Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Green Cola: Η ελληνική απάντηση στην Coca-Cola έρχεται από τη Θράκη !

G
  • Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα!!!
     
    Η Green-cola από τη Θράκη είναι η απάντηση που επιχειρεί να δώσει η Ελλάδα στην πολυεθνική Coca-Cola. Η νέα φίρμα, αρκετά ανατρεπτική για cola, εφόσον εγκαταλείπει το κόκκινο χρώμα, έρχεται από την Ορεστιάδα και την εταιρία ΕΠΑΠ, η οποία συσκεύαζε για δεκαετίες τα αναψυκτικά της 3E (Coca-cola, Fanta κλπ) αλλά εδώ και λίγα χρόνια μπήκε δυναμικά στην αγορά με τα δικά της σήματα Sparky.
    Ήδη τα αναψυκτικά της με την επωνυμία Sparky έχουν μπει στα ράφια και είναι περισσότερο γνωστά από την αλυσίδα Carrefour, έχοντας δείξει μια πρόθεση να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία της Coca Cola και των υπολοίπων αναψυκτικών της. Tώρα όμως με τη Green Cola, φαίνεται ότι θα επιχειρήσουν να μπουν πολύ πιο δυναμικά και να κάνουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που πέτυχε η μπύρα Βεργίνα από τη Θράκη, που εξορίζει, σταδιακά, τις μεγάλες πολυεθνικές. Ήδη με τα σήματα Sparky έχει πετύχει ένα μερίδιο της τάξης του 35% στην περιοχή αλλά, οι στόχοι φαίνεται ότι τώρα αλλάζουν.

    Ίδια γεύση χωρίς συντηρητικά και χημικά ;


    Η Green Cola είναι το αμιγώς ελληνικό προϊόν εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών ενώ παράλληλα από τη λίστα... των συστατικών της λείπει η ζάχαρη, η ασπαρτάμη, το φωσφορικό οξύ και τα συντηρητικά, που ενοχοποιούν τις μεγάλες μάρκες.

    Πίσω από αυτή την δραστηριότητα βρίσκεται η ΕΠΑΠ ΑΕ (Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών) της ακριτικής Ορεστιάδας, που ιδρύθηκε το 1959 από μία ομάδα ντόπιων παραγωγών και δραστηριοποιείται εδώ και 53 χρόνια στην παραγωγή και εμφιάλωση αναψυκτικών.

    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου