Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Λοβέρδος:"Ας μην έχουν φάρμακα οι καρκινοπαθείς να γλυτώσουμε...και καμία σύνταξη"!



Απίστευτη η καταγγελία της προέδρου των καρκινοπαθών Π.Μήττα στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra 3.

Σε προγενέστερη συνομιλία της με τον τότε υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο για τα φάρμακα των καρκινοπαθών και την κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία, ο Ανδρέας Λοβέρδος της είπε: :"Ας μην έχουν φάρμακα οι....
καρκινοπαθείς να γλυτώσουμε...
και καμία σύνταξη"!
Η καταγγελία αυτή της Π. Μήττα, αν ευσταθεί, αποτελεί σοκ για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την διακυβέρνηση της χώρας αυτοί που μας έφτασαν μέχρι το σημείο να μην υπάρχουν χρήματα ούτε για....γάζες στα δημόσια νοσοκομεία.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος που σήμερα κατηγόρησε για την κατάσταση στα ταμεία τον...ΣΥΡΙΖΑ, "εξαιτίας του οποίου ήρθαν λιγότερα χρήματα από την Ευρώπη και το ΔΝΤ" οφείλει να απαντήσει αν η καταγγελία της προέδρου των καρκινοπαθών είναι αληθής.

πηγη

Το ξεβράκωμα του κ. Σαμαρά και η απόλυτη τάπα του από μια Ελληνίδα η οποία απλά μιλάει σωστά ελληνικά και έχει το θάρρος της γνώμης της!



ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Νέα κρυφή δημοσκόπηση ως προς την πρόθεση ψήφου από το Μακελειό, 8 Ιουνίου 2012


ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

prothesi-prifou-
To makeleio.gr δημοσιοποιεί κρατώντας όπως κάνει πάντα σε όλες τις σφυγμομετρήσεις και τις έρευνες αγοράς, τις επιφυλάξεις του, έρευνα από ανεξάρτητο φορέα πρόθεσης ψήφου στην Αττική για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, στην περιφέρεια Αττικής.
Προηγείται κατά την έρευνα ο ΣΥΡΙΖΑ με 30.6
Ακολουθεί η ΝΔ με 27.5
10.1 λαμβάνει το Πασοκ, 7.2 το κόμμα του Π.Καμμένου και ακολουθούν με 4.2 το ΚΚΕ που λέγεται ότι θα δυσκολευτεί να εισέλθει στη Βουλή, ενώ η ΔΗΜΑΡ παίρνει 5.9 και η Χρυσή Αυγή 5.4.
Εαν ληφθεί υπόψιν ότι τα αποτελέσματα άρχισαν να συγκεντρώνονται από προχθές και η έρευνα έγινε και χθες, το κόμμα Μιχαλιολιάκου δεν φαίνεται να χάνει δύναμη λόγω των γεγονότων Κασιδιάρη.



Πως ορίζεται ο πλούσιος για τη Νέα Δημοκρατία;



γράφει ο αρισταρχος

Συνεντευξιάζονται στο Real fm με ενδιάμεσο τον Ν. Χ#Νικολάου Οι κ.κ. Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ και Μιχελάκης της ΝΔ. Θέμα συζήτησης τι άλλο; Οι εκλογές.

-Κύριε Μηλιέ, λέει ο Μιχελάκης , θα βάλετε έκτακτες εισφορές σ’ αυτούς που θεωρείτε πλουσίους;
- Ναι κύριε Μιχελάκη, για τους άνω των πενήντα χιλιάδων ετησίως.
-Θεωρείτε πλούσιους αυτούς που παίρνουν πενήντα χιλιάδες; Ωρύεται ο της ΝΔ εκπρόσωπος.
Και μένουμε όλοι όσοι ακούμε την στιγμή εκείνη, άναυδοι. Δεν πιστεύουμε στ’ αυτιά μας. Οι πενήντα χιλιάδες είναι ένα χμμμ, εισόδημα ούτε καν μέσο. Είναι λίγο πάνω από το φτωχό.
Να ρωτήσω κε Μιχελάκη που ζήτε; Που πολιτεύεστε; Και σεις και ο αρχηγός σας και οι υπόλοιποι; Εκτός Ελλάδος; Ή στις περιαστικές της Εκάλης.
Διάολε, ξέρετε τι θα πει ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ το ηλεκτρικό, το νερό, το φροντιστήριο, το ενοίκιο, το φαγητό του άνεργου παιδιού μου, το ψωμί μου;
Ξέρεις τι θα πει ΑΝΕΡΓΟΣ;
Όχι λεφτά. Και άρα όχι φαγητό. Και άρα θάνατος!
Εκτός και έχεις πατέρα με καλό κομπόδεμα. Εκτός και είσαι κλέφτης. Εκτός και φύγεις μετανάστης.
Δηλαδή τα πενήντα χιλιάρικα τον χρόνο, που τοποθετούνται κατά την ΝΔ; Αν μας κάνετε τις οικονομικές ζώνες έγχρωμες μπορεί και να
....

Κι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στις κρυφές δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με αναλυτή από το ΠΟΝΤΙΚΙ


Κι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ... προηγείται!

thumb
Η δημοσίευση των τελευταί­ων δέκα δημοσκοπήσεων εντός του χρονικού ορίου που επέτρεπε ο ακατανό­ητος και απαράδεκτος νόμος Ρουσόπουλου (εν προκειμένω από 29.5 έως 1.6.2012) άφησαν την αίσθηση ότι η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Εντελώς διαφορετική άποψη φαί­νεται να έχει ο συνεργάτης μας και αναλυτής δημοσκοπήσεων Ν.Α. Σούμπλης (πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ), ο οποίος, στην ανάλυσή του, που ακο­λουθεί, επιχειρώντας μια «διόρθωση της αναγωγής επί της διευκρινισμέ­νης ψήφου», καταλήγει σε πολύ ενδι­αφέροντα συμπεράσματα. Ας τα πα­ρακολουθήσουμε. 
Διαρκής ανοδική τάση
Από τους δύο παραπάνω πίνακες προκύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διαρ­κή ανοδική τάση καταφέρνοντας κα­τά τον μέσο όρο, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, να περιορίσει τη δι­αφορά του από τη Ν.Δ. από 27,22% - 26,19% = 1,03% και 65.138 ψή­φους, σε 27,74% - 27,33% = 0,41% και 25.928 ψήφους. Για καλύτερη προσέγγιση της διαφοράς των δύο θα εξετάσουμε την αναγωγή στη διευ­κρινισμένη ψήφο, η οποία δεν δίδει ισόμετρα αποτελέσματα και για τα δύο κόμματα.
Συγκεκριμένα, η αναγωγή γίνεται με 4% για άκυρα - λευκά - αποχή, που φαίνεται ισόμετρη από όλα τα κόμμα­τα και 8% αναποφάσιστους και «δεν ξέρω - δεν απαντώ», που
....

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μερικά σχόλια γύρω από την επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον της Κανέλλη

Όλα τα δημοσιογραφικά μέσα ασχολούνται, όπως είναι φυσικό, με την συμπεριφορά του Κασιδιάρη και με το χθεσινό περιστατικό, το οποίο αναλύουν πολιτικά, κοινωνικά και ...ψυχιατρικά.

Εγώ πάλι, ψυχίατρος δεν είμαι, αλλά τον Κασιδιάρη,  τον  θεωρούσα απόλυτα ικανό για την χθεσινή συμπεριφορά  και ας μην είχε εκδηλωθεί ακόμα. Δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση ενός ήρεμου και καλλιεργημένου ανθρώπου και δεν είχα καμία αμφιβολία για τον τραμπούκο που μπορεί να κρύβει μέσα του.  Τα σφιγμένα χείλη, τα διάφορα τικ στο πρόσωπο, οι συσπάσεις την ώρα που  άκουγε από τους συνομιλητές σε διάφορες εκπομπές κάτι που  δεν του άρεσε, οι προσβολές και η σκληρή γλώσσα, ήταν προάγγελος του ξεσπάσματος που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν.

Το ''μετά'' με απογοήτευσε όμως....Τόση μαγκιά κύριε Κασιδιάρη να βαρέσεις μπουνιές σε γυναίκα και μετά τόση κλανιά; Γιατί κρύβεσαι;  Δεν έχεις το θάρρος να αποδεχθείς τις ευθύνες σου και ψάχνεσαι αν μπορείς να καλυφθείς πίσω από την βουλευτική ασυλία, όπως ακούστηκε, ακόμα δεν βγήκες καλά καλά Βουλευτής; Τι θα κάνεις δηλαδή αργότερα;;;;; Όποιος διαφωνεί μαζί σου θα τον σκοτώνεις και μετά θα καλύπτεσαι πίσω από την ασυλία σου;

Πάμε τώρα στις δαρμένες και... μπουγελωμένες....Στο αντιμνημονιακό και καθαρά οικονομικό κομμάτι συμφωνώ με τις γενικές θέσεις και των δυο κυριών. Η Δούρου ομολογώ πως δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής γιατί είναι εριστική με τους συνομιλητές της, είναι αγέλαστη και, όπως τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει δείξει την παραμικρή ευαισθησία στη γενοκτονία που συντελείται από
...
 

Η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο στην Ευρώπη…



Μιλώντας στην δημόσια γερμανική τηλεόραση η κ. Μέρκελ ζήτησε και πάλι μόνο δημοσιονομική ένωση και είπε το εξής καταπληκτικό: «Οφείλουμε βήμα-βήμα να αφήσουμε εξουσίες στην Ευρώπη». Δηλαδή ζητάει από τα υπόλοιπα κράτη να παραδώσουν τις εξουσίες τους σε μια δημοσιονομική ένωση την οποία θα ελέγχει η Γερμανία. Μάλιστα πρόσθεσε χωρίς περιστροφές:  «Δεν πρέπει να παραμείνουμε ανενεργοί διότι η μία ή η άλλη χώρα δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν». Δηλαδή στη ουσία προανήγγειλε την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων, εγκαταλείποντας έτσι στην τύχη τους τις χώρες του Νότου που έχουν πρόβλημα.  Αυτό ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου εναντίον της ίδιας της ΕΕ.
Καμία πρόθεση δεν έχει η Γερμανία να χάσει έστω και ένα ευρώ, από τα πλούτη που έχει συσσωρεύσει, υπέρ άλλων κρατών και κυρίως των κρατών του Νότου και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουμε έγκαιρα. Κάθε ευρώ το οποίο η ίδια δανείζεται με επιτόκιο κάτω από τη μονάδα θέλει να…. το δανείζει στις χώρες του Νότου, μέσω των μηχανισμών που έφτιαξε (με την συνεργασία του Σαρκοζί και με αφορμή τον Παπανδρέου), με πολλαπλάσιο επιτόκιο. Δεν διανοείται την περίπτωση έκδοσης νέου χρήματος από την ΕΚΤ, κάτι που θα ρίξει την αξία του πλούτου της, ούτε τον
.....

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Βρέθηκε και άλλη γιαγιούλα σφαγμένη στην Πάτρα. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος ψήφισε στην απελπισία του τον Κασιδιάρη και τον κάθε Κασιδιάρη....


Μια 80χρονη βρέθηκε σφαγμένη πριν λίγο μέσα στο σπίτι της στην διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου και Βύρωνος.

Επί τόπου βρίσκονται άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με το Patrastimes.gr.

Την ηλικιωμένη βρήκε μεσα σε λίμνη αί,ατος ο γιός της, o οποίος σοκαρίστηκε μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα.

Η άτυχη 80χρονη φέρει στο σώμα της αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι και ο θάνατός της έγινε πιθανότατα τις πρωινές ώρες.

Πού πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????????????????????Κάντε κάτι να σώσετε τους Έλληνες ρε πολιτικά παράσιτα!!! Δώστε μια λύση στο πρόβλημα των αλλοδαπών καθικιών, ΤΩΡΑ!!!!!!!! και αφήστε τα ψεύτικα δάκρυα για τους Κασιδιάρηδες γιατί ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΡΕΨΑΤΕ!!!!!

Ευτυχώς έγινε και κάτι ευχάριστο!! Άφησαν ελεύθερο το παιδί που είχαν απαγάγει το πρωί!! Είναι σοκαρισμένο αλλά καλά στην υγεία του.


Ελεύθερος ο 15χρονος που τον είχαν απαγάγει το πρωί στη Χαλκίδα - Δεν δόθηκαν λύτρα


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ σε άγνωστη τοποθεσία στη Δροσιά Ευβοίας, ενώ η απαγωγή είχε γίνει στην Χαλκίδα.

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ οι απαγωγείς ζητούσαν την καταβολή 3 εκατομμυρίων ευρώ, τελικά υπαναχώρησαν και άφησαν το παιδί ελεύθερο χωρίς να πάρουν λύτρα.

Από το πρωί είχαν γίνει 4 τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους απαγωγείς, αλλά υπό το φόβο σύλληψης στην τελευταία επικοινωνία τους ενημέρωσαν για το σημείο που θα βρίσκεται το
.....

Blog της Νέας Δημοκρατίας «πανηγυρίζει» τα χαστούκια Κασιδιάρη στην Κανέλλη!



Share
Blog της Νέας Δημοκρατίας «πανηγυρίζει» τα χαστούκια Κασιδιάρη στην Κανέλλη!Το αυγό του φιδιού εκκολάφτηκε για χρόνια στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ. Αυτό είναι «κοινό μυστικό» και κάποιοι, υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά, δεν μπορούν με τίποτα να κρατήσουν τη χαρά τους για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη. Η καταγγελία έγινε από τον Πάνο Καμμένο στο twitter: Ακολουθήσαμε το link και δείτε τι αντικρίσαμε.
Το Blog που στηρίζει Νέα Δημοκρατία και έχει τον Αντώνη Σαμαρά φωτογραφία, να γράφει: «Επιτέλους!! Ο Κασιδιάρης της ΧΑ χαστούκισε την Κανέλλη η οποία τον χτύπησε πρώτη και πέταξε νερό στη Δούρου»:

Ακολουθήσαμε το link και δείτε τι αντικρίσαμε. Το Blog που στηρίζει Νέα Δημοκρατία και έχει τον Αντώνη Σαμαρά φωτογραφία, να γράφει: «Επιτέλους!! Ο Κασιδιάρης της ΧΑ χαστούκισε την Κανέλλη η οποία τον χτύπησε πρώτη και πέταξε νερό στη Δούρου»:

Το πόσο ζώα και απολίτιστοι είναι κάποιοι το αφήνουμε ασχολίαστο! Αντωνάκη Σαμαρά τι έχεις να πεις; Όχι μόνο για το blog αλλά και
....
 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ


Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι
....
 

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΗΝ Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Απίστευτες καταστάσεις... Ντροπιαστικές καταστάσεις...Οδηγούμαστε σε μια πλήρη διάλυση των πάντων....

 Μόλις τώρα ανακοινώθηκε από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, αφού πέταξε νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, χτύπησε την Λ. Κανέλλη και άλλους μέσα στο πλατώ με μπουνιές, ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ και το έσκασε για να μην συλληφθεί.

Το βίντεο που μόλις αναρτήθηκε:



Αυτό που ανακοινώνεται τώρα από τον ΑΝΤ1 είναι πως βγήκε ένταλμα σύλληψής του από την εισαγγελέα κα Ράικου. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι 'πίσω από τις κάμερες', χτύπησε και άλλους ανθρώπους, τεχνικούς, δημοσιογράφους κλπ και αφενός ισχυριζόταν ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει γιατί έχει ....βουλευτική ασυλία, αφετέρου δε, ότι θα επιστρέψει με ...100 άτομα δικούς του να τα κάνει λίμπα.

Μιλάμε για ασύλληπτες καταστάσεις. Οι μάσκες έπεσαν....


YΓ: Αυτός ο Προκόπης Παυλόπουλος με logo είχε κολλήσει τον πισινό του στην καρέκλα? Σαν τον Βούδα παρακολουθούσε αναίσθητος να γίνεται ο κακός χαμός μπροστά του και δεν φιλοτιμήθηκε ή δεν τόλμησε ούτε καν να κουνηθεί. Έχουμε δει φοβισμένους ανθρώπους αλλά τόσο χεσμένο ποτέ....Ωραίους ηγέτες έχουμε διαλέξει πάντως, γι'αυτό έχουμε φτάσει στα χάλια που βρισκόμαστε τώρα.

Οι Έλληνες επιτέλους παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε τον Αλβανό που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του στην Παιανία.




Προηγήθηκε μάχη σώμα με σώμα μέσα στο σπίτι

- Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήρε κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τον έναν από τους ληστές
- Επί μία ώρα έκαναν εισβολές σε σπίτια της περιοχής λένε οι κάτοικοι
- Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 23χρονος που πυροβόλησε
- Έχει συλληφθεί και ένας Αλβανός – συγγενής του νεκρού

Απίστευτο το περιστατικό απόψε τη νύχτα στην Παιανία. Όλα ξεκίνησαν, λένε οι κάτοικοι, λίγο μετά τις δύο και μισή τα ξημερώματα.  Τρεις Αλβανοί γυρνούσαν επί μια ώρα και προσπαθούσαν να μπουν στα σπίτια των ανθρώπων. Δεν τους σταματούσε τίποτα....


Στην αρχή, οι τρεις Αλβανοί εισέβαλαν σε ένα σπίτι. Οι ένοικοι όμως τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Εισέβαλαν και σε ένα δεύτερο. Χτύπησε ο συναγερμός, ωστόσο οι ληστές, όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής στον Σκάι, μπήκαν στο σπίτι. Απείλησαν μάλιστα την ιδιοκτήτρια λέγοντάς της να απενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Οι γιοι της ιδιοκτήτριας ξύπνησαν και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές και τους καταδίωξαν.

Κοντά στο σπίτι υπάρχει ένας λόφος. Εκεί φαίνεται βρήκαν καταφύγιο. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.
Μια ώρα αργότερα οι ληστές ξανά στην ίδια περιοχή προσπάθησαν να μπουν και σε τρίτο σπίτι. Ένας από τους γείτονες τους αντιλήφθηκε. Πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα.
Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από το τρίτο σπίτι περνώντας και πάλι μέσα από την αυλή του σπιτιού στο οποίο εισέβαλαν μια ώρα νωρίτερα.
Όταν τους είδε ο 23χρονος γιος της ιδιοκτήτριας άρχισε να τους
...
 

Πολ Τόμσεν: Ποιός είναι ο κύριος που διέλυσε την Ελλάδα...


Θα φρίξετε μόλις διαβάσετε ποιός είναι και τι έχει κάνει ο Πολ Τόμσεν

Διαλύει την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν και ουδείς τον συλλαμβάνει

- Το Βιογραφικό του
- Από που λαμβάνει εντολές;

- Τι έκανε σε άλλες χώρες και γιατί ο Πούτιν απείλησε με διεθνές ένταλμα σύλληψης των κερδοσκόπων!

Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ενωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριων συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!...

 Το μοναδικό του πιστεύω; η δύναμη του χρήματος! Δυστυχώς, οι Ελληνικές Αρχές συνδιαλέγονται με αυτόν τον απίστευτο τύπο, που έχει διαπράξει σωρεία εγκληματικών πράξεων κατά της ανθρωπότητας!

Ηρθε εδώ με το πρόσχημα ότι αποτελεί τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), στις διαπραγματεύσεις για το πρώτο δάνειο, και η φράση που χαρακτηρίζει την καριέρα του είναι μία και μοναδική :

«Οπου πατάει δεν φυτρώνει χορτάρι» ! Ο 55χρονος σήμερα Πολ Τόμσεν, είναι Δανός, που εργάζεται στο ΔΝΤ και με νόμο ... αποτελεί τον άνθρωπο που ΔΕΝ πλήρωσε ποτέ ένα ευρώ σε φόρους! Η δουλειά του είναι βλέπετε, να πληρώνουν οι λαοί τα σπασμένα των πολιτικών, αλλά αυτός ποτέ!!

Από την Ανοιξη του 2010, ζητούσα μετ επιτάσεως, από την Ελληνική
.....

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αλβανοί με ΑΚ-47 αιματοκύλισαν ένα ολόκληρο χωριό – Για ποια ασφάλεια μιλάμε;



Όταν στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας μέρα μεσημέρι δύο Αλβανοί με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ μπαίνουν μέσα στο καφανείο του χωριού αρπάζουν τις συντάξεις του χωριού από την ταχυδρόμο και τραυματίζουν βαριά έναν κάτοικο του χωριού και το χειρότερο απ’όλα φεύγουν ανενόχλητοι, ποια είναι η ελπίδα για το μέλλον της εσωτερικής ασφάλειας της χωρας;
Και όμως όλα αυτά που περιγράφουμε είναι αλήθεια: Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο, όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι, για να μοιράσει τις συντάξεις.
Ξαφνικά, δύο αλλοδαποί που μιλούσαν αλβανικά, ντυμένοι με στολή, μπήκαν μέσα με Καλάσνικοφ και φώναξαν «Να μην κουνηθεί κανείς», όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού.
Αμέσως μετά, οι Αλβανοί ληστές άρχισαν να γαζώνουν το μαγαζί στα τυφλά πάνω από τα κεφάλια των θαμώνν του αφενείου οι οποίοι προσάθησαν να πέσουν στο εδαφος για να προστατευθούν, αλλά ένας από αυτούς δεν ήταν τυχερός: Η σφαίρα των 7,62 χλστ. διαπέρασε το
....

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ



Αναδημοσίευση από το makeleio.gr


kori-samara3


ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΠΟΤ ΝΔ
Mε την υπογραφή λοιπόν Αντώνη Σαμαρά, το κατάπτυστο τηλεοπτικό σπότ της τρομολαγνείας. Σκέφτεται τα παιδιά μας προφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ και μελλοντικός πρωθυπουργός. Το μέλλον τους. Το μέλλον όλων των ελληνόπαιδων που φοιτούν στα ετοιμόρροπα σχολεία της οργής, αυτοκτονούν για σκοτεινούς λόγους, λιμοκτονούν από την πείνα στα προαύλια, ψάχνουν φωτοτυπίες για να κάνουν μάθημα.Αγχώνονται μερόνυχτα για να πετύχουν στις πανελλαδικές της ανεργίας και της ανέχειας. Πάνω από 1.500.000 Έλληνες πολίτες(μεταξύ αυτών τα 2/3 νέοι άνθρωποι)ζουν με 100 και 200 ευρώ το μήνα.
Να ρωτήσουμε λοιπόν τον κ.Σαμαρά που σκέφτεται το μέλλον των παιδιών ΜΑΣ(όπως προβάλλεται στο απαίσιο σποτ), τα δικά του παιδιά που φοιτούν και που σπουδάζουν; Και επειδή δεν θα μας πει δημόσια σε κάποιο στημένο και ξεπουλημένο ντιμπέιτ, να του πούμε εμείς.
Η κόρη του Λένα Σαμαρά αφού πήρε φώτα μάθησης από το ελίτ και πανάκριβο αριστοκρατικό σχολείο των πλουσίων, το Κολέγγιο Αθηνών στο Ψυχικό, σπουδάζει στο φημισμένο City του Λονδίνου, πολιτικός μηχανικός. Κάνει παρέα με την κόρη του προδότη Τζέφρι που σπουδάζει κι αυτή σε κοντινό λονδρέζικο πανεπιστημιακό ίδρυμα και τρώει από
...

Συνεχίζονται καθημερινά οι παραιτήσεις στελεχών από το κόμμα του Θ.Τζήμερου με φοβερές καταγγελίες για τον ρόλο του προέδρου του κόμματος....


Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στη «Δημιουργία Ξανά!» του Τζήμερου, αφού το ένα στέλεχος μετά το άλλο εκφράζει δημοσίως τη διαφωνία του με τις κινήσεις του επικεφαλής του κόμματος.

Επόμενος ήταν ο Εμμανουήλ Επιτροπάκης, ο οποίος απέστειλε και σχετική επιστολή με την οποία γνωστοποιεί ότι παραιτείται από μέλος του κόμματος.

Η πλήρης επιστολή του κ. Επιτροπάκη:

«ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ!

Φίλες, φίλοι:

Υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος «δημιουργία,ξανά», διότι οι επιλογές και η εν γένει συμπεριφορά του προέδρου του κόμματος όχι μόνο το αλλοίωσαν, αλλά στην ουσία το παρέδωσαν σε συμφέροντα που εξ ορισμού αντιστρατεύεται η πολιτική ως λειτούργημα.

Δεν μπορώ πλέον να ανήκω σε ένα κόμμα που αποδεικνύεται καθημερινά ότι δημιουργήθηκε ως πρόσχημα, ως επίφαση για την είσοδο στη Βουλή ανθρώπων και συμφερόντων υπό τον μανδύα της «συστημικής στήριξης». Η δε αναφορά του Προέδρου, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Μαΐου 2012, στην αναγκαιότητα στήριξης από το συγκρότημα Αλαφούζου, αποτελεί για μένα απόπειρα διαφθοράς των μελών της ίδιας της Εθνικής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος ουδόλως ενδιαφέρθηκε να συγκροτήσει ένα κόμμα με πραγματικές αρχές, πρόγραμμα και πολιτικούς στόχους, αλλά να «στήσει» μια τεράστια επικοινωνιακή μηχανή, αξιοποιώντας τις πραγματικά εξαιρετικές ρητορικές ικανότητες του και χρησιμοποιώντας ως μόνιμο άλλοθι την πίεση του χρόνου. Ιδρυτική Διακήρυξη, καταστατικό, οικονομική διαφάνεια, όλα ήταν και παραμένουν προσχηματικά, εφόσον στην πραγματικότητα τίποτε δεν ακολουθείται.

Πολλοί πιστέψαμε πως ο «μεταρρυθμιστικός» λόγος του Προέδρου ήταν η αυθεντική έκφραση ενός πολίτη, ο οποίος αναζητούσε την κοινή λογική στην πολιτική. Ωστόσο, ο προσεκτικός παρατηρητής και αυτός που

...

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αντι-μεταναστευτικός νόμος στο Ισραήλ - 15ετή φυλάκιση σε όσους δίνουν στέγη σε λαθρομεταναστες


Το Ισραήλ πέρασε ένα νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για έως και 15 χρόνια. Οι μετανάστες εργάζονται στο Ισραήλ θα αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ακόμα και για μικρής σημασίας εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι.

Από την Haaretz ...


Στον απόηχο της δημόσιας αντιπαράθεσης σχετικά με την εισροή Αφρικανών μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στο Ισραήλ μέσω των συνόρων με την Αίγυπτο, ένας νέος νόμος που τέθηκε σε ισχύ την Κυριακή, δίνει στις ισραηλινές αρχές την εξουσία να κρατούν τους παράνομους μετανάστες μέχρι και τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το νόμο αυτό οι παράνομοι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο ενδέχεται να οδηγηθούν στην φυλακή, χωρίς δίκη ή απέλαση, αν συλληφθούν να διαμένουν στο Ισραήλ για μεγάλο
...

Γερμανοί τουρίστες ήρθαν για διακοπές, έφαγαν, ήπιαν και αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό γιατί ....τους χρωστάει η χώρα μας λεφτά!!!


Σκατόγυφτοι Γερμανοί τουρίστες "πλακώθηκαν" με Έλληνες για το Μνημόνιο!

Στο agiovasilema, δεν έχουμε κρύψει την τεράστια αντιπάθεια που αισθανόμαστε για τους Γερμανούς. Για εμάς ήταν και παραμένουν δολοφόνοι εθνών και δυστυχώς από την τωρινή  ελεεινή συμπεριφορά τους, είναι εμφανές ότι  η ιστορία  και το αιματοκύλισμα που προκάλεσαν δεν τους δίδαξε τίποτα. Τόσο οι πολιτικοί τους, όσο και η πλειοψηφία του λαού παραμένουν άξιοι απόγονοι του Χίτλερ. Η παρακάτω είδηση αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα του πώς μας βλέπουν και πόσο δικτατορικά συμπεριφέρονται αυτοί οι άνθρωποι.

Σκηνές Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, όταν Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.
Σύμφωνα με το FlashNews, η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε σε γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκαν να πληρώσει, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... σύρραξη. Με τους Γερμανούς να φεύγουν από το χώρο δαρμένοι.

Η Ισπανία βουλιάζει και οι Γερμαναράδες εξακολουθούν να βρίζουν την Ελλάδα!


Σόιμπλε: Για όλα φταίει η Ελλάδα και η αποτυχημένη ελίτ της!


Η Ισπανία τα κάνει όλα σωστά αλλά φταίει η Ελλάδα που δεν τα καταφέρνει είπε ο αχαρακτήριστος Σόιμπλε, σε ένα νέο επεισόδιο ανθελληνικού παραληρήματος! 

Θα μπορούσε να πει ότι η Ελλάδα φταίει για το τσουνάμι στην Ιαπωνία ή για το σεισμό στην Ιταλία ή ακόμη και για την αποτυχία της Μπάγερν Μονάχου να κερδίσει τον τελικό του Champions League. Δεν το έκανε... ακόμα!

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μισεί την  Ελλάδα και δεν το κρύβει. Πως αλλιώς δηλαδή να εξηγήσει κανείς τη δήλωση του στην εφημερίδα Handelsblatt πως για τα... δεινά της Ισπανίας, η οποία τα κάνει όλα τέλεια, φταίει η Ελλάδα!

Μην τρίβετε τα μάτια σας! Επί λέξη σύμφωνα με το Reuters είπε: «Η Ισπανία θα κάνει όλα καλά με τα μεταρρυθμιστικά μέτρα αλλά υποφέρει εξαιτίας των συνεπειών της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης. Οι Ισπανοί τα κάνουν όλα σωστά και παρόλα αυτά δέχονται πιέσεις από τις αγορές». Τυχαίο;

Και τι πιστεύει πως φταίει για την κρίση που «γονατίζει» την Ελλάδα; Η ελίτ της! «Οι χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση υπήρξαν φειδωλές στις μεταρρυθμίσεις», λέει και
...
 

Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα



- Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
- Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
- Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
- Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, η εγκληματικότητα σε ολόκληρη τη χώρα χτύπησε κόκκινο. Δολοφονίες, ληστείες και άγριες επιθέσεις με την αστυνομία να αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση και τους κατοίκους σε πολλές περιοχές να απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, να
....

Το ΒΗΜΑ παραποίησε (υπέρ της ΝΔ) τη δημοσκόπηση της Public Issue!!!



Αν οι αριθμοί δεν βολεύουν, τόσο το χειρότερο για τους αριθμούς, τους αλλάζεις!!!

Το «αξιόπιστο «ΒΗΜΑ» του Ψυχάρη, αναποδογύρισε την δημοσκόπηση, και από 31,5% ΣΥΡΙΖΑ, 25,5% ΝΔ …τα παρουσίασε …ΑΝΑΠΟΔΑ, με σκοπό φυσικά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του συστήματος διαπλοκής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!
Από αυτό το δήθεν λάθος βέβαια μπορείτε να καταλάβετε το πόσο μεγάλο μαγείρεμα έχει πέσει στις δημοσκοπήσεις που εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα με αυτά που φαίνεται -κάνει μπαμ για να είμαστε και περισσότερο ακριβείς- το συγκρότημα του ΔΟΛ!!! Άλλωστε κάπως έτσι εξηγείται και η μεγάλη απόσταση που είχαν οι δημοσκοπήσεις πριν και από τις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου, κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Είναι τόσο τραγικοί που μέσα στον πανικό τους κάνουν τεράστια και γελοία λάθη…
Ένα απλό ξεφύλλισμα αρκεί για να καταλάβεις τι συμβαίνει… το μόνο πλέον που μπορείς να εμπιστευτείς στην συγκεκριμένη εφημερίδα και σε πολλές ακόμα είναι τα… ζώδια!!!
Αυτή την Κυριακή 3 Ιουνίου, πάντως το Βήμα προχώρησε την προπαγάνδα ένα Βήμα παραπάνω ή μάλλον παρακάτω, κάνοντας κάτι που δύσκολα θα φανταζόταν και ο πιο καχύποπτος: άλλαξε, στον σχετικό πίνακα, τα νούμερα της δημοσκόπησης της Public Issue.
Έτσι, ενώ η εταιρεία έδινε 31,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 25,5% στη Νέα Δημοκρατία, στον πίνακα του Βήματος διαβάζουμε το ακριβώς αντίθετο: ΝΔ: 31,5% και ΣΥΡΙΖΑ 25,5% (το δημοσίευμα του Βήματος: tovima.gr και η έρευνα της Public Issue: publicissue.gr).
Το γεγονός δεν είναι καθόλου αμελητέο, ούτε πρέπει να περάσει στα ψιλά.
Πρώτον, η Public Issue έχει αποδειχθεί, τα τελευταία χρόνια μια από τις
.....

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!! Θα σπάσει επιτέλους η συμμορία; Θα οδηγηθούν και οι υπόλοιποι εγκληματίες στο διπλανό κελί του Τσοχατζόπουλου;;;


Ο ανακριτής Μαλής σπάει την ομερτά των διεφθαρμένων και καλεί το ΚΥΣΕΑ των υποβρυχίων – Η απόρρητη επιστολή που τινάζει στον αέρα τα περί “άγνοιας”.


20120416-194939.jpg20120416-195109.jpg
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.
Στοιχείο της δικογραφίας η έκθεση Καμμένου προς τον Καραμανλή (1999) για τα υποβρύχια.
Το “απόρρητο” ΚΥΣΕΑ

Ο Άκης στην φυλακή, αλλά το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την αγορά της ντροπής αντιμετώπιζε την άθλια προστασία των βαρώνων της διαπλοκής. Μόνο κάποιος ανεγκέφαλος πρασινοφρουρός θα πίστευε βέβαια ότι ο Άκης έφαγε μόνος του τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ της μίζας.

Οι υπογραφές των εκλεκτών του εκσυγχρονισμού στο επίμαχο ΚΥΣΕΑ δεν έπαιξαν σε κανένα από τα μεγάλα ΜΜ”Ε” αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, υπάρχει το διαδίκτυο. Έτσι για να βλέπει ο κόσμος ποιοί συμμετείχαν (εσκεμμένα ή από “άγνοια” θα το κρίνει η δικαιοσύνη) στο μεγάλο φαγοπότι εις βάρος της πατρίδας.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο όπλο στα χέρια του ανακριτή, που αποδεικνύει ότι όλο τα περισσότερα μέλη του ΚΥΣΕΑ αλλά και ο ίδιος ο Σημίτης ήταν ενήμεροι για το φωτογραφικό της ανάθεσης. Είναι η επιστολή που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε διαγωνισμός, αλλά οι συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου “έστησαν” προσφορές ώστε οι Γερμανοί να ολοκληρώσουν το

.....

Ακόμα μια δολοφονία ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του. Άλλος ένας μαρτυρικός θάνατος. Όλα καλά και ωραία με τον Σύριζα, αλλά για τις ορδές που βιάζουν και σκοτώνουν τους Έλληνες, τι θα κάνει;;;;;;

Ακόμα μία στυγερή δολοφονία σε σπίτι - Οι εγκληματίες βασάνισαν το θύμα τους και έφυγαν όταν ήταν ήδη νεκρός...


Όλα έγιναν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το βράδυ της Κυριακής (03-06-2012), στο σπίτι του 77χρονου που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Ακροποτάμου του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον σκότωσαν στο ξύλο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του άτυχου ιδιοκτήτη, προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ληστές έφυγαν από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και λίγες ώρες αργότερα, οι γείτονες του θύματος διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον 77χρονο νεκρό, σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ τα ξημερώματα πήγε και ιατροδικαστής, για να διαπιστώσει πως ακριβώς μαρτύρησε το θύμα στα χέρια των δολοφόνων του.

Ο άτυχος ηλικιωμένος
ήταν φιμωμένος και δεμένος στα χέρια και στα πόδια, ενώ έφερε εμφανή τραύματα στο κεφάλι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη...

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


karta-zougla
Βραχεία κεφαλή παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην κούρσα για την εκλογική διαδικασία της 17ης Ιουνίου, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της τρίτης κατά σειράς ανοικτής διαδικτυακής ψηφοφορίας της zougla.gr (μεγάλο δείγμα) για την παρούσα προεκλογική περίοδο.
Η προηγούμενη δημοσκόπηση σε δείγμα (885 ατόμων) αποτύπωνε το προβάδισμα της ΝΔ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η μεγάλη (25.568), που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, δίνει την πρωτοκαθεδρία στο κόμμα της Αριστεράς. Επίσης, στη μικρή δημοσκόπηση καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδεικνυόταν ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ στην παρούσα ο Τσίπρας καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Πρόκειται για αντιφάσεις που οφείλουμε να τις επισημάνουμε. Είναι η πρώτη φορά, όλα αυτά τα χρόνια διαδικτυακών δημοσκοπήσεων της Ζούγκλας, που καταγράφεται μεγάλη ρευστότητα και παρατηρείται συνεχής κινητικότητα των μετακινούμενων ψηφοφόρων.
Σε δείγμα 885 ψηφοφόρων, η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) ανήλθε μόλις σε μισή ποσοστιαία μονάδα. Στο μεγάλο δείγμα, όμως, το κόμμα της Αριστεράς προηγείται με 16% από τον δεύτερο. Όσον αφορά στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να υπολείπεται κατά 4,7 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ (δείγμα 25.568), καθώς συγκέντρωσε το 41,2% έναντι 45,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως στην ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 885 πολίτες, απέσπασε το ευρύ ποσοστό των 14,7% μονάδων επιπλέον του ΣΥΡΙΖΑ, δύο εβδομάδες περίπου πριν από τις εκλογές.
Από το www.zougla.gr

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Ας βοηθήσουμε όλοι τον αγώνα της Χριστίνας Σαλεμή.


Ως γνωστό, στην Ελλάδα τελούνται τα τελευταία χρόνια σοβαρότατα εγκλήματα αλλά παρόλες τις προσπάθειες κανένας ως τώρα δεν κατάφερε να τα σταματήσει Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα καθώς μετά τις εκλογές έρχονται τα χειρότερα, ότι και να βγάλει η κάλπη. Έχοντας υπόψιν όλα αυτά και με αφορμή τις προσφυγές και λοιπές καταγγελίες που έγιναν που έγιναν στο ποινικό δικαστήριο της  Χάγης σκεφθήκαμε να ξεκινήσουμε μια ενημερωτική εξτρατεια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Μην έχοντας πρόσβαση σε ντόπια και ξένα ΜΜΕ, φτιάξαμε μια έκκληση συλλογής υπογραφών και στο ιστορικό της παρουσιάζουμε την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Όσο περισσότερο κυκλοφορεί και όσες περισσότερες υπογραφές συγκεντρωθούν τοσο το καλύτερο. Οι λόγοι αυτονόητοι.  Γι΄αυτο σας παρακαλώ να υπογράψετε και εσείς, οι οικογένεια και οι φίλοι σας και να προωθήσετε το αίτημα σε όλες τις επαφές σας.
Για την ώρα κυκλοφορεί στα ελληνικά και στα αγγλικά και σε κάθε εκδοχή συμπεριλαμβάνεται λινκ για την άλλη γλώσσα.  


Το ενθαρρυντικό είναι ότι άρχισαν να υπογράψουν προσωπικότητες από το εξωτερικό και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ. 


Signatures 1866 to 1827 of 1866
# Title Name Town/City Region Comment Date
1867 Prof. Dr. JOSE ANTONIO COSTA IDEIAS Almada Portugal View Jun 01, 2012
Και το σχόλιο του ; ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !  
Prof. Jose Antonio Costa Ideias
Modern Greek and Comparative Studies
CEC – Centre for Classical Studies – Modern Greek Program
Faculdade de Ciencias Sociais e Humanas (FCSH) / Universidade Nova de Lisboa (UNL)  Portugal
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ! Ευχαριστώ 

Κρυφή Δημοσκόπηση: 22/5 έως 27/5. [Πρώτο κόμμα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. & τρίτοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες]

 Οι σωστές δημοσκοπήσεις δε γίνονται διαδικτυακά μέσα σε μπλογκς με αναγνώστες συγκεκριμένων ιδεολογιών.
Γι αυτό, γι’ ακόμη μια φορά βγήκαμε έξω και ρωτήσαμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες τι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπλαγήκαμε με τις προτιμήσεις των ερωτηθέντων επαρχιωτών στα ΚΤΕΛ, γιατί δεν διέφεραν από των Αθηναίων.
Μάλλον η επαρχία, βλέποντας στην τηλεόραση τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών, κατάλαβε ότι ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΑΘΗΝΑ που ψήφισε αντιμνημονιακά και ακολουθεί το “ρεύμα”.
Η εκτίμηση είναι η εξής:
Κάντε κλικ την εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος.
Κάντε κλικ την εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος.
Επίσης σημειώνουμε:
Θα κάνουμε πάλι δημοσκόπηση στις 10 μέρες τελευταίες, ώστε να γνωρίζουμε ποια κόμματα θα συμμετέχουν αυτές τις εκλογές, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου.
πηγή

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΣΟΚ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΟΡΚΣ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ “ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΥΤΩΝ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
20120603-121323.jpg
Σύμφωνα με το Lamiareport, στις 6:00 το πρωί ο αδελφός του, που μένει δίπλα, άκουσε βογκητά και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα του αδελφού του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.
Ο παππούς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι εκτός από
...

Ο...δημοκρατικός τρόπος με τον οποίο μας οδηγούν στις κάλπες, η Μέρκελ, οι Τραπεζίτες, ο Σαμαράς και ο Βουβουζέλος.

 
    
Θα το ανεχθούμε;;;;