Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Έλληνες μαθητές σήκωσαν σημαίες μέσα στο Βρετανικό μουσείο και παρέδωσαν στο Διευθυντή επιστολή! Μπράβο στα παιδιά και στους καθηγητές τους!

 

Μαθητές σήκωσαν ελληνικές σημαίες μέσα στο Βρετανικό μουσείοΟι μικροί μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου παρέδωσαν στον Διευθυντή του Μουσείου επιστολές για την επιστροφή των Μαρμάρων.

Eπίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο έκαναν οι μαθητές του σχολείου στην Κόρινθο στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής.
Οι μικροί μαθητές σήκωσαν με περηφάνια και το σύνθημα “Bring Them Backελληνικές σημαίες μπροστά στα γλυπτά του Παρθενώνα και παρέδωσαν στον Διευθυντή του Μουσείου, επιστολές μέσα από τις οποίες εξηγούσαν , με τεκμηριωμένες θέσεις και επιχειρήματα ,τους ιστορικούς λόγους για τους οποίους οι Βρετανοί οφείλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα Ελγίνεια Μάρμαρα.
Δείτε τις φωτογραφίες


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου