Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στην λίστα Λανγκάρντ;;; Ω!! τι έκπληξις!



20121201-193706.jpg

Την είδηση  αποκάλυπτε το Ολυμπία στις 30 Σεπτεμβρίου. Αύριο το “Πρώτο Θέμα” το έχει πρωτοσέλιδο: Μεγάλη πολιτική οικογένεια στην λίστα Φαλτσιάνι που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Ζητήστε την εδώ και τώρα από την Λανγκάρντ.
Διαβάστε με προσοχή το άρθρο και θα δείτε όλο το παρασκήνιο.

Γιατί εσείς ξέρετε, εάν δικαιωνόμαστε ή εάν γράφουμε φίδια. Το “σύστημα” βέβαια, το γνωρίζει πολύ καλά. Αυτό που δεν κατάλαβαν όμως οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος και οι υπόλοιποι που τους καλύπτουν, είναι ο λόγος που έρχονται αυτά στην επιφάνεια. Τους είχαμε προειδοποιήσει και γι’ αυτό:
Οικογένεια γνωστού πολιτικού στην λίστα Λανγκάρντ! Έλα που δεν καταλάβατε ποιός είναι…
Επειδή όμως είστε εγωπαθή καθάρματα κύριοι και δεν σκεφτήκατε ούτε μία φορά την πατρίδα παρά μόνο το τομάρι σας και τις κάστες σας, τώρα που έρχονται τα μεγάλα αφεντικά θα έχετε το αναμενόμενο τέλος. Εάν δεν ήσασταν ανιστόρητοι, θα το γνωρίζατε. Θα ξέρατε τι έκαναν οι Σουλτάνοι στα γιουσουφάκια τους, οι Γερμανοί στους συνεργάτες τους, αλλά κυρίως οι τσέτες του Κεμάλ όταν κάτι προδοτικά ελληνόφωνα ανθρωποειδή παρουσιάστηκαν για να υποβάλλουν τα σέβη τους και να ανταμοιφθούν για τις “υπηρεσίες” τους στην διάσπαση του μετώπου. Ω τι σύμπτωσις, οι ιδεολογικοί τους απόγονοι είναι οι ίδιοι που σήμερα εξυμνούν τον Κεμάλ και μιλούν για συνωστισμούς… Όλα βλέπετε, είναι μία αλυσίδα.

www.olympia.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΕΠΟΝΗ ΠΟΥ “ΚΡΥΒΕΙ” Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.




ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ. Και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου…

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα




  • Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε,  λέμε και σκεφτόμαστε.
  • Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν.

 Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον όρο «τυραννία», σκέφτονται κακοποιούς με όπλα και δικτάτορες να δίνουν διαταγές στον πληθυσμό. Αλλά αυτό το σκεπτικό δεν αποτελεί το σχέδιο δράσης αυτής της ελίτ για την εκπλήρωση των στόχων της στη σύγχρονη πραγματικότητα. Θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε πραγματικά ότι έχουμε την ελευθερία έκφρασης και ότι εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε τους δικούς μας ηγέτες, αλλά στο παρασκήνιο ασκούν «ήπιας δύναμης επιρροή» με έναν τρόπο που είναι εντελώς αδίστακτοι.

Αυτή η παγκόσμια ελίτ χρηματοδοτεί τις πολιτικές εκστρατείες των πολιτικών μας, αυτοί κατέχουν σχεδόν το σύνολο των μεγάλων εταιρειών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, αυτοί ασκούν πολύ αυστηρό έλεγχο στα μέσα ενημέρωσης και η ατζέντα τους προωθείται μέσω των εκπαιδευτικών συστημάτων σχεδόν σε κάθε έθνος στον πλανήτη. Αυτό που η παγκόσμια ελίτ κάνει φυσικά δεν είναι παράνομο. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί τις κυβερνήσεις και μέσω αυτών χρησιμοποιεί το νόμο για να επιτύχει τους σκοπούς της. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο υπάρχει μεγάλη αγάπη της ελίτ προς κάθε κυβέρνηση. Γι 'αυτούς τους ανθρώπους, οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο αποτελούν ένα όργανο ελέγχου. Όσο μεγαλύτερη είναι η κυβέρνηση, τόσο πιο εύκολο είναι να παρακολουθείται, και μέσα από την παρακολούθηση αυτή διευκολύνεται και ο έλεγχος των υπολοίπων, της μάζας, του απλού κόσμου…!  

Όπως αντιλαμβάνεστε, ένα "ολοκληρωτικό δίκτυο κυριαρχικού ελέγχου" είναι υπό κατασκευή γύρω μας που είναι πολύ πέρα ​​από οτιδήποτε είχε ποτέ ονειρευτεί ο Τζορτζ Όργουελ. Αυτό το σύστημα προχωρεί σε εκατοντάδες διαφορετικά μέτωπα, και αυτό γίνεται όλο και πιο αυστηρό και περιοριστικό με κάθε μέρα που περνά.  Υπάρχουν πολλοί μεταξύ των συμμετεχόντων στην ελίτ που πραγματικά πιστεύουν ότι μια καλά ελεγχόμενη κοινωνία που κυριαρχείται από κρατικά ιδρύματα που
...

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή-καταπέλτης από την Ηθοποιό Γωγώ Ατζολετάκη προς τον πρωθυπουργό



Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,
014
    Παρακολούθησα τις θριαμβολογίες σας για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup, που αφορούν στην επιτυχή έκβαση της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την χειμαζόμενη χώρα μας. Και άκουσα δια των πρωθυπουργικών χειλέων σας, πως πλέον αρχίζει μια «καινούργια μέρα» για την Ελλάδα, πως πλέον η πατρίδα μας θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης !
Ασφαλώς πολλοί σας πίστεψαν, επειδή ήθελαν να σας πιστέψουν. Και άλλοι χειροκρότησαν, επειδή αυτό επιτάσσουν τα συμφέροντά τους. Όμως ο πολύς, ο μεγάλος σε όγκο ΛΑΟΣ, αυτός ο λαός τον οποίον εκπροσωπείτε, αναρωτιέται :
Για ποιά ανάπτυξη μιλάτε ; Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι το καράβι βυθίζεται ; Τα αμπάρια έχουν πάρει πολύ νερό και ήδη -εκεί στα βάθη- πνίγονται πολλοί, αβοήθητοι… κι άλλοι πηδούν αλλόφρονες από τη γέφυρα σε απονενοημένα διαβήματα διαφυγής.
Χαμογελάτε και επαίρεστε για τη σωτηρία της χώρας. Ποιας χώρας, αλήθεια;… Φοβάμαι πως έχετε μπερδέψει τις χώρες, ίσως αγωνίζεστε να σώσετε μιαν άλλη χώρα, ή ίσως
...

Τα κομματόσκυλα της Νέας Δωσιλογοκρατίας θα καταψηφίσουν ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.



βορίδης
Ξέχασαν τα κομματόσκυλα της Νέας Δωσιλογοκρατίας ότι μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις το αρχηγού του προτεκτοράτου antonis – bilderberg, ήταν η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την ένταξη της Ελλάδος στο μνημόνιο. Όπως ξέχασε και όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.  Τι σημαίνει αυτό; Με απλό λόγια ο Antonis θέλει να συγκαλύψει την υπόθεση, να την βάλει στο αρχείο και ο παλιός του συμμαθητής να την γλυτώσει για άλλη μια φορά….
πηγή

Δημοσκόπηση για το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, δίνει μεγάλο προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ και .... τελευταίο το ΠΑΣΟΚ!


Το Πασοκ έγινε απόκομμα... Καιρός να το ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μνημονιακά παρεάκια.

20121129-052224.jpg

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ακόμα χειρότερα ποσοστά για το ΠΑΣΟΚ, που πλέον κατατάσσεται ..τελευταίο ανάμεσα στα κόμματα που εισέρχονται στη Βουλή.
Στη νέα δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού “Επίκαιρα”, που κυκλοφορεί, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά το 30%, ενώ η ΝΔ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 5 μονάδες διαφορά.

Σε υψηλά ποσοστά κυμαίνεται και η Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει στο 12,5% και καταλαμβάνει και πάλι την τρίτη θέση, ενώ το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν ίδιο ποσοστό (6, 5%), ενώ ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 5,5% στην έκτη θέση και το ΠΑΣΟΚ έβδομο με 5%!

Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο “κανένας”, αλλά μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ο Αντώνης Σαμαράς-Μέρκελ έχει προβάδισμα με 16,8%, έναντι 9,5% του Αλέξη Τσίπρα.
Αναλυτικά σύμφωνα με την δημοσκόπηση της VPRC τα κόμμα στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν:

ΣΥΡΙΖΑ: 31,5%
ΝΔ: 26,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,5%
ΑΝΕΞ.ΕΛ: 6,5%
ΚΚΕ: 6,5%
ΔΗΜΑΡ: 5,5%
ΠΑΣΟΚ: 5%

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Στις 22 Δεκεμβρίου θα ψηφίσουν οι κτηνοβάτες για την Κυβέρνηση που τους αξίζει


Στις 22 Δεκεμβρίου οι εκλογές στη Γερμανία


Στις 22 Δεκεμβρίου οι εκλογές στη Γερμανία
Στις 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν πιθανότατα οι ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα Die Zeit στην έκδοσή της στο Διαδίκτυο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο Εσωτερικών θα ενημερώσει τα κόμματα ότι αυτή είναι η επιθυμία των περισσότερων ομόσπονδων κρατιδίων, ωστόσο την τελική απόφαση θα λάβει ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Γιοάχιμ Γκάουκ.

Γιατί χαίρεται ο μοιραίος θίασος και χαμογελάει πατέρα;…



Γράφει ο Αιας

Σαμαράς: Η συμφωνία στο Eurogroup κλείνει οριστικά την σκοτεινή περίοδο αβεβαιότητας για την Ελλάδα. Ανοίγει ο δρόμος για την αναγέννηση της χώρας!…
Βενιζέλος: Υπάρχει νέα αφετηρία, είναι η ώρα της “αντεπίθεσης” για τη χώρα…
Κουβέλης: Αποφασιστικό βήμα η συμφωνία στο Eurogroup…
- Γιατί χαίρεται ο μοιραίος μνημονιακός θίασος και χαμογελάει πατέρα;
- Οι άφρονες θριαμβολογούν όταν καταφέρνουν να αποσπάσουν από τους δανειστές τους
κι άλλα μεσοπρόθεσμα δάνεια, ανεξάρτητα από το εάν η βιωσιμότητα του χρέους τους παραμένει στο Ναδίρ, επισημαίνει εν είδει απάντησης ο γνωστός καθηγητής Γιάν. Βαρουφάκης.
Είναι προφανές ότι οι τύποι δεν «παίζονται». Επιμένουν να υποτιμούν βάναυσα την
...

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες από την ΕΛΛΑΔΑ του 2012: Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά (ΦΩΤΟ και VIDEO)


ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;;

Μεσημέρι Κυριακής στο κέντρο του Πειραιά: εκατοντάδες Σιίτες Μουσουλμάνοι συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν την ημέρα της Ασούρα.

Πρώτα, προσευχήθηκαν, μετά χτυπήθηκαν στο πρόσωπο και στο στέρνο και στη συνέχεια, ξυπόλητοι και ημίγυμνοι, αυτομαστιγώθηκαν με λεπίδες.


Διεθνή δίκτυα, όπως το Euronews και  το Reuters, κάλυψαν το γεγονός και για άλλη μια χρονιά οι εικόνες του αυτοτραυματισμού στο όνομα της θρησκείας, κάνουν το
...
 

Το μήνυμα του Eurogroup ήταν ξεκάθαρο..Ξεπουλάτε τα όλα ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς και συντάξεις…(βίντεο)



Αυτά που δεν λένε στα Μεγαλοκανάλια…
Αυτά που δεν σας λένε τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης..
Ποιο ήταν το κεντρικό και κυρίαρχο μήνυμα της χθεσινής απόφασης του Eurogroup;;
Τι μας λένε με απλά λόγια..
Ξεπουλάτε τα όλα ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς και συντάξεις…
Δείτε το βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις Γιούνκερ και διαβάστε τι γράφαμε για το ιστορικό του ξεπουλήματος.

Καταλάβατε γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας…το σήριαλ των δόσεων και τα σενάρια χρεοκοπίας;;
Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε όλα….
Ότι η Ελλάδα είναι “μαγαζί γωνία” με τεράστια περιουσία και πλούσιο
υπέδαφος (ορυκτός πλούτος, αέριο και πετρέλαιο) είναι γνωστό τοις πάσι..
Αυτός ήταν εξάλλου και ο κύριος λόγος που τα κοράκια της τρόικας και οι διεθνείς δανειστές μας έβαλαν στο σκοπευτικό..
Η προίκα και τα ασημικά της Ελλάδας έχουν ανεκτίμητη αξία.
Από αυτό εδώ το ιστολόγιο σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ενάμιση χρόνο, για την όλη μεθόδευση και το σχέδιο ξεπουλήματος της
...

Κομμάτια από γυαλιά σε ανώνυμο γενόσημο made in India!




Κομμάτια από γυαλιά σε ανώνυμο γενόσημο made in India!

Τέτοια φάρμακα ταΐζουν ήδη τον ελληνικό λαό, με τη συνταγογράφηση δραστικής που επέβαλε η τρόικα και αποδέχθηκε η κυβέρνηση!

Κομμάτια από γυαλιά βρέθηκαν σε ανώνυμο γενόσημο ατορβαστατίνης που κατασκευάζει ινδική πολυεθνική γενοσήμων.
Το φάρμακο (γενόσημο του Lipitor της Pfizer) που χρησιμοποιείται για τη μείωση της χοληστερόλης και κατασκευάζει η ινδική Ranbaxy, βρέθηκε στις ΗΠΑ να περιέχει κομμάτια από γυαλί, με αποτέλεσμα η ινδική φαρμακευτική να ανακαλέσει σειρές παρτίδων, μετά από σύσταση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
Αυτή η ανάκληση, ούτε λίγο ούτε πολύ, επιβλήθηκε στην εταιρία Ranbaxy μετά από σωρεία προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η συγκεκριμένη εταιρία στις ΗΠΑ.
Και τα προβλήματα αυτά περιλαμβάνουν πολλαπλές ανακλήσεις προϊόντων, ψεύτικα στοιχεία στους φακέλους που υποβάλλονται στο FDA και μια σειρά κατασκευαστικά προβλήματα που αφορούν τα φάρμακά της!
Όπως αναφέρουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, τα προβλήματα αυτά δείχνουν επίσης τις δυσκολίες που προκύπτουν μετά από εξαγορές φαρμακευτικών εταιριών που
....

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νέα Δημοσκόπηση Νοεμβρίου 2012-Στις 4,5 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ – Σταθερά τρίτη η Χρυσή Αυγή




Σχεδόν 10 μονάδες κάτω απ΄ το ποσοστό που κατέγραψε στις εκλογές εμφανίζεται πλέον δημοσκοπικά η ΝΔ ενώ ανάλογη είναι η πτώση για όλα τα κόμματα του κυβερνητικού σχήματος  προδοσίας.

Τα... κέρδη από τις απώλειες των κομμάτων της μνημονιακής  κυβέρνησης πάνε κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή που αυξάνουν τα ποσοστά τους.

Αναλυτικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Puls για τις “6 Ημέρες” στην πρόθεση ψήφου των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 23,5% ακολουθεί η ΝΔ με 19% και τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 12%. Ακολουθούν στην 4η θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ που καταγράφει ποσοστό 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα ποσοστά των κομμάτων στην ίδια δημοσκόπηση είναι:
ΣΥΡΙΖΑ 26%
ΝΔ 21,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΚΚΕ 5,5%
ΔΗΜΑΡ 4%

Σε πολυεθνικές η διαχείριση του νερού – Απαγόρευση χρήσης βρόχινου…!!!



1000_749_csupload_39344117
Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν).
Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες
...
 

Γερμανικό-κατοχικό μήνυμα για τον ήλιο και τον αέρα της Ελλάδας



aioliki

Για την ανάγκη δημιουργίας των προϋποθέσεων, οι οποίες θα καταστήσουν ανταγωνιστικές χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια και αρκετό άνεμο, ακόμη και χωρίς επιδοτήσεις και υψηλές τιμές πώλησης της παραγόμενης ενέργειας, κάνει λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος της Γερμανίας Πέτερ Αλτμάιερ, σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενόψει της διεθνούς Διάσκεψης για το Κλίμα, η οποία αρχίζει τη Δευτέρα στο Κατάρ.
“Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επίσης τεράστιες εξαγωγικές ευκαιρίες για τον γερμανικό κλάδο ηλιακής και αιολικής ενέργειας”, προσθέτει και επισημαίνει ότι η Γερμανία ενδιαφέρεται για την αντικατάσταση των παλιών γεννητριών που λειτουργούν με άνθρακα με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
“Αυτό θα έδινε νέα αξία στην Ελλάδα και θα σήμαινε επιπλέον μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του
...

Ο Χριστοφοράκος υποτίθεται ότι είναι καταζητούμενος και αυτός ψωνίζει χαβιάρι και σολομούς με την προστασία των... φίλων μας Γερμανών



 
 


Στην Ελλάδα των μνημονίων η ζωή του Ελληνα βουλιάζει από τις κάθε είδους περικοπές σε μισθούς - συντάξεις, την έλλειψη φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και το υψηλό ποσοστό ανεργίας. 
Στη Γερμανία, όμως, ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου σκανδάλου που συγκλόνισε τη χώρα μας, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens, Μιχάλης Χριστοφοράκος, ζει ζωή χαρισάμενη με σολομούς, γαλλικά κρασιά και αγορές ρούχων της τάξης των 1.200 ευρώ το κομμάτι!

O άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Siemens, που κάποτε δωροδοκούσε κόμματα και πολιτικούς, μόνο ως φυγόδικος δεν ζει πλέον στην εξαιρετικά φιλόξενη γι’ αυτόν Γερμανία. Ο «mister Siemens», όπως τον αποκαλούσαν πάντα, ο άνθρωπος που παρά τις επίμονες προσπάθειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης να εκδοθεί στον τόπο μας, και παρά τα τρία ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και την ομολογία του τον Ιούλιο του 2009 στην εισαγγελέα του Μονάχου κυρία Χίλντεγκαρντ Μπόιμλερ Χοσλ για καταβολή χορηγιών στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα και την «καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα», όχι μόνο αναπνέει αέρα ελευθερίας στο Μόναχο, αλλά ζει κυριολεκτικά σαν άρχοντας! «Κατοικεί στην ακριβότερη συνοικία της πόλης», ισχυρίζονται άνθρωποι που τον βλέπουν καθημερινά να περιφέρεται στις ωραιότερες περιοχές της βαυαρικής πρωτεύουσας και συμπληρώνουν ότι «συχνάζει σε μέρη που αποδεικνύουν ότι δεν στερείται τίποτα από όσα απολάμβανε τη χρυσή εποχή που κυριαρχούσε στην Ελλάδα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Chemtrails-Κατατέθηκε μήνυση για τους αεροψεκασμούς!!!


Την περασμένη Δευτέρα, στο Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Αρχηγού Πολεμικής Αεροπορίας, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του διοικητή της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για χημικούς αεροψεκασμούς!

74257_486638778025919_1174038791_n