Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τα ελληνικά του κρινόμενου και τα ελληνικά του κριτή...




(σσΑ:Δημοσιογράφος του newsit.gr, το οποίο δεν διακρίνεται και για το υψηλό γλωσσικό επίπεδο των συντακτών του, σε μια προσπάθεια να δικαιώσει την διάχυτη άποψη σχετικά με το  μορφωτικό επίπεδο των μελών της ΧΑ, γράφει με μεγάλο τίτλο και ακόμα μεγαλύτερο στόμφο τη δική του κοτσάνα ....)

(Παράθεση αυτούσιου του κειμένου από το Newsit. Ο τίτλος βέβαια είναι όλα τα λεφτά!):


 

Άγρια κόντρα στην Βουλή! Τους αποκάλεσε μόρφωμα και νόμισαν ότι τους έβρισε!


(σσΑ: Φαντάσου...Νόμισαν ότι τους έβρισε. Δεν είχαν καταλάβει ότι ο όρος ''μόρφωμα''αποτελεί τιμητικό χαρακτηρισμό για κάθε κοινωνική και πολιτική ομάδα:-)))))
 

Άγρια κόντρα στην Βουλή! Τους αποκάλεσε μόρφωμα και νόμισαν ότι τους έβρισε!
 

 
Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Χριστοφιλοπούλου αποκάλεσε την Χρυσή Αυγή, μόρφωμα.

Τότε, ο βουλευτής του κόμματος Μιχάλης Αρβανίτης εξεμάνη: "Δεν έχει κανένα δικαίωμα η κα Χριστοφιλοπούλου να χαρακτηρίζει μόρφωμα τη Χρυσή Αυγη. Υπερασπιζόμαστε τα εθνικά συμφέροντα. Δεν μπορεί να είναι επικριτής μας ποια; Αυτή που ανήκει στο κόμμα που υπηρετεί το 4ο Ράιχ; Το μόρφωμα του Φούχτελ και του Ράιχενμπαχ; Είναι ντροπή να μιλά έτσι. Είμαστε εκλεγμένοι βουλευτές."

"Σε αυτή την αίθουσα έχουμε το δημοκρατικό δικαίωμα να εκφράζουμε την άποψη μας", απάντησε η κα Χριστοφιλοπούλου, ενώ την ίδια ώρα της φώναζε ο κ. Αρβανίτης: "μην υβρίζετε!"

"Εσείς υβρίζετε", απάντησε η κα Χριστοφιλοπούλου. Λέτε βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου «παχύδερμα». Η λέξη μόρφωμα δεν είναι υβριστική. Η σβάστικα και σημαία της Απριλιανής χούντας που σηκώνετε είναι ύβρεις κατά της Δημοκρατίας".

"Εμείς έχουμε υψωμένες τις ελληνικές σημαίες! Μας συκοφαντούν. Είναι συκοφάντες. Δεν χρησιμοποιούμε απαρχαιωμένα εμβλήματα. Αντίθετα εμείς πολεμάμε το 4ο Ράιχ του Φούχτελ και του Ράιχενμπαχ. Ποια σβάστικα; Μας έχουν κλέψει όλα τα εμβλήματα μας. Η Τουρική σημαία είναι από βυζαντινό νόμισμα, η Αλβανική από…., και ο Μαίανδρος; Είναι γεμάτη η Βουλή (και δείχνει την οροφή) με Μαιάνδρους. Μήπως είναι και αυτά ναζιστικά σύμβολα;" απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου