Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

ΣΟΥΖΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΝΤΑΒΑΔΕΣ" ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

 

dendias-moustaki

Τα ακύρωσε όλα και τρεχάτε ποδαράκια μου.
Στη Χαλκιδική θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας προκειμένου να ενημερωθεί για τις έρευνες μετά την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο κ.Δένδιας θα βρίσκεται στις 11.30 στην αστυνομική διεύθυνση στον Πολύγυρο προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και την πορεία των ερευνών. O πολιτικός που αντικατέστησε στην αντιδημοφιλία τον Χρηστάκη τον Παπουτσή πήρε εντολή από το Σαμαρά να τρέξει στο μέτωπο του "πολέμου" για να δείξει στους νταβατζήδες ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται προσωπικά για το θέμα και το έχει ψηλά στην ατζέντα.
Ενδεικτική του θυμού και του αναβρασμού αλλά και της τάσης για τιμωρία που επικρατεί στο μέτωπο Μπόμπολας-ιδιοκτήτες των μεταλλείων θανάτου είναι οι τίτλοι και το ρεπορταζ δύο συγκεκριμένων εφημερίδων που δεν εκφράζουν βέβαια τις απόψεις του κόσμου που εδώ και έναν χρόνο έχουν σηκώσει τα μπαιράκια της αντίστασης.
Τα ΝΈΑ και το ΕΘΝΟΣ, ξεσάλωσαν. Ο προμαχώνας του Μπόμπολα, το ΈΘΝΟΣ, κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση ενώ ΤΑ ΝΕΑ των Ψυχάρηδων και Υιών κάνουν λόγο για τραμπούκους που άφησαν ίχνη.
Πάντα τα δύο συγκροτήματα ήξεραν να περιγράφουν τις πράξεις των τραμπούκων. Ειδικά ΤΑ ΝΕΑ από τον καιρό της Κατοχής γνώριζαν καλά τις κινήσεις τους.
ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου