Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! (Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί....)

      

peponis-mouzakitis-politikoi-660 2

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Όλοι θυμόμαστε την πολιτική λαμογιά του Σαμαρά, ο οποίος έδωσε εντολή τον περασμένο Νοέμβριο να απορριφθεί η πρόταση Τσίπρα για την εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο. Αν και ο Σαμαράς είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι ένα από τα πρώτα καθήκοντά του θα ήταν να εξετάσει τους λόγους για τους οποίους η χώρα μπήκε βιαίως στο Μνημόνιο, το ...έθαψε,το κουκούλωσε, θέλοντας να δώσει σανίδα σωτηρίας στον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου και τα άλλα...καλά παιδιά του ΠΑΣΟΚ! Τότε λοιπόν, με 167 ψήφους έναντι 119 η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο.
Η παραπομπή όμως του Α. Γεωργίου (επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ) για κακουργηματικές πράξεις από τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη-Μουζακίτη, ξαναφέρνει στο προσκήνιο το θέμα του Μνημονίου. Θέλοντας και μη λοιπόν, ο Σαμαράς θα μπει στη διαδικασία να εξετάσει τους λόγους για τους οποίους κάποιοι πολιτικοί ολετήρες έσυραν τον λαό στις αυτοκτονίες και την καταστροφή, μέσω του ΔΝΤ!
Ο Σαμαράς, όσο κι αν θέλει να συγκαλύπτει την πολιτική συμμορία που τον στηρίζει, δεν θα τα καταφέρει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου