Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Σκάνδαλο με τις τρεις κάλπες στην βουλή…

 

Πρόκληση άνευ προηγουμένου με την μεθόδευση που επιχειρείται τις τελευταίες ώρες, ώστε να στηθούν τρεις κάλπες για την εξεταστική!

Με αυτόν τον τρόπο, κατ’ ουσίαν αναιρείται το απόρρητο της ψηφοφορίας και φυγαδεύεται ο προτεινόμενος Παπανδρέου. Η μεθόδευση αυτή καταστρατηγεί την πάγια διαδικασία του κοινοβουλίου, που είναι οι κάλπες για κάθε προτεινόμενο και όχι για κάθε πρόταση. Έτσι, όλοι θα γνωρίζουν τι ακριβώς ψήφισε ο καθένας. Ειδικά μετά την κατάθεση του Διώτη που ρίχνει όλο το βάρος σε Παπακωνσταντίνου – Παπανδρέου και Δρούτσα, το γεγονός αυτό είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο και θα βαρύνει εις το διηνεκές αυτούς που άφησαν τον τέως πρωθυπουργό εκτός κάδρου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αναζητηθούν και οι αιτίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου