΟΥΡΓΟ, ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


eforia-pirovolismoi
Την προφυλάκιση του 71χρονου ξυλουργού που εισέβαλε οπλισμένος το πρωί της Δευτέρας στην Εφορία Αγίας Παρασκευής επειδή χρωστούσε 34.000 ευρώ που με τις προσαυξήσεις πήγαν στις 36.000 ευρώ, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας σε έναν ύμνο ανεξάρτητης δικαιοσύνης.
Ο πατριώτης ηλικιωμένος που το σύστημα Μπένι πήγε να τον κάνει φονιά,  αντιμετωπίζει 2 κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και τέσσερις πλημμεληματικού. Χωρίς δικηγόρο(αφού δεν έχει ή δεν θέλει να πληρώσει) πήρε μετά από την απολογία του το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού. Μπράβο σας...
Ο κατηγορούμενος εξαιτίας του χρέους στην Εφορία είχε λάβει κατασχετήριο για κτήμα 7.150 στρεμμάτων στη γενέτειρα του Δάφνη Μεσσηνίας.
Όπως ισχυρίστηκαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, μπούκαρε πάνοπλος στην εφορία και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα, ζητώντας από τους πολίτες που ήταν εκεί να εγκαταλείψουν τον χώρο.
Οι κακουργηματικές κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν τα αδικήματα της διακεκριμένης οπλοκατοχής και της κατοχής εκρηκτικών.
Να συγχαρούμε τους ανεξάρτητους δικαστές που έκαναν το καθήκον τους και τον έστειλαν πίσω από τα σίδερα.
πηγή

Έγινα πυρ και Κουτρου-μανία!

Γράφει ο Στρατής Μαζίδης

Χθες το βράβυ καθόμουν και κοιτούσα κάποιες παλιές φωτογραφίες. Συγκρίνοντας το τότε με το τώρα, σκεπτόμουν πως αλλάζουμε οι άνθρωποι. Να για παράδειγμα ο υπουργός απασχόλησης (της ποιας;) Γιώργος Κουτρουμάνης.

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης κάποτε ήταν συνδικαλιστής. Συγκεριμένα:

> διετέλεσε πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής - Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.» (Ομοσπονδία των εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία και σε άλλους Κοινωνικούς Φορείς) για έξι συνεχείς θητείες.

> ήταν μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

> ήταν εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ στο «Συμβούλιο Κοινωνικού Ελέγχου του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας» και ιδρυτικό Μέλος της «Unicef Ελλάδος».

Πλούσια δράση και καριέρα, η οποία τον οδήγησε στη Βουλή και κατά συνέπεια σε υπουργοποίηση όπως και με άλλους πάλαι ποτέ εργατοπατέρες του παρελθόντος. Βέβαια είχε την ατυχία να υπουργοποιηθεί στα χρόνια των ισχνών αγελάδων αλλά σκέφτηκα ο Γιώργος ίσως να μεγάλωσε, να πάχυνε αλλά δεν μπορεί, θα έχει μέσα του άσβεστη τη φλόγα του συνδικαλιστή, αυτού που μάχεται μέχρις εσχάτων για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Έτσι δεν είναι;

Έγινα πυρ και Kουτρου-μανία!

Εκεί λοιπόν που παρακολουθούσα ΑΝΤ1 να ο υπουργός απασχόλησης! Και τι μας είπε; Πως «η χώρα δεν μπορεί να αντέξει μία χρεοκοπία» και ότι είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι να εισπράττουν μισό μισθό, παρά καθόλου.

Ήμουν έτοιμος να πετάξω την τηλεόραση από το μπαλκόνι. "Τι κάνεις εκεί;" μου είπε η γυναίκα μου! "Σε λίγο θα αξίζει όσο ένα μηνιάτικό σου και που θα την ξαναβρούμε;" και μου την άρπαξε από τα χέρια.

Σηκώθηκα κι έφυγα να πάω μια βόλτα να ξελαμπικάρω. Περπατώντας το ξανασκέφτηκα, και είπα ότι έχει δίκιο ο Κουτρουμάνης. Μάλιστα το προχώρησα ακόμη παραπέρα:

> καλύτερα το 1/10 του μισθού και 12 ώρες δουλειά, παρά καθόλου

> καλύτερα με ένα πόδι, παρά με κανένα

> καλύτερα τρώγωντας φρυγανιές, παρά αέρα κοπανιστό

> καλύτερα με το ίδιο σώβρακο, παρά ξεβράκωτος

> καλύτερα με λιωμένες σόλες, παρά ξυπόλητος

> καλύτερα να λέω ότι μου αρέσει, παρά να προσπαθώ να το αποφύγω

αλλά...

 ακόμη καλύτερα υπερήφανος παρά ταπεινωμένος κι εξευτελισμένος!

«Συζητάμε με τον Γιάννη Δημαρά», ανακοίνωσε ο Π.Καμμένος

«Συζητάμε με τον Γιάννη Δημαρά»
        

Ο Π.Καμμένος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, προανήγγειλε την προσχώρηση στο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» της διαγραμμένης από τη Νέα Δημοκρατία βουλευτού κ. Μ.Ιατρίδη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πολύ κοντά στην ένταξή του στο νέο κόμμα βρίσκεται και ο έτερος διαγραμμένος Παναγιώτης Μελάς. «Στις 2 το μεσημέρι με ειδοποίησε η Μίκα Ιατρίδη ότι θέλει να έρθει κοντά μας στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιάννη Δημαρά, ο κ. Καμμένος είπε ότι «συνομιλούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε συμφωνήσει». Ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» υποστήριξε ότι η πτώχευση για τη χώρα έχει επέλθει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δε λέω ότι είμαι υπέρ της πτώχευσης αλλά η συγκυβέρνηση και τα Μνημόνια 1 και 2 έχουν οδηγήσει στην πτώχευση».

Ο Π.Καμμένος είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του κόμματος, που θα περιλαμβάνει – όπως είπε – «συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις» για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές.


Ακούστε τί δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ... Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ!

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στον Άγιο Στέφανο καθώς προσποιούμενοι τους πελάτες επιβιβάστηκαν σε ταξί και με μαχαίρι τραυμάτισαν ελαφρά τον οδηγό από τον οποίο πήραν ένα κινητό και μικρό χρηματικό ποσό.
Επίσης το μεσημέρι στο Περιστέρι...
άγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε 2 Ι.Χ., εκ των οποίων το ένα κλεμμένο, προσέκρουσαν σε ένα άλλο, στο οποίο επέβαιναν 2 υπάλληλοι εταιρείας διανομής τσιγάρων και αφού τους ακινητοποίησαν, με την απειλή αυτομάτου όπλου και πιστολιού τους αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν εντός του οχήματος. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.
Τέλος στο Μέγα Πλάτανο Φθιώτιδας, 2 άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι 83χρονου ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού, αφού του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, το δελτίο ταυτότητός του και 2 βιβλιάρια καταθέσεων. Οι δράστες αναζητούνται.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Λεφτά υπάρχουν! -> 8000 ευρώ το μήνα εισπράττει ο κύριος Μουρούτης

Θέμα που θα κάνει πάταγο βγάζει το "Θέμα" την Κυριακή με τους παχυλούς μισθούς των επαγγελματικών στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Περίοπτη θέση στη λίστα κατέχει ο Γ. Μουρούτης, στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά και διευθυντής του γραφείου τύπου.

Ο κατά τα άλλα συμπαθής και....
αξιότιμος κύριος Μουρούτης, που κόπτεται κι αυτός και το κόμμα του για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που η συγκυβέρνηση τους έχει "εξοντώσει", εισπράττει το... ευτελές ποσό των 8000 ευρώ το μήνα!!!


Επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως πως στα χρεοκοπημένα κόμματα, όπως είναι… καλή ώρα και η ΝΔ, λεφτά υπάρχουν!!!

Όπως γράφει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το "Πρώτο Θέμα" ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ αμείβεται με 8000 ευρώ μικτά το μήνα για τις υπηρεσίες του.

"Οι ετήσιες μικτές αποδοχές του κ. Μουρούτη", όπως διαβάσαμε στο fimotro.blogspot.com, "ο οποίος μισθοδοτείται με ειδικότητα «Λοιποί υπάλληλοι γραφείου», ανέρχονται, στα 112.499,80 ευρώ, ενώ κατά τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε Δώρο Χριστουγέννων 8.333,20 ευρώ. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι μισθοί στον δημόσιο τομέα πετσοκόβονταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο ίδιος είδε το μηνιάτικό του να παραμένει σταθερό, αφού λάμβανε 8.000 ευρώ τον μήνα και
...

Ο Βενιζέλος, η Μοιραράκη και ο αρχιπλοίαρχος

η γυναικα του ευάγγελου βενιζελου
« Ο Βενιζέλος, η Μοιραράκη και ο αρχιπλοίαρχος »
Δεν πρόλαβε να παντρευτεί η Δέσποινα Μοιραράκη και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον σύζυγο της, αρχιπλοίαρχο του ...Πολεμικού Ναυτικού, κ. Γιάννη Κοντούλη… Ένα περίεργο παζλ συμπτώσεων που αφορά σε εκείνον θα σας αποκαλύψουμε αμέσως τώρα…
Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά:Νύφη: Δέσποινα Μοιραράκη, γνωστή και ως βασίλισσα του μπορδοροδοκόκκινουΓαμπρός: Σας είπαμε ήδη ποιος είναι και τι επαγγέλλεται…Κουμπάρος στο λαμπερό γάμο: Κύριος Νίκος Μπακατσέλος, αδελφός της κυρίας Βασιλικής Μπακατσέλου…Βασιλική Μπακατσέλου: Σύζυγος Ευάγγελου Βενιζέλου, Yπουργού Εθνικής ΆμυναςΚαι τώρα ίσως αναρωτιέστε πού είναι το κακό; Πουθενά, αν εξαιρέσουμε πως ο αρχιπλοίαρχος-γαμπρός, κ. Κοντούλης, λίγο καιρό πριν ήταν ένας από τους επικρατέστερους για την
...

To sms της ντροπής!

2420_1323035065-full.jpg
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn

Αλήθεια πόσο θράσος μπορεί να έχουν αυτοί εκεί στο ΠΑΣΟΚ και το πρωί της χθεσινής Κυριακής έστειλαν στο κινητό σε πολλούς εξ υμών το παρακάτω μήνυμα!
«Καλημέρα. Σήμερα αρχίζουμε & ψηφίζουμε για τηνδημοκρατία, την ανανέωση, την αλήθεια. Εκλέγουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο νέο πρόεδρο μας και δίνουμε ζωή στηνελπίδα!!!!»
Στο παραπάνω μήνυμα το νόημα της κάθε λέξης εδώ και καιρό έχει καταπατηθεί βάναυσα από όλους αυτούς τους “τύπους” οι οποίοι συνεχίζουν να υποτιμούν την μνήμη, την νοημοσύνη και το κυριότερο την συσσωρεμένη οργή που μας έχουν προκαλέσει τα δύο τελευταία χρόνια!
Για ποια δημοκρατία μιλάτε κύριοι; Αυτή που την επιβάλλεται με τα όργανα καταστολής ή αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να διορίσεται ερήμην μας και χωρίς προσφυγή στις κάλπες ένα ανδρείκελο για πρωθυπουργό ο οποίος όπως είναι γνωστό φέρει μεγάλες (ίσως και ποινικές) ευθύνες για τα σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας και του λαού μας!
Για ποια ανανέωση κάνετε λόγο αφού εδώ και 30 χρόνια ανακυκλώνεται τους εαυτούς σας και σήμερα αντί να είστε υπόλογοι και κατηγορούμενοι έχετε το απύθμενο θράσος να μας υποσχόσαστε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήσατε οι ίδιοι με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας!
Αλήθεια!… για ποια αλήθεια μιλάτε; Αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να οδηγείτε τις στημένες εξεταστικές της Βουλή σε πορίσματα απαλλαγής ή στο παραμύθι της
...

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Εκλογές ΠΑΣΟΚ Απόλλωνα Ρόδου 14.30 18-3-2012 ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ!


DSC09159.JPG
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣDSC09160.JPGπηγή

Αφού μου κήρυξαν πόλεμο, θα τους πολεμήσω!

Γράφει ο Μάκης Π.

Θα σας πω απλά πως βλέπω τα πράγματα. Δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι σύμβουλος, δεν είμαι τίποτε.

Κατ’ αρχή θεωρώ ότι, εδώ κι ένα χρόνο τουλάχιστον δεχόμαστε συντονισμένη επίθεση, με απώτερο αντικειμενικό σκοπό τον πλήρη έλεγχο της Χώρας μας.

Ίσως στην αρχή να μην επρόκειτο περί αυτού, τώρα όμως έτσι μου φαίνονται τα πράγματα.
Αν δεν συμφωνείτε τότε, μην διαβάσετε παρακάτω διότι, δεν έχει νόημα.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει ίσως δεν το αντιλαμβάνονται ακόμη και κάποιοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι… διότι, πολύ απλά τους δείχνουν μόνον αυτά που πρέπει να δουν και αποκρύβουν τα υπόλοιπα.

Πάντα έτσι γινόταν σε αυτές τις περιπτώσεις. Την αλήθεια την μάθαιναν τελευταίοι οι
άμεσα ενδιαφερόμενοι…

Σ’ αυτήν την περίπτωση λοιπόν όπου μία Χώρα δέχεται επίθεση, είτε
...