Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ!

      

stournarasmaximou

"ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ"
Το κύμα οργής και κατακραυγής σε βάρος της οικονομικής πολιτικής Στουρνάρα, προσπαθεί να πετάξει από πάνω του ο υπουργός Οικονομικών, ρίχνοντας το μπαλάκι της ευθύνης σε αυτούς που υπέγραψαν την υποταγή στα Μνημόνια και στους δανειστές. Σε συνέντευξή του στην Realnews ο κ. Στουρνάρας, δηλώνει ευθέως: ''Ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Σαμαρά , του κ. Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση''!!! Προσέξτε πώς ακριβώς διατυπώνει το επιχείρημά του και μπορείτε να καταλάβετε τι εννοεί. Ο κ. Στουρνάρας, φοβούμενος τις επερχόμενες αποκαλύψεις και τα Ειδικά Δικαστήρια που θα φέρουν αυτές, κυρίως μετά τις συνεχείς παραδοχές του ΔΝΤ ότι έκανε λάθος με την πολιτική του στην Ελλάδα, αλλά και με το γεγονός ότι παρά τις ομολογίες του λάθους, η κυβέρνηση επιμένει στο ίδιο λάθος, επιδιώκει να αποσείσει τις δικές του ευθύνες, λέγοντας, "φταίνε οι Σαμαράς-Προβόπουλος, αυτοί υπέγραψαν κι εγώ εκτελώ τις εντολές τους"!!!
Παράλληλα ο κ. Στουρνάρας υπογράμμισε με νόημα πως "ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει και με στηρίζει απόλυτα. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος μου"! Σαν να λέει: "Δεν μου έμεινε και κανείς άλλος να με στηρίζει παρά μόνο αυτός που εβαλε τις υπογραφές υποταγής στα λάθη των δανειστών"!!!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου