Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

       ΟΤΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ "ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ" ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

lemonokoupa
Ο Βενιζέλος αυτή την στιγμή είναι χρήσιμος στον Σαμαρά, μια και με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον κρατάει στην Πρωθυπουργία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί στο κάδρο των ενόχων για την λίστα Λαγκάρντ, να βάζει και τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ όμως προς το παρόν ο Βενιζέλος τυγχάνει της προστασίας-ασυλίας που του προσφέρει ο Σαμαράς.
Όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει καταντήσει στυμμένη λεμονόκουπα, όταν το πολιτικό του μέλλον θα στοιβάζεται στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας, μαζί με ονόματα σαν του Τσοχατζόπουλου και του Παπακωνσταντίνου, τότε θα έχει την τύχη των προαναφερθέντων. Ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπακωνσταντίνου, βρίσκονταν σε πολιτική ανυποληψία, έχοντας χάσει και τους προστάτες τους και θυσιάστηκαν από το πολιτικό σύστημα, ώστε και αυτό να περισώσει ό,τι μπορεί.
Σήμερα, ο Παπακωνσταντίνου οδηγείται στο σκαμνί της Δικαιοσύνης και ενδεχομένως μπει στην φυλακή, και το πολιτικό σύστημα τον εμφανίζει ως ...πειστήριο της κάθαρσης του Δημόσιου βίου, κουκουλώνοντας παράλληλα τις ευθύνες του Βενιζέλου! Και αυτό διότι σήμερα ο Ε. Βενιζέλος είναι χρήσιμο εργαλείο για τον Σαμαρά. Αύριο που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι μια πεταμένη γόπα στο δρόμο ή στυμμένη λεμονόκουπα, θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη!
Η Ιστορία αυτά διδάσκει...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου