Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Σε 19 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Αλβανός λαθρομετανάστης που βίαζε και χτύπαγε γιαγιούλες στην Δυτική Ελλάδα.

Σε 19 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε το Δικαστήριο Κέρκυρας 33χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 20 Μαρτίου 2010 από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας...

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για τις ληστείες, τους ξυλοδαρμούς και τους βιασμούς 4 ηλικιωμένων γυναικών (όλες οι δύστυχες γυναίκες που μαρτύρησαν στα χέρια του ήταν πάνω από 75 ετών), σε δύο χωριά της Παραμυθιάς, κατά το χρονικό διάστημα από 14-3-2010 έως 17-3-2010.

Ο 33χρονος Αλβανός κάθικας που κατοικούσε στην Παραμυθιά, είχε συλληφθεί στο Μορφάτι απο αστυνομικους της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηγουμενίτσας ύστερα από προσαγωγή υπόπτων και μάλιστα βρέθηκε να κατέχει μαχαίρι με λάμα 15 εκατοστών και να στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων.

(agiovasilema: Μετά δήθεν ψάχνονται οι αναλυτές του πρωκτού, να δουν τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος ψήφισε ΧΑ. Αφού οι προδότες αφήσανε να παραδοθεί όλη η χώρα στα νύχια των αλλοδαπών, καμώνονται τους ανίδεους τώρα που βλέπουν τα αποτελέσματα. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανοχή παίρνει από τον κόσμο μέχρι να φύγει ο βραχνάς του Μνημονίου από πάνω μας. Μετά θα έρθει η ώρα των λογαριασμών του και το μερίδιο ευθύνης που φέρει για τις ορδές που κουβάλησε και υπερασπίστηκε.)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ WWW.MAKELEIO.GR

20120512-000259.jpg
20120512-000306.jpg
(Να σημειώσουμε ότι το Μακελειό ήταν το μοναδικό που έπεσε μέσα στις δημοσκοπήσεις, όπως και το http://www.olympia.gr/ ήταν το μόνο που προέβλεψε με ακρίβεια τα αποτελέσματα κατά την ημέρα των εκλογών.)

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Λουκάς Παπαδήμος: Η σκοτεινή πλευρά του δοτού πρωθυπουργού

Επιμέλεια: Μάνος Παπαδάκης
Οι New York Times έγραψαν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έπεσε πραξικοματικά για να έρθει ο δοτός τραπεζίτης από το εξωτερικό και να αναλάβει τα ηνία της χώρας την πιο κρίσιμη στιγμή σαν το ιδανικό πρόσωπο, το οποίο σαν «ειδήμονας της οικονομίας» θα έκανε το καλύτερο δυνατό deal στη διαχείριση του ζητήματος του ελληνικού χρέους απέναντι στους ξένους.
Ήρθε λοιπόν ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου. Αυτή την πολιτική θέληση των τραπεζών που συμμετέχουν σε αυτά τα λόμπι εκπλήρωνε και ο κ. Παπαδήμος από το πόστο του. Ως εκ τούτου αποτελεί δοκιμασμένο μέλος της παγκόσμιας τραπεζικής ελίτ, την οποία και αντιλαμβάνεται ως τη «μητέρα-πατρίδα» του. (Αν ανατρέξουμε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, τους Πρωταγωνιστές, όταν ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου θα ακούσουμε τον ίδιο να επιβεβαιώνει με τα λεγόμενά του τα παραπάνω).
Παρόλα αυτά όμως, ο ελληνικός λαός είδε με ανακούφιση τον περισπούδαστο Τραπεζίτη να διαδέχεται τον Γιώργο Παπανδρέου στην πρωθυπουργία. Και ήταν πραγματικά απορίας άξιο να βλέπεις την πλειοψηφία του κόσμου να τρέφει μεγάλες ελπίδες και να θεωρεί ως σωτήρα έναν μη εκλεγμένο πρωθυπουργό, χωρίς καν να ξέρει ούτε τα βασικά για το παρελθόν του κ. Παπαδήμου, ο οποίος είχε την… τύχη να έχει πιστούς συμμάχους τα media, τα οποία φρόντισαν να τον πλασάρουν ως τον κατάλληλο άνθρωπο τη σωστή στιγμή και τα κατάφεραν μια χαρά, αφού τα ψάρια «τσίμπησαν».
Επειδή όμως τα Μέσα ανέδειξαν μόνο την «άγια» πλευρά του κ. Παπαδήμου, έχουμε το χρέος να κάνουμε το ίδιο και για τη σκοτεινή πλευρά του πρωθυπουργού μας, ο οποίος έχει αναμφίβολα βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο.
Ας δούμε λοιπόν τα έργα και τις ημέρες του Λουκά Παπαδήμου για να έχουμε όλοι μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποιον του «καλού Τραπεζίτη».
Ο Λουκάς, ο Κώστας και η «φούσκα»
Πρόκειται για τον άνθρωπο που διετέλεσε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κατά την πιο βρώμικη περίοδο της χρηματιστηριακής φούσκας και των θαλασσοδανείων.
Για να κατανοήσουμε όλοι καλύτερα τα γεγονότα παραπέμπουμε σε άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στις 19 Σεπτεμβρίου 1999, με τίτλο “SOS Παπαδήμου προς επενδυτές”, κατ’ αποκλειστικότητα δημοσίευσε βαρυσήμαντες δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού, που
...

Οργή λαού στο facebook του Κουβέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Οργή λαού στο facebook του Κουβέλη Οι φήμες ότι ο Φώτης Κουβέλης προετοιμάζει το έδαφος για να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία έχουν εξοργίσει τους δημοκρατικούς αντιμνημονιακούς πολίτες.
Δεκάδες είναι εκείνοι που μπήκαν στην προσωπική σελίδα του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. για να του δηλώσουν την αντίθεσή τους σε πιθανή συγκυβέρνηση με τα μνημονιακά κόμματα ενώ
....

Εξαρχής κάτι ΔΗΜΑΡεσε σε σένα ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ!


Ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης, όχι του Ιωάννη αλλά του Φώτη Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ. Μήνες τώρα υπάρχει μια θολή εικόνα για το νεοσύστατο κόμμα και τις πραγματικές προθέσεις του κου Κουβέλη που προσπάθησε να τηρήσει κάποιες ισορροπίες μεταξύ ευρωζώνης, εφαρμοζόμενης πολιτικής, Μνημονίου κτλ.
Τώρα πια φάνηκε αν είναι αριστερό ή αριστερίζον.Δεν είναι τυχαίο πως η φουσκωμένη επί μήνες δημοσκοπικά ΔΗΜΑΡ, περάσε τελικά το κατώφλι της Βουλής με το ισχνό 6,00% αν αναλογιστεί κανείς τα ποσοστά των άλλων αριστερών κομμάτων. Ο κόσμος φοβήθηκε την επαύριον του Φώτη διότι κατά πολλούς θα ήταν προτιμότερο να ψηφίσουν κατευθείαν ΠΑΣΟΚ παρά τη ΔΗΜΑΡ που εν πολλοίς στελεχώνεται από πρώην πράσινα στελέχη.
Θυμάμαι Μεγάλη Τρίτη βράδυ τον κο Κουβέλη σε τοπικό κοσμικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή όπου ήμουν παρών για λογαριασμό του τοπικού ενημερωτικού portal agiaparaskevi-guide.gr στις 10/4. Κι αν βαριέστε να τα δείτε εκεί, να σας κάνω copy-paste τι έλεγε εδώ:
> ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. έκανε λόγο για εκλογική αναμέτρηση (στις 6 Μαΐου κατά 99%) που θα κρίνει το αντικείμενο της πολιτικής υποστηρίζοντας πως αυτή οφείλει να αλλάξει και

O Βεστερβελε μας προειδοποίησε ότι θα... ματώσουμε!!!!


Βεστερβέλε (Πουστερβελε):- Αν θέλετε να πάρετε λεφτά, θα ματώσετε!

-Αχ! Καλέ! Μην μας το κάνεις αυτό και δεν μπορούμε τα αίματα!

«Αν δεν εκπληρώσετε τις δεσμεύσεις σας, λεφτά δεν παίρνετε» απείλησε ο ανδροπρεπής υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και από τα πυρά του δε γλίτωσε ούτε ο νέος Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

«Έχουμε την πρόθεση να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας για την καταβολή της βοήθειας. Αλλά αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα οφείλει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε συμφωνήσει», τόνισε σε ομιλία του στην κάτω Βουλή ο Γκίντο Βεστερβέλε


Εδώ βλέπουμε και τον αγαπητό  σύζυγο του Βέστερβελε, κύριο Μίκαελ Μροντζ, στον οποίο φροντίζουν όλοι οι κατοχικοί Πρωθυπουργοί της Ελλάδας να στέλνουν τα χαιρετίσματα και τα φιλιά τους. Εκεί καταντήσαμε....

Να προσέχει μόνο μην ματώσει ο ίδιος ο  ΠΟΥΣΤΕρβέλε  και όχι τίποτα άλλο, αλλά θα του αρέσει και θα το ζητάει συνέχεια μετά......

Γιάννης Βαρουφάκης. ΜΑΙΟΣ 2012. ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ....


Προαπαιτούμενα ελπίδας...

 
Του Γιάννη Βαρουφάκη
Την περασμένη Κυριακή, η παράταξη του Μνημονίου ηττήθηκε κατά κράτος. Την Δευτέρα που ακολούθησε άρχισε να προδιαγράφεται μια δεύτερη ήττα: η ήττα της Αντι-μνημονιακής παράταξης. Έτσι είναι. Στον καιρό της Κρίσης είναι πολύ εύκολο να έχουμε μόνο ηττημένους. Τόσο στον πολιτικό όσο και στον...
οικονομικό στίβο. (Αυτή δεν ήταν άλλωστε η μοίρα των λαών την δεκαετία του 1930, η οποία ακολούθησε μετά το 2008 της...
εποχής εκείνης; Μετά το 1929; Τότε δεν ηττήθηκαν μαζί τόσο οι συντηρητικοί-μεν-φιλελεύθεροι-δε αστοί όσο και η Αριστερά;)

Η ήττα της παράταξης του Μνημονίου οφείλεται σε κάτι πολύ απλό: Η λογική του Μνημονίου δεν μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων (όσο χρηστή και αποτελεσματική να ήταν η διακυβέρνηση των δύο μνημονιακών κυβερνήσεων που είχαμε) να πετύχει τον βασικό στόχο του Μνημονίου: την αποτροπή – μέσω τεράστιων δανείων και αυστηρής λιτότητας – της πτώχευσης του δημοσίου και της περαιτέρω βύθισης της πραγματικής οικονομίας στην όλο και επιταχυνόμενη Ύφεση. (Πόσο δε μάλιστα που η εν λόγω διακυβέρνηση κάθε άλλο παρά αποτελεσματική ήταν!)

Η ήττα της Αντιμνημονιακής παράταξης θα έρθει (εκτός κι αν μεσολαβήσει μια αλλαγή στάσης από τον Σύριζα) λόγω μιας άλλης εξ ίσου στυγνής πραγματικότητας: Η Ελλάδα μπορεί να βγει από αυτή την Κρίση με τις δικές της δυνάμεις όσο μπορούσε το Ohio, ανεξάρτητα και αυτόνομα από την υπόλοιπη Αμερική, να βγει από την Μεγάλη Ύφεση το 1931. Σε καμία των περιπτώσεων! Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η τύχη της Ελλάδας είναι αναπόσπαστα δεμένη με εκείνη της υπόλοιπης ευρωζώνης. Όσο βαυκαλιζόμαστε ότι μπορούμε να διαχωρίσουμε την πορεία μας από την Ευρώπη και, με τις δικές μας δυνάμεις, να πορευτούμε σε ένα καλύτερο αύριο, δημιουργούμε τις συνθήκες μιας συντριπτικής ήττας της ελπίδας ότι η Αντιμνημονιακή ψήφος θα βγει σε καλό.

Εδώ λοιπόν έγκειται η ουσία της υπόθεσης: Από την μία ο σεβασμός των όρων του Μνημονίου όχι μόνο δεν ενδείκνυται αλλά είναι ανέφικτος (ακόμα κι όλοι να συμφωνούσαμε σε αυτούς τους όρους – ακόμα κι οι αναρχικοί των Εξαρχείων). Από την άλλη, η εγχώρια χρηματοδότηση των αναπτυξιακών και μεταρρυθμιστικών πολιτικών που είναι προαπαιτούμενο για την ανατροπή της Κρίσης είναι αδύνατη. Άρα, τί κάνουμε; Αν έχω δίκιο, η λύση είναι μία (αν και όχι απλή): Επαναδιαπραγμάτευση εντός του ευρώ. Πως γίνεται αυτό, σας ακούω να ρωτάτε (με δίκαιη απορία), όταν η
...
 

H ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ 4,2 ΔΙΣ: ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ 900 ΕΚ!!

ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;

Για Ελληνικό ομόλογο που κατέχει η ΕΚΤ πηγαίνουν τα 3,3 Δις, το οποίο όπως αποκαλύπτει η Le Monde ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΗΚΕ! Πανηγυρίζουν όμως για το PSI το οποίο εξόντωσε μικροομολογιούχους, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ όπως Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.

Τα υπόλοιπα 900 εκ. πηγαίνουν για αποπληρωμή …τόκων! Δηλαδή οι ξένοι δανειστές δεν χάνουν ούτε τους τόκους τους, ενώ οι Έλληνες έχασαν τις αποταμιεύσεις τους, τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τα διαθέσιμα κοινωνικής πολιτικής.

Καταλάβατε τώρα πόσο αληθινοί βγαίνουμε για ότι γράφαμε τόσον καιρό; Όλοι δούλεψαν για να υποθηκεύσουν τον δημόσιο πλούτο, να εξασφαλίσουν τους κερδοσκόπους  δανειστές και όχι τους καθαρούς επενδυτές ή αποταμιευτές.

Ο κύριος Παπαδήμος λοιπόν, εξυπηρέτησε θαυμάσια αυτούς που τον εξέλεξαν για πρωθυπουργό. Οι επιπτώσεις ενδεχόμενης στάσης πληρωμών για τους κολοσσούς μειώνονται και τώρα το ΔΝΤ ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το πλιάτσικο των εγγυήσεων που πρόθυμα τις προσέφεραν οι εντολοδόχοι του πολιτικού συστήματος με κορωνίδα την παρέα του Γιώργου Παπανδρέου.

Τη Δευτέρα, η Ελλάδα καλείται να αποπληρώσει τα 450 εκατομμύρια ευρώ ομολόγων που δεν εντάχθηκαν στην μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της που έκανε το Μάρτιο. Επίσης, η Αθήνα πρέπει να αποπληρώσει 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ έως τις 18 του μηνός στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

http://www.olympia.gr/

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Διαβάστε προσεκτικά και υπογράψτε.Δεν σας κοστίζει τίποτα, αλλά προσφέρει κάτι σημαντικό στην πατρίδα.




Ως ύστατη προσπάθεια  να αποδοθεί δικαιοσύνη, δυο τουλάχιστον προσφυγές και σωρεία απλών αναφορών  έχουν γίνει από έλληνες προς το Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Στηρίξτε την προσπάθεια και βοηθήστε να αναδειχτεί το πρόβλημα και στο εξωτερικό. 

Αν δεν μπουν πρώτα οι υπεύθυνοι στη φυλακή, τίποτα δεν θα αλλάξει στην Ελλάδα όσες εκλογές και αν γίνουν.  Βοηθήστε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.
Στηρίξτε την ενημερωτική εκστρατεία που ξεκινήσαμε με αφορμή το ακόλουθο έντυπο συλλογής υπογραφών με αίτημα την τιμωρία τους από το ICC.

Δεν είναι μήνυση, είναι επικοινωνιακός πόλεμος !
Είναι λοιπόν σημαντικό να ενημερωθεί και να υπογράψει ο καθένας.
Το ιστορικό της ενέργειας

Ελληνικά (Greek) 
Το αίτημα  : 

Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.

As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented.
Η διεύθυνση για την υπογραφή
(Απαιτούνται μόνο ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η χώρα. Συμπληρώστε αυτά τα πεδία του εντύπου και αγνοήστε τα υπόλοιπα.  Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να μην δημοσιευτεί το
...

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ ΕΝ’ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

από το  olympiada

(εάν γίνουν εκλογές…)
Εάν δεχτούμε ότι το Μαύρο Μέτωπο είναι στρατηγικά οργανωμένο (και απ’οτι φαίνεται είναι) θα πρέπει να πάψουμε να σκεφτόμαστε απλοικά και να το χτυπήσουμε άμεσα. Χρονοτριβούμε σε διχόνοιες.
Δεν υπάρχει χρόνος.
- Δόγμα του Σοκ αυτοί.
–Δόγμα του Σοκ με Blietzkrieg εμείς.
Ως Έλληνες θέλουμε πραγματικά δύο πράγματα να γίνουν. Δύο βήματα:
Πρώτο Βήμα: ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ/ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ – ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ/ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ
Δεύτερο Βήμα: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΔΕΞΙΑ για ανοικοδόμηση της Ανεξάρτητης Ελλάδας.
Αρχικά να γίνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα. Αν ψάχνουμε να βρούμε ιδανικό κόμμα ή ηγέτη δεν θα γίνει ποτέ.
Θέλει λίγη αισιοδοξία… και λίγη στρατηγική σκέψη..
Να σας πω ότι κανένας δεν είναι άγιος. Μην αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες.
Καλύτερα ΕΜΕΙΣ “μη χείρον βέλτιστον” γιατί αλλιώς ΑΥΤΟΙ “διαίρει και βασίλευε”
Επιλέγουμε όσους είναι γνήσια αντι-μνημονιακοί ή δείχνουν πατριώτες, έχουν ήδη μεγάλη
....

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μέρκελ προς Παπανδρέου: Θέλω οι Έλληνες να πονέσουν

MerkelPapandreouΑποκαλύψεις για όσα έγιναν κατά τη συμφωνία εφαρμογής του δανειακού προγράμματος διάσωσης, κάνει η εφημερίδα Wall Street Jouranl σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα…
Μεταξύ άλλων, εκτός από την επισήμανση της αδυναμίας των ελληνικών αρχών για εφαρμογή μέτρων καταπολέμησης κυρίως της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, παρουσιάζεται η εικόνα -και μέσα από αναφορές για τις θέσεις Μέρκελ- ότι η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πείραμα για μια πειθαρχημένη Ευρώπη στο δημοσιονομικό τομέα.
Στο δημοσίευμα καταγράφεται ειδικά η γερμανική πολιτική για τις χρεωμένες χώρες της νότιας Ευρώπης. «Είναι πρόγραμμα αυτοκτονίας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για το ευρώ», δήλωσε η Λούκα Κατσέλη, σημειώνοντας ότι «στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, παντού, το ίδιο λάθος γίνεται», αναφερόμενη στην εμμονή της ΕΕ για περικοπή των δαπανών σε
.....

Νέα δημοσκόπηση στις 10/5/2012: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA, στην εκτίμηση ψήφου σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών, πρώτο κόμμα αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,7%, έντεκα μονάδες παραπάνω από το ποσοστό που συγκέντρωσε στις εκλογές της
....

Ολόκληρη η επιστολή Τσίπρα προς τους Ευρωπαίους

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Τσίπρα προς τους προέδρους της Κομισιόν, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΟΖΕ ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
Αθήνα, Πέμπτη 10 Μαϊου 2012
Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Σας στέλνω αυτή την επιστολή μετά την παράδοση της διερευνητικής εντολής που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έδωσε σε μένα, ώστε να διακριβώσω τη δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το
....

Ο Στέφανος Χίος απαντά στην αγωγή του Νίκου Παπανδρέου: “Εάν είσαι μέχρι τότε στην Ελλάδα, θα σου δείξω τι σημαίνει νόμος και δικαιοσύνη!”

almiri-vila
ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Από τον Στέφανο Χίο
Τον Δεκέμβριο του 2010 πήγα μια βόλτα μέχρι την Αλμυρή Κορινθίας. Εκεί που η “βασιλομήτωρ” Μαργαρίτα Τσάντ έχει εδώ και 30 χρόνια φτιάξει μαζί με τον Ανδρέα, μια βίλα στο κύμα. Εαν υπήρχε νόμος και συντεταγμένη πολιτεία ο εμφανιζόμενος ως ιδιοκτήτης του σπιτιού(ποτέ δεν ξέρεις με τους πολιτικά παραδόπιστους Παπανδρέου ποιος είναι ο κληρονόμος), θα έπρεπε κάποιοι να είχαν πάει εδώ και καιρό στο αυτόφωρο. Και μετά φυλακή.
Όπως διαπίστωσα στην βίλα υπάρχουν σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις. Το σύρμα έχει φτάσει μέχρι το κύμα, έχει παλουκωθεί η… θάλασσα, έχει καταργηθεί ο αγιαλός, δεν υπάρχει παραλία, απαγορεύεται η πρόσβαση του πολίτη στη θάλασσα. Όλα δηλαδή τα δημόσια αγαθά που κατοχυρώνει το Σύνταγμα. Ήρθε την ώρα της καταγραφής του ρεπορταζ ένας νοματέος που συστήθηκε ως προσωπικός μπάτσος της οικογένειας και μου ζήτησε το λόγο γιατί τραβούσαμε φωτογραφίες στο σπίτι και ενοχλείτο το παιντί, ο Νίκος και η
....

Η Μέρκελ γαυγίζει: Χωρίς μνημόνιο και τρόικα, φεύγετε από την ευρωζώνη!


Αν οι συμφωνίες δεν τηρηθούν, αν οι μεταρρυθμίσεις δε συνεχιστούν, τότε η Ελλάδα δε θα έχει καμία θέση στη ζώνη του ευρώ. Γιατί η αντιμετώπιση της κρίσης είναι δύσκολη κι αν δε μπορούμε, να φύγουμε να... πάμε αλλού!

«Έλεγα πάντα ότι η αντιμετώπιση της κρίσης είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία και ήθελα πάντα να τη διευθετήσουμε με τρόπο ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Αυτό δεν έχει αλλάξει» δηλώνει η Μέρκελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Passauer Neue Presse. Και προσθέτει με νόημα: «αμετάβλητες όμως παραμένουν και οι συμφωνίες με την τρόικα και οι στόχοι των μεταρρυθμίσεων».


( ''Άει και ....@##!!!%  πατσαβούρα!!'')

Ο Τσοχατζόπουλος ετοιμάζεται να κάψει 5 δημοσιογράφους τους οποίους λάδωνε????






Ο Τσοχατζόπουλος έχει σκοπό να ανοίξει το στόμα του και να κάψει πολλούς… Σύμφωνα με πληροφορίες του sofokleous10, εχει στοιχεία στα χέρια του για κατηγορίες εναντίον 5 δημοσιογράφων (οι 3 εκ των οποίων εξαιρετικά γνωστοί) .
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  έχουν βρεθεί στις κινήσεις των λογαριασμών του πρώην υπουργού στοιχεία για μεταφορές σημαντικών χρηματικών ποσών σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι και εκτιμάται ότι παρείχαν, επί χρόνια, δημοσιογραφική κάλυψη στον  Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα, ειδικά στη μια περίπτωση τα ποσά είναι εξαιρετικά μεγάλα.
Οι δημοσιογράφοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν να καταθέσουν και να δικαιολογήσουν τα συγκεκριμένα ποσά, ενώ δεν αποκλείεται μετά τις απολογίες να ασκηθούν κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά πιθανόν και άλλων…
Για να δούμε για ποιους έρχεται θύελλα;

Έκλεισε το site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η επίσημη εξήγηση  που δίνει h wordpress, είναι η παραβίαση των όρων χρήσης.
http://i45.tinypic.com/2hn9ydu.png

Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, βουλευτές ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Απόσπασμα από την συνέντευξη στον ΑΛΦΑ.

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Η πρώτη συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.




(agiovasilema: Διαβάζουμε σε διάφορα ιστολόγια, ότι και οι δυο σύζυγοι του εν λόγω Βουλευτή (η πρώην και η νυν) είναι αλλοδαπές....)

«Εγέρθητι» για να μην "γ@μιέστε πρωί - πρωί"

Δεν θέλω να υπερασπιστώ την Χρυσή Αυγή, αλλά enough is enough, που θα έλεγαν και οι lifestyleτζήδες δημοσιογραφίσκοι του πρωκτού, που διαθέτουν (ή κάνουν πως διαθέτουν) μνήμη χρυσόψαρου. Προσβλήθηκαν οι (άλλοι, οι «σοβαροί» ντε…) δημοσιογράφοι, λένε, από το..
«εγέρθητι» του «Καιάδα». Και να οι «πύρινες» ανακοινώσεις από την ΕΣΗΕΑ του Τρίμη (που δεν έχει ποτέ προσβάλει με…ΙΟΥΣ τους Έλληνες) και η ΠΟΕΣΥ.
Τσ, τσ, τσ… Τι λες, ρε παιδί μου!
Δεν είδα, όμως, καμιά ανακοίνωση από τους δημοσιογράφους «μας» για εκείνο το «δεν γ@μιέσαι πρωί – πρωί» του Πάγκαλου προς ρεπόρτερ καναλιού, πριν από ελάχιστα χρόνια.
Ούτε μια κουβέντα δεν είπαν τότε, οι ευκόλως προσβεβλημένοι τώρα από την Χρυσή Αυγή… Μούγκα στη στρούγκα οι «δημοκράτες μας» δημοσιογράφοι.
Επίσης, τα μέλη της ΕΣΗΕΑ δεν προσβάλλονται όταν έχουν συναδέλφους που
...

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ": Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΉ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα στην πρώτη του -πιθανότατα και τελευταία- ομιλία στη νεοσύστατη Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει αύριο τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ομολογουμένως, η τυπική αυτή ανακοίνωση επισφραγίζει την πρώτη του -εν δυνάμει κυβερνητική- πράξη πολιτικής ανωτερότητας και ενισχύει την ηγετική φυσιογνωμία του 37χρονου πολιτικού, όπως αυτές μάλιστα διεφάνησαν πρωτίστως στη μεγάλη νίκη της 6ης Μαΐου. Ο Τσίπρας δεν ενέδωσε ούτε στις κυβερνητικές σειρήνες, ούτε βεβαίως στα εκβιαστικά πυροτεχνήματα περί "ευθυνών στην ακυβερνησία". Αντιθέτως, υπερίσχυσε των ούτως ή άλλως ανυπόληπτων αντιπάλων του, ξεμπροστιάζοντάς τους μάλιστα σε τριπλό επίπεδο:
  1. οι πέντε αυτονόητοι όροι που ετέθησαν από τον Τσίπρα για τη συγκρότηση συγκυβέρνησης, προκάλεσαν πανικό στον Σα(χλα)μαρά, ο οποίος υστερικά ανακοίνωσε τη...μεγάλη απόφαση: τη συσπείρωση της..."φιλοευρωπαϊκής κεντροδεξιάς" (στην πραγματικότητα, οικονομικής ακροδεξιάς), με κάλεσμα στο
  2. ....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ

Αυτοι είναι οι χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής

H «Χρυσή Αυγή» ξιφουλκεί εναντίον των «Γερμανών τοκογλύφων» όντας «γερμανόπληκτη» και κατακεραυνώνει το πολιτικό σύστημα, έχοντας πάρει λεφτά από άλλα κόμματα! Αυτά προκύπτουν από βιβλίο που έγραψε ένα πρώην στέλεχός, κορυφαίο μάλιστα, της οργάνωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου.


Μέχρι το 2002 ο, Χάρης Κουσουμβρής ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής»- ο τρίτος τη τάξει και ταμίας της. Τότε αποχώρησε, θυμωμένος τόσο από ορισμένους κανόνες λειτουργίας της οργάνωσης, όπως ήταν η απαίτηση για τυφλή υποταγή στον αρχηγό, όσο και από το καθαρά ναζιστικό- όχι απλώς φιλογερμανικό- πνεύμα που τη χαρακτήριζαν.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουσουμβρής τονίζει ότι η μελέτη κειμένων του Χίτλερ και του Γκέμπελς ήταν όρος εκ των ων ουκ άνευ για να γίνουν αποδεκτά τα νέα μέλη. Το ίδιο φυσικά ίσχυσε για τον ίδιο, ο οποίος εντάχθηκε στη «Χρυσή Αυγή» το 1990, σε ηλικία 17 ετών, μαζί με τον αδελφό του Σωκράτη.

«Κάποιοι μας έδιναν λεφτά- τα δικά μας δεν έφθαναν»

Άκρως ενδιαφέροντα είναι όσα αναφέρει ο συγγραφέας για τους άδηλους πόρους της οργάνωσης. Τονίζει συγκεκριμένα:

«Ως ταμίας, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος...».

Σκιαγραφώντας με εντονότερα χρώματα αυτήν την εικόνα ... εξωτερικών συνεργασιών, ο συγγραφέας προσθέτει πως κάποτε ο «αρχηγός» τον είχε στείλει, με άλλους, να συνοδεύσουν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ πολιτικό πρόσωπο που τον είχε καλέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στο βιβλίο τονίζεται ακόμη: «Απ' ό,τι εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε ο ίδιος ο διαβόητος ''αρχηγός'' της Χρυσής Αυγής, ''αρπαχτές'' γινόντουσαν από όλους τους
.....

Μέτωπο υπέρ των Γερμανών συγκροτει ο Σαμαράς

Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό Μέτωπο  συγκροτεί ο Αντώνης Σαμαράς για να υπερασπιστεί το ανθελληνικό και καταστροφικό  μνημόνιο που έγινε με τις Εντολές της Γερμανίας.
Αφήνει να εννοηθεί ότι με αυτό το μέτωπο θα σαμποτάρει τις ελάχιστες διαπραγματευτικές δυνάμεις τις χώρας όπως αυτές άρχισαν να διαφαίνονται τις τελευταίες ημέρες με την αριστερή ψήφο στην Ελλάδα και στην Γαλλία και την διαφαινόμενη αλλαγή κλίματος στην Ευρώπη.
Βάζοντας δε μπροστά την παραμονή στο ευρώ και  παίζοντας ξανά όπως ο ΓΑΠ με  το δίλημμα Μνημόνιο ή χρεοκοπία πυροδοτεί τις λαϊκιστικές χορδές τις κοινωνίας με στόχο  την Ψηφοθηρία. Το μόνο βέβαιο είναι όμως ότι   θα παραδώσει ξανά την χώρα στους δανειστές χωρίς έρμα και ψυχή για διαπραγμάτευση. Κάτι τέτοιο όπως δηλώνει καθαρά είναι παιχνίδι με την φωτιά  και  “η χώρα δεν αντέχει παιγνίδια με τη φωτιά”.
περαιτέρω θα δηλώσει ότι είναι  έτοιμος  να δώσει την ανοχή  του  σε κυβέρνηση μειοψηφίας η οποία δεν θα έχει διαπραγματευτικά χαρτιά στα χέρια της και καμία αρμοδιότητα παρά μόνο να  διασφαλίσει την  πάση θυσία  την παραμονή της χώρας στο ευρώ.
Τι κι αν το μήνυμα της κάλπης ήταν ένα περήφανο ΝΑΙ στην διαπραγμάτευση; Αυτή  την
....

Ναι, ο Στέφανος Μάνος αξίζει μία τρίτη ευκαιρία.

Ρίγη... συγκίνησης προκαλεί η φημολογία που θέλει τον Στέφανο Μάνο να επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία.

Ναι, ο Στέφανος μπορεί να μην τα κατάφερε με τον Μητσοτάκη, μπορεί να μην μπόρεσε να εμποδίσει τον Σημίτη να ρημάξει την χώρα, αλλά τώρα έχει όλον τον χρόνο μπροστά του να επανορθώσει.

Ναι λοιπόν στην επιστροφή του Στέφανου Μάνου στη Νέα Δημοκρατία. Και επειδή είναι αμφίβολο εάν ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορέσει να ακολουθήσει τους φρενήρεις ρυθμούς εναλλαγής του κυρίου Μάνου, ας παραχωρήσει οικειοθελώς την θέση του στον Κώστα Μητσοτάκη ώστε ο αέρας ανανέωσης που θα πνεύσει στην κεντροδεξιά να είναι αληθινός.

Ήδη αλλαλάζοντα πλήθη έξω από τα γραφεία της ΝΔ κραυγάζουν: “Ο Γρηγόρης στην Συγγρού”!

Και για γελάσουμε λίγο....Η απόδειξη ότι η Αγγλική γλώσσα είναι μια διάλεκτος της Ελληνικής!!!!!!!


olympia.gr

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Νίκος Κατσαρός: Η Συνωμοσία των Αεροψεκασμών και τα Chemtrails!

109

Παράξενοι σχηματισμοί νεφών, επικίνδυνες χημικές ουσίες, εξωτικά όπλα βιολογικού πολέμου, άγνωστες μέθοδοι αλλαγής του κλίματος. Με τι από όλα αυτά συνδέονται τελικά τα περιβόητα chemtrails, οι χημικές ουρές που εμφανίζονται στους ουρανούς του πλανήτη μας τις τελευταίες δεκατίες;
Η συνέντευξη του Μηνά Παπαγεωργίου  με τον Νίκο Κατσαρό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος 1 του εβδομαιδαίου περιοδικού “Φαινόμενα” (25/9/2010).

Αγαπητέ κ. Κατσαρέ, ξεκινώ αυτή τη συνέντευξη ζητώντας σας να μας εξηγήσετε με λίγα λόγια τι ακριβώς είναι τα chemtrails ή αλλιώς οι χημικές ουρές που παρατηρούνται στον ουρανό.
Πέρα από τις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των
...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.Η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας φάνηκε στις εκλογές.

Πόσοι επιτέλους αλλοδαποί μετανάστες και λαθρομετανάστες έχουν πάρει ελληνικές ταυτότητες και εκλογικά δικαιώματα;




Μέσα από στοιχεία που μας έστειλε φίλος αναγνώστης μαύρες σκέψεις μας κατακλύζουν....

Οι Εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχονται σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών σε 9.949.401 (δείτε ΕΔΩ).

Ομως σύμφωνα με την περσινή απογραφή τα στοιχεία (δείτε ΕΔΩ) μας λένε ότι είμαστε:

Σύνολο: 10.787.690 

Άρρενες: 5.303.690 (49,2%) 
Θήλεις: 5.484.000 (50,8%) 

Κατά ηλικία: 
0-14 ετών: 1.666.888 (15,20%) 
15-64 ετών: 7.423.889 (67,71%)
65 ετών και άνω: 1.873.243 (17,08%)

Οπότε με απλούς υπολογισμούς έχουμε 9.949.401 που είναι οι Ελληνες από 18 ετών και άνω (γεννηθέντες από το 1994) και ηλικίες από 0-14 άλλοι 1.666.888 μας κάνει 11.616.289!!!!!

Και λείπουν οι ηλικίες από 14 έως 17 ετών που αν υποθέσουμε ότι είναι περίπου 80.000 η κάθε γενιά τοτε έχουμε ακόμα 240.000!!!! 
Φτάνουμε στα 11.856.289.....

Εδώ πρέπει να πούμε ότι εκ λάθους συγκαταλέγονται στους εκλογικούς καταλόγους και κάποιοι που πέθαναν και δεν δηλώθηκαν.... οπότε θα πρέπει να αφαιρέσουμε μερικές δεκάδες χιλιάδες... 
Οχι πάντως πάνω από 10 με 20 χιλιάδες.....

Επίσης να συνυπολογίσουμε ότι περίπου 200.000 Ελληνες ομογενείς του εξωτερικού έχουν και την Ελληνική υπηκοότητα και είναι
....

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΙ!!



Τσίπρας:Άκυρο το μνημόνιο,άκυρες οι εγγυητικές επιστολές του Βενιζέλου και Σαμαρά στο ΔΝΤ.
Προσπάθεια των κομμάτων του μνημονίου να φέρουν απο το παράθυρο αυττό που ο Ελληνικός λαός πέταξε απο την πόρτα.
Ας σταματήσουν Πασοκ και Νεα Δημοκρατία να ζητούν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα εφαρμόσει το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.

Αυτό δεν θα είναι κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας αλλά κυβέρνηση σωτηρίας του μνημονίου.
Καλω την Βενιζέλο και τον Σαμαρά να στείλουν επιστολές στους ηγέτες της Ευρωπαικής ένωσης οτι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις που έλαβαν σε παλαιότερη επιστολή τους.
Άν δεν το πράξουν,τους καλώ να σταματήσουν τουλάχιστον να κοροιδεύουν τον Ελληνικό λαο.
anti-ntp.blogspot.com

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!



Στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η λαϊκή ετυμηγορία δεν χωρά πολλές αναγνώσεις. Οι ψηφοφόροι, είπε, καταψήφισαν την βάρβαρη πολιτική των μνημονίων, εγκατέλειψαν τα κόμματα των μνημονίων, έβαλαν τέλος στα σχέδια για απολύσεις και πρόσθετα μέτρα ύψους 11 δισ.

Παρ' όλα αυτά, συνέχισε, κάποιοι επιμένουν να ερμηνεύουν το αποτέλεσμα όπως τους βολεύει και να το αποδίδουν σε ψήφο οργής. «Κάνουν λάθος. Πρόκειται για ώριμη και συνειδητή επιλογή» συμπλήρωσε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στον εκλογικό νόμο, χαρακτηρίζοντάς τον καλπονοθευτικό, καθώς για μόλις μερικές χιλιάδες ψήφους -όπως είπε- μάς στερεί τη δεδηλωμένη. «Παρ' όλα αυτά η ετυμηγορία καθιστά άκυρο το μνημόνιο και τις εγγυητικές επιστολές Βενιζέλου και Σαμαρά και θέτει ως πρώτη εναλλακτική επιλογή μια αριστερή κυβέρνηση που θα θέσει τέλος στα μνημόνια» σημείωσε.

Ακολούθως, σημείωσε πως αν Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν ειλικρινά μετανιώσει για τις επιλογές τους, «τους καλώ να μέχρι αύριο να έχουν στείλει επιστολή στους ηγέτες της ΕΕ, που θα αναφέρει ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους από τις εγγυητικές επιστολές τους, αλλιώς τους καλώ να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, γιατί πια δεν τους πιστεύουν ούτε οι εναπομείναντες ψηφοφόροι τους».

Ας σταματήσουν να ζητούν τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης που θα εφαρμόσει το μνημόνιο, γιατί αυτό δεν θα είναι κυβέρνηση εθνικης σωτηρία, αλλά κυβέρνηση σωτηρίας του μνηνμονίου, είπε.

Εμείς λάβαμε την εντολή και θα πράξουμε ό,τι ακριβώς υποσχεθήκαμε προεκλογικά, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, ενώ σημείωσε ότι επανακαταθέτει την πρόταση για κυβέρνηση της Αριστεράς.

Οι επαφές Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί στις 5:30 με τους Οικολόγους-Πράσινους και στις 6:30 με την Λούκα Κατσέλη.

Την Τετάρτη θα έχει συνάντηση, στις 5 μμ, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Newsroom ΔΟΛ

Οι 21 βουλευτές που εκλέγονται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



 Οι εικοσιένας νέοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είναι οι παρακάτω  και έχουν εκλεγεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ:
.....

ΩΠΑΑΑΑ!!!!Πώς γίνεται να ψήφισαν 9.949.401 άνθρωποι;;;;;;;Πόσος είναι ο πληθυσμός δηλαδή;;;; Πόσα εκατομμύρια αλλοδαπών βάλανε να ψηφίσουν;;;;;; ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ olympia.gr ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ! ΔΕΙΤΕ:

“Γραμμένοι: 9.949.401″… Eννοείται πάνω από 18 ετών. Σωστά; Άρα πόσος είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας; Η Στατιστική Υπηρεσία επί θητείας του μασόνου του Αmherst και του Δ.Ν.Τ κ. Ανδρέα Γεωργίου, την 22.7.2011, απεφάνθη, ότι ο πληθυσμός της γραικικής αποικίας των ανθρωποφάγων Ιλλουμινάτι, ήταν 10.787.690!!!
Άρα, τί μάς λένε; Ότι όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες κάτω των 18 ετών – που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου – είναι μόνον καμιά 800.000περίπου;;;
Ή μήπως κουβάλησαν κανά δυό εκατομμύρια νέους αλλοδαπούς ψηφοφόρους από τότε και μάς το έχουν αποκρύψει;;;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;; Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν!

ΕΓΕΡΘΗΤΩΩΩΩ και ΚΑΘΗΤΑΤΩΩΩΩ!! από τους Ραδιοαρβύλα:-))))

το σχετικό βίντεο:


Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ. Αυτός είπε το ''ΕΓΕΡΘΗΤΙ'' στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


    ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


    Εξελέγη βουλευτής με τη "Χρυσή Αυγή" ο άνθρωπος που χθες προκάλεσε πανικό με την κραυγή που έβγαλε στους δημοσιογράφους προκειμένου να σηκωθούν πάνω για να τιμήσουν το Μιχαλολιάκο.

    Πρόκειται για τον μπασίστα ενός hardcore black metal ελληνονορβηγικού συγκροτήματος με το όνομα "Naer Mataron".
    Αυτή η φιγούρα εκλέγεται τρίτος στην Β' Αθηνών μετά από το Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια με τη "Χρυσή Αυγή".
    Για όσους δεν γνωρίζουν, το black metal ένα είδος "μέταλ" μουσικής με ρίζες από τις σκανδιναβικές χώρες το οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές με το σατανισμό.
    Ο Γιώργος Γερμενής διορίστηκε στην
    ....

    Χρυσή Αυγή: Όταν λένε ''ΟΛΟΙ'' εννοούν ΟΛΟΙ!!!! :-)))))))))))



    Κορυφαίο!!

    Το βίντεο με την συνέντευξη της Χρυσής Αυγής και τα ...στρατιωτικά παραγγέλματα προς τους φωτορεπόρτερς και τους δημοσιογράφους.


    Προς όλους τους πολιτικούς που κατάντησαν τη χώρα μας σκουπιδότοπο λαθρομεταναστών και νεκροταφείο Ελλήνων.

    Καμαρώστε και αναλογιστείτε τι θα δούμε ακόμα μέσα στη Βουλή.
    Μην κρύβεστε υποκριτικά πίσω από το δάχτυλό σας, γιατί ΕΣΕΙΣ τους φέρατε στη Βουλή. ΕΣΕΙΣ οδηγήσατε τους δύστυχους Έλληνες να ψηφίσουν αυτούς τους ανθρώπους σε μια ελπίδα σωτηρίας από τα εκατομμύρια των ασύδοτων λαθρομεταναστών που βιάζουν και δολοφονούν καθημερινά αθώους ανθρώπους. ΕΣΕΙΣ και η λαθρολαγνεία σας, η πατριδοκαπηλία  και η προδοσία σας, οδήγησαν στα σημερινά αποτελέσματα. Καλή σας χώνεψη τώρα.
    agiovasilema

    Η Λιάνα Κανέλλη ζητάει παρέμβαση από την ΕΣΗΕΑ για το "εγέρθητι!" της Χρυσής Αυγής

    Καλεσμένη του Γιώργου Παπαδάκη, σήμερα το πρωί, η Λιάνα Κανέλλη, θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όταν τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα ο Ν. Μιχαλολιάκος. Η βουλευτής τους ΚΚΕ ζητάει άμεση παρέμβαση από την ΕΣΗΕΑ.

    Συγκεκριμένα, η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε: "Σας παρακαλώ πάρα πολύ, εγώ περιμένω μέχρι το μεσημέρι την ΕΣΗΕΑ να βγάλει ανακοίνωση, αν αληθεύει ότι ζητήθηκε από τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι χθες. Περιμένω και απαιτώ από το συνδικαλιστικό μου σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, εάν η δημοσιογραφία από τούδε θα ασκείται στο ότι θα μπαίνει κάποιος αρχηγός, όποιος και αν είναι αυτός και θα πρέπει να σηκώνονται όρθιοι και να χαιρετάνε";

    Ο Γιώργος Παπαδάκης περιέγραψε στη Λιάνα Κανέλλη το γεγονός και την αντίδραση της γυναίκας δημοσιογράφου, η οποία αποχώρησε μετά το "εγέρθητι" και η βουλευτής του ΚΚΕ αναρωτήθηκε: "Μία ήταν που έφυγε; Οι άλλοι έκατσαν δηλαδή";

    Δείτε το βίντεο:




    (agiovasilema: Το ίδιο αναρωτηθήκαμε και εμείς όταν είδαμε το βίντεο με τους φανατικούς της ΧΑ να απαιτούν στρατιωτικό σεβασμό απο τους φωτορεπόρτερ προς τον Μιχαλολιάκο. Μα καλά, σκεφτήκαμε...μόνο μια κοπέλα είχε την λογική και το σθένος να αποχωρήσει από εκεί μέσα?)

    ΕΚΛΟΓΕΣ 2012.Η ψήφος ΤΙΜΩΡΙΑΣ για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Οι προδότες, δε συγκεντρώνουν ούτε 150 έδρες μαζί -


     

    - ΣΤΟ 98,60% της Επικράτειας: ΝΔ 108 έδρες (18,89%), ΣΥΡΙΖΑ 52 (16,76%), ΠΑΣΟΚ 41 (13,20%), ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ 33 (10,59%), ΚΚΕ 26 (8,48%), Χ.Α 21 (6,97%), ΔΗΜΑΡ 19 (6,10%)
    - Δε μπαίνουν στη Βουλή Ντόρα, ΛΑΟΣ, Οικολόγοι
    - Δεν εκλέγει ΚΑΝΕΝΑΝ βουλευτή στις 20 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ
    - Κορυφαία ονόματα μένουν εκτός Βουλής - Δείτε που
    - Δε μπαίνει στη Βουλή το 19% των κομμάτων! - Σχεδόν στο 35% η αποχή
    - Το μεσημέρι δίνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Αντώνη Σαμαρά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
    - Άρχισαν τις απειλές οι ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ - Τι λέει ο ξένος Τύπος

    Το πολιτικό σκηνικό όπως το ξέραμε κατέρρευσε το βράδυ της 6ης Μαΐου. Και ο εκλογικός χάρτης της χώρας δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Το αποτέλεσμα της κάλπης δεν ήταν απλά «χαστούκι» για τον δικομματισμό, ήταν ράπισμα ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, τις δυνάμεις που κυβερνούν, ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τον τόπο από τη
    .....

    Συντριβή για το χουντικό ΠΑΣΟΚ τα αποτελέσματα στη Β' Αθηνών!!

    Πραγματική συντριβή για το ΠΑΣΟΚ και θρίαμβος για τον ΣΥΡΙΖΑ τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας την Β Αθήνας.

    Μάλιστα στο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής σε σταυρούς προτίμησης προηγούνται δύο πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ανεξαρτητοποιήθηκαν και προσχώρησαν στη συνέχεια στο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την κ. Σοφία Σακοράφα που είναι πρώτη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή που ακολουθεί ενώ τρίτος έρχεται ο κ.Παπαδημούλης.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στις 07:15 το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 9 βουλευτές και οι σταυροί προτίμησης είναι:

    1    Σακοραφα Σοφια του Ηλια    4.426
    2    Κουρουμπλης Παναγιωτης του Ελευθεριου    3.396
    3    Παπαδημουλης Δημητριος του Χριστοδουλου    2.370
    4    Δραγασακης Ιωαννης του Ανδρεα    2.288
    5    Δουρου Ειρηνη (Ρενα) του Αθανασιου    1.864
    6    Στρατουλης Δημητριος του Ιωαννη    1.460
    7    Βαλαβανη Ολγα-Ναντια του Γεωργιου    1.075
    8    Τατσοπουλος Πετρος-Γεωργιος του Ευαγγελου    1.017
    9    Τσακαλωτος Ευκλειδης του Στεφανου    920

    Η ΝΔ από 11 βουλευτές όπως όλα δείχνουν τώρα θα εκλέξει 14 βουλευτές. Φαίνεται μέχρι στιγμής πως επιστρέφουν στη βουλή η κ. Κατερίνα Παπακώστα και η κ.Βούλτεψη ενώ
    ...

    Κυριακή 6 Μαΐου 2012

    Ο αισχρός εκλογικός νόμος του Παυλόπουλου, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της ΝΔ. Αλλάξτε τον άμεσα!!!

    Δείτε ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα για την αισχρότητα του εκλογικού νόμου που είχαν φτιάξει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ώστε να έχουν πάντα την πλειοψηφεία.
    Στη Β' Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ με 22% παίρνει 9 έδρες ενώ η ΝΔ με 12% παίρνει 15 έδρες!...

    Επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με το ίδιο ποσοστό με την ΝΔ παίρνουν 10 έδρες λιγότερες!

    Όλα αυτά χάρη στον φωτογραφικό εκλογικό νόμο του κ. Πάκη Παυλόπουλου που ισχύει για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές και δίνει bonus 50 εδρών στο πρώτο κόμμα αλλά μόνο εαν αυτό είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Εαν πρώτο κόμμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπαιρνε ΤΙΠΟΤΑ καθώς θεωρείται συνασπισμός και οχι κόμμα!

    Όποια κυβέρνηση και εαν σχηματιστεί το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι η αλλαγή αυτού του εκλογικού νόμου με ενα καθαρά αναλογικό σύστημα.

    Οι Γερμαναράδες λυσσάνε, αφρίζουν και μας αποκαλούν ....αχάριστους. Άθλιοι δολοφόνοι πάρτε τα @@@@ μας τώρα!!!!

    Αχάριστοι οι Έλληνες σύμφωνα με τα Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης

    «Αχάριστοι οι Έλληνες, ψήφισαν το Χάος!», είναι το σχόλιο των γερμανικών Μέσων για την πρώτη «ανάγνωση» των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα μετά τη δημοσίευση των exit polls.
    Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι με την ψήφο τους οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας, παράλληλα όμως τιμώρησαν το Ευρώ και την Ευρωζώνη!
    Spiegel: Οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας!
    Η ψηφοφορία στην Ελλάδα: μάθημα για τα μεγάλα κόμματα
    Οι Έλληνες έδωσαν ένα μάθημα στα μεγάλα κόμματα στις εκλογές. Οι Σοσιαλιστές έχασαν ψήφους σε σύγκριση με το 2009, ακόμη και το 25 τοις εκατό των ψήφων. Ο νικητής μένει να είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ελπίζει για την 2η θέση στην κατάταξη.
    Bild: Οι Έλληνες ψήφισαν το Χάος!
    Οι Έλληνες τιμωρούν τα μέτρα και το Ευρώ
    Πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές. Πιο δύσκολη νίκη για τους συντηρητικούς
    Μετά τις πρώτες προβλέψεις η φρίκη στην Ευρώπη είναι μεγάλη: τα κόμματα της λιτότητας, η συντηρητική Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) και το ΠΑΣΟΚ, τιμωρήθηκαν βαριά.
    Focus: Οι αχάριστοι Έλληνες χαστούκισαν στις Εκλογές τη σωτηρία του Ευρώ!

    Βρε άμε στο διάολο και ακόμα παρά πέρα ζώα..............Επιχειρήσατε να μας διαλύσετε τη χώρα, μας κλέψατε τη ζωή μας, τις περιουσίες μας, ποδοπατήσατε κάθε  κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και περιμένατε ότι θα το ανεχτούμε?? ΑΠΛΥΤΑ ΖΩΑ!!!!

    Εκλογές 2012. Τα δυο ηχηρά μηνύματα που έστειλε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του!


    Το πρώτο  χαστούκι πάει  στους εμετικούς Γερμαναράδες ,τη φοράδα τους και τους ντόπιους προδότες Πασόκ-ΝΔ-Λαος!!! Μολών λαβέ Φρίτσηδες....



    ....και το δεύτερο μήνυμα απευθύνεται  προς όλους τους λαθρολάγνους των οποίων η πολιτική προκάλεσε τα τεράστια ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Οι Έλληνες ανέχτηκαν  και υπέμειναν πολλά χρόνια  την ασυδοσία των αλλοδαπών, μαρτυρώντας κυριολεκτικά στα χέρια τους και χωρίς να έχουν την παραμικρή βοήθεια του κράτους. Ο λόγος που ένα κομμάτι του ελληνικού λαού ψήφισε Χρυσή Αυγή είναι γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ η δουλεία των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες!!!! Ήρθαν σαν κύριοι, αλωνίζουν τη χώρα, βιάζουν, κλέβουν, ληστεύουν, δολοφονούν, ψηφίζουν άμα λάχει  και... απαιτούν μέχρι και μισθούς. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο! Αν κάποιος ευθύνεται για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα που έφερε τον κάθε αλλοδαπό εδώ και όχι οι απελπισμένοι Έλληνες πολίτες.

    ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ








    Εκλογές 2012. Το πρώτο exit poll των τηλεοπτικών καναλιών, τεράστια νίκη του Σύριζα και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συντριβή των μνημονιακών κομμάτων.

    Αυτά τα κόμματα μπαίνουν τελικά στην βουλή σύμφωνα με τα exit poll

    Βουλή με 8 ή και 9 κόμματα θα έχουμε τελικά αν επαληθευτούν το exit poll που έγινε κοινό από
    ...

    ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ!!!



    Διαφαίνεται η συντριβή τους..... 


    SAMBENI

    Διαβάζουμε στο http://www.makeleio.gr/ :

    Aκόμα δεν έκλεισαν οι κάλπες και ήδη σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ βγήκαν τα μαχαίρια... Σενάρια αμφισβήτησης του Πόλντο και του Μεσσήνιου κυκλοφορούν ήδη σε Συγγρού και Ιπποκράτους καθώς η επερχόμενη συντριβή του δικομματισμού είναι πλέον βέβαιη...
    Οι φήμες έχουν φτάσει και στα αυτιά Βενιζέλου και Σαμαρά και ήδη οι στενοί τους συνεργάτες σκέφτονται πως θα διαχειριστούν την επόμενη μέρα..."Ρουφιάνος" μας απο την Ιπποκράτους άκουσε στενό συνεργάτη του Βενιζέλου να λέει ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει σήμερα τον Βενιζέλο θα την πατήσει όπως την πάτησε και ο Πόλντο το βράδυ του Ζαππείου με τον Τζέφρι... Πάντως εμείς λαμβάνουμε απο πολλές μεριές ότι είναι σίγουρο ότι θα τεθεί θέμα ηγεσιας σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!

    Ο Βενιζέλος σε πλήρη πανικό. Τα στοιχεία που φτάνουν στα χέρια του σοκάρουν.

    Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο olympia.gr, σύσκεψη με πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχει συγκαλέσει για τις 5 το απόγευμα ο , στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Ιπποκράτους.

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ φαίνεται πως ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

    Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΑΘΜΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
    Αυτά τα στοιχεία είναι τουλάχιστον ανατρεπτικά για το αποτέλεσμα που ίσως περίμενε, είναι σίγουρο ότι κατά την διάρκεια της σύσκεψης θα υπάρξει και επικοινωνία με άλλους δύο
    πολιτικούς αρχηγούς.


    (agiovasilema: Τέτοια να διαβάζουμε να γελάει το χειλάκι μας.....)

    Εκλογές 2012. Απόπειρα νόθευσης του δικαιώματος ψήφου καταγγέλλουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ
    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ, Β’ΑΘΗΝΩΝ, ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Κοιν: Κα Πρόεδρο του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και
    Κον Εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    Του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, οδός Χαροκόπου αρ. 2 και Λ. Συγγρού αρ. 196 και εκπροσωπείται νόμιμα…
    Από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός μας αλλά και εκλογείς μας καταγγέλεται ότι, σε διάφορα τμήματα των περιφερειών σας (ενδεικτικά αναφέρουμε τα Εκλ. Τμήματα 534 Αθηναίων, 1476 Γαλατσίου, 2039 Γλυφάδας και 238 Κορωπίου) οι
    ...

    Εκλογές 2012. ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ.


    Στο link «Μάθε που ψηφίζεις», στην ιστοσελίδα  http://www.ypes.gr/services/eea/eea.htm
     του υπουργείου Εσωτερικών, οι εκλογείς έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα τους και να το εντοπίζουν από τον ηλεκτρονικό χάρτη που εμφανίζεται, για μεγαλύτερη ευκολία.

    Παράλληλα, πληροφορίες δίνονται και στα παρακάτω τηλέφωνα του υπουργείου Εσωτερικών, για την Παρασκευή, 4 Μαΐου, από 08.00 έως 20.00, το Σάββατο, από 08.00 έως 19.00, καθώς και για την Κυριακή, από τις 07.00 έως τη λήξη της ψηφοφορίας:

    2131511125,
    2131511143,
    2131511153,
    2131511119,
    2131511146,
    2131361154,
    2131361160,
    2131361161,
    2131361165 και
    2131361182.


    Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ενημερώνονται από την Παρασκευή, 4 Μαΐου, στα τηλέφωνα 210 5277 έως -11 (πέντε τηλεφωνικές γραμμές).

    Σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, θα αναρτηθεί, το πρόγραμμα ψηφοφορίας που θα περιλαμβάνει τους συνδυασμούς των κομμάτων και τα εκλογικά τμήματα της Α΄ Περιφέρειας Αθηνών.

    Για την εξυπηρέτηση των εκλογέων, οι υπηρεσίες
    ...

    ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ:ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ


    ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ:ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

    polls-paneladika
    (Με απόκλιση + - 1.8)
    Το makeleio.gr δημοσιοποιεί την πανελλαδική πρόθεση ψήφου , όπως την κατέγραψε ανεξάρτητος αξιόπιστος φορέας, για λογαριασμό των δικών του ερευνών.
    Οφείλουμε να πούμε στον κόσμο που μας παρακολουθεί ότι εμείς εδώ δεν εκπροσωπούμε κανέναν πολιτικό σχηματισμό και δεν παίζουμε το παιχνίδι κανενός.Θα το έχετε αντιληφθεί ότι πέραν του συμφέροντος της πατρίδος όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
    Το makeleio.gr είναι φύσει αντιμνημονιακό μέσο ενημέρωσης.Παρ'ολα αυτα έχει εκπλαγεί με τα ποσοστά που λαμβάνουν τα δύο πάλαι ποτέ κραταιά κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα.  Έχουν εκπλαγεί όμως και οι συντελεστές της στατιστικής έρευνας. Είναι σίγουρο ότι στις τηλεφωνικές ερωτήσεις πολλοί(και το αναφέραμε)κρύβουν, σκεπάζουν την ψήφο τους. Και αυτοί είναι από τα δύο κόμματα της διακυβέρνησης που στήριξαν τον Παπαδήμο. Δεν μπορεί όμως.Κάτι εκφράζουν τα νούμερα που κατεγράφησαν. Το τοπίο αλλάζει. Αυτό είναι σίγουρο. Και το έχουν καταλάβει οι μνηστήρες της διεφθαρμένης εξουσίας. Πέντε πάνω πέντε κάτω,υπάρχουν τάσεις. Και δεν μπορούν να αποσιωπηθούν. Εκτός εαν έχουν τρελαθεί τα νούμερα και η στατιστική ή "τρελαθεί" η κάλπη.
    Η Δευτέρα δεν θα είναι ίδια. Νομίζουμε ότι ο λαός ξύπνησε. Είτε γιατί εθίγησαν τα ιδιοτελή του συμφέροντα είτε γιατί έτσι προστάζει η λογική του Έλληνα. Εαν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο τότε λυπούμαστε αλλά πλανηθήκαμε όλοι μας. Κι αυτό θα είναι το χειρότερο...
    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1308:2012-05-05-18-01-53&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2