Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ !




SOSIALHSTIKI
Ο βασικός υπεύθυνος για τα δεινά που τραβάει ο ελληνικός λαός, ο ΓΑΠ, επανεξελέγη Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και αντί να προβεί σε τυπικές δηλώσεις, είπε ότι ο λόγος της επανεκλογής του οφείλεται στην κρίση που δοκιμάζει ο ελληνικός λαός! Ιδού τι δήλωσε ο άνθρωπος που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή: «Αυτή η επανεκλογή είναι και ψήφος συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται λόγω της κρίσης, αλλά βεβαίως και των αντιλήψεων που κυριαρχούν στην Ευρώπη και στη διεθνή σκηνή.
Είναι σίγουρα μια ψήφος αλληλεγγύης στους Έλληνες, αλλά και
...

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ. "ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ"



venzinadiko
[ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ]
Θεμα: Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! (τεχνική παραπλάνησης...)
ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!
ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ AEGEAN ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΑΘΗΝΩΝ 29), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.
ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ 50 ΕΥΡΩ.
ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ (ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ) ΠΑΡΑΔΙΔΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ (ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΕΝΝΟΟΥΣΑΝ) ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ
...

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.



peponis
Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος , ανακοίνωσε, ότι επισκέφθηκε σήμερα τον εισαγγελέα εφετών, αρμόδιο σε θέματα δίωξης οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη, στον οποίο κατήγγειλε ότι «με βάση τα στοιχεία που κατέθεσε εδώ και έναν χρόνο στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου, ως μέλος του, υπάρχουν 1300 πολυτελείς επαύλεις με πισίνες, ιδιοκτησίας δυτικο-ευρωπαίων αλλοδαπών οι οποίες ενοικιάζονται μέσω διαδικτύου, έναντι 750 ευρώ ημερησίως».
Ο κ. Γλέζος καταγγέλει ότι «από τότε έως και σήμερα δεν έγινε απολύτως καμία ενέργεια παρά το γεγονός ότι, στην Πάρο ευρίσκονται εννέα πρώην και νυν υπουργοί. Ως εκ τούτου, η φοροδιαφυγή των τροϊκανών είναι τεράστια και με το μαύρο χρήμα θησαυρίζουν οι δανειστές μας».
Τέλος, αναφέρει πως «ο εισαγγελέας τον διαβεβαίωσε ότι θα επιτελέσει τα δέοντα ως του επιτάσσει η αρμοδιότητά του και το χρέος του απέναντι στη δικαιοσύνη».
makeleio.gr

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Το Υπουργείο Οικονομικών χαρακτηρίζει ''ανυπόστατα'' τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιβολή τέλους ακινησίας στα ΙΧ...



20120829-213104.jpgΜε μια λιτή ανακοίνωση, το Υπουργείο Οικονομικών απαντά στα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησιας στα ΙΧ που έχουν καταθέσει πινακίδες.
Μάλιστα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα αυτά ως “εντελώς ανυπόστατα”.

Για να υπάρχει καπνός, κάπου θα υπάρχει και φωτιά όμως, λέει ο σοφός λαός…
Η επίσημη ανακοίνωση:
Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι τα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησίας στα ΙΧ οχήματα που έχουν καταθέσει πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, είναι εντελώς ανυπόστατα.

(agiovasilema: Το ανυπόστατο Υπουργείο, κάνει λόγο για ...ανυπόστατα δημοσιεύματα? Θέμα χρόνου να υλοποιήσουν και αυτόν τον κεφαλικό φόρο)

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Oι Πακιστανοί είδαν την συμπεριφορά πρίγκιπα που είχε από την Εισαγγελεία Σύρου το κτήνος της Πάρου κι έκαναν νέα απόπειρα βιασμού στην Κύθνο!



http://newpost.gr/home/




Νέα απόπειρα βιασμού από νεαρό Πακιστανό στην Κύθνο!

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο λιμάνι του Λαυρίου
, ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη διαμονή στη χώρα.


Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρεις Πακιστανοί ηλικίας 20, 20 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην παραλία Φυκιάδα Κύθνου, ο 22χρονος αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία μια 60χρονη αλλοδαπή (!!!!) υπήκοο Γαλλίας, η οποία αντέδρασε και καλώντας σε βοήθεια ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Στην συνέχεια ο δράστης με την βοήθεια των
.....

Από πότε η διατήρηση της ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ αποτελεί ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ;





Ο πρωθυπουργός της χώρας ταξίδεψε στο εξωτερικό για να συναντήσει τη γερμανίδα καγκελάριο και το γάλλο πρόεδρο. Μάλιστα το ταξίδι αυτό συνοδεύτηκε από σειρά δημοσιευμάτων που χλεύαζαν τον Ελληνα πρωθυπουργό ως ζητιάνο. Απόδειξη ότι κανείς πλέον δεν τρέφει κανένα σεβασμό για αυτήν εδώ την πολύπαθη χώρα και το λαό της.
του Στρατή Μαζίδη

Τα δε δημοσιεύματα είναι απαράδεκτα και ψευδέστατα. Βλέπετε ακόμη και ο ζητιάνος είθισται να ζητάει και στο τέλος να λαμβάνει κάτι. Εμείς ούτε ζητάμε ούτε μας δίνει κανείς τίποτε.
Η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στους Μέρκελ και Ολάντ ότι θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας ή αλλιώς θα λάβουμε τα 13,5 δις ευρώ σε μέτρα εις βάρος των μόνιμων θυμάτων σε συνάρτηση με το “προσπαθείτε” ή το χιλιοειπωμένο “σας θέλουμε στο ευρώ” ερμηνεύθηκε ως αλλαγή του κλίματος από τα ΜΜΕ του σπιράλ του θανάτου στον
...

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Το βίντεο της ντροπής με την επίθεση των αγριεμένων ισλαμιστών στον Άγνωστο Στρατιώτη!


Τρέχουν τα άγρια ζώα και στη στιγμή εξαφανίζονται τρομοκρατημένοι οι τουρίστες... Αυτά τα τάγματα δεν τα βλέπεις κύριε Δένδια? Αυτόν τον εξαγριωμένο στρατό που αποτελείται από -σεξουαλικά- πεινασμένα και γεμάτα μίσος ανθρωποειδή, δεν τον υπολογίζεις καθόλου?

Οι ροζ γραμμές που θα σας ξεσηκώσουν



Αρρρώστια!!! Οι καινούριες ροζ γραμμές που θα σας ξεσηκώσουν.
Του Πέτρου Αργυρίου (περισσότερα για το συγγραφέα στο προσωπικό του blog agriazwa.blogspot.com)
Έχεις καρκίνο; Στα αρχίδια μας. Πάρε τηλέφωνο στα 14554, 14784, 14884, 14900 και με χρέωση μόλις κάτω από ευρώ το δευτερόλεπτο θα σου κλείσουμε ραντεβού με κάποιον καυτό γιατρό που θα ικανοποιήσει τα πια τρελά σου όνειρα: Να ζήσεις.
Τα νεφρά τα μπαμπάκα σου γιοκ; Πάρε στις ροζ γραμμές αρρώστιας και κάποτε ίσως να μπει στο χειρουργείο.
Δε βρίσκεις φάρμακο. Το κράτος θα φροντίσει να στήσουν οι επιχειρηματίες του παράγκες με λαθραία.
Ψοφάς; Κακό σου ψόφο βρωμόσκυλο.
Οι γιατροί πουτάνες. Οι ασθενείς σκυλιά.
Η πιο αρρωστημένη δυστοπία ξεδιπλώνει την ανεξάντλητη ασχήμια της μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας.
Και πολλοί από εμάς ακόμη χαζογελάμε. Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Σαν να μην είναι η πανούκλα μέσα μας. Στους καναπέδες τους αρκετοί από εμάς να βλέπουν σαν μαστουρωμένα πρόβατα πρωινάδικα, στις καφετέριες ή για shopping therapy να αυνανίζονται με
...

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μέχρι και το indymedia πήρε χαμπάρι τι παίζεται με τους ...Λαθρομετανάστες !



Μόνο Δένδιας δεν βλέπει τα τάγματα θανάτου του Ισλάμ !
Το indymedia, γνωστό για τις θέσεις του για τους μετανάστες, δημοσιεύει κείμενο αναρχικού σχετικά με την αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια. Στο κείμενο λέγονται μεγάλες αλήθειες. Δείτε λοιπόν τί πράγματι έγινε....


Ενας όχλος ούρλιαζε συνθήματα θρησκευτικού περιεχομένου και «μάλιστα μιας θρησκείας ξένης προς αυτήν των ντόπιων». 9 στα 10 συνθήματα ήταν για τον Αλλάχ.
Οπως προκύπτει οι συμμετέχοντες αναρχικοί και ιδιαίτερα οι κοπέλες μάλλον αποφάσισαν να μην ξανασυμμετέχουν μετά από αυτά που είδαν.
Τέλος ο συγγραφέας.... φαίνεται να παραδέχεται πως ήταν μία διαμαρτυρία, η οποία δίνει την εντύπωση ότι «η πρωτεύουσα της χώρας έχει καταληφθεί από φανατικούς ισλαμιστές, και μάλιστα βίαιους».
Αλλος σχολιαστής προσθέτει πως σταμάτησαν την πορεία στην δύση του ηλίου για να προσευχηθούν.
Ο συγγραφέας του κειμένου αναφέρεται στον Κωνσταντίνου και τους συν αυτώ ως «εγκληματικά αφελείς», ενώ για τους «ηγέτες των μεταναστών» λέει πως «παίζουν τα δικά τους εσωτερικά παιχνίδια εξουσίας». Καταλήγει πως αυτές οι συγκεντρώσεις είναι μία «επίδειξη δύναμης των μεταναστών που γίνεται μόνο προς την ελληνική κοινωνία».
Λέει και άλλα πολλά, για τα οποία έχει απόλυτο δίκιο. Οι αναρχικοί εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται να έχουν αρχίσει να τα σπάνε με το παρεάκι Κωνσταντίνου και Σια, καθώς
....

Πανελλαδικές εξετάσεις 2012.


Πανελλαδικές 2012:  - Έκρηξη σε Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές!




- Ανοδος σε Νομική, Φιλολογία, Φυσική, Πληροφορική
- Πτώση σε Χημεία - Αυξομειώσεις στις Πολυτεχνικές σχολές
- Μαθητές πετυχαίνουν εισαγωγή σε ΤΕΙ με μέσο όρο 7!
- Οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ ανέρχονται σε 45.559 και στα ΤΕΙ σε 32.689



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχουμε άνοδο σε Νομική, Φιλολογία, Φυσική, Πληροφορική και πτώση σε Χημεία.

Στα ΑΕΙ πέτυχαν 45.559 μαθητές και στα ΤΕΙ 32.689 !


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας http://results.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο - όνομα - πατρώνυμο - μητρώνυμο).



Για να δείτε τις λίστες με τις βάσεις και τα συγκριτικά στοιχεία των φετινών βάσεων με τις αντίστοιχες περσινές πατήστε εδώ :aegean times

Η γενοκτονία του ελληνικού λαού



Του Δαμιανού Βασιλειάδη* 

Το λέω ευθέως και χωρίς περιστροφές. Η γερμανική κυβέρνηση εργάζεται για τη γενοκτονία του ελληνικού λαού.
Οι κύκλοι πίσω από την κυβέρνηση Μέρκελ, οι οποίοι είναι βασικά υπεύθυνοι για τον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι υπαίτιοι της γενοκτονίας του ελληνικού λαού.
Το λέω και το επαναλαμβάνω τελείως ξεκάθαρα: Υπεύθυνος δεν είναι ο γερμανικός λαός, που πέφτει το ίδιο θύμα της προπαγάνδας αυτών των κύκλων. Είναι οι ίδιοι που στήριξαν και τον Χίτλερ.
Φυσικά δεν δικαιολογείται οποιαδήποτε γενίκευση, όπως: Οι Έλληνες είναι απατεώνες και τεμπέληδες και οι Γερμανοί ναζί και ρατσιστές.
Πίσω όμως από την κυβέρνηση της Γερμανίας οργιάζουν δυνάμεις, που ο μόνος τους σκοπός είναι το κέρδος με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, νόμιμα ή μη νόμιμα κι’ ας κοστίζει ότι θέλει.
Το κέρδος είναι γι’ αυτούς ο μόνος θεός, στον οποίο πιστεύουν και
......
 

27 Αυγούστου, γιορτή του Αγίου Φανουρίου


15Γιορτάζουμε σήμερα 27 Αυγούστου, ημέρα μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου, ας πούμε λίγα λόγια:

Ο Άγιος Φανούριος είναι από τους πιο αγαπητούς άγιους σε όλο τον ελληνικό λαό, που κάθε χρόνο τιμά και πανηγυρίζει την μνήμη του στις 27 Αυγούστου.

Αυτός ο τόσο αγαπητός άγιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χωρίς αμφιβολία ως δώρο Θεού, διότι ήταν και παράμενε άγνωστος για πολλούς αιώνες. Έγινε γνωστός από την τυχαία εύρεση της εικόνας του τον 14ο αιώνα μ.Χ. στη Ρόδο, όταν έσκαβαν παλιά σπίτια στο νότιο μέρος του παλιού τείχους. Εκεί βρέθηκε αρχαίος ναός με πολλές κατεστραμμένες εικόνες και μεταξύ αυτών και η καλά διατηρημένη εικόνα επί της οποίας ο τότε μητροπολίτης Ρόδου Νείλος ο Β' ο Διασπωρινός (1355 - 1369 μ.Χ.) διάβασε το όνομα του Αγίου «Ο Άγιος Φανώ».

Στην εικόνα, ο Άγιος παριστανόταν σαν νεαρός στρατιώτης, κρατώντας στο δεξιό του χέρι σταυρό, πάνω στον όποιο υπήρχε λαμπάδα αναμμένη, γύρω δε από την εικόνα τα 12 μαρτύρια του. Σε αυτά ο Μάρτυς παρουσιαζόταν: να στέκεται ανάμεσα σε στρατιώτες και να δικάζεται από τον ηγεμόνα· να πλήττεται απ’ αυτούς με πέτρες στο στόμα και την κεφαλή· να μαστιγώνεται πάλι απ’ αυτούς απλωμένος κατά γης· να κάθεται γυμνός και να ξέεται το σώμα του με σιδερένια νύχια· να είναι κλεισμένος στη φυλακή· να βασανίζεται μπροστά στο βήμα του ηγεμόνα· να καίεται στα
....
 

Μεταναστευτικό: μια βόμβα, εκατομμυρίων πεινασμένων και σεξουαλικά υποσιτισμένων μουσουλμάνων




Η απόφαση για ίδρυση στρατοπέδων φύλαξης λαθρομεταναστών έχει προκαλέσει διάχυτη κοινωνική αναστάτωση.
Ειδικότερα στις τοπικές κοινωνίες της Επαρχίας, όπου ο πληθυσμιακός συσχετισμός, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα αριθμητική δύναμη των σωμάτων ασφαλείας, αποβαίνει επικίνδυνος για τον εγχώριο πληθυσμό.
Όλοι φυσικά σκέφτονται με βάση το χειρότερο σενάριο. Όχι άδικα.
Πεντακόσιοι ή 1000 νεαροί άνδρες του χειρότερου φυράματος, δολοφόνοι με την παραμικρή αφορμή, εχθρικοί προς κάθε ήθος και αξία της ελληνικής κοινωνίας, συγκεντρωμένοι, αποτελούν “ωρολογιακή βόμβα”.
Πώς θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ακόμα και μια πόλη 50.000 μια ενδεχόμενη, οργανωμένη εξέγερσή τους;
Όταν ο πληθυσμός της επαρχίας είναι κατά πλειοψηφία γερασμένος. Και άοπλος. Ανυπεράσπιστος.

 Όταν με τις περικοπές, σε επαρχίες ολόκληρες αντιστοιχούν λιγοστοί αστυνομικοί για εκτεταμένη επικράτεια.
 Όταν δεν υπάρχουν τα μεταπολεμικά ΤΕΑ. 

Όταν η όποια δυναμική αντίσταση ιθαγενούς σε επίθεση από αλλοδαπό στέλνει τον πρώτο στη φυλακή για “αυτοδικία”. 
Το
....
 

Σιωπηλά όπλα… για έναν αθόρυβο πόλεμο!! > Η τεχνική της μαζικής πλύσης εγκεφάλου



Το «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», εξηγεί θαυμάσια την τεχνική της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950.

Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος …;κηρύχθηκε από τα κέντρα εκείνα που θέλουν μια ανθρωπότητα υποδουλωμένη και εγκλωβισμένη στην ύλη και αποκομμένη από την ανώτερη διάσταση του ανθρώπου, την πνευματική, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954»….

Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:

«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να

...
 

Πανελλήνιες εξετάσεις: Μουσουλμάνοι με βαθμό ...2,5 εισάγονται σε υψηλόβαθμες σχολές!!!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ :esos.gr

Το παγκόσμιο φαινόμενο ακόμη και με βαθμολογικές επιδόσεις της τάξεως του 2,5 να εισάγονται οι Μουσουλμάνοι σε υψηλόβαθμες σχολές , με την ειδική κατηγορία που είχε θεσπίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου , όταν ήταν υπουργός Παιδείας θα επαναληφθεί και στα φετινά αποτελέσματα.
Από τους περσινούς πίνακες επιτυχόντων της ειδικής κατηγορίας «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ»-ανάλογη εικόνα αναμένεται να έχουν και οι φετινοί προκύπτει ότι εισάγονται Φιλοσοφικές από 2.768 μόρια, Φιλολογικές από 2.590 μόρια, Νομικές από 8.690 μόρια, Πάντειο από 3.172 μόρια, παιδαγωγικά από 5448 μόρια, Μαθηματικές Σχολές από 3.078 μόρια κλπ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
Οι Έλληνες πολίτες μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης που είναι κάτοχοι Βεβαίωσης Πρόσβασης του έτους 2010 ή 2011 (για το 10%) ή όσοι συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012 των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ εντάσσονται σε ειδική κατηγορία υποψηφίων. Οι υποψήφιοι αυτοί, κατά την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου, πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου, στα δημοτολόγια του οποίου είναι γραμμένοι. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει από τη βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ’ αυτόν από Δήμο των ανωτέρω Νομών. Τη βεβαίωση αυτή προσκομίζουν, υποχρεωτικά, στην γραμματεία της σχολής ή του τμήματος εισαγωγής, κατά την εγγραφή τους. Ο οικονομικός περιορισμός δεν ισχύει για τους Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, εάν διεκδικήσουν τις προβλεπόμενες γι αυτούς θέσεις. Όσοι δηλώσουν ότι εντάσσονται σε αυτή την ειδική
....

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η στήλη του Μάρκου Μουζάκη από το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής


Μάρκος Μουζάκης>Το ηφαίστειο κοχλάζει, έτοιμο να εκραγεί...




** Αχός βαρύς ακούγεται, αδέρφια. Κακό του κεφαλιού του,
όποιος δεν τον ακουρμένεται. Κυρίως απ’ την πολιτική ηγεσία και πιότερο απ’ τους κυβερνώντες. Το ηφαίστειο πάντως κοχλάζει. Έτοιμο να εκραγεί.
** Η κοινωνία σε αναβρασμό. Η κρίση, που έχει διαλύσει τα αστικά κέντρα, αγάλια-αγάλια μεταφέρεται στην επαρχία. Το όποιο «απόθεμα» υπήρχε εκεί, εξαντλείται…
** Περιδιαβαίνοντας τη χώρα μας αντικρίζεις αυτή την εικόνα. Ένα λαό σε ανασφάλεια, σε δεινή κρίση, σε απόγνωση. Παντού βλέμματα χαμένα, κόσμος που αναρωτιέται, πώς τον ευλογημένο αυτό τόπο τον κατάντησαν έτσι ηγεσίες άφρονες, δουλοπρεπείς, αντάμα με κάποια –πολλά λαμόγια- και (η αλήθεια να λέγεται) τη συνενοχή πολλών από μας, που αναζητούσαμε αποκούμπι και «βόλεμα», μαθημένοι στο «δε βαριέσαι»…
** Αχός βαρύς ακούγεται. Ίσως είναι νωρίς να προβλέψει κάποιος, πότε θα ξεσπάσει η –ανεξέλεγκτη- καταιγίδα εξελίξεων, πότε οι νέοι «αγανακτισμένοι» θα πλημμυρίσουν ξανά τις πλατείες, πότε τα κινήματα αντίστασης θα ξαναβρεθούν μπροστά στα μάτια μιας ιθύνουσας τάξης και μιας αμήχανης και γιομάτης αυτοσχεδιασμούς κυβέρνησης…
** Μα δε φαίνεται πως είναι μακριά αυτή η μέρα. Το χειρότερο για ένα λαό, είναι να κοιτάζει και ελπίδα να μην αντικρίζει. Και είναι σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση ο ελληνικός λαός σήμερα. Και το καταλογίζει αυτό στην κυβέρνησή του…
** Κι όταν περί τα τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οχτώβρη θα γίνει η αποτίμηση της (κακής) φετινής τουριστικής σεζόν, όταν νέα λουκέτα, ακόμα περισσότεροι άνεργοι, χιλιάδες νέες επισφάλειες θα προστεθούν στη δεινά χειμαζόμενη αγορά, τότε ποιος και τι θα συγκρατήσει την καταιγίδα των –αναμενόμενων- εξελίξεων;
** Για να είναι μια κυβέρνηση σε θέση να πει πως μπορεί να επιβιώσει και να οδηγήσει σε μια κάποια έξοδο απ’ την κρίση, χρειάζεται δυναμωμένο εσωτερικό μέτωπο, το οποίο προκύπτει από σαφείς πολιτικούς στόχους και συγκεκριμένο όραμα. Διαθέτει κάτι απ’ αυτά η
....

Τι έλεγε ο Σαμαράς για το Μνημόνιο πριν γίνει πρωθυπουργός....


Σαμαράς: Το μνημόνιο πρέπει να αλλάξει…


31 Ιανουαρίου 2011

ΧΜ: Κύριε πρόεδρε, χρειάζεται ο τόπος πρόωρες εκλογές ή αυτές πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας;
 ΑΣ: Σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση που, παρά τη μεγάλη εκλογική νίκη της πριν από δεκαπέντε μήνες, βρίσκεται σε ραγδαία πτώση, χωρίς ελπίδα ανάκαμψης. Εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε και δέσμια ενός μνημονίου που υπέγραψε χωρίς καν να το διαπραγματευτεί, βλέπει τον πολιτικό της χρόνο να εξαντλείται με εντυπωσιακή ταχύτητα.
Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία ανακάμπτει δυναμικά και καλύπτει τη διαφορά που τη χώριζε από το ΠΑΣΟΚ μόλις πριν από έναν χρόνο… Αυτή την ανοδική πορεία πρέπει να τη συνεχίσουμε, μέχρι να γίνει αδιαμφισβήτητο πλειοψηφικό ρεύμα.
 Δομικές αλλαγές
Την επόμενη ημέρα των εκλογών θα πρέπει να διαχειριστούμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, προκειμένου να βγάλουμε τη χώρα μια ώρα αρχύτερα από τον εναγκαλισμό του μνημονίου. Και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσουμε όλες εκείνες τις
....