Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Μεγάλη προσοχή στην παρακάτω ανάρτηση: Υπάρχει τρομακτικό σχέδιο ελέγχου των ελληνικών νερών, ακόμα και αυτών που ανήκουν σε ιδιώτες για να ποτίζουν τα χωράφια τους!. Διαβάστε και διαδώστε το όπου μπορείτε...



Αιτία εξέγερσης αποτελεί η υπουργική απόφαση, που βάζει τις βάσεις για την πλήρη εφαρμογή του διατροφικού κώδικα στην ελλάδα – δηλαδή το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού και της τροφής η οποία υπεγράφη αρχικά στις 11 Απριλίου και η οποια τροποποιήθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011) αφορώντας ουσιαστικά  τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού!

Πιο συγκεκριμένα η παρ.1 του άρθρου 2, τροποποιήθηκε (αντικαθίσταται) ως εξής: 
«1. Όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα χρήσης νερού σύμφωνα με το άρθρο 1 της παρούσας, υποχρεούνται να ζητήσουν την έκδοση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού, σύμφωνα με τις διαδικασίες της παρούσας, μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2012.»

H καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας χρήσης νερού ήταν η 16η Ιουνίου 2012.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα, για τον έλεγχο του υδατικού δυναμικού από την τρόικα που περνάει εντέχνως με την προφαση της ορθολογικής διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού και της δημόσιας υγείας. Στόχος είναι η καταγραφή όλων των ιδιωτικών και δημόσιων πηγών προκειμένου να ενταχθούν στα διαχειριστικά
....

Ο Πακιστανός βιαστής και δολοφόνος της Πάρου πόζαρε στον τόπο του εγκλήματος!


Αυτή η σκατόφατσα είναι..... Αυτός ο πιθηκάνθρωπος-κτήνος...


Λίγες μέρες πριν επιτεθεί με πρωτοφανή αγριότητα στην 15χρονη Μυρτώ, ο  Πακιστανός πόζαρε στην παραλία της Χρυσή Ακτής και ανέβαζε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook... Ήθελε και facebook  ο πίθηκος...

Tην ώρα που η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του
....

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ! ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

Αυτό είναι το πρόσωπο του βιαστή της Πάρου!


Για να δούμε τώρα τι ήταν αυτό που ανάγκασε δικαιοσύνη και αστυνομία να κρύψουν το πρόσωπό του;
Ποιοι θα πρέπει τώρα να ψάχνουν λαγούμια να κρύψουν το δικό τους τομάρι;

Το Πρώτο Θέμα ανακάλυψε τον Πακιστανό που σακάτεψε την 15χρονη στην Πάρο.

Τις φωτογραφίες τράβηξε (και μπράβο του!!!) ο Φρίξος Δρακοντίδης.

Τελείωσαν τα παραμύθια και οι κουκούλες! Αυτό είναι το πρόσωπο του Πακιστανού τέρατος της Πάρου! Ποιοι ψάχνουν τώρα τρύπες να κρυφτούν;;;;


Αυτό είναι το πρόσωπο του βιαστή της Πάρου!


Για να δούμε τώρα τι ήταν αυτό που ανάγκασε δικαιοσύνη και αστυνομία να κρύψουν το πρόσωπό του;
Ποιοι θα πρέπει τώρα να ψάχνουν λαγούμια να κρύψουν το δικό τους τομάρι;

Το Πρώτο Θέμα ανακάλυψε τον Πακιστανό που σακάτεψε την 15χρονη στην Πάρο.

Τις φωτογραφίες τράβηξε (και μπράβο του!!!) ο Φρίξος Δρακοντίδης.

Η μητέρα της 15χρονης που χαροπαλεύει, επικρίνει τη στάση του Τσίπρα απέναντι στους λαθρομετανάστες! Άλλο ''Τσίπρα και άλλο ...τσίπα'', λέει χαρακτηριστικά η τραγική μάνα.


"Αν ήταν το παιδί του Τσίπρα στη θέση της κόρης μου..."
Στην εφημερίδα "πρώτο ΘΕΜΑ" έχει μιλήσει η μητέρα της 15χρονης Μυρτούς , που δίνει μάχη για τη ζωή της ,έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε από τον Πακιστανό δράκο στην Πάρο.Η μητέρα μιλά για...


 το ένστικτό της,μόλις είδε τον δράστη να περνά μπροστά της ,την ώρα που ξεκινούσαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.Μιλά επίσης και για την καταγωγή του και για τους λαθρομετανάστες που έχουν έρθει στη χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι περισσότεροι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι και στις χώρες τους, η θέση της γυναίκας θεωρείται υποδεέστερη και πως οι άντρες εκεί έχουν μάθει να χτυπούν και να εξευτελίζουν τις γυναίκες δίνοντας έτσι μια εξήγηση για την μανία που έδειξε το Πακιστανό κτήνος εναντίον της 15χρονης κόρης της.Σε ότι αφορά στην σύλληψη του δράστη,δίνει τα συγχαρητήριά της στην αστυνομία, αλλά όπως λέει αν της έλεγαν πως θα τον αφήσουν ελεύθερο αλλά η κόρη της θα ξανασηκωνόταν και θα περπατούσε δεν θα την ένοιαζε.Αυτή τη στιγμή την νοιάζει μόνο το παιδί της.Εκεί όμως που πραγματικά δείχνει να εξοργίζεται είναι όταν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας την ρωτα για την άποψή της σχετικά με την επιχείρηση της αστυνομάις "Ξένιος Ζευς" και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Λέει χαρακτηριστικά:"Αν ήταν το παιδί τους π.χ. του Τσίπρα στη θέση της κόρης μου ποια θα ήταν η θέση του για τους μετανάστες;Δεν είμαι κατά του Τσίπρα αλλά σε μερικά πράγματα άλλο Τσίπρα και άλλο τσίπα".

Να σταματήσει η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ



 



Δώδεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωσή τους καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Δίας», ενώ επικαλούνται τοποθετήσεις διεθνών οργανώσεων που ζητούν να σταματήσει η εν λόγω επιχείρηση τονίζοντας ότι παραβιάζονται από την κυβέρνηση οι διεθνείς συμβάσεις.

Σύμφωνα τη δήλωση των βουλευτών, «χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσαχθεί στο σωρό, εκατοντάδες στοιβάζονται σε άθλιες συνθήκες και σε ακατάλληλους χώρους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι πολλοί από τους προσαχθέντες έχουν υποστεί ξυλοδαρμό και την ίδια
....
 

Απίστευτα πράγματα...Άφησαν ελεύθερο Πακιστανό που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού στα Μάλια!!!!


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πακιστανός που κατηγορείται για βιασμό στα Μάλια



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 26χρονος Πακιστανός που οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία για απόπειρα βιασμού νεαρής Βρετανίδας στα Μάλια.

Σύμφωνα με καταγγελία της 20χρονης από την Μ. Βρετανία, κατά το χρόνο που διερχόταν από απομονωμένο σημείο στη παραλία στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, και ενώ σταμάτησε για να ζητήσει οδηγίες από τον νεαρό για το πώς θα «βγει» στο δρόμο για το ξενοδοχείο που διέμενε, ο Πακιστανός την πλησίασε επικίνδυνα θωπεύοντας διάφορα σημεία του σώματός της.

Τότε η νεαρή Βρετανίδα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται, άρχισε να τρέχει μακριά από τον Πακιστανό.

Σύμφωνα με το FlashNews.gr, τη στιγμή εκείνη από την περιοχή περνούσαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου που ενεργούσαν περιπολία, είδαν την 20χρονη να φεύγει τρέχοντας, πλησίασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν για το συμβάν από τη βρετανίδα και προχώρησαν στη σύλληψη του Πακιστανού.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη παρεξήγησε τις κινήσεις και τις προθέσεις του καθώς δεν την πλησίασε με σκοπό να τη βιάσει, αλλά με φιλική διάθεση.

Ο αλλοδαπός που διαμένει στην Ιεράπετρα θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αλλοδαποί έκαψαν την Κορινθία - Συνελήφθησαν από την αστυνομία




Ένα ζευγάρι αλλοδαπών, σκόρπισε τον πύρινο εφιάλτη στην Κορινθία. Οι αστυνομικοί τους έπιασαν λίγο πριν βάλουν κι άλλη φωτιά...



Το μεσημέρι, συνελήφθησαν  στη Κάτω Συνοικία Τρικάλων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και μία 36χρονη αλλοδαπή, ομοεθνής του, για εμπρησμό κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι "δύο", σήμερα το πρωί, στο 20ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, προκάλεσαν πυρκαγιά σε αγροτική θαμνώδη περιοχή και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. όχημα. 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου εντόπισαν το ανωτέρω όχημα και τους συνέλαβαν, ενώ η προκληθείσα πυρκαγιά κατασβέσθη από προστρέξαντες στο σημείο, περιοίκους και διερχόμενους οδηγούς.

Στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 δοχεία με εύφλεκτο υγρό και ένας αναπτήρας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου. 
planet-greece

Ανύπαρκτη η Αστυνομία στην Νάουσα της Πάρου, λένε οι κάτοικοι...









Ζήτημα τιμής είναι για την αστυνομία, ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της ληστείας μετά φόνου το πρωί στην Αlpha Bank στη Νάουσα της Πάρου. Συντρετριμμένοι οι κάτοικοι του νησιού δεν μπορούν ακόμα να...
πιστέψουν πως χάθηκε έτσι ο Δημήτρης Μίχας, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τους ληστές.
Μια δολοφονία εν ψυχρώ σε
...

-Συνελήφθησαν στην Νάξο οι Αλβανοί ληστές-δολοφόνοι;
















(ΦΩΤΟ>Κουρδιστό Πορτοκάλι)

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν στην Νάξο οι Αλβανοί ληστές που σκότωσαν τον ταξιτζή στην Νάουσα της Πάρου, όταν επιχείρησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν.
Ο ταξιτζής και σύζυγος της κόρης της Βίκυς Μοσχολιού είχε παρκάρει το ταξί του στη πιάτσα της Νάουσας μόλις 30 μέτρα από την Alpha Bank.
Όταν είδε τον έναν από τους ληστές να βγαίνει από την τράπεζα όρμησε και τον ακινητοποίησε.
Τότε ένας συνεργός των δραστών που βρισκόταν έξω από το υποκατάστημα τον πυροβόλησε εν ψυχρώ 3 φορές στο κεφάλι.
πηγή : kourdistoportokali.com

(agiovasilema: Τελικά, οι πληροφορίες για σύλληψη των Αλβανών δεν επιβεβαιώθηκαν. Συνεπώς, η φήμη αυτή δεν πρέπει να ισχύει.)

Πάρος: Μετά τη ληστεία με τον νεκρό πολίτη, η ΕΛ ΑΣ έστειλε αμέσως ελικόπτερο στο νησί, πριν οι αρχές της Σύρου, το αποδώσουν πάλι σε ....ατύχημα!!!!





Ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας προσγειώνεται αυτή τη στιγμή στη Πάρο (11.15' το πρωί), μετά την ένοπλη ληστεία και την δολοφονία του νεαρού ταξιτζή.
Αυτή τη φορά ευτυχώς οι Αρχές του νησιού και της Σύρου δεν κάνουν λόγο για ατύχημα, όπως στην περίπτωση του βιαστή-κτήνους που τον αντιμετωπίζουν σαν πριγκιπόπουλο ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας Σύρου.
Στην Αθήνα υπάρχει έντονος προβληματισμός και ήδη οι Εσωτερικές Υποθέσεις ξεσκονίζουν πρόσφατους φακέλους που αφορούσαν επίορκους οι οποίοι υπηρετούσαν σε θέσεις κλειδιά. Οι Κυκλάδες βρίσκονται στο έλεος πάσης φύσεως συμμοριών με την εμπλοκή μέρους της κρατικής μηχανής.
Πάντως στη σημερινή ληστεία η Αθήνα κινητοποιήθηκε άμεσα μην αφήνοντας στη Σύρο να πάρει τις γνωστές "πρωτοβουλίες" όπως στη περίπτωση της 15χρονης... 
kourdistoportokali.com

Ξανά η Πάρος απασχολεί αρνητικά την δημοσιότητα! 3 ληστές σκότωσαν έναν πολίτη πριν από λίγο!!!


Ληστεία με νεκρό στην Πάρο – Ταξιτζής καταδίωξε τους ληστές και τον σκότωσαν! – Έκλεισε το λιμάνι της Παροικιάς


Τρεις οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 

- Τον πυροβόλησαν τρεις φορές
- Λήστεψαν υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου
- Δεν κατεβαίνει κανείς από τα πλοία, έρευνες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή

Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, η Πάρος γίνεται το επίκεντρο της επικαιρότητας. Και πάλι, με αφορμή μια τραγωδία.

Ένας αθώος άνθρωπος, ένας απλός πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας. Αποφάσισε να τους καταδιώξει και το πλήρωσε με
....

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ποιος προστατεύει τον «Πακιστανό Δράκο» ;



Ποια είναι τα τεράστια ερωτηματικά που δημιούργησαν οι Αρχές φορώντας του κουκούλα; Προστατεύουν τον Πακιστανό ή κάποιον πολιτικό;
Γιώργος Αδαλής
Τι συμβαίνει με τον Πακιστανό που κατηγορείται ότι κακοποίησε βάναυσα την ανήλικη στην Πάρο;
Κατ αρχάς, είναι Πακιστανός ή πρόκειται για κάτι άλλο που δεν μας το λένε γιατί πολύ απλά, δεν είναι σε θέση να μας … το πουν;
Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν άπειρες πληροφορίες στο διαδίκτυο ενώ απείρως πιο … άπειρες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία!
Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με όση ψυχραιμία μπορεί πλέον να έχει απομείνει στη χώρα μας!!!
Κατ αρχάς, πως γνωρίζουν ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι … Πακιστανός;
Εχει γίνει ταυτοποίηση με τα πραγματικά του στοιχεία μέσω
...

Ήταν στην Υπατία ο Δράκος της Πάρου; -Γιατί κρύβουν το προσωπό του ο Ρουπακιώτης και ο Εισαγγελέας Σύρου ενώ δίνουν στη δημοσιότητα τις φωτό των "κοριτσιών" με το AIDS και των ανηλίκων από τους "Πυρήνες της Φωτιάς";


http://twitter.com/Chriskant/status/233485479142621184/photo/1
Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου θέλει τον Δράκο της Πάρου να πρωταγωνιστεί στα γεγονότα της Υπατίας.
Τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη εκφράζοντας παράλληλα τις απορίες μας για την ιδιαίτερη μεταχείριση από την Εισαγγελία της Σύρου. Του φόρεσαν κουκούλα και τον πήγαν στις φυλακές ανηλίκων παρά την κτηνώδη πράξη του κι αυτό παρότι δεν μπορεί να αποδείξει ότι είναι ανήλικος.
Ποιος αποφάσισε ότι είναι ανήλικος ο Πακιστανός; Έγινε ταυτοποίηση με τις Πακιστανικές Αρχές; Ποιος αποφάσισε ποιο είναι το πραγατικό του όνομα;
Ποιος αποφάσισε να του φορέσουν κουκούλα και γιατί;

http://www.kourdistoportocali.com/articles/13193.htm

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;;



Δεν του έδωσαν δουλειά οι μοναχοί κι εκείνος τους…εκδικήθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που μας έρχονται από το Περιβόλι της Παναγίας, ένας Γεωργιανός είναι ο κύριος ύποπτος για τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει το βόρειο τμήμα της χερσονήσου, φτάνοντας μέχρι την Ουρανούπολη!
Ο αλλοδαπός που συνελήφθη πριν από λίγο, ζήτησε χθες εργασία από Αγιορείτες στα κτήματα του Μονοξυλίτη, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Τότε, για να τους εκδικηθεί (!!!) φεύγοντας έβαλε φωτιά στην περιοχή, η οποία γρήγορα επεκτάθηκε!
Για ό,τι νεότερο έχουμε, θα σας ενημερώσουμε. Δυστυχώς, η φωτιά συνεχίζει να καίει ό,τι βρει μπροστά της, παρά την κινητοποίηση των Μονών, της Πυροσβεστικής και απλών προσκυνητών. 

Η βλακεία των Άγγλων δεν έχει όρια. Συνέλαβαν έναν άνθρωπο, επειδή παρακολουθούσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες ....χωρίς να χαμογελάει!!!!!!!!!





Η αιτιολογία ήταν: "Συνελήφθη γιατί δεν έδειχνε να απολαμβάνει αυτό που έβλεπε, έστω με ένα χαμόγελο".

Ο Γουορσφολντ καθηγητής πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, ισχυρίζεται ότι τον έριξαν στο έδαφος και του έβαλαν χειροπέδες την ώρα που περνούσαν από μπροστά του οι ποδηλάτες.

Η σύζυγός του Νικόλ, έμαθε για την συλληψή του ώρες αργότερα, όταν ανησυχησε γιατί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι για τα γενέθλια της 9ρονης κόρης τους.

Αφού του πήραν αποτυπώματα, δείγμα DNA και τον φωτογράφισαν σα να ήταν κατάδικος, τον ανάκριναν ρωτώντας τον επίμονα γιατί δεν έδειχνε να απολαμβάνει τον αγώνα.

Πέντε ώρες κράτησε το μαρτύριό του και μόνο όταν ο ίδιος και αργότερα η γυναίκα του εξήγησαν ότι πάσχει από Πάρκινσον από το 2010 και ένα από τα συμπτώματα είναι η ακαμψία των μυων του προσώπου έπεισαν τους "Σερλοκ Χολμς" της περιοχής...

Το ερώτημα είναι όμως το εξής: Στην Βρετανία αν δεν χαμογελάς, συλλαμβάνεσαι;

Τι σημαίνει άραγε δεσμεύομαι για τους πολιτικούς…;;;



Σαμαράς: Δεσμεύομαι να αποκαταστήσουμε τις περικοπές των συντάξεων…
Προτείναμε ακόμα διορθωτικά μέτρα που διορθώνουν κάποιες απίστευτες αδικίες.
Όπως, για παράδειγμα, οι περικοπές των συντάξεων των χαμηλοσυνταξιούχων..τις συντάξεις που έχουμε πει και δεσμεύομαι άλλη μια φορά από αυτό εδώ πέρα το βήμα ότι, εμείς θα τις αποκαταστήσουμε άμεσα στο μεγαλύτερο μέρος τους και πολύ σύντομα στο σύνολό τους. Προτείνοντας ισοδύναμες πολιτικές περικοπές από αλλού.

Αυτή είναι η τρίτη καίρια θέση της Νέας Δημοκρατίας: Να αποκαταστήσουμε αδικίες που έγιναν από την εφαρμογή του Μνημονίου, χωρίς να εκτροχιάζουμε τη μείωση του ελλείμματος.
Εφαρμόζουμε, δηλαδή την αρχή του ισοδύναμου αποτελέσματος: Κι έχουμε ήδη προτείνει μέχρι και συγκεκριμένους κωδικούς του Προϋπολογισμού που μπορούν να κοπούν, ώστε να βρεθούν τα χρήματα και να επιστραφούν οι συντάξεις στους
χαμηλοσυνταξιούχους. Και τους έχουμε δώσει αναλυτικά στη δημοσιότητα…Υ.Γ
Τι σημαίνει άραγε δεσμεύομαι για τους πολιτικούς…;;;

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Το πακιστανικό κτήνος της Πάρου, ξαφνικά δηλώνει ότι είναι...ανήλικος!!!

Τον δασκάλεψαν να δηλώσει ανήλικος για να τύχει διαφορετικής μεταχείρισης. Εξάλλου είναι πάγια τακτική των λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται να δηλώνουν ημερομηνία γέννησης που τους καθιστά ''ανήλικους''. Τα ξέρουν καλά τα κόλπα

Με ομόφωνη απόφαση θα προφυλακιστεί στις φυλακές Αυλώνα, όπου κρατούνται άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Πακιστανός θα μεταφερθεί στον Πειραιά με πλοίο που αναχωρεί από το λιμάνι της Σύρου στις 16:30, συνοδευόμενος από πέντε αστυνομικούς και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα βρίσκεται απομονωμένος σε ειδικό χώρο.

Με την άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά θα τον παραλάβει κλούβα του τμήματος Μεταγωγών Πειραιά και θα τον οδηγήσει στο εκεί κτίριο προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στις φυλακές.


Λαθρομετανάστες και για νταντά στα παιδιά


 

Μόνο ντροπή και θλίψη προκαλούν σε κάθε νοήμονα Έλληνα -και δη, οικογενειάρχη- οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που ειδικά αυτή τη μέρα τάσσονται αδιακρίτως υπέρ των λαθρομεταναστών, χαρακτηρίζοντας πογκρόμ τη νόμιμη επιχείρηση ελέγχου, που επιτέλους ξεκίνησαν οι Αρχές.

Υπάρχουν συνθήκες, ώρες και ημέρες, που επιβάλλουν ειδική ευαισθησία -αν κάποιοι τη διαθέτουν στο ελάχιστο- όπως τώρα, που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από τις φρικαλέες λεπτομέρειες του εγκλήματος που έκανε ο 21χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης στην Πάρο.

Είναι απίστευτο ότι αυτό το πανεθνικό συναίσθημα συντριβής, φρίκης και οργής δεν το αντιλαμβάνονται οι ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που, μέσα στην ιδεολογική τύφλωσή τους και το φανατισμό τους, ξεχνούν πως ενίοτε η σιωπή είναι χρυσός. Λησμονούν ότι το κορυφαίο γεγονός της τραγωδίας που βίωσε η 15χρονη Ελληνίδα στα χέρια του 21χρονου λαθρομετανάστη επιβάλλει, αν μη τι αλλο, αυτό το ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗΣ, που κρατιέται σε ανάλογες συνθήκες απ' όλο τον
.....

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση με τον Πακιστανό-τέρας? Γιατί τον προστατεύουν με τόσο προκλητικό τρόπο???




pakistanos-maska

Με μάσκα full face για να μην μπορεί κανείς να φωτογραφίσει το πρόσωπό του...

 Να μην μπορεί κανείς να δει το πρόσωπο ενός αδίστακτου βιαστή-δολοφόνου? Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία? Ποιος και γιατί τον καλύπτει??????? Οι αστυνομικοί , έφθασαν στο σημείο να βιαιοπραγήσουν εναντίον ενός δημοσιογράφου που επιχείρησε να φωτογραφίσει το κτήνος!!!

Ο δημοσιογράφος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Σύρου, επειδή επιχείρησε να φωτογραφίσει το κτήνος, μιλάει στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι">
Δημήτρης Πόπωτας> Με συνέλαβαν βίαια και με κράτησαν μια ώρα. Έδειχναν υπερβολική ευαισθησία για τον Πακιστανό...





Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στη Σύρο με πρωταγωνιστές τους ντόπιους σερίφηδες.
Αντί να δείξουν το πρόσωπο του Κτήνους από το
.....

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.




Αυτή η υπόθεση με το κορίτσι που χαροπαλεύει, τον αδίστακτο Πακιστανό που την έλιωσε και τους ντόπιους  Έλληνες εργοδότες του που τολμούν και βγαίνουν στα κανάλια και δίνουν συνεντεύξεις για το ''πόσο καλό παιδί'' ήταν ο παράνομος εγκληματίας που απασχολούσαν με μαύρη εργασία, αναδύει τέτοια μπόχα που δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις...

Τα δεδομένα είναι πολλά και αλυσιδωτά:

O Ραγκούσης ο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ υπουργός του λαθρονόμου τον οποίο έφερε κατ'εντολήν της Πακιστανικής κυβέρνησης και η ξαδέλφη του η Νταλάρα , είναι από την Πάρο.
Ο δήμαρχος Βλαχογιάννης είναι ΠΑΣΟΚ.
Η συγκεκριμένη περιοχή είναι αγαπημένος προορισμός πολλών Υπουργών του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΓΑΠ
Οι ντόπιοι τουριστικοί ''επιχειρηματίες'', απασχολούν παράνομους μετανάστες, χωρίς ποτέ κανείς να τους κάνει έλεγχο.
Σπεύδουν όλοι οι τοπικοί φορείς και αρχές να κουκουλώσουν ένα έγκλημα που ''κραύγαζε''.
Ο Πακιστανός, βρίσκει αμέσως άκρες διαφυγής προς το Πακιστάν και μάλιστα με επιδοτούμενα εισιτήρια μέσα απο την Πρεσβεία τους.
Ο Πακιστανός δράκος συλλαμβάνεται και τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρησης με πίτσες και φαγητά της επιθυμίας του, καθώς επίσης και με ικανοποίηση της απαίτησής του να εξεταστεί από ιατροδικαστή έπειτα από ισχυρισμούς του ότι ''κακοποιήθηκε'' από τον πιτσαδόρο και τον φρουρό.
Οι αρχές, δείχνουν πρωτοφανή και εξαιρετικά προκλητική σπουδή στην κάλυψη του προσώπου του Πακιστανού, πότε φορώντας του full face κουκούλα και  πότε τοποθετώντας  ακόμα και αστυνομικό σε ρόλο κασκαντέρ-σωσία του κατηγορουμένου.
Ο επιχειρηματίας εργοδότης του κτήνους, αντί να  δεχθεί εξονυχιστικούς ελέγχους, δίωξη και συνέπειες για τις παραβάσεις του, βγαίνει και δίνει συνεντεύξεις σαν να είναι ο ήρωας και όχι ο άνθρωπος που έδινε στέγη και δουλειά σε έναν εγκληματία θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές όχι μόνο των πελατών του, αλλά και ολόκληρης της περιοχής.


Όλα αυτά βρωμάνε, αναδύουν πράσινη μπόχα και μακάρι να γίνουν η αφορμή να σπάσει το απόστημα του σύγχρονου δουλεμπορίου.
agiovasilema

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BLUE DOLPHIN;;


Σύμφωνα με αυτά που αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Σ. Χίος, στον ηλεκτρονικό ειδησεογραφικό του χώρο MAKELEIO.GR , το ξενοδοχείο BLUE DOLPHIN, απασχολούσε παράνομα τον λαθρομετανάστη δράκο  της Πάρου. Στο ρεπορτάζ του Μακελειού, υπάρχουν αρκετά νέα στοιχεία για το θέμα.


Εμείς επισκεφθήκαμε τη διαφημιστική σελίδα του ξενοδοχείου, η οποία γράφει τα εξής, που τώρα μοιάζουν τόσο τραγικά..:.


''Είμαστε μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που με πολύ μεράκι και μετά από πολύ κόπο και προσωπική δουλειά καταφέραμε να φτιάξουμε έναν ιδιαίτερο ζεστό και ξεχωριστό χώρο διακοπών, όπου οι επισκέπτες μας να αισθάνονται τόσο άνετα σα να μην έφυγαν ποτέ από την ζεστασιά του σπιτιού τους. Στο χώρο μας, η φιλοξενία δεν είναι απλά μια όμορφη λέξη αλλά κάτι πολύ ιερό που το σεβόμαστε και ζούμε καθημερινά μ’ αυτό. Tο Συγκρότημα Blue Dolphin Η ηρεμία και η γαλήνη που προσφέρει η περιοχή μας (Νέα Χρυσή Ακτή), είναι ότι καλύτερο για ξεγνοιασιά και πραγματικές διακοπές. Το απέραντο μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού μαζί με τα γραφικά νησάκια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία δημιουργούν μια μοναδική και μαγευτική θέα. Το Blue Dolphin είναι ιδανικό για ήσυχες διακοπές δίπλα στη θάλασσα σε μια περιοχή με τις ωραιότερες παραλίες του νησιού. ''
 

O ιδιοκτήτης, όπως και χιλιάδες άλλοι σαν και αυτόν, απασχολούσε παράνομους μετανάστες, ανασφάλιστους, ενώ αυτός θησαύριζε (όπως και χιλιάδες άλλοι σαν και αυτόν), πουλώντας τον ήλιο μας, τις αμμουδιές μας, μαζί με κάποια φτηνοδωματιάκια, σε τιμές υψηλές. Μετά αναρωτιόμαστε ποιος συντηρεί το δουλεμπόριο στην Ελλάδα κύριοι; Πού ήταν τόσο καιρό το ΙΚΑ, ο ΕΟΤ, οι αστυνομικές αρχές και δημοτικές αρχές? Έλεγχο δεν είχαν κάνει ποτέ σε αυτό το -γεμάτο παραβάσεις- ξενοδοχείο? Στην Αμερική, στον Καναδά, αλλά και στην Γερμανία ακόμα που μας πουλάει ''ευαισθησία'' ως προς τους μετανάστες, αν πιάσουν επιχειρηματία που απασχολεί παράνομους μετανάστες, τα πρόστιμα είναι τόσο μεγάλα που ουσιαστικά τον αναγκάζουν να κλείσει την επιχείρησή του. Σε εμάς εδώ αντιθέτως, οι επιχειρηματίες που απασχολούν παράνομα εργατικά χέρια, περνιούνται για  άρχοντες στις τοπικές κοινωνίες....
agiovasilema

Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στις απελάσεις των λαθρο, με ανακοίνωση που φέρνει γέλια....



