Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Τρομοκρατικό χτύπημα στο MALL. Η χύτρα ταχύτητας δείχνει την οργάνωση;

      

themall

Υπολείμματα από χύτρα ταχύτητος(κατσαρόλα)δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων",επέστρεψαν και ξαναχτύπησαν στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου αποδεικνύοντας ότι η οργάνωση ξεδοντιάστηκε αλλά δεν εξαρθρώθηκε. Τα ευρήματα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία και βάζουν την υπόθεση αντάρτικο πόλης σε άλλες βάσεις. Δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ωρών να υπάρξει ανάληψη ευθύνης και για τις ριπές στα γραφεία της ΝΔ.
Η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις 22 Ιανουαρίου 2008, αρχικά με γκαζάκια κατά τραπεζών και δημόσιων κτιρίων μέχρι την ημέρα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008.
Από την ημέρα εκείνη και μετά αναβαθμίζει την επιχειρησιακή της δράση με την χρήση εμπρηστικών και εκρηκτικών μηχανισμών χτυπώντας για πρώτη φορά στην Μητρόπολη Αθηνών και Πειραιά στις 9 Απριλίου του 2009.
Τα σημαντικότερα χτυπήματα της συγκεκριμένης οργάνωσης μέχρι σήμερα είναι:στις 11 Ιουλίου 2009, όταν και τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του
... πρώην υφυπουργού εσωτερικών Π. Χηνοφώτη και στις 2 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους που τοποθέτησαν πάλι εκρηκτικό μηχανισμό στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2009, γίνεται έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού μικρής ισχύος στο διάδρομο του ορόφου που βρίσκεται το διαμέρισμά της Λούκας Κατσέλη στο Κολωνάκι.
Της έκρηξης είχαν προηγηθεί δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. Με αφορμή την έκρηξη αυτή, η Αντιτρομοκρατική εισβάλλει σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, συλλαμβάνοντας 4 άτομα με την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση.
Στις 2 Οκτωβρίου λίγη ώρα πριν από την προεκλογική ομιλία του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στο Πεδίον του Άρεως, τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό σε κάδο απορριμάτων στην οδό Γκυιλφορδου λίγα μέτρα από τους συγκεντρωμένους.
Στις 31 Οκτωβριου κάνουν βομβιστική επίθεση στο σπίτι της ευρωβουλευτού Μαριέττας Γιαννάκου.
Στις 13 Νοεμβρίου, μία μόλις ημέρα μετά την ανάθεση της υπόθεσης της «γιάφκας» του Χαλανδρίου σε εφέτη ανακριτή, τοποθετείται βόμβα στο σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη.
Στις 27 Δεκεμβρίου ισχυρή έκρηξη σημειώνεται στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού. Τη σχετική προκήρυξη συνυπογράφει η νεοεμφανιζόμενη «Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών», ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για την πρώτη φορά που η «Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς» αναλαμβάνει την ευθύνη για την τοποθέτηση ενός τόσο εξελιγμένου εκρηκτικού μηχανισμού.
Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010, έκρηξη σημειώνεται έξω από τη Βουλή, Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» μαζί με την «Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών» αναλαμβάνει με προκήρυξή της την ευθύνη για την επίθεση.
Στις 19 Μαρτίου τοποθετείται βόμβα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στην Ομόνοια. Την επόμενη ημέρα, σημειώνεται έκρηξη στην είσοδο πολυκατοικίας στα Πατήσια, όπου διαμένει ο αντιπρόεδρος της ελληνοπακιστανικής κοινότητας και μέλος του ΔΣ του φόρουμ μεταναστών Ανουάρ Ικμπάλ καθώς και στο κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη. Η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για την τριπλή επίθεση.
Και οι πρόσφατες επιθέσεις κατά της Βουλής, πρεσβειών στην Αθήνα, αλλά και ξένων πολιτικών αρχηγών όπως η Άγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί, συνδέονται με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».
Η δράση της οργάνωσης ''Κομάντος Χρήστος Τσουτσουβής"
Η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης είναι περιορισμένη αν και ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια.
Το πρώτο χτύπημα που καταγράφηκε από την συγκεκριμένη οργάνωση έγινε στις 15 Μαίου του 2007 όταν τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε τοπική οργάνωση της Νεας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη.
Η οργάνωση επανεμφανίστηκε ένα χρόνο μετά στις 22 Μαίου του 2008 ξανά με εμπρηστικό μηχανισμό πίσω από το Εφετείο. Για αυτή την υπόθεση είχε κατηγορηθεί ο Χρήστος Πολίτης ο οποίος όμως είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον Ανακριτή.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου