Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ-ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ...ΟΙΚΙΑΚΟ ΚΟΤΕΤΣΙ!!!!


 



Ακόμα και οι... πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα. Αλλά και κτηνοτρόφοι που διατηρούν μικρά μαντριά για τα ζώα τους, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο γι’ αυτά.
Ακόμη και μικρά, πρόχειρα κοτέτσια, θα πρέπει να δηλωθούν φέτος στις φορολογικές δηλώσεις και να φορολογηθούν.
ΠΗΓΗ.

(agiovasilema: Αντιλαμβάνεστε αγαπητοί φίλοι, ότι αυτά που φοβόμαστε ήρθαν...Βρίσκονται ήδη εδώ και μας στοιχειώνουν σαν τους εφιάλτες. Δεν στοχεύουν μόνο στα σπίτια και τη γη μας, αλλά στον απόλυτο έλεγχο της ίδιας μας της ύπαρξης, της υγείας και του προσδόκιμου χρόνου ζωής. Μέσα από τον έλεγχο της τροφής και του νερού, θα πετύχουν ή τουλάχιστον ελπίζουν ότι θα πετύχουν τον πλήρη έλεγχο των μαζών, ξεκινώντας από το πειραματόζωο που λέγεται Ελλάδα. Ακόμα και το φρέσκο αυγό που θα στείλει η γιαγιά στο εγγόνι από το χωριό θα πρέπει να δηλωθεί, να φορολογηθεί ώστε τελικά να σταματήσει. Το παιδάκι αναγκαστικά θα πρέπει να φάει το αυγό από την βιομηχανία, με τα εκατομμύρια αντιβιωτικά και ορμονούχα στοιχεία, τα οποία ήδη έχουν πάρει το ''πράσινο φως'' για  παγκόσμια χρήση τους. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου