Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος διαπιστώνει ότι οι αναρτήσεις που ''θίγουν'' τον πρώην σύμβουλο της Siemens και νυν του Μνημονιακού Πρωθυπουργού, εξαφανίζονται από το site που τον στηρίζει;

Εξαφανίστηκε η πιο κάτω ανάρτηση, όταν ο τότε σύμβουλος της siemens κ.Καράκωστας ήταν ''ύποπτος'', ενώ τώρα που έγινε σύμβουλος του αρχηγού, μετατράπηκε σε ''άγιο'' και δεν πρέπει να υπάρχουν αμφισβητήσεις προς το πρόσωπό του.... Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι του Πάνου Καμμένου φυλάνε τα νώτα τους και φρόντισαν να κρατήσουν την ανάρτηση πριν κατέβει από το  σαμαρικό antinews.gr. Και είναι η παρακάτω όπως την βρήκαμε από το fb του Πάνου Καμμένου:



Σιγά μην «δούλευαν» τον ΟΤΕ σαν καρτέλ η Intracom και η Siemens!




Καρτέλ η Intracom με τη Siemens; Ποτέ. Καθορισμός τιμών και κοινής στάσης απέναντι στον ΟΤΕ; Μα τι λέτε, ήμαστε ανταγωνιστές. Χρηματισμοί; Απαπα. Δεν ξέρω αν τα έκανε η Siemens, αλλά εμείς δεν είμαστε σαν όλους τους άλλους.
Σε αυτά, εν ολίγοις, συμπυκνώνεται η κατάθεση Κόκκαλη στην Εξεταστική. Σήμερα το Antinews αποκαλύπτει ότι στα χέρια πρωτοκλασάτου στελέχους της Siemens Hellas, αρμόδιου σε όλη τη δεκαετία του 1990 για τον ΟΤΕ, και σήμερα κατηγορουμένου, κ.Η.Γεωργίου, είχαν βρεθεί νομικές γνωμοδοτήσεις για τις διαφορές που είχε Intracom και Siemens με τον ΟΤΕ και για έργα που είχαν σχέση με τον Οργανισμό. Από το χειρόγραφο σημείωμά του πάνω στη γνωμοδότηση (1996), που ναι μεν είναι για την Intracom, αλά όλως περιέργως (!) βρέθηκε και στη Siemens, φαίνεται ότι ο κ.Γεωργίου «ευθυγραμμίζεται» με τη στάση που θα κρατήσει η Intracom.
Ακόμα πιο αποκαλυπτικό είναι το σημείωμα του κ.Γεωργίου σε μια άλλη επιστολή που έστειλε (1993) ο νομικός εκπρόσωπος της Intracom, κ.Τρύφων Κουταλίδης, στην ηγεσία του ΟΤΕ σχετικά με «δουλειά» στον Οργανισμό. Και αυτή η επιστολή, όλως παραδόξως έπεσε στα χέρια της Siemens. Έγραφε λοιπόν, ο κ.Γεωργίου, απευθυνόμενος προς τον έτερον κατηγορούμενο σήμερα για το σκάνδαλο Siemens, Καραβέλα, σχετικά με την άποψη Intracom: «Νομίζω ότι είναι καλή ενέργεια. Εμείς τι υποβοηθητικό μπορούμε να πράξουμε. Σκέφτομαι να ρωτήσω τον κ.Καράκωστα (σ.σ. ήταν νομικός σύμβουλος της Siemens, και όχι το «βαποράκι» που εμπλέκεται στη διακίνηση χρημάτων των «μαύρων ταμείων» της εταιρείας). Τι λέτε;»
Όσον αφορά την γνωμοδότηση στην Intracom το 1996, ο κ.Γεωργίου σημειώνει, απευθυνόμενος και πάλι στον κ.Καραβέλα: «Οι απόψεις της άλλης πλευράς ως προς την προδικαστική απόφαση των αναδρομικών. Νομίζω ότι λίγο-πολύ συμπίπτουν με τις απόψεις Καράκωστα. Βλέπω όμως, να εκλεγούν 2 μάρτυρες, πράγμα που δεν είχα αντιληφθεί» (;!).
Είναι πασιφανές ότι ουδεμία συνεννόηση ανάμεσα στις δύο
.....

Διαταγή της Τρόικας: Μαζί με τη ΔΕΗ θα έρθει και το χαράτσι, χωρίς καμία διευκόλυνση!!! Τι έγινε Αντωνάκη εκείνη η περίφημη ''επαναδιαπραγμάτευση'' που είχες κάνει σημαία προεκλογικά?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!!


Η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματική την είσπραξη αυτού του χαρατσιού μέσω του λογαριασμού ρεύματος δεν οφείλει να γίνει σεβαστή από το κράτος? Ποιά είναι αυτή η Τρόικα και η κάθε Τρόικα που μπορεί να ακυρώνει ένα ανεξάρτητο νομικό όργανο του κράτους και τις αποφάσεις του? Πού είναι αυτά που έλεγε ο  Αντωνάκης πριν τις εκλογές?Πόση προδοσία και ψευτιά  να αντέξει πια αυτός ο τόπος?


- Την τρόικα την φόβισε το γεγονός ότι 500.000 πολίτες δεν έχουν πληρώσει ακόμα το χαράτσι

- Μέχρι και πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση μιλούσε για πληρωμή του χαρατσίου σε πέντε δόσεις
- Η υστέρηση εσόδων από τους φόρους ήταν εξίσου ένας σημαντικός λόγος για αυτή την απόφαση
- Θεωρείται σίγουρο πως θα πολλαπλαστιαστούν τα νοικοκυριά που δεν θα το πληρώσουν

Ενδεικτικό των άγριων διαθέσεων της τρόικας είναι η απόφαση να εισπραχθεί το τέλος ακινήτων μαζί με το λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, παρά το γεγονός ότι στις προεκλογικές δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν η αποδέσμευση του τέλους ακινήτων από το λογαριαμό της ΔΕΗ.

Μάλιστα, όλες αυτές τις ημέρες υπήρχαν διαρροές ότι το τέλος ακινήτων δεν θα εισπραχθεί μαζί με τον λογαριασμό ρεύματος και θα υπάρξουν έως και πέντε δόσεις, προκειμένου να
...

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ. Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.


Η λίστα με τα εμφιαλωμένα νερά με εξασθενές χρώμιο

Οι Οικολόγοι Πράσινοι δημοσιοποίησαν τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, βάση μετρήσεων, ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως επικίνδυνου για την υγεία και τοξικού εξασθενούς χρωμίου.
"Όταν η πολιτεία δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που τις αναλογούν, εμείς οφείλουμε να μην διατηρούμε μυστικά τα αποτελέσματα των δικών μας, έστω μη εξαντλητικών, ερευνών», επεσήμαναν χαρακτηριστικά. Οι Οικολόγοι Πράσινοι ελπίζουν ότι μετά τη δημοσιοποίηση των σοβαρών αυτών αποτελεσμάτων το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε
.....

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ- Κατηγορούμενος (μεταξύ όλων των άλλων θεμάτων που έγιναν γνωστά) και για ξυλοδαρμό ο Θάνος Τζήμερος!



Κατηγορούμενος για ξυλοδαρμό ο Θάνος Τζήμερος!
Μια περίεργη υπόθεση που καίει τον επικεφαλής του κόμματος Δημιουργία Ξανά, Θάνο Τζήμερο…
βλέπει το φως της δημοσιότητας και αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.
Ο Θάνος Τζήμερος, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος»,κατηγορείται για ξυλοδαρμό!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ο Θάνος Τζήμερος είναι κατηγορούμενος για τις εξής πράξεις:
1.Aπλή σωματική βλάβη
2.Εξύβριση έργω
Μηνυτής είναι ο Νικόλαος Δεληγεώργης, 84 ετών, πρόεδρος του γνωστού «Ιδρύματος Δεληγιώργη» στον Βόλο.
O Νικόλαος Δεληγεώργης είναι γνωστός για τις κοινωφελείς δωρεές του ιδρύματος στο οποίο είναι πρόεδρος, σε πανεπιστήμια αλλά και στην εκκλησία.
Η μήνυση υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου από τον ίδιο στις 18 Οκτωβρίου του 2009 και έπειτα από περίπου τρία χρόνια έχει οριστεί η πρώτη δικάσιμος.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Θάνος Τζήμερος, στις 18 Οκτωβρίου του 2009, στον Βόλο, στην οδό Κουμουνδούρου 2, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο παθών Νικόλαος Δεληγεώργης, και ώρα 15:00, τέλεσε τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:
-Mε πρόθεση προξένησε σε άλλον απλή σωματική βλάβη, δηλαδή
...

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Σοκ στην παρεούλα του κλεφτΑΚΗ αλλά και στο ΠΑΣΟΚ. Ο κλεφτΑΚΗΣ καλεί: Σημίτη, Λαλιώτη, Βάσω, Πάγκαλο ως μάρτυρες για τα υποβρύχια





 Όλοι είχαν υπογράψει την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την προμήθεια των υποβρυχίων

- Ήταν συλλογική η απόφαση, τονίζεται στην ανακοίνωση των δικηγόρων του
- Καλούνται ως μάρτυρες και αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας την περίοδο 1998-1999

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος περνά στην αντεπίθεση μέσα από την φυλακή και καλεί ως μάρτυρες τόσο τον πρώην πρωθυπουργό, όσο και άλλους υπουργούς μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-1999.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων του κατατέθηκε επείγουσα αίτηση στον αρμόδιο ανακριτή και ζητούν την εξέταση ως μαρτύρων των μελών του ΚΥΣΕΑ της περιόδου εκείνης.

Τα μέλη του ΚΥΣΕΑ τότε ήταν:

Κώστας Σημίτης – πρωθυπουργός
Αλέκος Παπαδόπουλος – υπουργός Εσωτερικών
Θεόδωρος Πάγκαλος – υπουργός Εξωτερικών
Γιάννος Παπαντωνίου – υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Βασω Παπανδρέου – υπουργός Ανάπτυξης
Κώστας Λαλιώτης – υπουργός Περιβάλλοντος
Γιώργος Ρωμαιος - υπουργός Δημόσιας Τάξης
Γιώργος Παπανδρέου - αναπληρωτης υπουργος Εξωτερικών (έλειπε από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση)
Πτέραρχος Αθανασιος Τζογάννης - αρχηγος ΓΕΕΘΑ

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:
1.Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι του πρ. Υπουργού κ. Α.-.Α. Τσοχατζόπουλου (προσωρινά κρατούμενου από 11.4.2012) κ.κ. Λεωνίδας Κοτσαλής, Ιωάννης Παγορόπουλος, Ιωάννης Νικόλαου, Γρηγόριος Τσόλιας κατέθεσαν σήμερα 12.7.2012 επείγουσα αίτηση στον αρμόδιο ανακριτή του ν. 4022 και ζητούν την εξέταση ως μαρτύρων των μελών του ΚΥ.Σ.Ε.Α. της περιόδου 1998-1999, καθώς και αξιωματούχων εκείνης της περιόδου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

2. Η εξέταση των εν λόγω προσώπων κρίνεται στην παρούσα φάση της εν εξελίξει ευρισκομένης τακτικής ανακρίσεως εντελώς απαραίτητη. Και τούτο γιατί έτσι η διερεύνηση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου ουσιαστικοποιείται πλήρως, αφού τα
...

Τι κάνετε στα παιδιά μας ρε πολυπολιτισμικοί παγκοσμιοποιημένοι προδότες; Πάρτε μια γεύση από τα σχολικά βιβλία....


Θα θέλαμε σαν γονείς παιδιών του δημοτικού να εκφράσουμε την αγωνία μας για την συστηματική προπαγάνδα ανθελληνισμού, αφελληνισμού και άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται με σκοπό το βιασμό του νου των παιδιών μας και τη μετατροπή τους σε νέους γενίτσαρους. Σας δίνουμε παρακάτω μια εικόνα μικρού μόνο τμή­ματος της κατάστασης που επικρατεί.

Αρχίζοντας με τη Γλώσσα της Ε' τάξης (σελ. 23) βλέπουμε τον άγιο Ιωσήφ χωρίς φωτοστέφανο να αγκα­λιάζει την Παναγία, χωρίς φωτοστέ­φανο και αυτή. Επίσης βλέπουμε τον Χριστό σαν ένα απλό μωρό χωρίς φωτοστέφανο. Όλο το βιβλίο έχει δυο φωτογραφίες για τα Χριστούγεννα. Συ­νεχίζοντας βλέπουμε ότι όλο το κεφά­λαιο για τα Χριστούγεννα αναφέρεται στη μάγισσα Φρικαντέλα (σελ. 26). Βά­ζουν ένα παιδί μετανάστη (σελ. 24) να θέτει σε αμφιβολία για το αν υπάρχουν άγγελοι, και αυτοί μόνο για τους χορτάτους. Ακόμη (σελ. 29) βλέπουμε τα Θε­οφάνεια να είναι ένας απλός αγώνας κολύμβησης. Βάζουν τα παιδιά να φαντάζονται ότι είναι δέντρα (σελ. 31) όχι πάντως νοήμονα όντα. Πλήση εγκε­φάλου επίσης γίνεται (σελ. 11 καί 12) ειδικά για τούς εξωγήινους. 

Στο Ανθολόγιο της Γλώσσας Ε' (σελ. 154) ο Τα Κι Κο ο Κινέζος αναρωτιέται: « .. Τα μάτια του γιατρού ήταν γλυκά και τάα μάτια του Χρίστου ήταν γλυκά». Τι ωραία βλασφημία! Παρουσιάζουν επίσης το βάψιμο των αυγών σαν παλιό ειδωλολατρικό έθιμο που πήραμε και ότι ό Χριστός απλώς σήκωσε την πλάκα και βγήκε (σελ. 174, 175, 177).

Ο 'Άι-Βασίλης κάνει μπουγάδα με τα σώβρακά του (Δ' τάξη Γλώσσα σελ. 52). Τα παιδιά μαθαίνουν να γράφουν Χαίκου (Γ' τάξη, Γλώσσα σελ. 68) που είναι επηρεασμένα από το Βουδισμό Ζεν, αλλά όχι Όμηρο κ.τλ. Ελληνικά.

Διαβάζουμε (Γλώσσα, Β' δημοτικού σελ. 79) για το ημερολόγιο της Εβραιοπούλας Ροζίνας, για το 1940 αλλά όχι κάποιου Έλληνα ήρωα π.χ. Κώστα Περρίκου.

Από τη Γλώσσα Α' Δημοτικου μαθαί­νουν τα παιδιά: πως να μπαίνουν σε ξένα σπίτια νά κρυφακούν, να κρυφοκοιτάζουν τη νύκτα (σελ. 32, 34, 36, 38) όλα εικονογραφημένα.

Στη Μελέτη Περιβάλλοντος Δ' τάξης (σελ. 17,18) νιώθουμε περήφανοι που μιλάμε τά Τουρκικά. Το Τουρκάκι Εκρέμ δοξάζει τον Αλλάχ με ανύπαρκτο Χριστό.

Στα Μαθηματικά Γ' τάξης (σελ. 85) υπάρχουν μάγισσες, σεΐχιδες και
....

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος η ρίψη δακρυγόνων (video)



Η ρίψη δακρυγόνων εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών και ιδιαίτερα εναντίον μεμονωμένων προσώπων συνιστά παραβίαση του άρθρου 3 της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το οποίο απαγορεύεται η πάσης φύσεως κακομεταχείριση Police should not have used tear gas against a peaceful demonstrator
Σύμφωνα με απόφαση του ΕΔΑΔ συνιστά παραβίαση ανθρωπίνου δικαιώματος η ρίψη δακρυγόνων εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση, αν και τα δακρυγόνα δεν συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο της Διεθνούς Σύμβασης του 1993, για τα χημικά όπλα, των οποίων απαγορεύθηκε η παραγωγή, αποθήκευση και χρήση τους, εντούτοις η Επιτροπή κατά των Βασανιστηρίων του Συμβουλίου της Ευρώπης, έχει τονίσει ότι η χρήση δακρυγόνων σε κλειστούς χώρους αποτελεί μια δυνητικά επικίνδυνη ενέργεια.
Η ρίψη δακρυγόνων εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών και ιδιαίτερα εναντίον μεμονωμένων προσώπων συνιστά παραβίαση του άρθρου 3 της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το οποίο απαγορεύεται η πάσης φύσεως κακομεταχείριση, αποφάσισε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκδικάζοντας την προσφυγή του
....

Σαμαράς: Όταν λέω ΟΧΙ στο Μνημόνιο, λέω ΟΧΙ!! Έχω λόγο και τον τιμώ!!! (Έτσι για να θυμόμαστε ποιους επιλέξαμε να μας κυβερνάνε....)





Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

H Βίκυ (Κούλα) Σταμάτη, με την συνέντευξη που έδωσε στα ΜΜΕ, ακύρωσε το αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης προκειμένου να αποφυλακιστεί με διαταραχές ...Κοινώς, η βλαχάρα την πάτησε άσχημα.



Πήγαν οι δικηγόροι να την βγάλουν ψυχοπαθή για να αποφυλακιστεί αλλά την πάτησαν γιατί η συνέντευξη που έδωσε η ''κυρία'' στα ΜΜΕ κάθε άλλο παρά ψυχοπάθεια δείχνει...

Γεμάτη από «δύσκαμπτα και ναρκισσιστικά στοιχεία» είναι η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με την ψυχιατρική γνωμάτευση του επίκουρου καθηγητή της ψυχιατροδικαστικής Α. Δουζένη. Στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με την «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή» από την οποία πάσχει αλλά και τον εγκλεισμό της στη φυλακή αυξάνουν τον κίνδυνο των «ήδη υπαρκτών αυτοκαταστροφικών τάσεων».
Όπως αναφέρει στη γνωμάτευσή του ο κ. Δουζένης η οποία...


 προσκομίστηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές από την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως «όχημα» για την αποφυλάκιση της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου η κατηγορουμένη πάσχει από «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή η οποία σε συνδυασμό με την προσωπικότητα της, η οποία έχει πολλά δύσκαμπτα και ναρκισσιστικά στοιχεία καθώς και οι ιδιαίτερα πιεστικές ψυχικά συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο των
....

Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια Ευρώ οι μίζες από το 1993. Ακόμα και σε “έγκριτους καθηγητές ποινικολόγους”. Όλη η λίστα Γεωργίου.



Έγκριτοι ποινικολόγοι, άτομα υπεράνω υποψίας, χρηματιστές και πολλοί ακόμα ήταν αυτοί που λάμβαναν μίζες από το 1993 με μαέστρο τον υπόδικο για δύο κακουργήματα κύριο Ηλία Γεωργίου. Την ίδια εποχή που ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού κύριος Ιωάννης Καρακώστας συνεργαζόταν με την εταιρεία.

Είναι λαϊκισμός να πούμε ότι όλα αυτά τα εκατομμύρια περνούσαν κάτω από την μύτη του κυρίου Καρακώστα, γιατί απλούστατα δεν είχε καμμία απολύτως αρμοδιότητα να ελέγχει τα κακουργήματα Γεωργίου – Καραβέλλα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όμως, ο συμπαθής Σίμος Κεδίκογλου, δεν είχε καμμία δουλειά να αναπαράγει αυτή την ανακοίνωση, που κάποιοι προφανώς εξαιρετικά αδαείς (;) του υπαγόρευσαν παγιδεύοντας τον. Δεν είναι δυνατόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να βγαίνει ως ανέλπιστος μάρτυρας υπεράσπισης της περιόδου του Γεωργίου που διώκεται για δύο κακουργήματα ή ακόμα χειρότερα, του κυρίου Καραβέλλα, του φυγόδικου κυρίου Καραβέλλα του οποίου το κατηγορητήριο είναι από τα βαρύτερα που έχουν συνταχθεί στην ιστορία της Ελληνικής δικαιοσύνης.

Διότι αυτή η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να απαιτήσει την τιμωρία του κυρίου Γεωργίου και να εντοπίσει τον κύριο Καραβέλλα ώστε να τον οδηγήσει στην δικαιοσύνη. Πως ακριβώς θα το κάνει αυτό όταν κάποιοι οδηγούν σε τέτοιο ολίσθημα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ώστε να αθωώνει την περίοδο προ Χριστοφοράκου; Ποιά τα κίνητρα τους;

Να τους υπενθυμίσουμε σε περίπτωση που δεν θυμούνται:
Των ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ από την Ελευθεροτυπία.

Λογαριασμός delivery ήταν τελικά ο 0230/480.028 στην ελβετική UBS της Ζυρίχης που τροφοδοτούνταν με εκατομμύρια ευρώ από τα μαύρα ταμεία της Siemens.
Από τον λογαριασμό αυτό που διατηρούνταν από το 1993 μέχρι και το 2003 στο όνομα της Αντωνίας Μάρκου αλλά τον διαφέντευε ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens, Ηλίας Γεωργίου, πέρασαν περισσότερα από
...
 

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Καταγγελία βόμβα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες: Ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens!!!!!


Άγριος πολιτικός πόλεμος μετά την καταγγελία Μαρκόπουλου ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι και νομικός της Siemens


- O κ. Μαρκόπουλος αποκάλυψε ότι αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κ. Καράκωστα

- Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι ήταν αλλά ότι αποχώρησε με την έλευση του Μ. Χριστοφοράκου
- Κατηγόρησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για απίστευτη αθλιότητα και συκοφαντία
- Τη θέση του νομικού συμβούλου του Α. Σαμαρά την ανέλαβε μόλις χτες

Άγριος πολιτικός πόλεμος ξέσπασε αυτή τη φορά όχι με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την κυβέρνηση και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κάτι που δείχνει ότι πέρα από τον καύσωνα των ημερών, το πολιτικό θερμόμετρο όλο το καλοκαίρι θα χτυπάει κόκκινο.

Αιτία αυτή τη φορά της σφοδρότατης αντιπαράθεσης είναι το γεγονός πως ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Κώστας Μαρκόπουλος σε δήλωσή του κατήγγειλε ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά είναι και νομικός σύμβουλος της εταιρείας Siemens, γνωστής από το τεράστιο σκάνδαλο των μιζών.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο αναδεικνύεται «μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» και παρέπεμψε στον ιστότοπο του κ.Καρακώστα όπου «φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens.

Ο κ.Καρακώστας ήταν νομικός σύμβουλος στη Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου» είπε ο κ.Μαρκόπουλος.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν τη σφοδρότατη αντίδραση του
...

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδείχθηκε οτι τα κόμματα της συγκυβέρνησης έλεγαν ψέμματα για το χαράτσι της ΔΕΗ



20120710-184828.jpg“Oι σημερινές εξαγγελίες για την “τακτοποίηση” του τρόπου καταβολής του χαρατσιού για τα ακίνητα, παρ’ ότι επισημοποιούν την αποσύνδεσή του από την παροχή ρεύματος, έρχονται ταυτόχρονα να επιβεβαιώσουν αυτά που όλος ο κόσμος πια ξέρει: Ό,τι έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, πριν από τις εκλογές, ήταν ψέματα. Αποκλειστικό στόχο είχαν να υφαρπάξουν την ψήφο των ελλήνων πολιτών.
Καμία κουβέντα για την κατάργηση του άδικου και αντισυνταγματικού χαρατσιού, λοιπόν, σε αντίθεση με τις προεκλογικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, αλλά και την παλλαϊκή απαίτηση που εκφράστηκε μέσα από το πρωτοφανές κίνημα αντίθεσης, το οποίο και επέβαλε τελικά την αποσύνδεση από το ρεύμα.
Αυτό το κίνημα αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης των πολιτών είναι που θα επιβάλει και την οριστική ακύρωσή του και την προστασία όσων δεν μπορούν και αρνούνται να το πληρώσουν”.

Πόσα θα πληρώσω στην εφορία εφέτος;

Στο εκκαθαριστικό του 2012, θα αποτυπωθούν δύο φόροι. Ο φόρος εισοδήματος και η εισφορά αλληλεγγύης. Για να μάθετε λοιπόν από τώρα πόσα θα πληρώσετε, χρειάζεστε δύο πράγματα: το χαρτί που σας έχει δώσει ο εργοδότης και τους πίνακες που δημοσιεύει το fpress.gr στο αφιέρωμα που ακολουθεί. 
Θα προσεγγίσετε με αρκετή ακρίβεια το ποσό που θα κληθείτε να πληρώσετε κάνοντας τα ακόλουθα βήματα:
  1. Από το εκκαθαριστικό που σας έχει δώσει ο εργοδότης, θα βρείτε το δηλωθέν εισόδημα. Θα λάβετε υπόψη το καθαρό εισόδημα και όχι αυτό που περιλαμβάνει και τις ασφαλιστικές εισφορές.
  2. Με βάση το εισόδημα, θα ανατρέξετε στον πίνακα για να βρείτε το συνολικό ποσό του φόρου που αναλογεί
  3. Από το εκκαθαριστικό του εργοδότη, θα βρείτε πόσος φόρος έχει παρακρατηθεί. Το ποσό αυτό θα πρέπει να το αφαιρέσετε από το ποσό του φόρου που έχετε βρει -μέσω του πίνακα- στον πίνακα 2. Να ξέρετε ότι το ποσό που έχει παρακρατηθεί, αποκλείεται να είναι όσο και το ποσό του φόρου που βγάζει η κλίμακα. Αυτό οφείλεται στο ότι έχει γίνει μείωση του αφολογήτου της κλίμακας μέσα στο 2011.
Μετά την εξεύρεση του ποσού, το μόνο που μπορεί να περιορίσει τη φορολογική σας επιβάρυνση, είναι το να έχετε πραγματοποιήσει κάποιες δαπάνες οι οποίες μειώνουν το
.....

Ο "Διατροφικός Κώδικάς" τους και τι πραγματικά καταναλώνουμε



  • Η τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής του Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius) στη Ρώμη έθεσε νέα όρια για τα πρόσθετα στα τρόφιμα και όρισε πρότυπα για τη βελτίωση της ασφάλειας αρκετών ειδών τροφίμων.
  • Ωστόσο, ο Βρετανός αρθρογράφος της Pravda, Timothy Bancroft-Hinchey, διερωτάται:
  • Μισό αιώνα, σχεδόν, μετά την δημιουργία της επιτροπής αυτής, γιατί εξακολουθεί να είναι απαραίτητη;
  • Είναι στην πραγματικότητα ασφαλή αυτά που καταναλώνουμε και είναι διεξοδικός ο κατάλογος των συστατικών που αναγράφεται στις ετικέτες των τροφίμων;
Του Timothy Bancroft-Hinchey*
Εφημερίδα Pravda
9 Ιουλίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Το γεγονός ότι η Επιτροπή του Διατροφικού Κώδικα εξακολουθεί να συνεδριάζει 49 χρόνιαμετά τη σύστασή της, εξακολουθεί να ορίζει πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων και να θέτει όρια για την ποσότητα των τοξινών που επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται, δεν μπορεί παρά να μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, όσες προσπάθειες και αν καταβάλλουν οι επιστήμονες, εμείς οι καταναλωτέςδηλητηριαζόμαστε αργά, με δόσεις, εντός των
....

Η πόρτα εξόδου της κυβέρνησης άνοιξε νωρίς! Νο 1: Νικολόπουλος. ΟΛΕ!





Η κυβέρνηση εξαρχής δεν οικοδομήθηκε σε γερά θεμέλια. Τη μια ο αρχικός τσάρος της οικονομίας κος Ράπανος παραιτήθηκε πριν καλά αναλάβει. Την άλλη ο πρωθυπουργός οδηγείται με αποκόλληση στο νοσοκομείο.
του Στρατή Μαζίδη


Έπειτα στελέχη της ΔΗΜΑΡ εξέφρασαν τις διαφωνίες τους και άλλοι αποχώρησαν από τα όργανα του κόμματος. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο στο διάστημα και τώρα ο υφυπουργός εργασίας Νίκος Νικολόπουλος άνοιξε πρώτος την έξοδο κινδύνου της κυβέρνησης υποβάλλοντας την παραίτησή του.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
 ”Αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Ξεκαθαρίζω, ότι μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η
....

"ΑΛΜΠΑΝΙ" ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΑ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ. ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ



albanos-lefkada
Το δεύτερο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού απο Αλβανούς σε πατέρα και στο παιδί του έρχεται να αναστατώσει την πόλη της Λευκάδας το Νυδρί.
Πριν απο ένα μήνα Αλβανός χτύπησε χτύπησε άγρια κάτοικο ο οποίος προσπάθησε να τον ξεχωρίσει απο καβγά που γινότανε έξω απο το μαγαζί του με αποτέλεσμα να βρεθεί με χτυπήματα στο κεφάλι.Στη φωτογραφία βλέπετε τα αποτελέσματα του ξυλοδαρμού.
leukada-1

Το δεύτερο περιστατικό έγινε πρίν λίγες μέρες πάλι στο Νυδρί.
16χρονος ο οποίος ήταν με την παρέα του δέχτηκε επίθεση απο 16χρονο Αλβανό ο οποίος ήταν οπλισμένος με σιδερογροθιά.Τα χτυπήματα ήταν ολα στο
...

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Έχουν καταλυθεί τα πάντα….Από πού και ως πού οι Τροϊκανοί να ελέγχουν το Συμβούλιο της Επικρατείας????????



Κλιμάκιο της τρόικας επισκέφθηκε σήμερα το ΣτΕ…
Δείτε ρεπορτάζ στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου.
Το κλιμάκιο της Τρόικας υποδέχτηκε ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του δικαστηρίουκαι πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος Κωνσταντίνος Μενουδάκος. Κατά την συνάντηση ήταν παρόντες και αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Το ενδιαφέρον των μελών του κλιμακίου της Τρόικάς επικεντρώθηκε στις εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν τους διαγωνισμούς των μεγάλων δημοσίων έργων. Συγκεκριμένα, εστίασαν στο χρόνο και τον αριθμό
...

Ο Βιετναμέζος (υποτιθέμενος Γερμανός) με τα 10 κιλά κόμπλεξ δήλωσε:''Η υπομονή μου με την Ελλάδα εξαντλείται''





Ο Ρέσλερ, θεωρώντας πως θα ανυψώσει την παραπαίουσα δημοτικότητα του, βάζει ξανά στο στόχαστρο του την χώρα μας.
''Πάντα έλεγα πως δεν μπορεί να υπάρξει έκπτωση στις μεταρρυθμίσεις. Και αυτό δεν έχει αλλάξει.Στην περίπτωση της Ελλάδας, η καθυστέρηση εξαιτίας των εκλογών έχει ήδη συμβεί. Αλλά δεν είναι ζήτημα λίγων ακόμη εβδομάδων. Το θέμα είναι να αποδείξει ότι εφαρμόζει και προχωρά με τις αποκρατικοποιήσεις και τις διοικητικές μεταρρυθμίσεις''.

Μέσω της γνωστής πια για τα ανθελληνικά της παραληρήματα  Bild, o γερμανός αντικαγκελάριος ''ρίχνει'' την ανθελληνική κορώνα του :''Πρέπει ακόμη να πω ότι η υπομονή μου κοντεύει να εξαντληθεί''.

Σώωωωωπααα ρε σχιστομάτη......

Οι ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ παρουσιάζουν τη νέα τους ταινία '' Το χρήμα είναι χρόνος''


Μια ταινία για όλους αυτούς που ο Χρόνος τους δεν έγινε ποτέ Χρήμα.






Σενάριο: Iωάννα Γεροκωνσταντή
Σκηνοθεσία: Λάζαρος Ανδριώτης
Δ/νση φωτογραφίας - Mοντάζ: Νίκος Βουρλιώτης                                                                                                                


Facebook: cineincrisis

Π.Καμμένος:Είστε υπάλληλοι της Μέρκελ και κοροϊδέψατε πρεκλογικά τον ελληνικό λαό. Οδηγείτε τις περιουσίες των πολιτών στα χέρια των εισπρακτικών εταιρειών και τη δημόσια εθνική περιουσία στα χέρια των δανειστών



20120709-012610.jpgΚύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
δυστυχώς η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης περιορίστηκε στο να μιλήσουν οι περισσότεροι υπουργοί και να αποκλειστούν οι περισσότεροι νέοι βουλευτές. Απέφυγε η κυβέρνηση διά του προεδρείου να δοθεί ο λόγος, όπως είχαμε ζητήσει από το πρωί, από χθες, προκειμένου να συμπληρωθεί το τριήμερο της συζητήσεως, σε νέους βουλευτές, να ακουστεί η φωνή του ελληνικού λαού, να ακουστεί η φωνή της περιφέρειας. Και αυτό δεν έγινε κατά λάθος. Έγινε προκειμένου να συνεχίσει η συγκυβέρνηση να εμπαίζει τον ελληνικό λαό.

Παραβιάσατε τον Κανονισμό, λοιπόν. Έπρεπε επί τρεις ημέρες να ακούγονται οι Βουλευτές και να εξαντληθεί ο κατάλογος. Αυτό λέει η Δημοκρατία.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αποκαλύφθηκε σε αυτές τις λίγες ώρες που συζητούμε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ότι ουσιαστικά τα κόμματα της συγκυβέρνησης προεκλογικά είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό.
Εμπαίξατε τον ελληνικό λαό. Οι 18 προτάσεις του κ. Σαμαρά, το Ζάππειο, όλες αυτές οι ανακοινώσεις για τα ειδικά μισθολόγια ήταν ένα μεγάλο παραμύθι προκειμένου να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό μαζί με τη χρήση του φόβου και της απειλής, να ψηφίσει αυτά τα κόμματα που θα ολοκληρώσουν το έργο της παράδοσης του ελληνικού λαού, το έργο της

Α. Τσίπρας: «Είστε Μερκελιστές»



20120709-011902.jpg«Εσείς δεν είσαστε ευρωπαϊστές είστε Μερκελιστές» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και πρόσθεσε «Στηρίζετε την Μέρκελ που έλεγε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες».
Χαρακτήρισε «καθαρό αντίπαλο» τον υπουργό οικονομικών καθώς όπως είπε στήριζε και στηρίζει από την πρώτη στιγμή το μνημόνιο. Κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι φέρουν ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο δημόσιο. «Ποιος το έφτιαξε, ποιος το δημιούργησε ποιος διώγκοσε το δημόσιο και το έκανε πελατιακό κράτος» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.
Υποστήριξε ακόμα πως το μνημόνιο είναι ένα «πολιτικό έγκλημα» το οποίο
....

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Στουρνάρας: Και με ομόλογα του δημοσίου θα πληρώνονται οι αποκρατικοποιήσεις!



20120708-000109.jpgΤο σχέδιο ξεπουλήματος της περιουσίας του κράτους είναι μπροστά μας!
Τώρα ξεδιπλώνεται σιγά σιγά το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο τα “φιλέτα” του δημοσίου θα δοθούν ..τσάμπα!
Η δήλωση του Υπουργού Οικονομικων από το βήμα της Βουλής, οτι δηλαδή το ΤΑΙΠΕΔ θα δέχεται και ομόλογα του δημοσίου ως τίμημα, δείχνει το τι ακριβώς θέλουν να κάνουν.

Σκεφτείτε μόνο οτι τα ομόλογα στη δευτερογενή αγορά βρίσκονται σε εξευτελιστικές τιμές! Συνεπώς, όλα αυτά που λέμε και γράφουμε όλο αυτό τον καιρό  για το ξεπούλημα του κράτους, αν συνδυαστεί με αυτό που θέλουν να κάνουν, αποκαλύπτει το τελικό τους σχέδιο.
Βγάζουν την Ελλάδα στο σφυρί και περιμένουν να τους πούμε και “ευχαριστώ” που θα τα δώσουν για να “σωθεί” η χώρα!
ΠΗΓΗ