Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Γιουχάισμα από εκατοντάδες πολίτες στον Παπαδήμο λίγο πριν την βράβευσή του για τις....υπηρεσίες του στη χώρα!

       

papadimos-aganakti
Καλά, αυτόν δεν τον προόριζαν για αρχηγό νέου κόμματος; ΤI;;; Δεν είναι δημοφιλής ο άνθρωπος των Τραπεζιτών, Παπαδήμος;;;;Πέφτω από τα σύννεφα!

Εξοργισμένοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΙΟΒΕ για τη βράβευση του ανθρώπου των τραπεζιτών που βύθισε τους Έλληνες στη δυστυχία, του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Οι συγκεντρωμένοι  μέλη οι περισσότεροι των «Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών» και του ΕΠΑΜ - φώναξαν συνθήματα εναντίον του  Παπαδήμου, δίχως ωστόσο να δοθεί έκταση στο περιστατικό αφού η αστυνομία, όπως όλοι γνωρίζουμε τα τελευταία 3 χρόνια, προστατεύει με κάθε τρόπο σωτήρες και στυλοβάτες  σαν τον  Παπαδήμο.

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές»  είχαν εκδώσει ανακοίνωση όπου ανέφεραν:
«Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Δευτέρα 14/01/2013 την 53η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.
Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος βραβεύεται από το ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών) για τις σημαντικές υπηρεσίες του στην ελληνική οικονομία! Δηλαδή την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το Μνημόνιο 2 που έφεραν τη χώρα ένα βήμα ποιο κοντά σε αυτό που όλοι ζούμε σήμερα!
Όταν το θράσος δεν έχει όρια και όταν η νοημοσύνη του λαού υποτιμάται, τότε μπορεί να γίνει και αυτό!
Όσο τους δίνουμε το δικαίωμα να μας περνάνε για ηλίθιους και πρόβατα τόσο θα συνεχίζουν το έργο τους.
Θα συγκεντρωθούμε στις 18:00 στον σταθμό ηλεκτρικού Αμαρουσίου και θα αναχωρήσουμε στις 18:30.
Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου