Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακοί αγώνες 2012.Τελετή έναρξης για κλάματα!!!! Τζέιμς Μπόντ, Μαίρη Πόπινς και μίστερ Μπιν, σ’ έναν πολυπολιτισμικό αχταρμά


Πώς βρώμισαν τον κόσμο στην βιομηχανική επανάσταση θέλησαν να μας δείξουν αρχικά οι Άγγλοι μετατρέποντας το πράσινο αγγλικό λιβάδι σε βιομηχανικό “ντουμάνι” μέσα σε ένα κάκιστα σκηνοθετημένο σκηνικό. Ακολούθησε ο Τζέιμς Μπόντ που πήδηξε με αλεξίπτωτο μαζί με την βασίλισσα της Αγγλίας! Μετά το μεγάλο καμάρι των Άγγλων το …Σύστημα Υγείας τους με δεκάδες άρρωστα παιδάκια που βλέπουν εφιάλτες με την Κρουέλα Ντε Βιλ κι έρχεται η …Μαίρη Πόπινς να τα σώσει!!!!! Ενώ δεν έλειψε το κρύο βρετανικό χιούμορ με τον Μίστερ Μπιν να κοροϊδεύει το κορυφαίο μουσικό δημιούργημα του μεγάλου Έλληνα Βαγγέλη Παπαθανασίου “Δρόμοι της Φωτιάς”…
Μάθαμε πάντως ότι Άγγλοι διαχρονικά ενδιαφέρονται μόνο για το πού θα βγουν το Σαββατόβραδο, ενώ δεν ξέρω αν το προσέξατε τις δεκαετίες του 70 και 80 αντάλλασσαν μηνύματα με κινητό κι άλλαζαν status στο facebook χορεύοντας πάνκ και ραπ…
Ξέχασαν φυσικά να προβάλλουν πώς κατακρεούργησαν τον Παρθενώνα!!!
Ένας απίστευτος αχταρμάς χωρίς κανένα
....
 

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του tweet της Κέλερ!!!!!



Από το πρωί γίνεται χαμός με το tweet της Γερμανίδας πρωταθλήτριας και σημαιοφόρου της γερμανικής αποστολής Νατάσα Κέλερ.
Η Κέλερ φέρεται να έγραψε ότι «το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ…, για να μην μας ζητήσουν δανεικά».
Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Είναι γεγονός όμως ότι πουθενά δεν υπήρχε το επίμαχο tweet έτσι οι περισσότεροι πίστεψαν (και εμείς μαζί, για αυτό και δεν αναφερθήκαμε στο θέμα) ότι πρόκειται για μια ακόμη μπαρούφα του διαδικτύου.
Πριν λίγο όμως ήρθε η ίδια η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ), με ανακοίνωσή της, να επιβεβαιώσει έμμεσα την ύπαρξη του
....

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται ΚΑΘΟΛΟΥ την κυβέρνηση – Κόλαφος νέα δημοσκόπηση



ΦΩΤΟ EUROKINISSI
  • Ένας μήνας και 10 μέρες έχουν περάσει από τις εκλογές και φαίνεται πως το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για το περίπου 83% των πολιτών να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση που ψήφισαν.
Ο δείκτης ικανοποίησης για το μέχρι τώρα έργο της κυβέρνησης συνεργασίας πιάνει... πάτο, αφού σε δημοσκόπηση της VPRC για την εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο» μόνο το 16,5% των ερωτηθέντων έχει θετική άποψη!

Ανάλογη και η άποψη των πολιτικών για τη συνέπεια της κυβέρνησης με τις προεκλογικές εξαγγελίες. Μόλις το 23% θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι συνεπής ενώ το 61% πιστεύει ακριβώς το αντίθετο!
Το 81% των πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθουν και νέα μέτρα, κυρίως περικοπές μισθών και συντάξεων.

Το 77% δηλώνει δυσαρεστημένο από την πολιτική της
\.......

Ρατσιστικά ανέκδοτα (Γιατί όλοι λέμε κάποιο κατά καιρούς και σε όποιον αρέσει!)

(Σε όποιον δεν αρέσει, ας πάει στους Κουβελοκουβέληδες να μας κλείσουν το ιστολόγιο.)


Συζήτηση ενός λευκού και ενός μαύρου:
Λευκός: Μαύρε, γιατί οι πατούσες σου είναι άσπρες;
Μαύρος: Γιατί;
Λευκός: Γιατί όταν σε βάφανε πατούσες κάτω... χα χα
(Μετά από λίγο)
Λευκός: Μαύρε, γιατί οι παλάμες σου είναι άσπρες;
Μαύρος: Γιατί;
Λευκός: Γιατί όταν σε βάφανε ακουμπούσες στον τοίχο... χα χα
(Μετά από λίγο)
Μαύρος: Λευκέ γιατί ο κώλος σου είναι μαύρος;
Λευκός: Γιατί;
Μαύρος: Γιατί όταν σε γαμούσα ήμουνα φρεσκοβαμμένος...
*****
Τι θα γίνει αν πέσει ένας μαύρος από την ταράτσα μίας πολυκατοικίας;
Μερέντα!
Αν πέσει ένας Ερυθρόδερμος;
Κέτσαπ!
Αν πέσει ένας Κινέζος;
Μουστάρδα!
Και τέλος αν πέσει ένας λευκός;
Θα σκοτωθεί ο καημένος!
*****
Ένας μαύρος πάει στον γιατρό, γιατί το κεφάλι του είχε ασπρίσει. Ο γιατρός τελικά του λέει να πιεί έναν κουβά σκατά. Τι να κάνει κι ο μαύρος -συνταγή γιατρού είναι- πίνει τον κουβά με τα σκατά. Την άλλη μέρα ξυπνάει και βλέπει ως εκ θαύματος να είναι πάλι μαύρο. Πάει λοιπόν να ευχαριστήσει τον γιατρό και πάνω στην συζήτησει τον ρωτάει:
- Τελικά γιατρέ τι είχα;
- Τίποτα το σοβαρό, απαντάει αυτός, απλά είχε κατέβει λίγο η στάθμη!
*****
Μέσα στην ζούγκλα ένας Αλβανός περιπλανιέται. Καθώς κόβει βόλτες, ψάχνοντας να βρει να φάει κάτι, περνάει από ένα ποτάμι και πετάγεται ένας κροκόδειλος και τον αρπάζει από τα πόδια. Αρχίζει λοιπόν και αυτός να φωνάζει:
- Μποήτεια, μποήτεια με τγώει ααααααααα!
Ο κροκόδειλος συνεχίζει να τον καταπίνει. Σε κάποια στιγμή, και ενώ ο κροκόδειλος τον έχει καταπιεί μέχρι τον λαιμό περνάει ένας κυνηγός από κοντα και ο Αλβανός του λέει:
- Μποήτεια κύγιε. Είμαι Αλμπανός κάντε κάτι...
Και του απαντάει ο τύπος:
- Αλβανός - Αλβανός, αλλά με slipping bag Lacoste!
*****
 
Γερμανία, χειμώνας, πολύ χιόνι κι ένα πούλμαν γεμάτο Εβραίους, που αποφάσισαν να επισκευτούν μετά από πολλά χρόνια να επισκευτούν τους τόπους όπου χιλιάδες συμπατριώτες τους, τον καιρό του πολέμου, έχασαν την ζωή τους σε κάποιο από τα στρατόπεδα συγκεντρώσεων.
Καθώς οδεύουν σ΄ένα από αυτά, το πούλμαν μένει από πετρέλαιο. Τι να κάνουν, τι να κάνουν -ερημιά και το χιόνι πολύ-, αποφασίζει ο οδηγός τους που ήταν ένας αγροίκος Γερμαναράς, να πάει
.......

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών. Ανακοίνωση για παραισθησιογόνα αρωματικά «ποτ πουρί»




 
26.07.12
Τον Ιανουάριο του 2012, το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δέχτηκε καταγγελία καταναλωτή ότι, από κατάστημα ψιλικών, πωλούνταν αρωματικά «ποτ πουρί», τα οποία αγόραζαν έφηβοι και τα κάπνιζαν, ως παραισθησιογόνες ουσίες.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. ενημέρωσε, αμέσως, τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, η οποία ζήτησε, από το Γενικό Χημείο του Κράτους να εξετάσει τέτοια προϊόντα. 
Το Γενικό Χημείο του Κράτους ανίχνευσε ουσίες αγωνιστές των υποδοχέων καναβινοειδών του εγκεφάλου CB1 και CB2. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή έστειλε την ανάλυση του Γ.Χ.Κ., στον Ε.Ο.Φ. – Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, ο οποίος, στις 10 Ιουλίου 2012, ανακοίνωσε την ανάκληση των προϊόντων Freedom Fly High, Freedom EU Edition 2G, Ultra, Cloud10 1G και Head Trip N10. 

Τα «ποτ πουρί» αυτά είναι παραγωγής Η.Π.Α. Είναι τεμάχια αποξηραμένου φυτικού ιστού, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ως γόμωση, σε τσιγάρα και να καπνιστούν. Διατίθενται, σε συσκευασίες λίγων γραμμαρίων, φέρουν, στη συσκευασία τους ένδειξη ότι δεν προορίζονται, για ανθρώπινη χρήση, πωλούνται, σε καταστήματα, με ψιλικά, ή είδη καπνού, σε
...

Διαμαρτυρηθείτε για το νερό σε επιστολή που θα σταλεί στον Σαμαρά.



Περισσότεροι από 11.000 πολίτες έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής επιστολή με την οποία ζητούν να μην ιδιωτικοποιηθούν τα δίκτυα ύδρευσης της χώρας με αιχμή την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ που βρίσκονται στη λίστα των αποκρατικοποιήσεων.
Η συλλογή υπογραφών δρομολογήθηκε από την Πρωτοβουλία για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα, μια κίνηση πολιτών που καλεί μέσω του Διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω της διεύθυνσης http://www.avaaz.org/en/ petition/ τους πολίτες να υπογράψουν επιστολή η οποία θα σταλεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τους επικεφαλής της τρόικας αλλά και την ελληνική Δικαιοσύνη.
Στόχος της Πρωτοβουλίας είναι η συλλογή 20.000 υπογραφών, αριθμός που  αναμένεται να ξεπεραστεί αφού ήδη 11.218 έχουν υπογράψει μέσα σε 26 ημέρες καθώς η ανάρτηση της διαδικτυακής διαμαρτυρίας έγινε την 1η Ιουλίου.
Όπως επισημαίνει η Πρωτοβουλία για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα, η εμπειρία από άλλες χώρες έχει καταδείξει ότι η ιδιωτικοποίηση του νερού έχει οδηγήσει σε εκτίναξη των τιμών και σε ορισμένες περιπτώσεις και σε κίνδυνο της δημόσιας υγείας.
Η επιστολή:
Αναλυτικά, στην επιστολή προς την ελληνική κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη αναφέρεται:
«Εμείς οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε την παρούσα επιστολή, είμαστε αντίθετοι στην πώληση σε ιδιώτες των εταιριών Ύδρευσης σε όλη την ελληνική Επικράτεια.
Θεωρούμε ότι μια τέτοια εξέλιξη είναι εις βάρος του
...
 

Υπόθεση Βούλας Παπαχρήστου: Τελικά τα μέλη της Άγιας Οικογένειας, είτε όμαιμοι είτε σώγαμπροι, το κουβαλάνε το μαύρο το χτικιό μέσα τους! Αρκεί να γίνεται πάντοτε το κακό!


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ


%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A7%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5.jpg

Όταν ένα μηδενιστικό μόρφωμα, όπως το κόμμα ΚΟΥΒΕΛΗ –ΡΕΠΟΥΣΗ, αποφασίσει ότι χρειάζεται πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης,
όταν η γνωστή οικογένεια, τα μέλη της οποίας υπήρξαν οι καλύτεροι πελάτες της SIEMENS, αποφασίσουν ότι έφθασε η ώρα για να πριονίσουν την καρέκλα του απεχθούς Καλαματιανού, που οι Έλληνες τόλμησαν να εκλέξουν πρωθυπουργό,όταν ο Καλαματιανός έχει δίπλα του φυγόμυαλους και τενεκέδες, οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν τι τρέχει γύρω τους,τότε,
τη νύφη την πληρώνει κάποια άτυχη πρωταθλήτρια που, δυστυχώς γι αυτήν, δεν
....

Αν η Βούλα Παπαχρήστου.….


Η Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαιτεί την άμεση ανάκληση της ποινής του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

«Στην Ελλάδα της Τρόικας και των μνημονίων, στην Ελλάδα των εξαθλιωμένων πολιτών, των λουκέτων, της φτώχειας και της απογοήτευσης, στην Ελλάδα της Ρεπούση και του «συνωστισμού», της επίθεσης στην παιδεία, την θρησκεία και τον πολιτισμό, μια νεαρή Ελληνίδα τιμωρείται σκληρά και χωρίς απολογία. Στερούν το όνειρο από μια αθλήτρια που έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη την πατρίδα της και την σημαία. Από ένα νέο κορίτσι που ζούσε και ανέπνεε για να εκπροσωπήσει τη χώρα της σε αυτή την Ολυμπιάδα.

Σε κάποιους που είναι έτοιμοι να δώσουν συγχωροχάρτια σε όλους όσοι έχουν παραβατική συμπεριφορά, η δημόσια συγνώμη της δεν ήταν αρκετή.
Από πότε μια ατυχής δήλωση ή ένα αστείο κακής ποιότητας, έστω, μπορεί να επισύρει την βαρύτερη των ποινών; Γιατί αυτή είναι η «εσχάτη των ποινών» για έναν αθλητή που ετοιμάζεται τέσσερα χρόνια για την Ολυμπιάδα. Από πότε ο κύριος Κουβέλης αναδεικνύεται σε δημόσιο κατήγορο και ζητάει την τιμωρία Έλληνα αθλητή; Ενώ η κοινωνία δολοφονείται, με τη συμμετοχή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στην συγκυβέρνηση των προθύμων, σε αυτό το γεγονός βρήκε ο κ. Κουβελης να κάνει επίδειξη «αριστεροφροσύνης» ;
Ως Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαιτούμε την άμεση ανάκληση της ποινής του αποκλεισμού της αθλήτριας μας. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο, σε μια νέα αθλήτρια να εκπληρώσει το όνειρο της και στην Ελλάδα την ευκαιρία για νέες στιγμές αθλητικών επιτυχιών και δόξας.»
Δεν απευθυνόμαστε στον κ.Κούβελο του «ενός εκατομμυρίου ευρώ» που τιμωρεί την αθλήτρια μας για το κουνούπι του Νείλου. Σε εσάς απευθυνόμαστε κύριε Ιωαννίδη.
Κύριε Ιωαννίδη θα αναλάβετε την ευθύνη;

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Κουβέλη..γιατί δεν έδειξες την ίδια ευαισθησία για τον «συνωστισμό» της Ρεπούση;..Τελικά ήξερε τι έλεγε ο Κουνταρδάς..

 

Μεγάλη απορία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ζήτησε απο την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ανάκληση απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βούλας Παπαχρήστου, λόγω ενός ατυχούς σχολίου της στο προσωπικό της twitter, για το οποίο βέβαια η ίδια ζήτησε συγγνώμη.

Αλήθεια ο κύριος Φώτης Κουβέλης γιατί δεν... ανακαλεί την βουλευτή του κόμματός του, Μαρία Ρεπούση, η οποία είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη και τον Ποντιακό Ελληνισμό σε ολόκληρη την υφήλιο για τα όσα είχε γράψει στο βιλίο της Στ' Δημοτικού και συνεχίζει να υποστηρίζει σχετικά με την καταστροφή της Σμύρνης, την οποία μετέφερε ώς «χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονταν στο λιμάνι της Σμύρνης»;

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που επιβεβαιώθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι στην Ελλάδα ισχύει το «δύο μέτρα και δύο σταθμά», αλλά και η πρακτική να τιμωρούνται οι αδύναμοι και να μένουν στο απυρόβλητο οι ισχυροί...
zoomblog.org

O ΣΥΡΙΖΑ για την Παπαχρήστου!! Οι Συριζαίοι το πάνε πιο μακριά και μιλάνε για ρατσιστικό μίσος. (Έτσι όπως το πάτε παλικάρια στις επόμενες εκλογές θα χαρίσετε αυτοδυναμία στη ΧΑ με την ανθελληνική σας συμπεριφορά..)

“Να πάρει θέση η αθλητική ηγεσία”, ζητά σε ανακοίνωσή του Παπαχρήστου ο Τάσος Κουράκης, συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου για το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα έγραψε η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου στο Twitter.
“Οι δηλώσεις ρατσιστικού μίσους της αθλήτριας Β. Παπαχρήστου της Εθνικής ομάδας στίβου, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, βάλλουν ευθέως εναντίον του αθλητικού ιδεώδους και της συναδέλφωσης των λαών”, τονίζει ο κ. Κουράκης και προσθέτει:
“Καλούμε τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΟΕ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού να πάρουν θέση εάν μπορεί η χώρα μας να εκπροσωπείται από αθλητές και αθλήτριες που διαδίδουν το ρατσισμό δίνοντας κάκιστα μαθήματα στη νέα γενιά και την αθλητική οικογένεια”.

Οι χορηγοί σας τα McDonald’s δεν είναι ρατσιστές;;; Αλλά από κει τα παίρνετε χοντρά… ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…

 

Περιμένουμε ανακοίνωση από την…ΔΗΜΑΡ για το θέμα.


antexoume

Απέκλεισαν Ελληνίδα αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί ...ενοχλήθηκαν από ''ρατσιστικό'' σχόλιό της....


Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου στο λογαριασμό της στο twitter, όπου έγραψε  «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!», έγινε αιτία για να ξεσπάσει σάλος και τελικά να της κοστίσει τη συμμετοχή της στους αγώνες.... 

Τώρα τους έπιασε η δήθεν ευαισθησία για τους μαύρους....Όταν στο πλαίσιο του χιούμορ, το σύνολο των κατοίκων της Δύσης, λέει τέτοιου τύπου ανέκδοτα για αλλόφυλους, όπως οι άσπροι για τους μαύρους, οι μαύροι για τους άσπρους, οι αραβικής καταγωγής για τους Εβραίους, οι Εβραίοι για τους άραβες κλπ και όταν πάνω απ΄όλα οι Ευρωπαίοι, με μπροστάρηδες τους Γερμαναράδες  ξεφτιλίζουν εδώ και δυο χρόνια  τον ελληνικό λαό μέσω γελοιογραφιών και ανεκδότων, περιγράφοντάς μας ως τους άχρηστους τεμπέληδες του πλανήτη, δεν είδαμε να ενοχληθεί το αυτί κανενός προδότη πολιτικού.

Όλοι αυτοί που σήμερα αναστατώθηκαν με την Παπαχρήστου, δεν έδειξαν ευαισθησία σε διαφημίσεις της WIND με τον Πίου το ''μαύρο πιστόλι'' που δείχνουν ότι η θέση των μεταναστών είναι να καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια μέχρι να βρουν την ευκαιρία που θα τους δώσουν κάποια λαμόγια να αναρριχηθούν με απατεωνιές και ψέμματα.  

Οι άλλες μορφές ρατσισμού δεν σας ενόχλησαν νεοταξίτικα σκουλήκια; Μόνο το ανέκδοτο της Παπαχρήστου σας έκανε τόση ζημιά ή μήπως η προοπτική να φέρει ένα ελληνικό μετάλλιο σας θορύβησε;


Και αυτός ο Ισίδωρος... Πολύ ευαίσθητος μας προέκυψε ρε παιδί μου...Αλήθεια, φαίνεται πως εκείνο το ΜΑΥΡΟ το καταΜΑΥΡΟ εκατομμύριο που -σύμφωνα με τα εκατοντάδες δημοσιεύματα- φυγάδευσε στο εξωτερικό, τον έκανε ιδιαίτερα ευαίσθητο προς τους μαύρους.... 


Όσο για τον Κουβέλη...Τι να πεις? Αυτός με το ίδιο κοιμισμένο ύφος που πάει και υπογράφει το ξεπούλημα της Ελλάδας, με το ίδιο ύφος μιλάει και για τον υποτιθέμενο ρατσισμό των Ελλήνων. Ας μαζέψει τη Ρεπούση που μιλάει για ''συνωστισμούς'' και μετά ας κάνει μαθήματα ανθρωπιάς στους υπόλοιπους.

agiovasilema

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΑΝ


Από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

megali-alvania


ΑΝΑΣΑΝΕ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε οικίες στην Ανατολική Φθιώτιδα
Εξιχνιάσθηκαν δύο ληστείες που διέπραξαν τα μέλη της τον περασμένο Απρίλιο στον Αχινό Φθιώτιδας
Συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, ενώ από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ακόμη ένας ομοεθνής συνεργός τους
Εξαρθρώθηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, εγκληματική ομάδα, που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε οικίες στην Ανατολική Φθιώτιδα.
Συνελήφθησαν, χθες (23-07-2012) το μεσημέρι στον Αχινό Φθιώτιδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 24 και 23 ετών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 29χρονος ομοεθνής συνεργός τους.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά
...

“ Η ζωή στην Αθήνα έχει μετατραπεί σε κόλαση για τους Έλληνες. Μας σπρώχνουν σε εμφύλιο”



Άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων που από επιλογή μένουν ή δουλεύουν στο κέντρο της Αθήνας μιλούν για τη δύσκολη καθημερινότητά τους.
ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Γοητευτικά σοκάκια στην Πλάκα, χώροι τέχνης στο Μοναστηράκι, γραφικά ταβερνάκια στο Θησείο, ρομαντικές βόλτες κάτω από το μεγαλείο της Ακρόπολης. Κάπου εκεί τελειώνει η γυαλιστερή καρτ-ποστάλ και αρχίζει η πραγματικότητα. Η σκληρή, η βρώμικη, η επικίνδυνη, αυτή που κυριαρχεί στην καθημερινότητα των ανθρώπων 
που τολμούν να περάσουν την Ομόνοια, να διαβούν την Αθηνάς, να περπατήσουν στο Μεταξουργείο, να ζήσουν στην πλατεία Θεάτρου, να λειτουργήσουν επιχειρήσεις στην πλατεία Κουμουνδούρου, να μεγαλώσουν παιδιά στον Κεραμεικό. Για όλους αυτούς η Αθήνα είναι μια πόλη αμαρτωλή, που διώχνει τους κατοίκους της και παραδίδεται στα χέρια του εγκλήματος, της παράνομης μετανάστευσης, της πορνείας και των ναρκωτικών. Μια πόλη γκέτο. 

Ανήλικη πορνεία και «πεζοδρόμιο» έγχρωμων γυναικών κάτω από τη «μύτη» των αστυνομικών. Διακίνηση ναρκωτικών και χρήστες- έφηβοι, ακόμη και παιδιά- κείτονται κατά δεκάδες στα πεζοδρόμια, άψυχα κορμιά με τα μέλη τους τρυπημένα και μελανιασμένα. Ενοπλες ληστείες, κλοπές αυτοκινήτων και κάθε είδους
...

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Παραιτείται από επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» ο Θάνος Τζήμερος!



Παραιτείται από επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» ο Θάνος Τζήμερος!Την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος «Δημιουργία Ξανά!», ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος προαναγγέλοντας, ταυτόχρονα, πανελλήνιο συνέδριο το οποίο θα αναδείξει τη νέα ηγεσία.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Focus Web TV, ο κ. Τζήμερος ανακοίνωσε πως τόσο εκείνος όσο και όλα τα μέλη στα όργανα του κόμματος θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους, ώστε τα μέλη να εκλέξουν νέα ηγεσία, στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012.
Ο ίδιος, αφού ξεκαθάρισε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία, τόνισε πως οι πολιτικές θέσεις του κόμματος θα ανακοινώνονται πλέον μόνο με δελτία Τύπου και όχι μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Τέλος, ο κ. Τζήμερος διευκρίνισε ότι το κόμμα εξακολουθεί να υφίσταται και μάλιστα, θα συμμετάσχει εκ νέου στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

(agiovasilema: Πόσα είπαμε ότι πήρε το κόμμα του επιδότηση  μετά τις εκλογές? 750.000 ευρωπουλάκια μήπως? ...)

Πανικόβλητος ο Σαμαράς αναβάλει την Πολιτική Επιτροπή…



Το κόμμα ξεφεύγει από τον έλεγχο του κ. Σαμαρά, έπειτα από τις επιλογές που έχει κάνει και από τα σκληρά αντικοινωνικά μέτρα που λαμβάνει και ως ένα γνήσιο αρχηγικό κόμμα η ΝΔ, αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Συγκεκριμένα, ήταν απόλυτα βέβαιο ότι η υποψηφιότητα που στήριζε η ηγεσία, για το αξίωμα του ΓΓ του κόμματος, δεν επρόκειτο να επικυρωθεί από το ανώτατο όργανο του κόμματος.  Τουναντίον κινδύνευε να υπερισχύσει η εσωκομματική αντιπολίτευση.
Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε, επικαλούμενος…. φόρτο εργασίας να αναβάλει την συνεδρίαση του οργάνου.
«Η σύγκληση του Οργάνου θα επαναπροσδιοριστεί». Με αυτά τα
....

Χρ. Ζώης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) για τη σημερινή απαράδεκτη ομιλία σαμαρά: "Απλά επιβεβαίωσε ότι επαναδιαπραγμάτευση ΔΕΝ υφίσταται"



ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ
ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
«Ο κ. Σαμαράς επιχείρησε να δώσει κουράγιο στους βουλευτές του. Τελικά όμως πρόσφερε μία ανιαρή επανάληψη του προεκλογικού εαυτού του.
Η ομιλία του ήταν μία έκθεση ιδεών, γεμάτη εξαγγελίες και ευχολόγια. Επί της ουσίας, απλά επιβεβαίωσε ότι επαναδιαπραγμάτευση ΔΕΝ υφίσταται και ότι η κυβέρνηση είναι δέσμια στις επιταγές της Τρόικα, χωρίς να είναι καν σε θέση να εγγυηθεί την παραμονή μας στο ευρώ.
Ελπίζουμε να συνειδητοποιήσει ο κ. Σαμαράς ότι οι εκλογές τελείωσαν και ότι τώρα πρέπει να κυβερνήσει».

Πόσο "κοστίζει" ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο;





Οι αθλητές από το Αζερμπαϊτζάν που θα κατακτήσουν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα λάβουν το υψηλότερο χρηματικό έπαθλο συγκριτικά με τους υπόλοιπους «χρυσούς» στο Λονδίνο. Η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας του Καυκάσου προσφέρει 640.000 ευρώ σε όποιον αθλητή ή αθλήτριά της καταφέρει ν' ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Στους ευνοημένους ανήκουν και οι αθλητές της Σιγκαπούρης, με έπαθλο 575.000 ευρώ σε αυτόν ή αυτήν που θα... υποχρεώσει τους Βρετανούς διοργανωτές να
....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!!!: Ξέχασαν τουρίστες σε σπήλαιο! (Τουλάχιστον ήταν κωλογερμανοί για χαρούμε;)



Απίστευτο και όμως αληθινό. Στο Πέραμα Ιωαννίνων ξέχασαν τουρίστες και τους κλείδωσαν σε σπήλαιο…
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα firmani.gr, οι ξεναγοί κλείδωσαν το σπήλαιο και έφυγαν, μην έχοντας αντιληφθεί ότι κάποιοι τουρίστες ήταν ακόμη μέσα.
Οι ξεναγοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν συγγενικά πρόσωπα των τουριστών ανησύχησαν και άρχισαν να αναζητούν τους ανθρώπους τους με έκδηλη ανησυχία για να διαπιστώσουν μετά από ώρα ότι είναι κλειδωμένοι μέσα στο σπήλαιο, ξεχασμένοι από τους ξεναγούς αλλά και το λοιπό προσωπικό που εργάζεται εκεί.
sport.gr

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οργανωμένες σπείρες αλλοδαπών πορτοφολάδων στον ΗΣΑΠ



ΠΡΟΣΟΧΗ: Οργανωμένες σπείρες πορτοφολάδων στον ΗΣΑΠ
Οργανωμένες σπείρες αλλοδαπών πορτοφολάδων δρουν ανεξέλεγκτα σε βάρος πολιτών στα βαγόνια και στους σταθμούς του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου.

Το τεράστιο πρόβλημα, που δυσφημεί την χώρα σε εκατοντάδες τουρίστες, αναδεικνύει με ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, που καλεί όλους τους πολίτες, που χρησιμοποιούν τον «ηλεκτρικό αλλά και τα άλλα ΜΜΜ να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.
«Οι ανυποψίαστοι επιβάτες, κυρίως υπερήλικες, γυναίκες αλλά και τουρίστες είναι τα μεγάλα θύματα αυτών των εγκληματικών ομάδων», υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι στο «ηλεκτρικό».
Και δίνουν ανάγλυφα την εικόνα του προβλήματος:
«Η μόνιμη εικόνα στους σταθμούς και στους συρμούς των ΗΣΑΠ είναι επιβάτες να κλαίνε, να διαμαρτύρονται και να οργίζονται, ενώ οι τουρίστες βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση, αφού μαζί με τα χρήματά τους, έχουν απολέσει και όλα τα σχετικά τους έγγραφα, ταυτότητες, διαβατήρια, αεροπορικά εισιτήρια, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.».
«Το συγκεκριμένο ζήτημα σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί μόνο από την Εταιρία και τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το συγκοινωνιακό έργο και όχι με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Χρειάζεται ουσιαστική
....
 

Ξιπασμός και γελοιότητα δίχως όρια!! Η Ελλάδα χάνεται και οι πολιτικοί (άνδρες και γυναίκες) ξημεροβραδιάζονται στα μπουζούκια...



......

Ορίστε πού πήγαιναν τα λεφτά μας!!! Έγγραφο ντοκουμέντο για το πώς ξόδευαν αλόγιστα τα χρήματα του ελληνικού λαού. (Σημ: Οι δυο εμπλεκόμενοι είναι ακόμα σε θέσεις κλειδιά!!!!



Οι δύο κύριοι, όλως τυχαίως παραμένουν ακόμα σε θέσεις κλειδιά. Θα λογοδοτήσουν ποτέ;
20120723-003305.jpg

πηγή

Ο πρώην αιματοβαμμένος ''πλανητάρχης'', μυρίζοντας τα κοιτάσματα του ελληνικού υπεδάφους, ήρθε για μπίζνες στην μπανανία.



Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: 

Ως εκπρόσωπος της Noble Energy επισκέφθηκε ο Μπιλ Κλίντον την Ελλάδα.
Μετά την επίσκεψη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Σωτήρης Στανωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Ο πόλεμος δολαρίου-ευρώ καθώς και το αμερικανικό ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκτούν νέα διάσταση με την επίσκεψη του
πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον και στη χώρα μας, μετά τη Μεγαλόνησο.
Ο λομπίστας της Noble Energy, εταιρεία με την οποία η Κύπρος ήδη συζητά το θέμα της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου, έγινε επισήμως δεκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό, με την ασαφή ιδιότητα του «επικεφαλής ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών». Παρόντα, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, τα οποία έσπευσαν να χαιρετηθούν με τον
.....

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ...ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΝΝΙΑΣ!



ZANIAS

Διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών μόλις για ενάμιση μήνα και πρόλαβε να βάλει την υπογραφή του σε φορολογικά μέτρα που αποτέλειωσαν τους ήδη εξαθλιωμένους πολίτες.
Ο Γιώργος Ζαννιάς, νέος πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, συναντήθηκε το πρωί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με τον προσφάτως παραιτηθέντα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, Απόστολο Ταμβακάκη, ο οποίος έφτασε στο ραντεβού μόνος και ντυμένος απλά με τζιν παντελόνι.
Ωστόσο, αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η εμφάνιση του κ. Ζαννιά, ο οποίος έφτασε γραβατωμένος και συνοδευόμενος από σωματοφύλακα!
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Makeleio.gr, ο κ. Ζαννιάς δεν διαθέτει έναν, αλλά τρεις σωματοφύλακες τους οποίους χρησιμοποιεί με οκτάωρες βάρδιες!
Δείτε κάτι μούτρα που πληρώνουμε για να τα φυλάνε, όταν οι απροστάτευτοι Έλληνες καταληστεύονται και σφάζονται καθημερινά! Και δεν ντρέπεται κανείς.

από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΡΩΣΙΔΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 89ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.


]

maxairi

Μια 48χρονη ρωσίδα φέρεται από την αστυνομία ως βασική  ύποπτη για την άγρια δολοφονία 89χρονου, μέσα στο διαμέρισμά του , στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός τα μεσάνυχτα από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ υπολογίζεται ότι η δολοφονία είχε γίνει εδώ και μια εβδομάδα, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε σήψη. Ο άτυχος άνδρας έφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, τραύματα στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο.
Οι υποψίες στρέφονται σε μια Ρωσίδα, την οποία τις τελευταίες μέρες φιλοξενούσε ο 89χρονος, επειδή της είχαν κάνει έξωση από διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας στο οποίο έμενε. Ακριβώς επειδή ήταν γειτόνισσα ο ηλικιωμένος την γνώριζε και είχε δεχθεί να την φιλοξενήσει μέχρι να τακτοποιήσει το θέμα της στέγης της. Σύμφωνα με τους γείτονες όμως, του δημιουργούσε προβλήματα γιατί πιθανότατα να ήταν εθισμένη σε ουσίες.