Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ. ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

      

pame-gada

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 35 προσαγωγές για την κατάληψη και τα έκτροπα το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Εργασίας.
Οι συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, κατηγορούνται και θα παραπεμφθούν για εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής καθώς και για διακεκριμένες φθορές.
Από νωρίς το απόγευμα, έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη ΓΑΔΑ 1.500 μέλη του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες, ενώ λίγο μετά τις 16:00 έφτασε στο σημείο η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, καθώς και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη.
Το ΚΚΕ χοντραίνει το παιχνίδι αφού βλέπει ότι τα εκλογικά του ποσοστά συρρικνώνονται και η κ.Παπαρήγα βγαίνει από το καβούκι της αφού καταλαβαίνει ότι εαν δεν αντιδράσει πλησιάζει το πολιτικό της τέλος. Στο μονοπάτι της σύγκρουσης και ο ΣΥΡΙΖΑ που χαιρέτησε τις αντιδράσεις των ΠΑΜΙΤΩΝ.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου