Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Καλή Ανάσταση!


 Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τις ευχές τους.
 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες και καλή Λευτεριά στην πατρίδα μας!

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Γιαούρτια και μουστάρδες στον Μπουμπούκο και την μπουμπούκα. Καλή χώνεψη...

Είχαν πάει την Μεγάλη Πέμπτη μετά την εκκλησία σε ζαχαροπλαστείο όμως αντί για πάστες “έφαγαν” γιαούρτια και μουστάρδα


Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.
Μαζί τους ήταν και το στέλεχος της ΝΔ Χάρης Τομπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.

Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.




ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: Ρε παιδιά ελάτε να οργανωθούμε…

Αφού το βλέπετε… Θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά…


Εισαγγελέας: ''Αρχηγός πολυμελούς οργάνωσης ο Α. Τσοχατζόπουλος''



Την βαρύτατη και ατιμωτική κατηγορία της σύστασης συμμορίας, αντιμετωπίζει ο Τσοχατζόπουλος και οι υπόλοιποι συγκατηγορούμενοί του, σύμφωνα με το διαβιβαστικό πόρισμα των περισσότερο από 200 σελίδες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο πρώην υπουργός και οι φίλοι του είχαν συστήσει συμμορία με υπεράκτιες εταιρείες, κρυφούς λογαριασμούς, αγοραπωλησίες ακινήτων κ.λπ. προκειμένου να ξεπλύνουν βρόμικο χρήμα που προέρχεται από μίζες. Πρόκειται για δωροδοκίες που αφορούν την προμήθεια όπλων από την Ελλάδα.
Το πόρισμα καταπέλτης θα κρύβει κι άλλες εκπλήξεις καθώς το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας που έχει παραγραφεί, πάντως, αφορά όχι μόνο τα υποβρύχια αλλά και τους πυραύλους TOR και ίσως κι άλλα εξοπλιστικά που υπέγραψε ο κ. Τσοχατζόπουλος. Φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός με το που πήγε στο Αμυνας είχε βάλει σκοπό να μην αφήσει προμήθεια για προμήθεια.
Το κατηγορητήριο είναι εξαιρετικά βαρύ και σίγουρα θα σκιάσει την προεκλογική εκστρατεία καθώς μετά την απολογία του τη Δευτέρα ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι πολύ πιθανό να περάσει την πόρτα του Κορυδαλλού καθώς θα κριθεί προφυλακιστέος. Μάλιστα, φήμες λένε ότι αναζητείται το κελί που θα τον φιλοξενήσει και δεν αποκλείεται να είναι εκείνο του Εφραίμ που πληρεί τις προδιαγραφές.
Σύμφωνα με το capital :
Οι κατηγορούμενοι “διατηρούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στην αλλοδαπή σε περισσότερες χώρες, συνέστησαν και συμμετείχαν σε οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη νομιμοποίησης εσόδων προερχόμενων από το έγκλημα της κατ´ εξακολούθησης παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του δημοσίου… Η οργάνωση αυτή δραστηριοποιήθηκε για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, μεγαλύτερο της δεκαετίας, πραγματοποίησε πλήθος συναλλαγών για τη νομιμοποίηση των εσόδων και τη συγκάλυψη της δράσης της χρησιμοποιώντας περισσότερες εξωχώριες εταιρίες, δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα και στο
....

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Γερμανοί και Έλληνες ακτιβιστές άφησαν δώρο για τη Μέρκελ, ένα κουτί με ομοιώματα σκατών.

 
Πήγαν έξω από την Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και άφησαν ένα κουτί με χρυσό περιτύλιγμα και ένα ομοίωμα της Μέρκελ…

Δεκατρείς Γερμανοί ακτιβιστές προσήχθησαν από αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για συμπαράσταση στην Ελλάδα, που πραγματοποίησαν έξω από τη γερμανική πρεσβεία στις 4 το απόγευμα, ενώ για αρκετή ώρα κρατήθηκαν επιτόπου και τρεις φωτορεπόρτερ ειδησεογραφικών πρακτορείων, μεταξύ αυτών και του ΑΜΠΕ, που κάλυπταν δημοσιογραφικά το γεγονός.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, οι δεκατρείς Γερμανοί πραγματοποίησαν πορεία με πανό για τη στάση της Γερμανίας και των τραπεζών στην οικονομική κρίση, καθώς κι ένα ομοίωμα της Μέρκελ, ενώ άφησαν στην είσοδο της πρεσβείας χάρτινο κουτί, που όπως είπαν οι ίδιοι περιείχε ομοίωμα ανθρώπινου περιττώματος.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν στο σημείο, προσήγαγαν τους 13 ακτιβιστές στην Κρατική Ασφάλεια, όπου έως πριν από λίγο γινόταν εξακρίβωση στοιχείων.
 Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί απαγόρευσαν στους τρεις φωτορεπόρτερ να φύγουν από το σημείο και τελικά τους άφησαν ελευθερους μισή ώρα αργότερα, με εντολή απο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

newsit.gr

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Φταίνε όλοι εκτός από τους ίδιους Αμετανόητοι για το παρελθόν, αόριστοι για το μέλλον




Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και αυτήν την τακτική ακολούθησαν χθες τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όσο και ο πρώην «τσάρος» Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο τελευταίος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε αμετανόητος όσον αφορά στην είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μετάνιωσα που μπήκαμε στο μνημόνιο. Το μνημόνιο ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να συνεχίσει η χώρα να συνεχίσει να στέκεται όρθια στα πόδια της», καθώς, όπως είπε, «προδοσία θα ήταν να πτώχευε η χώρα»! (Η οποία… πτώχευσε)!

Δεν δίστασε μάλιστα να πει πως ακόμη και ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλος… έπεσε έξω!

«Γιατί να φουσκώσω το έλλειμμα;», διερωτήθηκε με το πιο αθώο ύφος. «Ακόμα και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είπε πριν τις εκλογές ότι το έλλειμμα θα φτάσει το 10% και μετεκλογικά ότι θα φτάσει το 12% και έφτασε το 16%, ακόμη και ο κ. Προβόπουλος το υποεκτίμησε τελικά»!

Επιπλέον, διαμαρτυρήθηκε και για το… «τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος», καθώς, όπως είπε, «δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου»!

Είναι προφανές πως το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες δεν μπορούν να βγουν για έναν καφέ (αλλά για διαφορετικούς λόγους), όπως και το γεγονός ότι η βενζίνη βρίσκεται στα
...

Independent: Κάναμε τους Έλληνες πειραματόζωα! Τους οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη!

 
 «Κάναμε τους Έλληνες πειραματόζωα! Τους οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη!»
 
Το άρθρο με τίτλο: «Πληρώνοντας το τίμημα για ένα ηλίθιο οικονομικό πείραμα» που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Independent αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εξαιτίας των… σκληρών μέτρων λιτότητας.
Ο αρθρογράφος Amol Rajan, που επισκέφθηκε αυτές τις μέρες την Αθήνα, ξεκινάει την διήγηση του με την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στο Σύνταγμα και υπογραμμίζει ότι «ένα τρομερό μαρτύριο έχει επιβληθεί στον ελληνικό λαό ως αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής κρίσης».
«Το μαρτύριο είναι ορατό παντού. Δεν μπορείς να φας το μεσημεριανό σου σε ένα καφέ χωρίς οι επαίτες να συρρέουν γύρω σου, οι άστεγοι να μαζεύονται σχεδόν σε κάθε γωνία του δρόμου…» γράφει μεταξύ άλλων ο αρθρογράφος.
«Τι χρωστάμε στον ελληνικό λαό; Συμπόνια, αλληλεγγύη και υποστήριξη και μία συγνώμη επίσης, εάν κάνουμε εκστρατείες υπέρ του ευρώ. Ακριβώς στο κατώφλι μας, στην Ευρώπη, η χώρα που γέννησε την ήπειρο, πληρώνει το τίμημα του πιο ηλίθιου οικονομικού πειράματος στη σύγχρονη ιστορία» υπογραμμίζει ο Amol Rajan.
tsouvali.blogspot.com
 
(agiovasilema: Με μια συγγνώμη καθαρίσατε νομίζετε και εσείς για όλα τα εγκλήματα που μας έχετε κάνει? Δώστε μας πίσω τον κλεμμένο πολιτισμό μας πρώτα και μετά συζητάμε...)

Οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν τον Παρθενώνα ως ουρητήριο!!!!!

«Για τους Γερμανούς, όλα τα μνημεία ήταν ουρητήρια και κατά προτίμηση το εσωτερικό του Παρθενώνα».
Έτσι καταλήγει ο ειδικός τόμος που εξεδόθη το 1946 από το Υπουργείο Παιδείας με τίτλο «Ζημίαι των αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατευμάτων κατοχής»…
Εκεί καταγράφονται αναλυτικότατα οι κλοπές ελληνικών αρχαιοτήτων από τα μουσεία, οι λαθρανασκαφές, οι καταστροφές και οι ζημιές μνημείων από τους Ναζί.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι Γερμανοί ακόμα και για να μαγειρέψουν χρησιμοποιούσαν εικόνες…

prionokordela.gr

Κίνηση ΜΑΤ η επιλογή του Κύρτσου?

(agiovasilema: Το παρακάτω σχόλιο μας εστάλη από αναγνώστη του ιστολογίου, ο οποίος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις παραπολιτικές πτυχές των social media)



Ανοιχτά υπερ του Κύρτσου, που ήταν επί χρόνια ο εργοδότης του, τάχθηκε πριν από λίγο όπως είδαμε ο νεαρός ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Ουάσινγκτον, Θάνος Δημάδης. Σε μήνυμά του στο twitter σχολίασε την υποψηφιότητα Κύρτσου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΛΑΟΣ ως "κίνηση ματ από τον Καρατζαφέρη" και αναφερόμενος στον Γ. Κύρτσο είπε ότι "είναι από τα λίγα μεγάλα μυαλά στο χώρο της κεντροδεξιάς σήμερα". Ο Θάνος Δημάδης, όπως διαβάσαμε στο βιογραφικό του, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο δίπλα στον Γ. Κύρτσο, κάτι το οποίο όπως φαίνεται δεν δείχνει να το ξεχνάει μέχρι σήμερα. Το ερώτημα το δικό μας είναι αν τελικά ο Κύρτσος θα καταφέρει αν και πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας καθώς οι δημοσκοπήσεις δεν αποκλείουν να μείνει ακόμα και εκτός Βουλής... 

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Coca-Cola με ζιζανιοκτόνο!!!!!!!!!!!??????????????

 
Αυτή η χημική ουσία, η οποία, σύμφωνα με ειδικούς, εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρώπινου σώματος καθώς είναι τοξική -και μάλιστα χρησιμοποιείται στα ζιζανιοκτόνα-, είναι άγνωστο πώς αναμίχθηκε με το παραγόμενο προϊόν της εταιρείας στο εργοστάσιο του Ηρακλείου Κρήτης.

Οπως αποδεικνύεται από επίσημο δελτίο Τύπου του ΕΦΕΤ, τα εν λόγω κουτιά εντοπίστηκαν έπειτα από αναφορές παραπόνων καταναλωτών, καθώς διαπίστωσαν δυσάρεστη οσμή και γεύση.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι η εμφάνιση της συγκεκριμένης δυσάρεστης οσμής και γεύσης οφείλεται στην παρουσία των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης.

Ελεγχοι που έγιναν και από την ίδια την εταιρεία έδειξαν ακριβώς το ίδιο. Αν και αμέσως ξεκίνησε από τον ΕΦΕΤ αγώνας δρόμου προκειμένου να αποσυρθούν τα κουτιά Coca-Cola classic (όχι light και Zero) και Sprite, φαίνεται ότι καταναλώθηκαν περίπου 100.000 μονάδες.

Παρά το γεγονός ότι έως σήμερα έχουν περάσει 50 ολόκληρες ημέρες από την 21η Φεβρουαρίου, όταν ο ΕΦΕΤ ανακάλυψε επικίνδυνα αναψυκτικά της Coca-Cola και της Sprite σε όλη τη χώρα, η εταιρεία εμφιάλωσης Coca-Cola 3E δεν έχει στείλει ακόμα τα τελικά στοιχεία των αποσύρσεων αυτών των προϊόντων. Οπως μάλιστα καταγγέλλει ο πρόεδρος του
...

Σοκ! Πρώην βουλευτής της ΝΔ συνελήφθη (στο εξωτερικό) για παιδοφιλία...


 
Από τον Νίκο Αναγνώστου
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Η είδηση είναι πολύ σοβαρή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Πρώην βουλευτής της ΝΔ, με γνωστό όνομα (που δεν εκλεγόταν όμως στο Λεκανοπέδιο), είχε πρόσφατα σοβαρά μπλεξίματα σε χώρα του εξωτερικού. Συνελήφθη, όπως λένε όπως καλά ενημερωμένες πηγές, με την κατηγορία της παιδοφιλίας.
Αν και ο εν λόγω βουλευτής δεν επρόκειτο να...
πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές, το περιστατικό (προφανώς για άλλους, ευνόητους και μη, λόγους) έχει προκαλέσει σοκ. Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα, το όνομα του πρώην βουλευτή το γνωρίζουν ήδη ορισμένοι επιτελείς της ΝΔ. Καταβάλλονται επίσης υπερπροσπάθειες για να αποσυνδεθούν τα όποια¨"ίχνη" του από τον ευρύτερο χώρο της ΝΔ, σε περίπτωση που το θέμα πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Wikileaks για Καμμένο: Είναι διαφορετικός, ζητάει πράγματα για την Ελλάδα και όχι για τον εαυτό του!


Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», γνωστής εφημερίδας για τις σχέσεις της με τη Νέα Δημοκρατία, αν μη τι άλλο, σοκάρει.
Και το σοκ που δημιουργεί είναι πολλαπλό, αφού με το συγκεκριμένο δημοσίευμα «βγάζει πρωθυπουργό» τον Πάνο Καμμένο, αφού τον παρουσιάζει ως αγνό πατριώτη που δεν ενδιαφέρεται για τον εαυτό του, αλλά μόνο για την Ελλάδα.
Επίσης, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία αποτραβιέται (δια της πλαγίας οδού) από την διεκδίκηση της κυβέρνησης, την οποία αφήνει στα χέρια του Πάνου Καμμένου.
Αν μη τι άλλο, το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» αποτελεί κόλαφο για όλους όσους ήρθαν σε επαφή με την αμερικανική πρεσβεία ή αμερικανούς (πολιτικούς ή πράκτορες), οι οποίοι έδειξαν παντελή αδιαφορία για την Ελλάδα, ενώ φρόντισαν να «γλύψουν» αρκετά προκειμένου να έχουν την «επαρκή φροντίδα» από τις ΗΠΑ.
Εάν το δημοσίευμα δεν αποτελεί μέρος τακτικής και δεν υπάρξει μελλοντική δημοσίευση που θα αντιστρέψει όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Πάνος Καμμένος αναδεικνύεται ως ο καταλληλότερος για να αναλάβει την πρωθυπουργία της
...

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Θέλω πίσω την πατρίδα που μου κλέψατε!


«Ξυπνήστε» φωνάζει με όλη τη δύναμη της ψυχής του ένας Έλληνας…

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΩ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ!!!»

Ένα “Λαθραίο” γράμμα από τον Αχμέτ στα παιδιά του


γράφει ο Κώστας Γεωργόγλου


Αγαπημένα μου παιδιά,
Επιτέλους κατάφερα να πατήσω ευρωπαϊκό έδαφος.  Ο Μωχάμετ ο Τούρκος δεν έλεγε ψέματα. Πολύ καλός άνθρωπος. Μας φιλοξένησε σπίτι του, μας έδωσε νερό και φαγητό και το επόμενο πρωί ξεκινήσαμε για τα σύνορα με την Ελλάδα.
-  “αν μας βρούνε τι θα γίνουμε;” Τον ρώτησα.
- “μην ανησυχείς, εδώ δεν σταματάνε κανέναν, όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και η μητέρα Τουρκία το ξέρει καλά αυτό” μου απάντησε. “τώρα τι θα σε κάνουν οι Έλληνες δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει, δουλειά μου είναι να σε
...

Πήγαν να τους φάνε ζωντανούς στο Μεσολόγγι!

giouxarismata-mesologgi

“ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ…”
Koρυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι για την επέτειο της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου.Οι πολιτικοί που ήρθαν στο Μεσολόγγι τα άκουσαν απο τον κόσμο που και φέτος ήρθε να δεί τις εκδηλώσεις.Προδότες ,αλήτες ήταν απο τις λέξεις που άκουσαν οι πολιτικοί οι οποίοι για πρώτη φορά δεν ακολούθησαν την πομπή της παρελάσεως συνοδεία της Εικόνας Της Εξόδου.Εφτασαν στον Κήπο Των Ηρώων με πούλμαν και με γρήγορο ρυθμό περπατήματος μπήκαν μέσα στον Κήπο.Την ώρα των καταθέσεων γιουχάριστηκε ο
...

"Γνωστός δημοσιογράφος με ψεύτικο προφίλ στο twitter;(!)"

(agiovasilema:Η παρακάτω ενδιαφέρουσα παρατήρηση μας εστάλη με email. Όμως, επειδή δεν έχουμε προσωπική γνώση του θέματος, αφαιρέσαμε το όνομα του δημοσιογράφου)
 
 
Το είδαμε πριν λίγο, μας έκανε εντύπωση και σας το μεταφέρουμε. Ένας P***  I**** στο twitter ρωτάει το νεαρό ανταποκριτή μεγάλου καναλιού, ο οποίος του ανταπαντάει ως Μ*** λέγοντάς του μάλιστα ότι "το ρεπορτάζ σου από την Ουάσινγκτον έχει κάπου λάθος αυτή τη φορά"! Ψάχνοντας το προφίλ του στο twitter είδαμε ότι ο επονομαζόμενος P*** I****που έχει εδρα την Αμερική όπως γράφει, τουιτάρει περίεργες πληροφορίες που μόνο ένας δημοσιογράφος με καλή πληροφόρηση θα μπορούσε να έχει. Ασχολείται ιδιαίτερα μάλιστα με τα θέματα του ΔΝΤ ενώ πρόσφατα τουίταρε την είδηση σχετικά με τον Μπαμπινιώτη και με εταιρεία δημοσίων σχέσεων που φέρεται να διατηρεί στην αμερικανική πρωτεύουσα. Παίζεται κάποιο παιχνίδι; Αν ισχύει τότε μήπως ο γνωστός δημοσιογράφος  βρήκε έναν καλό τρόπο να περνάει έτσι τις ειδήσεις που του κόβουν άραγε σε μεγάλο φιλοκυβερνητικό κανάλι; 
Τι ακριβώς συμβαίνει άραγε;