Δεν εξηγείται αλλιώς η σφοδρή αντίδραση του γνωστού –για τις θέσεις του απέναντι στους λαθραίους αλλοδαπούς- κόμματος της αριστεράς.
Με μια ανακοίνωση-διήγημα-λαΙκό άσμα  για… γέλια και για κλάματα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να «αποκαθηλώσει» τη λογική, να διαστρεβλώσει τις έννοιες και με δόσεις από κακογραμμένο δακρύβρεχτο διήγημα της χειρότερης ποιότητας των βιβλίων τσέπης  κατάφερε τελικά  να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία –για άλλη μια φορά- τις κάκιστες των υπηρεσιών του.
Αλλά  ας δούμε την πρωτοφανή αυτή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εκτός των άλλων είναι φανερό ότι είναι γραμμένη στο πόδι (πιθανώς οι συντάκτες-στιχουργοί  της βιάζονταν να πάνε στην παραλία) πιο αναλυτικά και ας «θαυμάσουμε» την συγγραφική δεινότητα του  Δημήτρη Τσουκαλά, -αυτός τουλάχιστον την υπογράφει-  βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ:
«Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή
......

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο αποκρυφιστικός, σιωνιστικός συμβολισμός της "ολυμπιακής" τελετουργίας του Λονδίνου

Κυνική η εργοδότρια του Πακιστανού: Ήταν καλό παιδί έκανε και νηστεία για το Ραμαζάνι! (vid)


Απίστευτες δηλώσεις από την εργοδότρια του Πακιστανού που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη στην Πάρο και η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
Χωρίς να έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα η κυρία αυτή και αντί να μείνει μακριά από τα ΜΜΕ ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού σε ένα παιδί που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και αντί να έχει συλληφθεί για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού της δίνεται το ελεύθερο να  προχωρά σε δηλώσεις, δηλώσεις οι οποίες εξοργίζουν τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη. Μήπως τελικά αυτοί είμαστε και αυτά μας αξίζουν; Περιττό βέβαια να προσθέσουμε πως και αυτή όπως και πολλοί άλλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Τελικά αυτά τα σύννεφα πρέπει να σηκώνουν μεγάλο βάρος. Δείτε το βίντεο: 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ-ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ




Από την αρχή αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας, χωρίς να είμαστε αστυνομικοί ή εγκληματολόγοι, ήμασταν απόλυτα βέβαιοι ότι ευθυνόταν αλλοδαπό κάθαρμα ή αλλοδαπά καθάρματα που έδρασαν ως ομάδα. Ένα παιδάκι μαζεμένο, από σοβαρή οικογένεια, μέρα μεσημέρι, να φύγει 20 λεπτά από τη μάνα του και να βρεθεί σε αυτή την ημιθανή κατάσταση, χτυπημένο τόσο άσχημα, σχεδόν πνιγμένο και χωρίς ρούχα, τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ότι του συνέβη, οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος;

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτές οι απλές σκέψεις που κάναμε όλοι οι Έλληνες, ήταν παράλογες για τις αρχές και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εν χορώ ανακοίνωναν ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια και μάλλον πρόκειται για ατύχημα. Το γεγονός πως το κορίτσι ήταν χωρίς τα ρούχα του, προφανώς ήταν λεπτομέρεια που δεν τους απασχόλησε. Τα σημάδια από στραγγαλισμό στο λαιμό, επίσης ήταν κάτι που δεν σήμαινε τίποτα για τους κυρίους αυτούς που έσπευσαν να συγκαλύψουν άρον άρον το έγκλημα.  Ο ξενοδόχος , ιδιοκτήτης ενός πανάκριβου ξενοδοχείου, απασχολούσε παράνομα και κατά παράβαση της νομοθεσίας, διάφορα λαθρο- καθάρματα σαν και τον δράστη-τέρας, χωρίς να γνωρίζει τίποτα άλλο για δαύτους και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή όλων των πελατών του αλλά όπως αποδείχθηκε και όλων των κατοίκων του νησιού, μόνο και μόνο επειδή είχε φθηνά εργατικά χέρια. Φυσικά, σαν αυτόν τον ξενοδόχο, λειτουργούν οι περισσότεροι στα
.....