Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η σκατομούρα πανηγυρίζει τα γκολ της Γερμανίας



Ενώ παρακάτω  .....γυρίζει τη μούρη της με δυσαρέσκεια γιατί μόλις έχει μπει το γκολ του Σαμαρά....







Τι θα γίνει με τον προδοτικό λαθρονόμο Ραγκούση; Αρχισαν τα όργανα;



Είπε "Να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας".... (ΕΔΩ)
Είπε "Θα καταργήσουμε τον Νόμο Ραγκούση". (ΕΔΩ)

Το εννοούσε ή μας δούλευε ο Σαμαράς;
Και εντάξει εμείς δεν τσιμπήσαμε και δεν τον ψηφίσαμε και για πολλούς άλλους λόγους φυσικά.
Κάποιοι όμως συμπατριώτες μας τον πίστεψαν....

Τώρα φαίνεται ότι στην ανίερη συμφωνία διάσωσης (και καλά) της χώρας περιλαμβάνεται και η ΜΗ κατάργηση του προδοτικού και καταστροφικού λαθρονόμου Ραγκούση που δίνει την ελληνική ιθαγένεια (!!!) στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.... (ΕΔΩ)

Είναι πλέον περιττό να αναλύσουμε τον ίδιο τον
.....

Εξαιρετική απάντηση Ελληνίδας δημοσιογράφου στην Bild και τους βρωμιάρηδες..Το κόμπλεξ σας πέρασε κάθε όριο εφόσον "τα βάλατε" μέχρι και με το ποδόσφαιρο..που προήλθε από το Επίσκυρο, από την Αρχαία Ελλάδα!!!


Επιστολή ελληνίδας δημοσιογράφου στην Bild..Το κόμπλεξ σας πέρασε κάθε όριο εφόσον "τα βάλατε" μέχρι και με το ποδόσφαιρο..που προήλθε από το Επίσκυρο, από την Αρχαία Ελλάδα!!!

Διαβάστε την επιστολή που δημοσίευσε απαντώντας στη Γερμανική εφημερίδα Bild, η Ελληνίδα δημοσιογράφος Δέσποινα Δημότση, σχολιάζοντας το ειρωνικό δημοσίευμα εναντίον της Εθνικής Ελλάδας.

Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι δημοσιογράφος από το Κρανίδι της Αργολίδας.

Το δημοσίευμα της Bild που σε έντονα ειρωνικό ύφος, σχολίαζε το αποψινό παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Γερμανίας, δεν την άφησε ασυγκίνητη. Έτσι αποφάσισε να συντάξει επιστολή και να απαντήσει στη Γερμανική εφημερίδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

"Αγαπητή" Bild και "κορυφαίοι" συντάκτες....


"Έχετε αφιερώσει στη χώρα μου πάρα πολλά άρθρα, υβριστικά επί το πλείστον, διότι προφανώς δεν έχετε καμία άλλη γνώση να προβάλετε. Σας λυπάμαι, πάλι καλά που βγάζετε ένα μεροκάματο αναφερόμενοι (μόνο αρνητικά μπορείτε εφόσον έχετε έλλειψη βασικών γνώσεων) στην Ελλάδα.

Το κόμπλεξ σας πέρασε κάθε όριο εφόσον "τα βάλατε" μέχρι και με το ποδόσφαιρο. Ναι! Εκείνο το άθλημα που προήλθε από το Επίσκυρο, από την Αρχαία Ελλάδα. Εμείς οι Έλληνες διαδώσαμε το Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο για να μπορείτε εσείς με την τόσο μικρή ιστορία να
....

Όλος ο φρικιαστικός κατάλογος με τους Έλληνες πολίτες που σφαγιάστηκαν από τους λαθροεισβολείς μέσα στο 2012!


Η «μαύρη βίβλος» των δολοφονηθέντων Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς το 2012

Ακόμη ένα έγκλημα με τη σφραγίδα συμμοριών Αλβανών, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχαμε σήμερα στην Κορινθία με τη δολοφονία ενός 82χρονου.

Οι Έλληνες πολίτες που έχουν δολοφονηθεί από αλλοδαπούς μέσα στο 2012 φτάνουν ήδη τους 25. Από τους φυσικούς αυτουργούς άλλοι βρίσκονται στη φυλακή –για πόσο δεν γνωρίζουμε- άλλοι βρίσκονται στις αγαπημένες τους πατρίδες, έχοντας διαφύγει.

Η Ελλάδα δε διαθέτει ίχνος....
Εθνικής κυριαρχίας πια. Βρίσκεται στο έλεος των λαθροεισβολέων και δολοφόνων. Οι πολίτες της δολοφονούνται καθημερινά, αλλά κανείς από αυτό το προδοτικό κράτος δεν έκανε τον κόπο να σκεφτεί τις 25 αυτές οικογένειας που θρηνούν εξαιτίας της ανεξέλεγκτης αυτής εισβολής.

Εμείς δεν τους ξεχνούμε.


Δείτε αναλυτικά τη «μαύρη βίβλο» των Ελλήνων δολοφονηθέντων.

13 Ιανουαρίου
Ρέθυμνο: 74χρονη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη αφού είχε πρώτα βιαστεί. Δράστες Ρουμάνος και κάτοικος Ρεθύμνου

19 Ιανουαρίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από
....

Ποιά BILD; Όλος ο γερμανικός τύπος είναι αηδιαστικός, όπως ακριβώς και οι αναγνώστες του. Εμετικοί τίτλοι και πρωτοσέλιδα για τον αγώνα της εθνικής μας από όλες τις γερμανικές εφημερίδες!


Ρε βρωμιάρικα ζώα, πώς θα τολμήσετε να ξαναπατήσετε για διακοπές εδώ ρε λιγούρια;;;;;;;; E;;;;;;;


 «Ποτέ ξανά Ελληνες», «Οι Ελληνες φορούν κουκουβάγιες στην Αθήνα», «Σήμερα είναι το τέλος των Ελλήνων»,

«Η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε», «Τζατζίκι-Leaks» (κατά το Wiki-Leaks»), «Ακόμα τρέχει;» (με φωτογραφία Καραγκούνη),  «Σουβλάκι Σβάινι», «Τώρα είστε το θύμα», «Kalinixda»
- Bild:"Σπάστε την άμυνα μπετόν των Ελλήνων" - "Ο Σάντος θα πάει τον αγώνα στα πέναλτι"
- Τι απαντά ελληνίδα δημοσιογράφος στο υβριστικό δημοσίευμα για την εθνική μας - Όλη η επιστολή της
- Ελλάδα - Γερμανία απόψε στις 21.45
- Προκλητική γελοιογραφία και από το BBC
- Νωρίτερα θα σχολάσουν σήμερα οι Γερμανοί για να δουν τον αγώνα!

Αμέτρητα πρωτοσέλιδα. Προσβλητικά. Υποτιμητικά. Παίζουν ακόμα και με το όνομα της χώρας μας. Ο Γερμανικός Τύπος ξεσαλώνει, όχι ότι δεν το κάνει και ο ελληνικός, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο.

Η «Hamburger Morgenpost» έχει στο πρωτοσέλιδο της τον Γιόακιμ Λεβ γράφοντας στα αγγλικά: «Highway to Hell-as», δηλαδή ««Γιόγκι, στείλε τους Έλληνες στο δρόμο για
.....

Κώστας Ζουράρις: Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να περιστοιχίσουν την κα Ρεπούση για να καταλάβει τι σημαίνει ...συνωστισμός!!!!!!!!!



Καλό.......:-)))))))))

Και αναφωνήσαμε με ... υπερηφάνεια: ΑΞΙΟΙ !!!



 
Αντώνης Σαμαράς: «...Kαι το λέω ρητά και κατηγορηματικά. Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ...»

Φώτης Koυβέλης : «Αποκλείουμε συμμετοχή μας σε μία συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ» δήλωσε στο Reuters. Θα...
συμμετείχαμε σε μία προοδευτική, ευρεία κυβέρνηση... εάν ικανοποιηθούν οι δύο βασικοί μας όροι, απαγκίστρωση από τους όρους του μνημονίου και παραμονή της χώρας στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».
(7Μαΐου2012)

Ευάγγελος Βενιζέλος: “Μόνη λύση, η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ...”

Το Υπουργείο Οικονομικών είναι αρμόδιο για τη δημοσιονομική πολιτική και το σχεδιασμό και την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Κράτους (δημόσια έσοδα και έξοδα). Υπό την ευθύνη του βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι φορολογικές και τελωνειακές αρχές, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), οι Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί (Δ.Ε.Κ.Ο.), ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.), το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.) και οι αποκρατικοποιήσεις γενικότερα και το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλης Ράπανος θα αναλάβει υπουργός Οικονομικών στη νέα ελληνική κυβέρνηση μεταδίδει το Dow Jones Newswires επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Ν.Δ.

"Ο κ. Ράπανος ορίστηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για τη θέση, και έχει την υποστήριξη και των δύο άλλων κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού", δήλωσε ο αξιωματούχος.

O κ. Βασίλης Ράπανος, γνωρίζει τα θέματα του υπουργείου Οικονομικών, από την προηγούμενη θητεία του σε αυτό. Την περίοδο 2000-2004, αμέσως μετά την
...

Αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση μέρα μεσημέρι από αφρικανούς λαθρομετανάστες σε τυφλή γυναίκα!




Πολλοί ισχυρίζονται πως η κοινωνία μας έχει καταντήσει ζούγκλα. Το ίδιο κι εγώ. Κάναμε όμως λάθος! Γιατί και στη ζούγκλα υπάρχουν κάποιοι κανόνες ενώ στην κοινωνία μας όχι!
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω ένα άρθρο για την εγκληματικότητα και τη λαθρομετανάστευση οπότε δεν πρόκειται να πρωτοτυπίσω. Είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνω με αφορμή μια δολοφονική επίθεση σε στενό αγαπημένο πρόσωπό μου, και όχι γιατί συνδέομαι μαζί του αλλά γιατί είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, διάολε!

του Στρατή Μαζίδη


Ήταν 16:00 όταν χτύπησε το τηλέφωνο στη δουλειά μαθαίνοντας τα νέα και μένοντας παγωμένος για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί και πως το άτομο αυτό παραμένει στη ζωή.
Η γυναίκα αυτή -μέσης ηλικίας – (θα τη λέμε Μαρία) επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με τη συνοδό της από γνωστή τράπεζα στην οποία είθισται να συνωστίζεται ο κόσμος. Προφανώς όμως -μολονότι ζουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως- δεν αντιλήφθηκαν πως δύο αφρικανοί, πιθανότατα σομαλοί, τις
...

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η ....επαναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά....ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13ΟΥ – 14ΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!


ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!

Η “ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ” ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες διεθνών πρακτορείων,«κόκκινες γραμμές» θέτει το ΔΝΤ για την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση.
Το ΔΝΤ απορρίπτει εκ των προτέρων κάθε συζήτηση με την ελληνική κυβέρνηση για αλλαγές στις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις, τον κατώτατο μισθό και τη μετενέργεια. 
Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ όχι μόνο δεν προτίθενται σε προβούν σε καμιά επαναδιαπραγμάτευση των όρων σκληρής λιτότητας, αλλά πιέζουν γιαπλήρη εφαρμογή του μνημονίου και επιπλέον απαιτούν και περαιτέρω περικοπές, του 13ου και 14ου μισθού, καθώς και νέες απολύσεις στον δημόσιο τομέα.



Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η ώρα της Δικαιοσύνης για τους πρωταίτιους του Μνημονίου: Άμεσα Εξεταστική Επιτροπή!




Μια μεγάλη είδηση βγήκε από την συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένου: Ότι και οι δύο είναια αποφασισμένοι να "καθίσουν στο σκαμνί" αυτούς που οδήγησαν την χώρα στο Μνημόνιο και...
εκμεταλλεύθηκαν τις θέσεις τους προς ίδιον όφελος. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Α.Σαμαρά:

"Πρώτο μας μέλημα είναι η δημιουργία εξεταστικής Επιτροπης η οποία θα διερευνήσει το πως φτάσαμε στο Μημόνιο το 2010, το αν θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει και ποιοι έχουν επωφεληθεί από την είσοδο της χώρας το Μνημόνιο. Ο Α.Σαμαράς θεωρεί το δεύτερο Μνημόνιο "κατά συνθήκη" δηλαδή αναγκαστικό, αλλά όχι το πρώτο το οποίο οδήγησε την Ελλάδα εδώ που είμαστε σήμερα. Υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα κλειδιά των οποίων ο ρόλος πρέπει να διερευνηθεί όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνταντίνου, ο Θ.Πάγκαλος κλπ".

Ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος που κατάφερε να βγει με μικρές απώλειες από την συμπληγάδες της πόλωσης, είπε στπν Α.Σαμαρά ότι "Θα έχει την αμέριστη στήριξή του στο συγκεκριμένο θέμα και θα θέσει όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της Επιτροπής".

Ήταν ίσως και το μοναδικό σημείο προσέγγισης των δύο πολιτικών και τώρα αναμένεται να δούμε πως θα αντιδράσει το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα και κυρίως ο Ε.Βενιζέλος. Κανονικά δεν πρέπει να εχει κανένα λόγο να στηρίξει και να καλύψει τα εγκλήματα του προκατόχου του και των υπουργών που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση αυτή, αλλά και δεν μπορεί να το κάνει. Με ένα 12% δεν μπορεί να προσδοκά "ασυλίες", αλλά δεν νομίζουμε ότι τις θέλεις κι όλας.

Από εκεί και πέρα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εξεταστική θα εστιάσεις σε τρεις περιόδους:

-Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Μάϊο που έγιναν τα γνωστά εγκλήματα απεμπόλησης των δανεικών διαφόρων fund (ο ίδιος ο Α.Σαμαράς έχει μιλήσει για το αμερικανικό fund που προσέφερε 25 δισ. ευρώ και δεν
....

Η Ρεπούση έχει ....Μαραθώνα συσκέψεων!!!!


Η αγράμματη Ρεπούση και ο ..Μαραθώνας



"Μαραθώνα.... συσκέψεων" έχει αύριο το επιφανές μέλος της συμμαχίας των πρόθυμων, που την έκαναν καθηγήτρια Πανεπιστημίου, αφού είναι εξαιρετικά πρόθυμη να εξυπηρετήσει τα σχέδια αφελληνισμού (και επιμένει να αρνείται τη γενοκτονία των Ποντίων). Απολαύστε την (άντε και Υπουργός (α)Παιδείας:

πηγη:harryklynn

Όλοι αυτοί τώρα που σκυλοτρώγονται για το ποιος θα ξαναγίνει Υπουργός να συνεχίσει τη μάσα, υποτίθεται ότι ενώθηκαν για να μας σώσουν....



Συγκρούσεις με άρωμα διαπλοκής, συμφερόντων και προσωπικών επιδιώξεων αυτές τις στιγμές, πίσω από την διαδικασία σχηματισμού της κυβέρνησης.
Στη Νέα Δημοκρατία, ο Δήμας έχει διαμηνύσει στον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν θα δεχθεί άλλο υπουργείο πλην αυτού των εξωτερικών.
Ο Βυρωνας Πολύδωρας θα το κάνει “Κούγκι”, εάν δεν είναι πρόεδρος της βουλής.
Οι σκληροί Καραμανλικοί, είναι απρόθυμοι στο ενδεχόμενο υπουργοποίησης.
Η Ντόρα θέλει να παίξει εκ του ασφαλούς αποφεύγοντας ρήξη με τον Δήμα, δεν θέλει όμως
και το πλασάρισμα του Αβραμόπουλου σε υπουργείο που θα του επιτρέψει επιτυχίες χωρίς οδύνες.
Στο ΠΑΣΟΚ το απόλυτο χάος. Ο Βενιζέλος συμφώνησε με τον Σαμαρά να αποκλείσει τους πρωτοκλασάτους του, χωρίς να ρωτήσει ούτε τους πρωτοκλασάτους ούτε τα μεγάλα αφεντικά της παράταξης. Τους ευεργέτες ντε!
Ισχυρή, εξωθεσμική πίεση για υπουργοποίηση της Φώφης.
Κατά μέτωπον επίθεση Χρυσοχοΐδη και Λοβέρδου, που απειλούν να τινάξουν το κόμμα αν δεν είναι στην κυβέρνηση.
Καζούρα Ανδρουλάκη σε Χρυσοχοΐδη που αποκαλύπτει ο Χατζηνικολάου στο enikos.gr και ισχύει απόλυτα… Και στις κουΐντες, περίεργη σιγουριά Κοντομηνά που ξαναζεί δόξες Βατοπαιδίου με ανηλεή επίθεση σε επιλογές …άλλου συγκροτήματος! Τι ξέρει;
Όσο για τον Κουβέλη, αν καταφέρει να πετάξει εκτός τον Βορίδη, θα έχει τον σκύλο χορτάτο και μεταφορικά. Αλλιώς, θα παραπέμψει στον
...

Αυτή είναι η νέα βουλή. Όλα τα ονόματα των βουλευτών.




20120618-101739.jpg
Α’ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΔ
Κεφαλογιάννη Όλγα
Αβραμόπουλος Δημήτρης
Κακλαμάνης Νικήτας
Πιπιλή Φωτεινή
Κικίλιας Βασίλης
Μηταράκης Νότης
Παυλόπουλος Προκόπης
Ψυχάρης Ανδρέας
ΣΥΡΙΖΑ
Τσίπρας Αλέξιος
Κωνσταντοπούλου Ζωή
Βούτσης Νίκος
Μπόλαρη Μαρία
ΠΑΣΟΚ
Σκανδαλίδης Κώστας
ΔΗΜΑΡ
Πανούσης Ιωάννης
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Μιχαλολιάκος Νίκος
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Κουντουρά Έλενα
ΚΚΕ
Κανέλλη Λιάνα
Β’ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΥΡΙΖΑ
Σακοράφα Σοφία
Κουρουμπλής Παναγιώτης
Παπαδημούλης Δημήτρης
Δραγασάκης Ιωάννης
Δούρου Ρένα
Στρατούλης Δημήτρης
Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια
Τατσόπουλος Πέτρος
Τσακαλώτος Ευκλείδης
Παναγούλης Στάθης
.....

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η επιστολή του Θ. Τζήμερου.



“Είμαι σκουλήκι και  μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα!”

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Θ. Τζήμερου:

«ΗΤΤΑ, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Απέτυχα. Είμαι λοιπόν έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Διαλέξτε: την κεφαλή επί πίνακι, απαγχονισμό στην κεντρική πλατεία, ανασκολοπισμό ή κάτι άλλο πιο πρωτότυπο; Τι διάολο δημιουργικοί είμαστε; Δεν θα βρούμε έναν βασανιστικό (και φαντασμαγορικό – προς παραδειγματισμό) τρόπο;

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η πόλωση. Τι κι αν άνθρωποι που ήταν από την πρώτη μέρα στη «Δημιουργία» έκαναν έκκληση να ψηφίσουμε Ν. Δημοκρατία; Τι κι αν γνωστοί, φίλοι και συγγενείς ξεκαθάριζαν: εσάς πιστεύουμε, τον Σαμαρά δεν θέλουμε ούτε ζωγραφιστό να τον δούμε, αλλά θα τον ψηφίσουμε για να κόψουμε τον δρόμο στους παρανοϊκούς… Τίποτε από αυτά δεν έχει σημασία. Έπρεπε να βρω τον

...

Μνημονιακούς δούλους της Μέρκελ θέλαμε;; Θα φάμε καλά τώρα....


Aναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Στράιτερ «Τώρα δεν είναι εποχή για οποιαδήποτε εκπτώσεις, η Ελλάδα έχει δεσμευτεί απέναντι στους διεθνείς δανειστές της»


Διαβάστε το άρθρο και σκεφτείτε τι επαναδιαπραγμάτευση θα κάνουν αυτοί που μας ζάλισαν προεκλογικά….
«Δεν είναι εποχή για οποιεσδήποτε εκπτώσεις»
Η χθεσινή δήλωση του Βεστερβέλλε για χαλάρωση του χρονοδιαγράμματος των δανειακών όρων προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου. “Δεν ισχύει, η δήλωσε δεν έγινε σε συνεννόηση
με την καγκελαρία”. Τι θα γίνει με τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, Πώς θα προχωρήσουν; Θα δοθεί επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής των χρεών της; Αυτό άφησε να εννοηθεί χθες ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε χθες το βράδυ λίγο πριν την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων.
Βάση διαλόγου
Σύγχυση προκλήθηκε στη συνέχεια από τηλεγράφημα του reuters, το οποίο
επικαλείται κυβερνητικούς κύκλους, σύμφωνα με τους οποίους όσα
.....

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να κάναμε κάποιο λάθος




Είμαστε όμως πολύ περίεργος λαός…
Σχεδόν 40 χρόνια ψηφίζουμε, ξαναψηφίζουμε, ματαξαναψηφίζουμε κάποιο κόμμα από το δίδυμο ΠΑΣΟΚ –Νέα Δημοκρατία.
Και φθάσαμε στην χρεωκοπία.
Και ανεβήκαμε στα κάγκελα, γεμίσαμε τις πλατείες, μας τσάκισαν στο ξύλο, μας έπνιξαν στα δακρυγόνα, μας έκοψαν μισθούς, μας λιάνισαν τις συντάξεις, μας φόρτωσαν κεφαλικούς φόρους.
Και ήρθαν οι εκλογές.
Δεν θέλαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ούτε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
Και αποφασίσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας.
Και το στείλαμε.
Και τους τιμωρήσαμε.
Και πήραμε την εκδίκησή μας για όσα δεινά προκάλεσαν τα δύο αυτά κόμματα.
Μόνο που η τιμωρία φαντάζει τώρα ως η επιτομή της εκδίκησης του ηλιθίου, αφού δεν θα κυβερνά την χώρα μόνη της η Νέα Δημοκρατία ή μόνο του το ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι δύο μαζί.
Αναρωτιέμαι λοιπόν σε τι μας χρησίμευσαν οι εκλογές;;;
Ψηφίσαμε δύο φορές απανωτά για να επιλέξουμε συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων που δεν θέλαμε να μας κυβερνάνε….
Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να κάναμε κάποιο λάθος.
Τςςς

Η εθνοκτονία των ηλικιωμένων Ελλήνων από τους ανεξέλεγκτους αλλοδαπούς εγκληματίες συνεχίζεται, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Βέβαια, αν είχαμε κυβέρνηση αντιμνημονιακή σήμερα, θα έφταιγε αυτή, ενώ τώρα ο Αντωνάκης δεν φέρει καμία ευθύνη, σωστά;;;



Οι αδίστακτοι κακοποιοί απείλησαν ακόμη και την κόρη του ζευγαριού που μένει μαζί τους.  Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία, για τη σύλληψη τεσσάρων ληστών.

Οι δράστες,  γύρω στις 03:30 – 04:00 τα ξημερώματα, στον Πύργο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος, μαζί με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και πήραν από το σπίτι, ενώ παράλληλα χτύπησαν και τραυμάτισαν  την 92χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια, πήραν κοσμήματα από την 61χρονη και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, κλέβοντας και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν γείτονες στο Newsit ο 82χρονος είχε το θάρρος να παλέψει με τους δράστες που φορούσαν κουκούλα και κατάφερε να βγάλει την κουκούλα σε έναν από αυτούς. Μάλιστα όπως είπαν οι γείτονες η 92χρονη εδώ και χρόνια έχει αναπνευστικά προβλήματα και είναι με μηχανική υποστήριξη. Οι δράστες δεν δίστασαν να βγάλουν το οξυγόνο που χρησιμοποιεί η ηλικιωμένη γυναίκα και να την χτυπήσουν και τώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος 82χρονος κατέφερε μόλις ήρθε η αστυνομία να τους πει μερικά πράγματα για τους ληστές και να τους δώσει και περιγραφή όσο

....

Απίστευτο κείμενο τεχνικών εναντίον δημοσιογράφων…



554608_385026161534871_100000824720819_969964_211103934_n.jpg
Γράφει ο Σταύρος Φραγκόπουλος

Με την ευκαιρία αυτού του αίσχους τώρα στο ΣΚΑΪ, δώρο το κειμενάκι που ακολουθεί:Αγωνίζονται σήμερα οι δημοσιογράφοι, οι Μεγάλοι Αγωνιστές της αλήθειας, της ανεξάρτητης αδέσμευτης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας.Αγωνίζονται όλοι αυτοί που επί χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν πως η ψήφος μας θα είναι καταστροφή για τον τόπο, πως δημοκρατία δεν σημαίνει σύνθεση απόψεων αλλά με σεβασμό των αντιθέσεων, σημαίνει συναίνεση και… συγκατάβαση προς την μία και μοναδική ορθή επιλογή του εργοδότη τους καναλάρχη εκδότη και κρατικοδίαιτου εργολάβου, πως σκοπός ύπαρξης του κράτους είναι η εξυπηρέτηση δόλιων δανειστών και χαρτζιλικωμένων πολιτευτάδων, πως οικονομία είναι αποκλειστικά το χρηματιστήριο, ότι μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας είναι η διακοπή της κατανάλωσης και η εξαθλίωση των λαών, πως σε ένα σύστημα ελεύθερης αγοράς ανάπτυξη με δανεικά (μόχλευση) δεν γίνεται, πως μαζί τα φάγαμε, ισόποσα τα μοιράσαμε, ζούσαμε με περισσότερα από όσα δικαιούμαστε και παράγουμε, και πως τώρα ήρθε η ώρα της εξόφλησης.Αγωνίζονται αυτοί που με το χρηματιστήριο σήκωσαν τις αποταμιεύσεις ενός ολόκληρου λαού, ποσά ύψους 700 εκ. ευρώ οδηγώντας έτσι σε εκατοντάδες χρεοκοπίες και αυτοκτονίες, αυτοί που φέσωσαν με 1.8 δισ. ευρώ δανεικά και αγύριστα το
....

Πριν καλά καλά βγουν τα αποτελέσματα, οι Γερμαναράδες άρχισαν τις απειλές....






Αυτός«Εάν  τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν, η Νέα Δημοκρατία θα έχει τις περισσότερες έδρες στο νέο κοινοβούλιο. Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το αποτέλεσμα αυτό ως την απόφαση των Ελλήνων ψηφοφόρων να συνεχιστεί η εφαρμογή των βαθιών οικονομικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικων.


20120618-005542.jpg ΑυτήΣυγχαρητήρια για την επικράτηση Σαμαρά στις εκλογές απέστειλε η Μέρκελ.
Στο πρώτο της μήνυμα στον Αντώνη Σαμαρά, ανέφερε οτι “πρέπει να εκπληρώσετε τις δεσμεύσεις του μνημονίου”.







Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΕΦΙΑΛΤΗΣ....



samaras-zappeio2

Μετά το "ευχαριστώ τους Αμερικανούς" του αρχιερέα της Αναγνωστοπούλου γερμανόδουλου Σημίτη, ήρθε το "θα τιμήσουμε τις υπογραφές μας" του γερμανόδουλου και Αμερικανοκίνητου Σαμαρά.
Μνημόνιο για να στραγγίξει και να πιεί το εναπομείναν αίμα του δύστυχου λαού.
Εκκαθαριστικά, χαράτσια, φόροι, αυτοκτονίες, εγκληματικότητα, φόνοι και αίμα στο δρόμο.
Τα γερόντια και οι ανόητοι επικράτησαν οριακά.
Απέναντί του όμως ο Εφιάλτης του εθνοσωτήριου δοσιλογισμού και της
...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Από το makeleio

tsipras-mekosmo


ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

Είναι πια ξεκάθαρο. Ο Τσίπρας και οι συνιστώσες που τον πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, δεν στηρίζει κυβέρνηση Γούσηδων, Κομανέτσι και κωλοτούμπηδων.
Πάει για "αντάρτικο" και σκληρή αντιπολίτευση(όπως πιθανόν επιθυμούσε), εκμεταλλεύεται την αρχομανία και το βαθύτατο και πιθανόν υπεσχημένο από Αμερικανούς και Ευρωπαίους σπρώξιμο Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός με γυάλινα πόδια και την αρρωστημένη πολιτική ματαιοδοξία Βενιζέλου να πάρει καμιά θεσούλα σαν δεκανίκι, για να μην τον
.....

Ας προσέχαμε. Τώρα…..δίχως σάλιο!





φώτο από anti-ntp.blogspot.com

Το αποτέλεσμα των εκλογών: Ρίξτε μας και άλλα χαράτσια, φέρτε και άλλα μνημόνια, αποτελειώστε μας!!










Αυτό δεν ζητήσαμε με την ψήφο μας μόλις σήμερα; Θέλουμε κι άλλα χαράτσια, κι άλλους φόρους, και άλλες αυτοκτονίες, και άλλο πόνο και άλλο ξεπούλημα. Θέλουμε οι Γερμαναράδες να μας φέρονται σαν να είμαστε δούλοι τους, θέλουμε τα ντόπια λαμόγια να μείνουν ατιμώρητα και οι δολοπλόκοι να συνεχίσουν το πάρτι πάνω στα πτώματα του ελληνικού λαού. Θέλουμε οι άνεργοι να φτάσουν τα 5 εκατομμύρια και οι άστεγοι άλλα τόσα.

 Θέλουμε να ξεπουλήσουμε τον ήλιο, το τελευταίο αγαθό που μας απέμεινε και θέλουμε να διαβάζουμε τις χυδαιότητες που γράφονται στα έντυπα των βρωμιάρηδων. Θέλουμε τους Γερμανούς Υπουργούς τύπου Πουστερβέλε (την αδελφή με τον γκόμενο που τον πάει τζάμπα σε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια) να μας κουνάει το δάχτυλο σαν να είμαστε τιποτένιοι, θέλουμε τον άλλο τον κομπλεξικό Βιετναμέζο να χυδαιολογεί εναντίον μας υποκρινόμενος ότι ανήκει στην Αρία Φυλή, θέλουμε τη ψυχοπαθή  σαβούρα τη Μέρκελ, να βγάζει όλο της το μίσος για τους Έλληνες.

Αυτούς λοιπόν θέλουμε  και αυτό που θα πάθουμε, μας αξίζει!.

Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Βενιζέλο…



20120617-013132.jpgΣφοδρότατη επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή την συμπεριφορά του τελευταίου απέναντι σε πολίτη, όταν ρωτήθηκε “Εάν η Siemens τους κρατάει στο χέρι, γι’ αυτό δεν διαπραγματεύθηκαν με την Μέρκελ”.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κοινοποίησε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με το λακωνικό σχόλιο: “Ποιός τον εμπιστεύεται;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!”
Να σημειώσουμε ότι το θέμα έχει και προσωπική χροιά για τον Καμμένο αφού ο Θόδωρος Τσουκάτος του έχει κάνει …αγωγή, η οποία βεβαίως παίρνει την μία αναβολή μετά την άλλη. Εννοείται ότι ο κύριος Τσουκάτος, προφανώς από “σύμπτωση” δεν πάτησε το πόδι του στο δικαστήριο ούτε μία φορά!
Θα έπρεπε λοιπόν κάποιος να υπενθυμίσει στον κύριο Βενιζέλο την ώρα της έκρηξης του πως ο κύριος Τσουκάτος υποστήριξε ότι την βαλίτσα που πήρε από τον
....

Τι θα ψηφίσουμε σήμερα; Αντώνη Σαμαρά ή ...Αντωνία Μέρκελ;

Ψηφίζουμε νηφάλια στην δημοκρατική Ευρώπη του φασισμού



Η Ευρώπη πέταξε τη μάσκα της δημοκρατίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, πέταξε τον Λοκ, τον Μοντεσκιέ, τον Ρουσώ στα σκουπίδια. Φάρος και οδηγός της είναι μόνον ο Καρλομάγνος και αυτό πλέον το διατυμπανίζει. Επί δύο μήνες επιστράτευσε τους μηχανισμούς της, επιστράτευσε λυτούς και δεμένους, παντός...
χρώματος πολιτικούς της σε μια -μοναδική στην ιστορία- φασιστική επέμβαση, προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών. Το “δόγμα του σοκ” υιοθετείται πλήρως από Ε.Κ.Τ., Δ.Ν.Τ., Κομισιόν, Πρόεδρο και Βουλή της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τρομοκρατούν προς κάθε κατεύθυνση. Τα μέσα άλλαξαν: περάσαμε από τα tanks στις banks. Η πρόσφατη παρουσία του νέου Γάλλου Προέδρου στην ελληνική τηλεόραση ήταν ενδεικτική για τον υπαλληλικό ρόλο αμφοτέρων, δηλωτική για το προσχεδιασμένο της πτώχευσης που θα πλήξει όσους το φασιστικό σύστημα επιλέξει.

“Ψηφίστε ό,τι θέλετε, αρκεί να συμφωνεί με αυτό που θέλουμε”. Αρκεί να τηρηθεί το απάνθρωπο μνημόνιο, που όχι μόνον πραγματοποιεί τα αντίθετα από όσα υπόσχεται, αλλά θεμελιώθηκε πάνω στο απόλυτο ψεύδος, στην πλήρη εξαπάτηση των πολιτών, στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, στην απόλυτη έκπτωση των θεσμών που λειτουργούσαν (όσο λειτουργούσαν), μη εξαιρουμένου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Δημοκρατία κατά τη σημερινή
....

Σήμερα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !



ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ & ΛΑΟΣ :
  • 2.500 Αυτοκτονίες,
  • 1.200.000 Άνεργοι,
  • 300.000 Λουκέτα,
  • 5.000.000 Έλληνες κάτω από το όριο της Φτώχειας,
  • Μνημόνια, Δανειακές, PSI,
  • Ληστεία Ασφαλιστικών Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων,
  • Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, Παραίτηση Ασυλίας,
  • Υποθήκευση Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας,
  • Πτώχευση με Αγγλικό Δίκαιο.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !
Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012
ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ !
Και θα φροντίσω να με θυμούνται και αυτοί………….

Μεγαλειώδης απάντηση του Σάντος στην Μέρκελ: Να σέβεσαι τους Έλληνες και να μην κάνεις μαθήματα!




20120617-010251.jpgΣτα παλιά του τα παπούτσια έγραψε ο Σάντος την σύσταση της ΟΥΕΦΑ να μην απαντήσει στην ερώτηση λόγω του πολιτικού της χαρακτήρα…
Μήνυμα προς… πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής απέναντι στη Ρωσία. Ερωτηθείς για τη στάση της Άνγκελα Μέρκελ απέναντι στη χώρα, ο Πορτογάλος προπονητής, που εμφανίστηκε με γαλανόλευκο κασκόλ στη συνέντευξη Τύπου, δεν μάσησε τα λόγια του.
«Αυτό που μας εμπνέει είναι η ιστορία της Ελλάδας. Οι Έλληνες έχουν τεράστια περηφάνια και αξίζουν το σεβασμό όλων. Όλοι πρέπει να τους σέβονται, γιατί από εκεί άρχισαν η
δημοκρατία και τόσες άλλες αρχές. Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει μαθήματα», τόνισε ο Σάντος, που επέμενε να απαντήσει στην ερώτηση παρότι παρενέβησαν άνθρωποι της UEFA για να μην απαντήσει λόγω του πολιτικού χαρακτήρα της ερώτησης.

Για τη μεγάλη νίκη επί της
....

Το ΓΚΟΛ που έστειλε στα ουράνια την ΕΛΛΑΔΑ !





H EΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ 8. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ



karagkounis
Η Ελλάδα η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 είναι και πάλι στους "8" του Euro!

 Η Εθνική μας ομάδα με γκολ του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη νίκησε με 1-0 την Ρωσία και πήρε την μεγάλη πρόκριση.
Η Ελλάδα έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε τους Ρώσους και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ ακόμη αν η μπάλα από το απευθείας φάουλ του Τζαβέλλα δεν σταμάταγε στο δοκάρι του Μαλαφέεβ.

Ευτυχώς δεν είμαστε απατεώνες, ευτυχώς δεν είμαστε Γερμανοί




Επιστολή με απειλές και προειδοποιήσεις προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απηύθυνε, η γερμανική Βild.
Θέλω να σχολιάσω, με μορφή απαντήσεως  τρία σημεία της επιστολής αυτής, το πλήρες κείμενο της οποίας μπορείτε να το διαβάσετε στο τέλος.
Bild : «Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς οι Γερμανοί…». «Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε».
Τάσος Καρ : Βεβαίως τα ΑΤΜ στην Ελλάδα βγάζουν ευρώ επειδή είμαστε ΟΜΟΤΙΜΟ μέλος της ευρωπαϊκής ενώσεως και της ευρωζώνης. Επειδή όμως ένα μέρος των χρημάτων προέρχονται από δάνεια της Γερμανίας προς την χώρα μας, να είσαστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουμε όταν και όπως μπορούμε. Δεν είμαστε απατεώνες.
Θυμηθείτε όμως, όταν η Γερμανία μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατέφυγε σε διεθνή δανεισμό για την ανόρθωσή της. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.  Η Ελλάδα συνεισέφερε στο δάνειο αυτό και μάλιστα με ποσό που υπερέβαινε τις δυνατότητές της. Όμως εσείς, οι «φερέγγυοι» Γερμανοί δεν επιστρέψατε ποτέ τα δανεικά στην πτωχή Ελλάδα, όπως δεν καταβάλλατε και τις επιδικασθείσες πολεμικές αποζημιώσεις. Αλλά είπα προηγουμένως, μην ανησυχείτε θα σας επιστρέψουμε τα δανεικά, διότι δεν είμαστε απατεώνες ή αν προτιμάτε δεν είμαστε Γερμανοί.

Bild : «…στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί…»
Τάσος Καρ : Μπορείτε και εσείς, ελεύθερα, να μας βρίζετε .. δημοκράτες.
 
Bild : «από εμάς είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε»
Τάσος Καρ : Ναί, εκλέξαμε, υπήρξαν και υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί καραγκιόζηδες. Ήταν οι συνομιλητές σας για τις κρατικές προμήθειες και τα πρόσφατα δάνεια. Ήταν οι συνεργάτες σας στις μίζες της SIEMENS και άλλων γερμανικών εταιρειών που κατ΄ αποκλειστικότητα προμήθευαν την Ελλάδα με στρατιωτικό εξοπλισμό, ιατρικά μηχανήματα και άλλα είδη. Εμείς φταίμε που εκλέξαμε καραγκιόζηδες. Εσείς όμως γιατί συνεργαστήκατε τόοοοσο στενά μαζί τους;;;; Ας προσέχατε λοιπόν.
Υστερόγραφο :  το Σάββατο, 8 Μαρτίου 1941, μέσω μιας ελληνικής
...